Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 20.11.2015

Julkaistu:

Toto4
Kuopion Sorsasalon Toto4-laput laitetaan vetämään päätöskohteen Vektorin Maine varmana.

Toto4-1

Suosikki: 10 Savon Kuukuiskaaja tsemppasi toissa kerralla johtavan rinnalta väkevästi perille. Viimeksi orilla oli laukkapäivä ja peli pilaantui heti kättelyssä. Savon Kuukuiskaaja laukkaili myös ennen lähtöä, joten kokonaisuudessaan päivä oli epäonnistunut. Tehtävä on paperilla sopiva ja ravatessaan Savon Kuukuiskaaja nousee lähelle voittoa.

Haastajat: 8 Virin Veijari siirtyi Kuopiossa johtavan rinnalta toisessa kaarteessa 2. sisälle, mistä ruuna kiri tilaa saatuaan varmasti ykköseksi. Kouvolassa Virin Veijari otti toisessa kaarteessa laukan ja jäi joukon hännille. Ruuna kiri ovelasti sisärataa pitkin kärjen tuntumaan ja nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ollen pian kolmantena. Maalisuoralla Virin Veijari kiri helposti ykköseksi. Ravatessaan Virin Veijari kamppailee tiukasti voitosta.

1 Virin Vihtori laukkasi kuopiossa alkuun ja kulki tämän jälkeen hyviä kyytejä ennen toista laukkaa päätöspuolikkaalla. Ravilla ori pystyy parantamaan ennätystään sekuntikaupalla. Hyvältä lähtöpaikalta se on syytä huomioida.

6 Vienan Myrsky oli viimeksi saamassa otetta keulahevosesta ennen laukkaa viimeisen takasuoran alussa. Laukkariski on korkeahko, mutta ravilla ori pystyy pärjäämään ja kuuluu jollain tavalla pelihevosiin.

7 Vaarao kiri Oulussa varmasti ykköseksi 2. ulkoa. Viimeksi ruuna hyppäsi heti lähtöauton irrottua. Tehtävä on kova, joten runan pitää tehdä elämän toistaiseksi kovin juoksu mieliäkseen tapella voitosta.

Pelijakauma: Virin Vihtori saattaa jäädä sekavalla taulullaan sopivan vähän pelatuksi merkiksi.

Juoksunkulku: Virin Vihtori avaa keulaan, mikäli ravaa. Maiskaus ottaa vetovastuun, mikäli Virin Vihtori laukkaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 Final Luxx kohtaa selvästi viime kertoja sopivamman vastuksen. Viimeksi Nuorten Sarjassa ruuna kiri 4. ulkoa mallikkaasti Kymenlaakso-ajo -ykkönen Proud Sallyn viedessä voiton. Viimeksi Final Luxx matkasi Kasvattajakruunun välierässä 4. sisällä, mistä ruuna oli tilaa saatuaan tasainen.

Haastajat: 13 Bwt Mirage tykittää sopivalla selkäjuoksulla lähelle. Kouvolassa ruuna kisasi kovassa lähdössä, missä se kiri 4. ulkoa tasaisesti. Kuopiossa Bwt Mirage matkasi sisällä viimeisenä ja käänteli kiriin päätöspuolikkaan alussa. Maalisuoralla ruunalla oli selvästi paras potku päällä.

12 Donnie Brasco oli Oulussa tasainen 2./3. ulkoa. Kuopiossa Donnie Brasco eteni 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla hyvässä selässä kohti kärkeä ja nousi lähelle voittoa vapaalle käännettyään. Sopivalla selkäjuoksulla Donnie Brasco pystyy paljoon.

Suomessa avaava 16 Zirkon Hoss on mielenkiintoinen tapaus. Se ei välttämättä menesty heti ensimmäisessä kisassaan, mutta on tulevaisuudessa mahdollinen pärjääjä. Saattaapa se ensimmäisessä kisassaankin menestyä, mikäli juoksunkulun kanssa on tuuria joukon perältä. Tallikommentit oli varsin maltilliset.

Pelijakauma: Tasainen lähtö, joten laaja rastitus on tarpeen.

Juoksunkulku: Rosi's Bianca kiihdyttää parhaiten ja ottaa keulapaikan. Final Luxx pyrkii hyvään paikkaan parijonossa ja Millstone's Dax saattaa kiertää eteenpäin mikäli pääsee takarivistä hyvin matkaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Minto's Romeo on löytänyt hyvän vireen. Oulussa ruuna kiersi 4. ulkoa ykköseksi 750 metrin kirillä. Viimeksi Minto's Romeo lähti 1400 jäljellä 6. ulkoa kolmannelle, kiersi johtavan rinnalle 400 metriä myöhemmin ja voitti lopulta helposti. Ruuna tähtää eturivistä veturin rooliin.

Haastajat: Kovaluokkainen 7 Herbie Sisu tekee odotetun paluun radoille. Ruuna starttaa heti sopivassa tehtävässä, mutta mukana on pari kovakuntoista menijää, joten ensimmäisessä kisassaan se ei käy varmaksi. Ajotaktiikkakin on todennäköisesti normaalia passiivisempi.

9 All In pystyy hyvään kiriin, kun veteraanilla on oikea päivä. Kouvolassa All In kiri joukon perältä mainiosti kakkoseksi eikä Vermon esityksessäkään ollut vikaa, mutta tehtävä oli vain mahdoton. Oulussa All In lopetti 3. ulkoa positiivisesti kaksariin.

4 Green Pepper lopetti Kouvolassa 3. sisältä mukavasti. Nyt startti on lähempänä ja ruuna saattaa olla parempi.

Mukaan vielä tauluaan parempi 1 Prince Lurifax. Ruuna nappasi viimeksi paikan 2. sisältä, nousi toiseksi viimeisessä kaarteessa turhaan toiselle ja laukkasi samassa. Ravilla se olisi taistellut totosijoista.

Pelijakauma: Minto's Romeo on syystäkin selvä suosikki.

Juoksunkulku: Carmel avaa sisäradalle ja luovuttaa paikkansa Minto's Romeolle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteen aikatasoituksessa 8 Vektorin Maine kohtaa 40 metriä kauempaa lähtevän 13 Helmen Vilin. Näistä lähtökohdista liputamme Vektorin Maineen puolesta, ja lyömme sen varmaksi. Vermossa ruuna siirtyi etusuoralla johtavan rinnalta keulaan ja vei varmasti. Viimeksi ruuna tsemppasi johtavan rinnalta oikein mainiosti perille. Kokenut Jukka-Pekka Kauhanen pitää matkan aikana huolen, ettei Helmen Vili pääse yllättämään pätkänopeudella, jolloin Vektorin Maine on erittäin vahvoilla.

Haastajat: Myrkynnopea Helmen Vili teki Kuopiossa mainion esityksen ja pystyi voittamaan, vaikka avasi alkumatkalla erittäin kovaa, että pääsi kärjen imuun. Kouvolassa ruuna losotti reippaassa vauhdissa johtavan rinnalle eikä jaksanut. Helmen Vili taipui, muttei koskaan luovuttanut. Vermossa Helmen Vilillä ei ollut mitään hätää keulajuoksulla.

4 Villi-Anna teki loppukesästä ja alkusyksystä oikein mainioita esityksiä. Esitys ei ollut viimeksi ala-arvoinen keulasta, mutta paras terävyys loppusuoralla uupui.

Viime aikoina väläytellyt 12 Kirmon Vire kokee mielenkiintoisen ohjastajanvaihdoksen ja kannattaa huomioida useaan merkkiin, mikäli tähän lähtöön ei lyö varmaa.

Pelijakauma: Vektorin Maine on rivin luottohevosemme. Yllättäjistä Kirmon Vire saattaa jäädä alipelatuksi.

Juoksunkulku: Rosari avaa keulaan ja luovuttaa paikkansa Villi-Annalle tai Peli-Pertsalle. Vektorin Maine kiertää aikaisin eteenpäin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10,8,1,6,7
Toto4-2: 6,13,12,16,4,11,2,10,14
Toto4-3: 6
Toto4-4: 8
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 10,8,1,6,7
Toto4-2: 6,13,12,16,4,11,2,10,14
Toto4-3: 6,7,9,4,1
Toto4-4: 8
Hinta: 45,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›