Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kouvola 12.11.2015

Julkaistu:

Toto4
Kouvolan Toto4-kierros on pelimielessä herkullinen. Suosikit ovat yliarvostettuja. Valitsemme varmaksemme alipelatun ideahevosen.

Toto4-1

Pelisuosikki: 1 Hevillä ei suorita kisoissa kykyjensä mukaan. Jokimaan vesisateessa ori antoi keulasta hieman periksi maalisuoralla. Tämän lähdön Jouko Tarvaisen suojatti pystyisi voittamaan selvästikin, mikäli huumori riittää maaliin saakka. Kemun Tutun jäätyä pois vaikuttaa keulajuoksu todennäköiseltä.

Haastajat: 7 Kissus palasi Lappeessa iskussa kilparadoille. Arto Laaksonen tarjosi tammalla nappireissun toisessa ulkona. Ykköshaastaja sai namutella siinä maalisuoran alkuun asti, ja liikkui maalisuoralla kevein askelin kärkeen. Samanlaisen reissun saaminen ei ole varmaa, mutta iskukyky on startti alla varmasti parempi.

Oikein kyvykäs 8 Palomestari palailee treenitauolta. Ruuna on ohjastaja-valmentaja Teemu Okkolinin mukaan ollut hyvä harjoituksissa, eikä hän yllättyisi menestyksestä suoraan tauolta.

2 Tyyni Kevätön kilpailee kovassa kunnossa, mutta laukat sotkevat menoa pahasti. Kouvolassa tamma laukkaili heti alkumatkasta hylkäykseen. 

Yllättäjät: 9 Tähtituulan hyvän ja huonon päivän ero on valtava. Hyvänä päivänä tamma pystyy pärjäämään tässä lähdössä, eikä voittokaan ole mahdottomuus.

11 A.T. Vekkuli sai startin alle Kouvolassa pitkältä tauolta, joten parannusta voi olla luvassa huomattavastikin.

Pelijakauma: Hevillä on väärä suosikki, sillä alla ei ole tuoreita näyttöjä. Kissus on paras rasti.

Juoksunkulku: Hevillä pitää keulat. Tähtituula voi kiertää ajoissa eteenpäin ravatessaan.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 10 Different Step on kyvykäs aloittelija. Ori voitti Lappeessa kevyen vastuksen oikein helposti johtavan rinnalta.  Vermossa vastus oli kovempi, mutta siitä huolimatta Marko Heikarin suojatti jyräsi toisesta ulkoa helpon näköiseen voittoon. Takarivi ei vie missään nimessä mahdollisuuksia, sillä jaksavanoloinen hevonen pystyy tekemään omaa juoksuaan.

Haastaja: 7 Luxorious Lord haki Vermossa keulapaikan haltuunsa ensimmäisen puolikkaan täyttyessä. Avauspuolikas hurjasteltiin 11,0-vauhtia ja tuhat metriä reipasta 14,5-kyytiä. Siitä huolimatta Jaakko Salmisen ajokki hävisi vain nappireissun saaneelle. Hyvä avaaja pyrkii varmasti ulkoakin keulaan, mistä olisi vahvoilla.

Yllättäjät: 3 Hook Master saa Jani Ruotsalaisen vahvistuksena rattailleen, ja lähtöpaikka on pitkästä aikaa hyvä. Lappeessa ruuna kiitti makeasta reissusta toisessa ulkona voitolla ilman suurempaa loistoa. Kouvolassa laukka 5. sisältä toisen kierroksen alussa pilasi pelin.

5 Thomas Wind jäi edellä mainitun kanssa samassa lähdössä Lappeessa johtavan rinnalta niukasti neljänneksi. Helpommalla reissulla Tapio Perttusen ajokki pystyy revanssiin.

8 Maxwell Malinga antaa lähtöpaikkansa takia melkoisesti tasoitusta muille, mutta tuurien ollessa matkassa on hevonen tähän sakkiin oikeinkin riittävä.

1 Royal Flash tekee koko ajan asiallisia esityksiä. Nyt vastus on jopa helpompi mitä monessa juoksussa tänä vuonna. Nappipaikalta Esa Holopaisen ajokki on huomioitava. 

6 Chocolina ei ole vielä kaikkea osaamistaan näyttänyt. Nopea avaaja voi päästä alussa keulaan, jolloin luvassa olisi hyvä reissu kärkiporukassa.

Pelijakauma: Different Step on aivan liian selvä suosikki. Hook Master ja Thomas Wind maistuvat eniten.

Juoksunkulku: Chocolina avannee ensin keulaan, mutta Luxorious Lord hakee ne itselleen.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 4 Ida Glitter on voittanut tänä vuonna vain kerran, mutta esitykset ovat viime juoksuissa olleet nousujohteisia. Vermossa suosikki juoksi 4. sisällä, mistä pääsi loppukaarteessa kiriin ulkoradoille. Suoran tamma tuli tarkan reissun jälkeen hyvin.

Haastajat: 8 Sunbird Chelsea oli Vermossa keulapaikalta todella hyvä voittaessaan tasokkaan porukan. Viimeksi Kouvolassa tamma laukkasi lähtöön pahoin, peli oli sitä myöten pelattu. Vahvalla junttaajalla voi ajaa heti eteenpäin kohti paikkaa toisen radan vetäjänä.

6 Elegance Angelique palasi Kouvolassa hyvässä iskussa kilparadoille. Tuloksena oli voitto tarkan reissun jälkeen.  Parannusta lienee luvassa otteisiin, jolloin ykköstilan uusiminen ei ole mahdotonta.

1 Globe Linda ei ole ollut kahdessa viime juoksussa lähelläkään parastaan, vaikka taulussa näkyykin Kuopion starteista voitto ja kolmossija. Viimeksi tamma sai vetää keulassa sopivaa vauhtia, mutta kangistui viimeisellä sadalla metrillä selvästi.

10 Pokerchip Dell on aikaisemmin ollut vaikeuksissa takarivin lähtöpaikoilta. Nykykunnossa Pentti Pääkkösen valmennettava on näyttänyt pystyvänsä pärjäämään myös vaikeistakin lähtöasemista.

2 Bringhome The Gold juoksi viimeksi samassa lähdössä Globe Lindan kanssa. Ruuna lähti 3. ulkoa kolmannelle viimeisen takasuoran alussa ja pääsi laskeutumaan toisen radan vetäjäksi loppukaarteessa. Vain ulkoa lujaa kirinyt ehti edelle.  

Pelijakauma: Sunbird Chelsea on rankasti aliarvostettu. Globe Linda on ylipelattu, kuten myös Ida Glitter.

Juoksunkulku: Globe Linda avaa keulaan, mutta paikka voi olla tarjolla Ida Glitterille. Sunbird Chelsea etenee höykyttämään keulahevosta. 

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 3 Thomaz Von Bentz on noussut kovaan lyöntiin ja ansaitsee ehdottomasti selvän suosikin aseman. Viimeksi Vermossa keulapaikka ei ollut yllättäen tarjolla suosikille, jolloin toisen radan vetotyöt kutsuivat. Siitä huolimatta vahva jyrääjä voitti lopulta helposti, joskin kovimman vastustajan laukka auttoikin tehtävässä.

Haastajat: 6 Joker Photo voitti Teivossa keulasta oikein hyvällä esityksellä. Nopean avaajan kohdalla keulajuoksu ei ole mahdottomuus nytkään, mutta myös selkäjuoksulla menestystä on varmasti luvassa.

7 Heaven's Fire kilpailee hyvässä lyönnissä, mutta tässä sakissa juoksun pitää onnistua. Näistä lähtöasemista nappireissun saaminen ei ole helppoa.

Yllättäjät: 5 Flight April on ollut epäonnekas viime aikoina. Vermossa kohtalona oli hakaukseen jääminen vastustajan kanssa jo ensimmäisessä kaarteessa. Seinäjoella epäonnistumisen syynä oli pussiin jääminen. Hyvällä avaajalla pyritään alussa keulapaikalle, sillä tamma on parhaimmillaan sisäratajuoksulla.

10 Cupido Birdland rankaisee lopussa, mikäli kärkipäässä sorrutaan hurjasteluun. Ruuna pystyy nykyvireessä lopettamaan selkäreissun jälkeen kovaa.

1 Zomba saa hyvänä avaajana edullisen reissun näistä asemista, joka voi olla lopulta avain menestykseen. Voittoon asti yltäminen voi olla liian haastavaa, mutta totosija on mahdollinen.

Pelijakauma: Thomas Von Bentz on liikaa pelattu etenkin Joker Photoon nähden. Flight April on kahden prosentin peliosuudella tykkirasti.

Juoksunkulku: Zomba, Flight April ja Joker Photo ratkaisevat alussa keulapaikan kohtalon. Ainakaan Joker Photolla siitä ei luovuttaisi, mikäli avaus ei mene aivan hurjaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 7,1,8,2,9,11
Toto4-2: 10,7,3,5
Toto4-3: 8
Toto4-4: 6,5,7
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto4-1: 7,1,8,2,9,11
Toto4-2: 10,7,3,5,8,1,6
Toto4-3: 8
Toto4-4: 3,6,5,7,10
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›