Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 8.11.2015

Julkaistu:

Toto4
Hurjia juoksuja Toto76-tasolla tehneen So Cluelessin on aika palata voittopolulle kotikonnuillaan. Edes ruunan arveluttava lähtöpaikka ei käännä IS Ravien päätä.

Toto4-1

Suosikki: 9 Midnight Mover oli viimeksi niin jäätävä jenkkikärryillä, että sitä voi hyvin harkita varmaksi. Ruuna irtosi keulasta useiden kymmenien metrien voittoon. Toissa kerralla kuolemanpaikalle kiertäminen maksoi sen verran, että ruuna putosi maalisuoralla viidenneksi.

Haastajat: 2 Fairytale Luxx ja 8 Maxwell Girl kohtasivat Midnight Moverin Kuopiossa. Maxwell Girl onnistui löytämään lopussa sisäradalta vapaan väylän ja kiri toiseksi. Fairytale Luxx jäi puolestaan täysissä voimissa pakettiin. Sitä ennen tamma teki aivan hyvän 700 metrin kirin ja se on huippukuskilla loistopaikaltaan ykköshaastaja.

3 Charlie Power teki alkusyksyllä asiallisia juoksuja, mutta oli viimeksi nappireissusta huolimatta vain tasapaksu lopussa. Koska starttiväli on selvästi lyhyempi, ruuna voi olla terävämpi.

Yllättäjä: 6 Boss Gutset on kiusallinen pelihevonen, sillä sen esitykset voivat heitellä laidasta laitaan. Vaikka ruuna ei ole esittänyt tuoreimmissa kilpailuissaan mitään, se voi hyvän päivän sattuessa tarjota näyttävän keulasoolon.

Pelijakauma: Suosikki on jonkin verran ylipelattu.

Juoksunkulku: Radoilta 3, 5 ja 6 avataan lujaa. Boss Gutset on todennäköisin piikkihevonen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Vaikka jatkuvasti kehittyneen 11 Minto’s Starmanin tehtävä on huonolta lähtöpaikalta haastava pikamatkalla, se nousee perushevoseksi. Luotettavasti kilpaileva ruuna on näyttänyt tänä vuonna, että sen nopeus riittää myös lyhyemmillä matkoilla. Odotettavissa oleva kiivas tempo hyödyttää selvästi suosikkia.

Minto’s Starman jyräsi toissa kerralla 3. ulkoa 900 metrin kirillä voittoon. Viimeksi se pääsi keulaan, muttei pystynyt vastaamaan loppumetreillä selästään hyökänneelle vastustajalle.

Haastajat: Mikäli 1 Lit Mane välttää pussiin juuttumisen, se pystyy jatkamaan hyvien sijoitustensa sarjaa. Kauden avausvoittokaan ei olisi isompi yllätys. Viimeksi ruuna tuli 4. ulkoa hyvin perille paljon tätä kovemmassa porukassa. Toissa kerralla se kiritti tiukasti keulassa juossutta suosikkia.

Vauhtimasina 6 Camiel Kievitshof vastaa matkavauhdista. Se ei ole jaksanut täysillä matkoilla kunnolla perille, mutta 1640 metriä on sille selkeä etu.

Alkukaudella hyvin pärjännyt 5 Goldshoe Rolei ei ole vielä löytänyt huippukuntoaan, mutta menee pienin askelin eteenpäin. Perjantain välistartissaan tamma kiersi 4. ulkoa asiallisesti ja hävisi kolmossijan vain täpärästi.

Yllättäjät: Minto’s Starmanin tallikaveri 7 Minto’s Minda on laukkaillut balanssiasioiden takia herkästi viime starteissaan. Omistajansa valmennukseen palanneeseen hevoseen kannattaa suhtautua heti vakavasti. Tosin lyhyt matka ei suosi ulkoa avaavaa tammaa.

12 Sharp Edgellä on kykyjä paljon viime sijoituksiaan parempaan, mutta tauko ja lähtöpaikka aiheuttavat ovat ongelmansa.

Pelijkauma: Lit Mane, Minto's Minda ja Sharp Edge ovat edullisia rasteja. Suosikkia on pelattu liikaa.

Juoksunkulku: Camiel Kievitshof tuulettaa menemään piikissä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 7 Setä Satuli puhkesi kesällä elämänsä vireeseen, kunnes alkoi laukkailla kuninkuusravien jälkeen. Viimeksi ravi taas maistui oriille paikallisraveissa, missä se vei keulasta ylivoimavoiton sekuntikaupalla normaalia hitaammalla kaviouralla.

Haastajat: 6 Harkon Heläys on myös ollut tänä vuonna aikaisempia kausia parempi. Se oli toissa kerralla hyvä alkulaukan hidastama pitkällä kirillä, vaikka puutuikin jo loppumetreillä. Viimeksi hevonen ei riittänyt 2. ulkoa kärkikaksikolle, mutta paineli ennätyksensä.

5 Yön Aavistus on ollut tasaisen varmassa kunnossa. Viimeksi se ei pysynyt kunnolla muiden vauhdissa pikamatkalla, mutta kiri sitä ennen hänniltä vahvasti toiseksi kovan Saran Särmän jälkeen. Muun muassa Harkon Heläys jäi tuolloin selvästi Yön Aavistuksen jalkoihin lopussa.

11 Vixen on joukon ylivoimaisesti kyvykkäin hevonen, mutta tämä vuosi on mennyt siltä ongelmien vuoksi harakoille. Se ei ole päässyt kunnolla säännölliseen kilpailurytmiin kesän jälkeen. Vaikka Vixen ei ole nytkään paussin jälkeen varmasti parhaimmillaan, sitä ei voi syrjäyttää minkään kokoisilta pelilapuilta 60 metrin takamatkaltakaan.

4 Turbo oli yllättävän hyvä kuukauden takaisessa keulavoitossaan. Seuraavaksi se taipui ylisarjassa 3. sisältä, mutta lopetti viimeksi samalta paikalta ihan hyvin, kun pääsi loppusuoralla tulemaan. Huumorihevosen otteista ei voi koskaan olla varma ennen juoksua.

Yllättäjä: 10 Kartelli on melkoinen arvoitus kolmen hylkäyksen jälkeen. Se ei ole koskaan parhaimmillaan kesäisin, mutta talven lähestyessä hevoselta voi alkaa taas odottaa parempia suorituksia. Mikäli ruunan mielenkiinto pysyy juoksemisessa koko matkan, kärkisijoitus ei saa tulla isona yllätyksenä.

Pelijakauma: Setä Satulin pitäisi olla suosikki. Vixeniä ja 8 Sirkan Samua on rastittu liikaa.

Juoksunkulku: Turbo lähtee johtamaan joukkoa. Setä Satuli tulee takamatkalta aikaisin voimalla eteenpäin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki/Varma: Kolme rajua juoksua T76-tasolla tehneen, mutta voitoitta jääneen 8 So Cluelessin on jo pakko onnistua. Lappeessa ja Mikkelissä se sinnitteli mainiosti raskaiden juoksujen päätteeksi ja kiri viimeksi ilmiömäistä vauhtia karkumatkalla painelleen voittajan rinnalle. Matkan jatkuessa se olisi edennyt omille teilleen. Suosikin sisäradan lähtöpaikka voltin takarivissä voi arveluttaa joitakin pelaajia, mutta Tuomas Pakkasella ei ole tapana jäädä pussiin.

Haastajat: Ykköstasolla kilpaileva 15 Minto’s Romeo kohtaa monta kertaa itseään vähemmän tienanneita, mutta sen tehtävä ei ole helppo kahdelta takamatkalta. Sille tulee täydessä lähdössä väkisin kosolti lisämetrejä. Ruunan vire on kohdallaan. Viimeksi se lensi pikamatkalla 4. ulkoa omaa vauhtiaan ylivoimavoittoon kovalla volttiajalla.

13 Sing In Silence on syttynyt kovaan menoon uusissa käsissä. Se taisteli toissa kerralla voittoon kuolemanpaikalta ja kiri viimeksi T76-lähdössä takapareista hienosti toiseksi.

Jos 1 Baby Fieldin startti onnistuu ykkösradalta ja se välttää pussituksen, se voi otella tiukasti kärkisijoista. Tamma kiri kolme starttia sitten komeasti voittoon ja oli viimeksi vieläkin parempi noustuaan laukan jälkeen kolmanneksi.

12 Madman on iskenyt syksyllä menestysputkeen. Ensin se voitti hallitusti keulasta, kiri seuraavaksi lyhyen lähtölaukan jälkeen hyvin onnistuneella juoksulla kolmanneksi ja spurttasi viimeksi pääjoukon hänniltä uloimpien ratojen kautta ohi kaikista. Paljon kovemman vastuksen ja ikävän lähtöpaikan takia ruunan menestyskulku on nyt kuitenkin suuressa vaarassa katketa.

Yllättäjä: 9 Little Criminal jäi pitkän tauon jälkeen keulavoittajan taakse voimissaan pussiin ja sai varmasti valmentajaa miellyttäneen helpon startin.

Pelijakauma: So Clueless on rankasti alipelattu ja myös Little Criminal ja 3 Reckless Ray ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Minto's Romeo, Madman ja 2 Hot Rod Baby ovat selvästi ylipelattuja.

Juoksunkulku: Reckless Rayllä olisi ainakin haluja juosta keulapaikalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,2,6
Toto4-2: 11,1,6,5
Toto4-3: 7,6,5,11,4,10
Toto4-4: 8
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto4-1: 9,2,3,6,8,5
Toto4-2: 11,1,6,5,7,12
Toto4-3: 7,6,5,11,4,10,8
Toto4-4: 8
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›