Minja, Miisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Kouvola 7.11.2015 – 149 812 euroa lisärahaa!

Julkaistu:

Toto76
Kouvolassa on Jackpot-kierroksen myötä tarjolla tuntuva summa ekstraa. IS Ravit tavoittelee osuutta potista luottamalla kahteen suosikkivarmaan.

Toto76-1

Pelisuosikki: 9 Agnese kohtaa Toto76-avauskohteessa oikein sopivan vastuksen. Pitkään huikeassa kunnossa kilpaillut tamma on lyönyt tätä kovempia vastuksia syksyn aikana. Viimeksi Vermossa Esa Holopaisen ohjastettava teki pitkän kirin kolmannella radalla selässä. Loppukaarteessa kiri jatkui neljättä rataa pitkin ja suursuosikki Desdemona Boko sai taipua keulasta maalisuoralla.

Haastajat: 6 Mountain Cleaver sai Jokimaa Tekee Tähtiä -finaalissa hyvää kiriapua Agneselta, mutta ei pystynyt ohittamaan tätä lopussa. Vastus näyttää tammalle oikein sopivalle suosikkia lukuun ottamatta. Mikäli ykköshaastaja ei jää alussa liian kauas, kirii se taistoon lähdön parhaista paloista.

3 Angel Valley pääsee vaihteeksi matkaan hyvältä lähtöpaikalta. Tamma avaa hyvin eikä keulajuoksu tule olemaan kaukana. Piikistä tamma voitti syyskuussa pienoisena yllättäjänä, eikä vastaava temppu ole sopivalla vauhdinjaolla mahdoton.

Yllättäjät: 5 Like You oli todella positiivinen Porissa. Tapio Perttusen suojatti joutui tekemään kolmannella radalla pitkän kierroksen mittaisen kirin ilman vetoapua. Siitä huolimatta mahdollinen yllättäjä jaksoi hyvin maaliin saakka. Helpommalla reissulla on voittokin mahdollinen.

1 Creme De Shiraz kiri viimeksi Lappeessa hyvin loppua, mutta voittaja oli karannut jo tavoittamattomiin. Vastus kovenee tässä, mutta nappipaikalta luvassa on sopiva reissu kärkiporukassa.

10 Lady Bug on tauluaan vaarallisempi, mutta palaa kuukauden paussilta kuitenkin arvoituksena. Kyvyt hevosella riittäisivät kärkeen asti.

Pelijakauma: Agnesen 75 pinnaa pakottavat varmistamaan. Mountain Cleaver ja Like You ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Angel Valley avaa keulaan. An-Nea haastaa alussa. Agnese etenee toisen radan vetäjäksi, mikäli Mountain Cleaver ei pääse aikaisempaa paremmin matkaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Pelisuosikki: 3 Confectionier palasi Porissa omalle tasolleen yhden heikosti sujuneen kilpailun jälkeen. Todella kovaa avannut ruuna oli keulapaikalta varma voittaja, vaikka kovaa kirinyt vastustaja lähestyikin lopussa. Mikäli Jarkko Hohtarin valmennettavan askeleet sattuvat lankulle alussa, on koko matkan johto lähellä. 

Haastajat: 5 Jaguar Point ei ollut Jokimaan vesisateessa lähelläkään parastaan, vaikka voitti keulasta. Lähtö toimi kuitenkin välistarttina tätä varten. Tähän hurjakiristä oria on viimeistelty paremmin ja kengät on tarkoitus riisua pois.

13 Surprise Lordin hyvän ja huonon päivän välillä on hurjasti eroa. Vermossa tauolta palatessaan hevonen oli vielä tasainen, mutta otteet voivat hyvin olla tällä kertaa aivan eri terävät. Takaa kärkeen nouseminen ei ole helppoa, mutta sopivalla vauhdinjaolla mahdollista.

7 Shameless ailahtelee myös. Lappeessa ruuna oli todella hyvä keulapaikalta. Sen jälkeen Kouvolassa meno ei maistunut johtavan rinnalta. Hannu Torvisen ajokki piti reilun kuukauden kilpailutaukoa ja palasi radoille Kouvolassa tehden johtavan ulkopuolelta kovan esityksen. Voitti irtosi aivan pystyyn. Keulapaikka on varmasti ohjastajan mielessä, josta voitto olisi mahdollinen tässäkin sakissa.

Yllättäjät: 8 Valentin Laday pystyy kärkitaistoon lähtöpaikan selvittäessä. Porissa ruuna kiri hyvin maaliin, vaikka jäikin kolmanneksi.

Kyvykäs 4 Zeus Kemp on tuloillaan. Vermossa ruuna kiri maalisuoraa oikein pontevasti. Kärki oli kiriin lähdettäessä vain turhan kaukana, joten tyytyminen oli kolmanteen sijaa. Voittokin on varmasti pian ajankohtainen nousukuntoisen juoksijan kohdalla.

2 Robis Silverin juoksu meni Vermossa pilalle, kun edessä matkannut hyytyi ja ruuna jäi tämän taakse pussiin. Jaksava menijä ei ole nappipaikalta mahdoton.

Pelijakauma: Confectionier on alustavasti jopa alipelattu. Shamaless on myös liian vähän pelattu. Valentin Laday on ronskimmin ylipelattu.

Juoksunkulku: Shameless yrittää ohittaa Confectionierin alussa, mutta tämä jäänee haaveeksi. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Pelisuosikki: 1 B. Tuuma teki alkukesästä useita upeita esityksiä, mutta sen jälkeen meno oli tasaista. Viime juoksussa Vermossa suosikki oli parempi mitä pitkään aikaan. Se tsemppasi johtavan rinnalta hienosti, vaikka tuli lopussa kahden vastustajan ohittamaksi. Tässä sakissa voittaminen on mahdollista raskaammallakin reissulla.

Haastajat: 9 Joivi kilpailee kovassa kunnossa. Tamma on tehnyt syksyllä useita väkeviä esityksiä ja ansaitsisi jo voitonkin. Porissa kirivaihe ei mennyt putkeen, muttei vire ollut muutenkaan aivan parhaimmillaan.

4 Diporex ohitti Vermossa B. Tuuman lopussa. Nousukuntoinen juoksija sai toisessa ulkoa makean reissun, josta kiitti nasakalla kirillä. Hidastuvat kelit sopivat Mika Mäkelän valmennettavalle hyvin. 

2 Suvelan Tähti on laukkaillut lähtötilanteissa volttilähdöissä. Auton takaa ruuna on selvästi varmempi lähtemään, joten ravilla pääseminen on nyt mahdollista. Tällöin nappipaikalta kovakirinen juoksija pystyy paljoon.

Yllättäjät: 3 Tuli-Karkelo on tuloillaan. Viimeksi tamma kiitti nätistä juoksusta kolmostilalla. Juostava matka saisi olla pidempi, mutta hidastuvat kelit auttavat pärjäämisessä.

12 Passiton on kilpaillut pitkään kovassa kunnossa, mutta onnistuminen välttelee Teemu Okkolinin ajokkia. Tältä lähtöpaikalta ravaaminen on mahdollista.

Pelijakauma: 5 Baletin Salama on ylipelattu. Muuten ei suuria vääristymiä.

Juoksunkulku: Baletin Salama avaa keulaan. B. Tuuma nostaa rinnalle.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Pelisuosikki: 3 Classic Man on voittanut kaksi kertaa todella helposti. Teivossa ruuna lähti 4. ulkoa kolmannelle toisen puolikkaan alussa. Suosikki haki keulapaikan haltuunsa 200 metriä myöhemmin. Sopivan matkavauhdin jälkeen Tommi Kylliäisen ajokki karkasi helppoon voittoon. Voitoissa on jäänyt varaakin hyvistä kilometriajoista huolimatta.

Haastajat: 7 Capehill's Santino Hyökkäsi Jokimaalla johtavan kimppuun toisen kierroksen alussa ja eteni samassa keulaan asti. Siitä ykköshaastaja vastaili helppoon voittoon 16,0-lopetuksessa. Vermossa viimeisen puolikkaan alun laukkaan paloi kärkisija.

12 Heidi Ale on ykköshaastajan tavoin kyvykäs, mutta todella epävarma. Tamma laukkasi Forssassa pitkäksi 1. kaarteessa. Vermossa päätöspuolikkaan laukkaan paloi menestystä. Ravilla voittokin on mahdollinen haastavista lähtöasetelmista huolimatta. 

6 Stone Capes Nasty on ottanut kaksi todella helppoa voittoa. Rima on nyt korkeammalla, mutta jaksavanoloinen juoksija on yksi tasaisen lähdön mahdollisista voittajista.

Yllättäjät: 4 Axel Foley kiitti Vermossa kärkihevosten aikaisesta yhteenotosta maalisuoralla lipuessaan varmaan voittoon. Ruuna pystyy samanlaisella juoksulla kärkimatsiin.

2 All Hope Is Gone oli pettymys keulasta Jokimaalla. Omalle tasolle palatessaan pystyy ailahteleva tamma palaamaan voittojen tielle.

11 Gasoline Alley tuli Vermossa hyvin perille nätin reissun jälkeen ja ylsi toiseksi tätä kovemmassa lähdössä. Tammaa ei kannata unohtaa tässä vaikeasta lähtöpaikasta huolimatta.

Pelijakauma: Classic Manin 40 % lähestyvä peliosuus on yläkantissa. Myös Axel Foley on liikaa pelattu. Liian vähälle huomiolle ovat jääneet Heidi Ale ja All Hope Is Gone. 

Juoksunkulku: All Hope Is Gone halunnee selän eteensä, joten Classic Man voi päästä vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Pelisuosikki: 3 Camri on Toto76-kierroksen varmin voittaja. Huippukuntoinen ori pääsee keulapaikalle, mistä voitti Vermossa todella hyvällä tuloksella vuodenaikaan nähden. Viime juoksussa Porissa suosikki lopetti maalisuoraa hurjaa kyytiä, mutta 20,0-vauhtia lopettanut keulahevonen oli jo karannut. 

Haastajat: 8 Köppinen oli vielä Vermossa selvä suosikki Camria vastaan. Lähtöasetelmat ovat nyt kuitenkin erilaiset ja suosikilla on alla vahvemmat näytöt. Köppisen juoksupaikaksi voi olla tarjolla paikka johtavan rinnalla, mistä ori laukkasi viimeksi hylkäykseen loppusuoran alussa. 

7 Helmen Vili On noussut jäätävään lentoon. Kuopiossa ruuna oli keulassa jo ensimmäisen kierroksen lopussa, vaikka starttasi 40 m pakilta. Keula ei myöskään hölkännyt alussa, joka nostaa suorituksen arvoa. Vastus on nyt viime juoksuja kovempi, mutta kärkisija on onnistuneella juoksulla mahdollinen.

Yllättäjät: 4 Siirin Älli pyrkii sisäradalle alussa, josta pystyisi hätyyttelemään kärkeä. Ruuna lähti Vermossa 3. ulkoa kolmannelle loppukaarteessa ja tuli hyvin perille saakka. Edelle jäivät vain Camri ja 1. I.P. Lento.

I.P. lento sai Vermossa makean reissun johtavan takana. Kiritilat aukesivat maalisuoran alussa, jolloin ori kiri voittaneen Camrin tuntumaan. Hevosen lähtönopeus ailahtelee, mutta hyvänä päivänä Heikki Parviaisen valmennettava pystyy pitämään suosikin selän.

Pelijakauma: Camri on sopivasti pelattuna oiva varma.

Juoksunkulku: Camri avaa keulaan. I.P. Lento on lähimpänä paikkaa takana, mutta myös Siirin Älli hamuaa sinne. Köppinen lienee lopulta toisen radan vetäjän, vaikka Helmen Vili paikan alussa ottaakin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Pelisuosikki: 7 Davidson Webin Vermon esitystä ei voi mitenkään tuomita, vaikka se jäi suosikkina viidenneksi. Kyvykäs ruuna sai raskaan reissun kuolemanpaikalla juoksussa, jossa ensimmäinen tuhat metriä mentiin 14,0-vauhtia keskipitkällä matkalla. Lyhyellä matkalla voitto on tässä sakissa mahdollinen johtavan ulkopuoleltakin. Edes sinne pääseminen ei kuitenkaan ole mitenkään varmaa.

Haastajat: 5 Enchanting Star oli Vermossa hyvä keulasta, vaikka takana matkannut kirikin niukasti edelle. Tuija Irrin valmennettava avaa lujaa, eikä keulajuoksu ole kaukana. Sellaisella voitto olisi hyvinkin mahdollinen.

6 Hold'em Set on myös todella nopea avaaja, mutta ykköshaastajan ulkopuolelta keulaan ei taida kuitenkaan olla asiaa. Luvassa voi olla kuitenkin paikka johtavan takana, mistä menestyminen on mahdollista.

3 Starito sai vetää Kouvolassa sopivaa vauhtia ja voitti helposti. Täyttä varmuutta hevosen iskukyvystä ei lähdössä saanut, mutta kyvyiltään se on tähän paikkaan riittävä hevonen.

10 Sunbird Chelsea kilpaili Vermossa ilman etukenkiä ja jenkkikärryt perässä. Tamma vastasi reippaan matkavauhdin päätteeksi hienosti maalikameravoittoon. Takaa kärkeen nouseminen on haastavaa. Alussa nähdään kuitenkin todennäköisesti todella reipas avaus, joka suosii hevosta.

Yllättäjät: 9 Lord Ivar osallistui Vermossa tiukkaan alkukiihdytykseen, muttei keulaan ollut mitään asiaa. Ylivauhtisessa kisassa voittokaan ei saa järkyttää.

2 Sunrise Game kiitti Teivossa nappireissusta voitolla. Porissa juoksusta muodostui todella raskas, joten huonoon sijoitukseen ei kannata tuijottaa.

1 The Best Spruce lähtee hyvin matkaan ja luvassa on tarkka reissu sisäradalla. Kiritilat löytäessään on ruuna vaarallinen lopussa.

Pelijakauma: Davidson Web on aivan liian suuri suosikki, sillä juoksu menee todennäköisesti vaikeaksi. Enchanting Star on roimasti alipelattu. Lord Ivar on loistorasti yllätyksen hakijoille.

Juoksunkulku: The Best Spruce avaa hyvin, mutta ulkoa Enchanting Star ja Hold'em Set avaavat vieläkin kovempaa. Ensin mainittu onnistunee keula-aikeissaan. Davidson Web etenee rinnalle vauhdin rauhoituttua. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Pelisuosikki: 3 Carleman oli karsintalähdössä todella hyvä. Ruuna väänsi johtavan siltaan jo viimeisen puolikkaan alussa. Selästä iskenyt 7 Begemot Frido näytti saavan otteen maalisuoralla, mutta suosikki kontrasi upeasti voittoon. Etenkin keulaan päästessään olisi Jarno Kauhasen valmennettava paha lyötävä.

Haastajat: 6 Joe Di Maggio oli Kouvolassa parempi, mitä pitkään aikaan. Ori voitti keulapaikalta oikein helpolla tyylillä. Sama juoksupaikka on varmasti Tuomas Korvenojan mielessä lähtökiihdytyksessä, eikä sinne pääseminen ole missään nimessä poissuljettua.

Kriterium-kakkonen 8 Elian Web voitti oman karsintalähtönsä todella niukasti. Ruuna kiri maalisuoraa hurjasti toista rataa pitkin ja ehti karussa olleen keulahevosen ohi. Takamatkalta voittoon yltäminen ei tässä sakissa tapahdu kuitenkaan sormia napsauttamalla.

Yllättäjät: Begemot Fridolle tarjottiin voittoa viimeksi, mutta paras herkkyys oli kateissa. Markku Niemisen suojatti sai Carlemanin takana nappireissun, mutta ei pystynyt lyömään tätä maalisuoralla. Otteisiin on varaa tulla paljonkin parannusta.

2 Proud Sally oli Kouvolassa pussissa toisessa ulkona loppukaarteessa. Maalisuoralla tamma pääsi tuikkaamaan toiseksi sisäkautta.

1 Phantom Smith sai karsintalähdössä makean juoksun johtavan takana, mistä kiri maalisuoralla varmaan voittoon. Tarkkaa reissua pukkaa jälleen, mutta kiritilat ovat hieman tuurien takana.

Pelijakauma: Joe Di Maggio on paras rasti lähtöön.

Juoksunkulku: Carleman hamuaa keulaan, mutta samat ajatukset ovat Joe Di Maggiolla ja Tuomas Korvenojalla. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 9,6,5
Toto76-2: 3
Toto76-3: 1,9,4,2,3,12
Toto76-4: 3,7,12,2
Toto76-5: 3
Toto76-6: 5,6,9
Toto76-7: 3,6,8
Hinta: 32,40 €

Suuri
Toto76-1: 9,6,5
Toto76-2: 3
Toto76-3: 1,9,4,2,3,12
Toto76-4: 3,7,12,6,4,2,11
Toto76-5: 3
Toto76-6: 5,6,9,3,10
Toto76-7: 3,6,8,7
Hinta: 126,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›