Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Kuopio Toto4 6.11.2015

Julkaistu:

TOTO4
Kuopion Toto4-rivien varma on kakkoskohteen Globe Linda, jonka odotamme hallitsevan lähdön tapahtumia maaliin saakka.

Toto4-1

Suosikki: 9 Jamir kilpailee vahvassa iskussa. Jyväskylässä ruuna karkasi keulasta maisemiin. Viimeksi Kuopiossa Jamir haki keulapaikan, jatkoi etusuoralla 2. sisällä ja kiri lopulta voittajaa lähimmäksi. Ruuna on paras vapaalta radalta, joten sillä ajettaneen jälleen rohkeasti kohti kärkipaikkaa tai kuolemanpaikalle.

Haastajat: 1 Villi-Anna laukkasi Mikkelissä alussa. Viimeksi tamma laukkasi lähtöön ja kulki tämän jälkeen 26,0/1400 näyttäen normaalilta. Ykkösradalta nopea avaaja saattaa saada keulapaikan, joka olisi puoli voittoa.

10 Vilma Lyydia pystyy voittamaan, mikäli pysyy ravilla. Toissa kerralla se laukkasi 4. ulkoa 900 jäljellä ja lopetti tämän jälkeen vauhdikkaasti. Rovaniemellä tamma haki toisessa kaarteessa keulapaikan ja voitti tämän jälkeen varmasti.

Suosikkikolmikon jälkeen on erittäin tasaista. 2 Sata Salamaa oli Jyväskylässä kirissään tasainen eikä 3 Puharin Armaskaan vakuuttanut Vermossa 5. sisältä. Kun 6 Turoke ja 7 Diorikin ovat epäonnistuneet viimeisissään, olisi yllätys mikäli voitto karkaisi suosikkitrion ulkopuolelle.

Pelijakauma: Jamir (37%) ja Villi-Anna (26%) ovat papereissamme lähes tasavahvat.

Juoksunkulku: Villi-Anna pitää sisäradalta keulat ja saa matkalla Jamirin rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohteen 3 Globe Linda ei ollut Lahdessa parhaimmillaan, kun 3. ulkoa alkanut kiri himmentyi jo ennen loppukaarretta. Viimeksi tamma oli oma itsensä ja voitti varmasti keulasta. Globe Linda pääsee mainiosti matkaan ja psyykkaamme sen ottavan keulapaikan. Siitä tamma on paha ohitettava.

Haastajat: 6 Evelyn Sundance teki hyviä suorituksia elo-syyskuussa. Tamman starttiväli on venähtänyt pitkäksi ja vaikka viime harjoitukset ovatkin menneet hyvin, ohjastaja uskoi ettei tamma ole vielä parhaimmillaan. Siksi suosikki Globe Lindalla on yliote.

9 Bringhome The Gold vei Forssassa ykkösrahat vahvalla kirillä 3. ulkoa ilman vetoapua. Viimeksi ruuna eteni 1700 jäljellä keulaan, jatkoi etusuoralla 2. sislällä ja oli tilaa saatuaan tasainen.

Hyvältä paikalta matkaan ampaiseva 1 Elegant Legacy jäi Oulussa hyvävoimaisena pussiin johtavan kantaan. Ruuna avaa kovaa, mutta keulasta sillä ei voi ajaa - etenkään täydellä matkalla.

5 Giant Photo voitti Joensuussa varmasti 3. ulkoa, mutta viimeksi se oli vaisu 3. ulkoa käännettyään reilu kierros ennen maalia kolmannelle.

Pelijakauma: Globe Linda kelpaa varmaksi, kun sen pahin vastustaja palaa pieneltä paussilta.

Juoksunkulku: Globe Linda vastaa ulkoa lähteville ja hakee Elegant Legacylta keulat. Giant Photo tai Evelyn Sundance jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Risoamaro Vip säikäytti Oulussa pelikansaa ottamalla kiihdytyksessä lyhyen laukan. Ori selvitti kuitenkin tiensä keulaan jo avauspuolikkaan täyttyessä ja homma oli tämän jälkeen varmasti näpeissä. Ori avaa hyvin ja etenee jälleen kohti keulapaikkaa, mikäli 2 Super Donilla halutaan ajaa selästä.

Haastajat: 10 Global Ocean joutui Mikkelissä tekemään töitä päästäkseen johtavan rinnalle ja toisessa kaarteessa tamma jatkoi 2. ulkona. Global Ocean hyökkäsi viimeisellä takasuoralla, mutta oli maalisuoralla tasainen, kun parhaat voimat oli käytetty matkan aikana. Viimeksi tamma sai vähemmällä työllä paikan 2. ulkoa ja Global Ocean palkitsi tämän vahvalla kirillä maalisuoralla.

Super Don lopetti Seinäjoella 5. sisältä lujaa, kun sai tilaa. Ruuna avaa hyvin eikä keulataktiikka ole mahdoton skenaario.

1 Evelyn Index pääsi Kuopiossa 3. sisältä johtavan kantaan toiseksi viimeisessä kaarteessa ja viimeisellä takasuoralla tamma nousi 2. ulos. Siitä hevonen iri varmasti kakkoseksi. Ykkösradalta se saa jälleen tarkan juoksun eikä menestyminen ole mahdotonta.

6 Astrid Wibb palaa varovaisin odotuksin tauolta. Tamma rastataan useaan merkkiin mukaan, sillä sen kapasiteetti on lähdön parhaimmistoa.

Myös ohjastajanparannuksen kokeva 8 Tip Chip mahtuu mukaan revitykseen.

Pelijakauma: Astrid Wibb (4%) ja Tip Chip (3%) ovat hieman liian unohdettuja.

Juoksunkulku: Super Don katsoo ensimmäiset keulat ja ajaa siitä tai luovuttaa paikkansa suosikille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Savon Kuukuiskaaja teki tauolta väkevän esityksen, vaikka jäikin kakkoseksi. Ori tsemppasi johtavan rinnalta mainiosti ja vain keulasta vastustamattomasti karkuun päästellyt Koskelan Akseli jäi edelle. Savon Kuukuiskaaja saattaa olla startti alla terävämpi ja hyvistä asemista se kuuluu heti peleihin.

Haastajat: 5 A.T. Ekan Teivon voitossa oli onneakin, kun 2. ulkona juossut ori eteni voittoon lähdössä, jossa kolme vastustajaa laukkasi etupuolelta viimeisen kierroksen alussa. Tällä kertaa ori ei pääse yhtä helpolla, mutta toisaalta kyvykkään menijän värkeissä on varaa parempaan.

3 Mäkelän Jero lopetti Mikkelissä viimeisen kierroksen mainiosti takapareista, muttei ehtinyt totoon. Viimeksi Mäkelän Jero ei ehtinyt parhaille paloille viimeisestä ulkoa. Ori on tasainen avaaja, joten hyvien asemien saaminen olisi tärkeää. Viimeisellä kierroksella Mäkelän Jeron voima on puhunut useasti.

6 Veeran Poika ei saanut Vermossa täyttä mahdollisuutta 3. sisältä ja jonkin verran voimia saattoi jäädä käyttämättä. Lähtöpaikka on ulkona, mutta ori pääsee asiallisesti matkaan.

Tauolta palaava 8 Manin Muisto on tallikommenttien mukaan paremmalla mallilla kuin Vieremällä. Kasiradalta ori tarvitsee tuuriakin, mutta kykyjensä puolesta se pystyy yltämään korkealle.

Pelijakauma: Veeran Poika (12%) on jäänyt peliprosenteissa hieman liikaa suosikkikolmikon varjoon. Manin Muisto (1%) on unohdettu.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa A.T. Eka ja Veeran Poika kurottavat kohti keulapaikkaa. Matkavauhti on tasaisen reipasta läpi etapin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,1
Toto4-2: 3
Toto4-3: 3,10,2,1,6,8
Toto4-4: 2,5,3,6
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 9,1,10
Toto4-2: 3
Toto4-3: 3,10,2,1,6,8
Toto4-4: 2,5,3,6,8,9,4,1
Hinta: 28,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›