Varpu, Vaula

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Vermo 24.10.2015

Julkaistu:

Toto76
Vermon Toto76-kierroksella on tarjolla varmoja moneen makuun. Kierroksen pankit ovat kuitenkin ylipelattuja, joten haemme luottohevosemme muista lähdöistä. 

Toto76-1

Pelisuosikki: 8 Vektorin Maine pääsi Mikkelissä keulapaikalle starttiraketti Nopsan Vauhdin jäätyä pois lähdöstä. Tuloksena oli todella helppo keulavoitto pahimman vastustajan pilatessa laukkaan. Kovaluokkainen juoksija on voittanut urallaan huomattavasti tätä haastavampiakin tehtäviä. Voltista liikkeelle lähtemisen onnistuessa voi suosikki edetä keulapaikalle asti. Silloin muiden tehtävä olisi todella haastava.

Haastajat: 5 Viksun Tyttö kilpailee kovassa lyönnissä, kuten sen viime sijoituksista voikin päätellä. Tamma kirii tarkan selkäjuoksun jälkeen lujaa. Viime startissa Jokimaalla kiritilat löytyivät johtavan takaa sopivasti vajaa 100 metriä ennen maalia. Markus Dahlströmin ajokki lopetti iloisesti hallittuun voittoon.

10 Joivi on voittanut tänä vuonna vasta kerran, vaikka on tehnyt viime kuukausina useamman vahvan esityksen. Viimeksi Lappeessa tamma teki pitkän kierroksen mittaisen kirin kolmatta rataa pitkin ja tuli maaliin saakka vahvasti.

Yllättäjät: 6 Tuli-Karkelo on tehnyt kaksi positiivista esitystä peräkkäin. Tapio Kukkosen ajokki lienee pian voittovuorossa. Nyt vastus ei ole liian kova voittoa ajatellen.

2 Puharin Armas on pilannut kaksi kertaa peräkkäin laukkoihin. Lappeessa syyskuun lopulla ravi maittoi, jolloin tuloksena oli murskavoitto tätä kevyemmässä sakissa.

9 Joiviri jäi Jokimaalla pussiin, eikä onnettomaan sijoitukseen kannata tuijottaa. Voittaminen ei ole tammalle helppoa, mutta vastuksen puolesta siihen olisi nyt mahdollisuus.

7 Passiton on onnetonta tauluaan parempi. Jaksava jyrä on hyvä merkki jättiyllätystä hakeville.

Pelijakauma: Vektorin Maine ei ole ainakaan alustavasti liikaa pelattu. Joivi voisi olla enemmän pelattu suhteessa Viksun Tyttöön.

Juoksunkulku: Laurilan Aamor päästää Viksun Tytön eteensä. Mikäli suosikki ilmestyy hyvissä ajoin kyselemään keulaa, vaihtaa se todennäköisesti omistajaa. 

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Pelisuosikki: 5 Davidson Web jyräsi Bodenissa Mäster Gustafs Pokal -karsinnassa johtavan ulkopuolelta voittoon. Finaalissa juoksu meni aivan piloille, kun suosikki jäi roikkumaan kolmannelle. Todella raskaan reissun päätteeksi ruuna tsemppasi mahtavasti kolmanneksi. Hyvä avaaja päässee keulaan, mistä on vahvoilla.

Haastajat: 12 Rock On Roof laukkasi Seinäjoella erittäin pahasti lähtöön. Ruuna lähti 7. ulkoa selässä kolmannelle jo vajaa kierros juostuna. Selkä ei vetänyt toivotulla tavalla, joten neljännelle radalle jatkaminen oli pakotettua. Hannu Torvisen ajokki jyräsi lopussa väkivahvasti voittoon.

3 Twilight Vixi ei yltänyt Jokimaa Tekee Tähtiä -karsinnassa parhaimpaansa. Juostava matka sopii tällä kertaa paremmin. Väkivahva runttaaja on huomioitava varhain tässä tehtävässä.

Yllättäjät: 7 Lord Ivar olisi parhaimmillaan keulasta, mutta sinne ei taida olla ulkoa asiaa. Syyskuussa ruuna pääsi pitkällä matkalla keulaan, mistä oli täysin pitelemätön.

1 Sonearandyetsofar ei ollut Vermossa syyskuussa parhaimmillaan. Viimeksi Jokimaalla lopetus oli oikein hyvä. Vahva runttaaja lähti 6. ulkoa selässä kolmannelle kierros jäljellä. Ruuna ohitti vetoapunsa Ramble Onin lopussa helposti. Kärkipari oli kuitenkin ehtinyt jo karkuun. Lähtöpaikka tuo omat haasteensa matkaan, sillä tasainen avaaja voi jäädä pussiin.

6 Stoneisle Jade on kivunnut nopeasti huippukuntoon. Tamma voitti viimeksi kovalla tuloksella, joka mairittelee hieman. Kärki veti ensimmäisen tuhat metriä 12,5-vauhtia, jolloin takaa kärkeen nouseminen oli helppoa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: 2 Sunbird Chelsea avaa aluksi keulaan, mutta Davidson Web hakee ne itselleen. Twilight Vixi kirittänee rinnalla.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Pelisuosikki: Lähdössä juoksunkulku on erittäin suuressa roolissa. 4 Köppinen pääsi viikko sitten Jokimaalla keulapaikalle 400 metriä juostuna. Kovaan kuntoon noussut juoksija oli keulapaikalta lopulta selvästi paras 22,5-lopetuksessa. Keulaan päästessään Ari Moilasen ohjastettava olisi vahvoilla.

Haastajat: 5 Camri luopui viikko sitten keulapaikasta suosiolla 1. puolikkaan lopulla. Vapaata kiritilaa ei löytynyt lopussa, mutta mitenkään halukkaan näköinen ori ei ollut. Otteet ovat kuitenkin nousujohtoisia, eikä keulajuoksu ole tässä kohtaa mahdoton ajatus.

2 Siirin Älli lähtee Camrin tavoin vauhdilla matkaan, mutta keulaa se ei pysty pitämään alussa. Ei ole täysin poissuljettua, että kolmossuosikki ehtisi johtavan ulkopuolelle kyselemään keulapaikkaa ennen suosikkia. 

6 Saaga S haastoi Lappeessa syyskuun lopulla Jokivarren Kunkkua 19,5-lopetuksessa kunniakkaasti. Viikko sitten tamma sai kiritilan liian myöhään, ettei ehtinyt aivan toiseksi. Hyvänä päivänä Matti Nisosen ajokki voi löylyttää vastustajansa lopussa.

Yllättäjä: 9 Koivikon Kalle palasi Vermossa tauolta hyvässä iskussa. Ori jyräsi maalisuoralla näyttävästi, eikä hävinnyt kuin niukasti kakkossijan. Parannusta lienee luvassa, eikä kärkisija ole mahdoton kovenevasta vastuksesta huolimatta.

Pelijakauma: Köppisen 65 % on jo liikaa. Camri on paras varmistusmerkki.

Juoksunkulku: Camri avaa johtoon. Siirin Älli pyrkii kyselemään keulapaikkaa ennen Köppistä. Todennäköisimmin Köppinen pääsee keulaan, vaikka Camrin keulataktiikka ei ole mahdoton.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Pelisuosikki: Vuoden voitokkain 6 Global Option on voittanut kolme kertaa peräkkäin suoraviivaisella taktiikalla. Ruuna on kiihdyttänyt alussa keulaan ja riisunut vastustajansa aseista tasaisen tappavalla tempolla. Nytkin keulaan pääseminen on mahdollista, mutta se voi maksaa rajusti.

3 Regent Zet laukkasi viikko sitten kiihdytyksessä pahoin. Loppua ruuna tuli vain tasaisesti sisärataa pitkin. Nyt luvassa oleva raastava tempo sopii Esa Holopaisen ohjastettavalle loistavasti. Lopussa se rokottaa hurjastelijoita kovasta matkavauhdista.

1 Peaberry teki kesällä parhaat esityksensä keulapaikalta. Nopea lähtijä pitää alussa keulapaikan, josta Antti Teivainen ei tule hevillä luopumaan. Kilvanajo voi suosikin kanssa jatkua pitkään, mutta lopulta keulapaikka vaihtanee omistajaa. Lyhyellä kirillä Peaberry voisi yllättää suosikin tämän takaa.

Yllättäjät: 5 Good Dynamite oli ollut treeneissä Hannu-Pekka Korven mukaan paremman tuntuinen. Parhaimmillaan ori on riittävä juoksija tähän sakkiin.

9 Havbergs Mimi hyytyi Jokimaalla johtaneen Moonlight Loven perästä viimeisellä sadalla metrillä. Nyt tamman ei tarvitse olla mukana kovassa matkavauhdissa, jolloin kiriruutia säästyy loppuunkin.

7 Fore Candy hyötyy luvassa olevasta kovasta matkavauhdista suuresti. Kesäkuussa Rovaniemellä ruuna rankaisi keulahevosta kovasta temposta kirimällä voittoon. Vastaava suoritus ei ole tässäkään aivan mahdotonta.

Pelijakauma: Suosikki on reippaasti ylipelattu. Regent Zet ja yllättäjäosasto ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Peaberry pitää keulan, mutta Global Option hiillostaa ne väkisin itselleen. Avaus venyy todennäköisesti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Pelisuosikki: 5 Polara on napsinut keulapaikalta helppoja voittoja. Nyt vastus on kovempi, mitä aikaisemmin on koskaan ollut. Varaa Antti Tupamäen suojatilla on voitoissa kuitenkin ollut, joten voittoputken jatkaminen on mahdollista.

Haastajat: 1 Haltija oli tekemässä vahvaa pitkää kiriä Jokimaalla, kunnes hiljensi rajusti juuri ennen maalia. Hiljentäminen taisi olla korvien välistä kiinni. Nyt luvassa on tarkka juoksu, jollaisella huumori riittää varmasti maaliin saakka pidemmästä matkasta huolimatta. Luvassa voi olla reissu suosikin takana, josta kakkossuosikki spurttaa lujaa loppua.

2 Ilon Ari kiri Vermossa loppua väkevästi, muttei ehtinyt takaa mitenkään haastamaan Polaraa. Viimeksi Porissa ruuna sai tehdä keulapaikalla oman juoksunsa, jonka jälkeen voitti helposti.

9 Jussin Veitikka laukkasi Seinäjoella pahoin lähtöön. Juha Länsimäen ajokki kiri maalisuoraa vauhdikkaasti ja otti sen mitä otettavissa oli. Juostava matka suosii jaksavaa juoksijaa.

Yllättäjät: 3 Alf on voitokas menijä, mutta aivan paras terä on ollut otteista hukassa. Tiheä kilpailurytmi terävöittää varmasti otteita.

6 Varjonova menetti Vermossa syyskuun viimeinen päivä voittonsa lopun laukkaan. Viimeksi Porissa oli tasaisen esityksen vuoro. Pöljänä päivänä tamma voisi ainakin hätyytellä parhaita.

12 Tuhuma jyräsi Lappeessa johtavan ulkopuolelta voittoon tätä kevyemmässä sakissa. Vaikealta lähtöpaikalta kärkeen nousemiseen tarvitaan tuuriakin.

Pelijakauma: Polaran ja Haltijan pelimerkeistä osaa kuuluisi lähinnä Ilon Arille ja Jussin Veitikalle.

Juoksunkulku: Polara avaa keulaan. Haltija pitää selän. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Pelisuosikki: 2 Confectionier lopetti ensimmäisessä kisassa Teivossa todella halukkaasti loppua. Viimeksi samalla radalla ruuna avasi keulaan, mistä tehtaili huikea soolon. 11,0-lopetuksessa muille ei jäänyt mitään toivoa voitosta. Keulajuoksu on jälleen mahdollinen, jolloin takamatkan hirmut ovat ihmeissään.

Haastajat: 12 Seabiscuit voitti toissa startissaan 40 000 euron arvoisen Suomen mestaruuden keulapaikalta vakuuttavasti. Viime juoksussa ykköshaastaja jäi johtavan ulkopuolelle, mistä taisteli asiallisesti maaliin saakka.

11 Outlaw Merci väläytteli kuntoaan jo Kaustisen voitossa. Viimeksi ruuna sai Lappeen vauhtihurjastelussa makean reissun toisessa ulkona, mistä oli melkein velvoitettu voittamaan. Yhtä makean reissun saaminen ei nyt onnistu, mutta tässä sakissa Hannu Torvisen ohjastettava voi menestyä kiertämälläkin. 

10 Surprise Lord oli ennen taukoaan Vermossa todella pehmeä, eikä kaikki ollut kohdallaan. Suoraan tauolta iskukyky on arvoitus, mutta toisaalta ori on pystynyt ennenkin huippusuorituksiin ilman starttia kropassa.

Yllättäjät: 3 Rocking Love hyökkäsi Jokimaalla kolmannelle selkään jo 1200 m ennen maalia. Pääsi johtavan rinnalle 550 m maaliin. Jaksoi raskas reissu huomioon ottaen todella vahvasti perille saakka, vaikka jäikin linjalla neljänneksi. Kohtaa kovia, mutta nykykunnossa pystyy haastamaan.

1 Pension Killer saanee nyt nappireissun. Ruuna laukkasi Porissa kiihdytyksessä. Lähti 4. ulkoa kolmannelle jo kierros jäljellä. Leiskautti keulaan 700 m jäljellä, kun keulahevonen laukkasi. Pekka Korven ohjastettava tuli hyvin maaliin saakka, vaikka lopussa parempi tulikin ohi.

7 Robis Silver sai Porissa makean reissun toisessa ulkona. Maalisuoralla ruuna eteni marginaaliaan varmempaan voittoon. Kaikkea osaamista ei hevoselta ole vielä nähty.

Pelijakauma: Confectionier kelpaa vain niukkana suosikkina varmaksi. Pension Killer on alipelattu. 

Juoksunkulku: Confectionier etenee keulaan. Capone Boko kirittänee rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Pelisuosikki: 9 Venice kiri Forssassa rajusti loppua, mutta keulassa juossut Twigs Voici oli mahdoton lyötävä sillä kertaa. Nyt vastus on paria viime kertaa helpompi, joten kiriherkkä menijä tulee olemaan erittäin lähellä voittoa.

Haastajat: 11 Amazing Soul piti viimeksi Vermossa kovia ruunia pilkkanaan lopussa. Jukka Kinnusen suojatin otteet eivät joka kerta ole kuitenkaan yhtä väkeviä. Lisäksi kiriin lähteminen tapahtuu todennäköisesti suosikkia kauempaa.

8 Jaqueline Mon Ami oli oikein positiivinen palatessaan kilparadoille Teivossa. Luokkatamma jyräsi takaa vahvasti toiseksi, mutta voittaja ehti karkuun. Nyt luvassa voi olla jo aktiivisempi ajo, eikä keulaan pääseminen yllättäisi.

Yllättäjät: 1 Moonlight Love pääsi Jokimaalla keulaan, kun Regent Zet laukkasi alussa. 09,0-avaus ja reipas matkavauhti painoivat loppumetreillä sen verran, että Landers Power kiri niukasti ohi. Pussituksen välttäessä tamma pystyy lopettamaan vihaisesti.

4 Demi De Veluwe kiri viikko sitten hyvin sisäratajuoksun jälkeen. Suosikkien epäonnen ollessa myötä, ei Erkki-Pekka Mäkisen valmennettava ole mahdoton.

Pelijakauma: Venice käy noin 40% peliosuudella varmaksi. Jaqueline Mon Ami on paras merkki varmistajille.

Juoksunkulku: Bosses Lily avaa johtoon. Keulapaikka on tarjolla Jaqueline Mon Amille. Demi De Veluwe voi jäädä toisen radan vetäjäksi.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 8,5,10
Toto76-2: 5,12,3,7,1,6
Toto76-3: 4,5,2,6
Toto76-4: 3
Toto76-5: 5,1,2,9
Toto76-6: 2
Toto76-7: 9
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto76-1: 8,5,10
Toto76-2: 5,12,3,7,1,6
Toto76-3: 4,5,2,6,9
Toto76-4: 3,5,9,7
Toto76-5: 5,1,2,9
Toto76-6: 2
Toto76-7: 9
Hinta: 72,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›