Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 19.10.2015

Julkaistu:

TOTO4
Kuopion Toto4-pelissä on bonusta peräti 50.000 euron verran, joten nyt on hyvä syy laittaa rivit vetämään.

Toto4-1

Suosikki: Bonus-Toto4:n avaava kohde on tasainen, johon tarvitaan useita merkkejä. 4 Savon Kuukuiskaaja on luokaltaan lähdön parhaimmistoa, mutta tauolta ori on arvoitus. Valmentajan mukaan Savon Kuukuiskaajalla tähdätään kuukauden päähän, joten tässä vaiheessa ori ei välttämättä suorita absoluuttisella huipputasolla. Toissa kerralla Derbyn karsinnassa Savon Kuukuiskaaja oli kirimässä 2. ulkoa taistoon neljännestä sijasta, mutta peri kakkosen kun kaksi vastustajaa laukkasi maalisuoralla edestä. Finaalissa peli pilaantui laukkaan ennen lähtölinjaa.

Mailin matkaa ei ole 6 Koskelan Akselilla ajettu kuin kerran aikaisemmin, mutta juostava matka käynee nopealle menijälle mainiosti. Vaasan voittojuoksussaan ruuna vastasi keulasta niukkaan voittoon. Kaustisella Koskelan Akseli juoksi jälleen piikissä ja voitti varmasti. Rovaniemen kurakelissä ruuna kiersi 3. ulkoa voittotaistoon joutuen tyytymään kakkostilaan. Koskelan Akseli avaa auton takaa kovaa ja juossee keulassa.

9 Rillakka kiri Kouvolassa 2. ulkoa ykköseksi. Kuopiossa Rillakka sai tarkan juoksun 4. ulkona, heitti loppukurvissa kiriin muttei saavuttanut 10 Turtiloa. Viimeksi kaikki oli helppoa keulasta. Rillakka starttaa nopean avaajan takaa ja päässee asemiin, joten menestyminen on täysin mahdollista.

Turtilo on kyvykäs mutta epävarma kilpailija. Kuopion voittostartissaan ruuna pääsi takarivistä keulaan eikä voiton suhteen ollut mitään hätää. Tämän jälkeen ruuna laukkasi Mikkelissä lähtöön. Lahdessa Turtilo kiersi takarivistä 2. ulos, ei pitänyt päätöskierroksella selkäänsä ja laukkasi loppusuoralle kaarruttaessa ollessaan taistelemassa rahasijoista.

7 Yön Aavistuksen lähtöpaikka on ulkona, joten se tarvitsee hieman tuuriakin menestyäkseen. Sekä Kuopiossa että Joensuussa tamma esitti hyvät kirit joukon perältä.

Pelijakauma: Oikein pelattu, tässä lähdössä ei oteta kantaa suuntaa tai toiseen.

Juoksunkulku: Koskelan Akseli hakee keulapaikan Turbolta. Savon Kuukuiskaaja saattaa jäädä toiselle ilman selkää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 3 Rosi's Bianca jäi Jyväskylässä 6. ulos eikä kyennyt nousemaan totoon vaikka tekikin töitä hyvällä asenteella. Kuopiossa tamma piti keulapaikan ja näytti loppukurvisssa karkaavan ykköseksi, mutta yksi vastustaja ehti viimeisellä sadalla metrillä ohi. Rosi's Bianca pääsee hyvin matkaan eikä koko matkan johto ole mahdoton skenaario.

Haastajat: 14 Dixie Nyx on mainio aloittelija. Oulussa tamma jyräsi kuolemanpaikalta helposti ykköseksi ja Jyväskylässä se kiersi 3. ulkoa eleettä voittoon. Viimeksi Dixie Nyx jäi hyökkäysvaiheessa parijonoon ja virui pitkään pussissa kunnes löysi maalisuoralla vapaata ja täytti tyhjää tilaa vauhdilla. Onnistuneemmalla juoksulla paluu voittokantaan on mahdollista.

15 Baby Field kiersi toissa kerralla 5. ulkoa ykköseksi, kun Rosi's Biancan askel alkoi painaa maalisuoralla. Viimeksi Mikkelissä tamma oli vain tasainen 4. ulkoa, joten tähän kisaan jäi parannettavaa.

2 Beretta Hoss on hevonen, jolta löytyy vahva loppukiri päätöspuolikkaalle. Varjopuolena on lähtönopeuden puute ja epävarmuus ensimmäisellä puolikkaalla, sillä molemmissa aikaisemmissa volttilähdöissä tamma on laukannut alussa: ensimmäisellä kerralla suoraan lähtöön ja toisella kerralla ensimmäiseen kaarteeseen. Voittostartissaan tamma nousi 3. ulkoa päätöspuolikkaan alussa kiriin ja tykitti maalisuoralla ykköseksi. Tämän jälkeen Beretta Hoss lopetti 5. ulkoa mainiosti kaksariin. Viimeksi tamma matkasi 5. ulkona ja oli maalisuoralla rintaman takana vailla kiritilaa. Beretta Hoss pudotti open stretch -ohituskaistalle ja lepatti neljänneksi perien kolmostilan vastustajan hylkäyksen myötä.

Pienemmälle lapulle rastataan edellä mainittu nelikko. Suurempaan systeemiin otetaan yllätyksiä mukaan.

Pelijakauma: Beretta Hoss on väärä suosikki. Rosi's Bianca ja Dixie Nyx ovat huomattavasti parempia merkkejä.

Juoksunkulku: Rosi's Bianca avaa keulaan ja saa Duannan taakseen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kolmannen kohteen suosikit tulevat pitkältä takamatkalta, mutta ei olisi suuri yllätys, jos voittaja olisi joku paalun hevosista. 12 Helmen Vili on ykkösrankkauksemme, sillä ruuna kilpailee elämänsä kunnossa. Motivaatiovaikeuksista on jäänyt vain savut, kun Helmen Vili on viime starteissa tullut mainiosti perille asti. Vermossa Helmen Vili koki edellisen tappionsa, mutta tuolloin ruuna jäi kovan Tähen Topeliuksen rinnalle eikä tästä ollut ohi asiaa. Kaustisella Helmen Vili voitti varmasti johtavan rinnalta ja viimeksi Vermossa keulasta, vaikka haparoikin 700 jäljellä.

Haastajat: 13 Tuikun Poju matkasi Oulussa 3. ulkona, mistä ruuna lähti viimeisellä takasuoralla kolmannelle. Huima kärkipari Jokivarren Kunkku - Suivikas jäi luonnollisesti edelle, mutta esitys oli joka tapauksessa hyvä. Myös Lappeessa Jokivarren Kunkku vei voiton lähdössä, missä Tuikun Poju piti 4./3. ulkoa kiertelemättä asemansa.

4 Jamir voitti Jyväskylässä varmasti keulasta. Tätä ennen ruuna haki toisessa kaarteessa keulapaikan, mutta 23,5-vauhtinen avauskierros painoi lopussa sen verran, että 5 Villi-Anna pyyhkäisi selästä ohi. Jamir juoksee mitä todennäköisimmin keulassa tai kuolemanpaikalla.

Villi-Anna pystyy paljoon, mikäli arvaa ravilla. Mikkelissä polvisuoja valui nilkkaan, mistä oli seurauksena laukka. Tätä ennen tamma oli Jyväskylässä kakkonen keulasta ja Oulussa samalta paikalta ykkönen.

10 Ekolokilla tähdätään kahden viikon päähän Poriin, mitä ennen halutaan saada startti alle. Ekoloki ei välttämättä ole parhaimmillaan, mutta voittokaan ei valmentajaa yllättäisi oriin luokan tuntien. Oulussa Ekoloki lähti etusuoralla 5. ulkoa kolmannelle, kiersi johtavan rinnalle ja rutisti maalisuoralla varmasti ykköseksi.

Pelijakauma: Lähtö on erittäin tasainen, joten molemmille lapuille mahdutetaan viisi merkkiä.

Juoksunkulku: Jamir ja Villi-Anna kamppailevat keulapaikasta. Matkavauhti voi olla reipasta, mikäli Villi-Anna pääsee keulaan eikä ole valmis luovuttamaan paikkaansa Jamirille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteessa starttaa kierroksen pankki 2 Archie Dream. Se oli Jyväskylässä epäonninen jäädessään kiihdytyksessä huonosti startanneen vastustajan takana hännille ja oli kierros jäljellä sijalla yksitoista. Hurja loppuspurtti kiidätti ruunan kakkoseksi. Mikkelissä Archie Dream joutui avaamaan erittäin reippaasti saadakseen johtopaikan, ja tasokkaassa lähdössä ruuna sjoittui neljänneksi. Suosikki avaa erittäin kovaa ja nappaa loistoradalta keulapaikan. Sen ei todennäköisesti tarvitse käyttää yhtä paljon ruutia kiihdytykseen kuin viimeksi ja matkavauhtikin pysynee maltillisena, joten Archie Dreamilta kuuluu odottaa voittoa.

Haastajat: 8 Donna Linda nousi Oulussa 700 jäljellä 4. sisältä 2. ulos ja kiri yllätysykköseksi keulassa ravanneen Regent Zetin laukattua maalisuoralla. Tämän jälkeen tamma on epäonnisesti jäänyt kahdesti kuolemanpaikalle, mistä menestystä ei ole irronnut. Tällä kertaa lähtöpaikka on sen verran haastava, että suosikin lyöminen on erittäin vaikeaa.

10 Driller Man kiersi Mikkelissä 4. ulkoa asiallisesti totoon. Jyväskylässä ruuna käytti Archie Dreamin epäonnen edukseen ja voitti 2. ulkoa selvästi. Takarivistäkin Driller Man nousee taistelemaan totosijoista.

6 Reborn Excalibur laukkasi Oulussa kiihdytyksessä. Kajaanissa ruuna kiersi etusuoralla kuolemanpaikalle, mistä se rutisti väkisin ykköseksi selvästi tätä helpommassa tehtävässä.

Pelijakauma: Archie Dream käy osuvana merkkinä varmaksi.

Juoksunkulku: Archie Dream avaa kärkipaikalle ja saa rauhoittaa tempoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4,6,9,10,7
Toto4-2: 3,14,15,2
Toto4-3: 12,13,4,5,10
Toto4-4: 2
Hinta: 20,00 €

Suuri
Toto4-1: 4,6,9,10,7,5,2
Toto4-2: 3,14,15,2,4,16,6,9
Toto4-3: 12,13,4,5,10
Toto4-4: 2
Hinta: 56,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›