Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Helsinki 30.9.2015 - tällä hevosella voi voittaa koko jackpotin!

Julkaistu:

Toto65
Ylimmässä voittoluokassa jaetaan 86000 euron jackpot. Kierros on kiharainen, joten mojova voitto-osuus on täysin mahdollinen. Illan jätti-idea on Isokengässä vasta kolmossuosikkina starttaava Bret Boko, joka esitti lauantaina vahvaa nousuvirettä vaisumman kesäkauden jälkeen. IS Ravien toinen varma on hirmuiskuun kohonnut Agnese.

Toto65-1

Suosikki: Kovasti uudesta tallista loppukesällä parantanut 7 Saxoi yrittää vimmatusti piikkiin, mistä voitti kaksi ensimmäistä tauon jälkeistä starttiaan pystyyn. Viime sijoitukseen ei pidä tuijottaa liikaa, sillä lähtö oli kova Kriterium-karsinta, jossa hevonen joutui kuluttamaan alussa turhan paljon patejaan, ennen kuin sai paikan parijonosta.

Haastajat: 5 Doubledip pysyi Vermon T76-lähdössä hyvin kahden kovan hevosen tuntumassa. Viimeksi sillä kokeiltiin keulasta ja alle 1.10-vauhtinen avaus painoi sen verran, että se putosi lopussa totosijoilta. Tarkan reissun jälkeen ruuna pystyy varmasti ottelemaan voitosta.

3 Sibian Cr on jälleen löytämässä kevään kuntonsa ja oli viimeksi nappireissun jälkeen toinen saatuaan liian myöhän kiriväylän.

6 Luckyline Krok on myös saavuttamassa oman tasonsa muutamien epäonnistumisten jälkeen. Viimeksi oli jo halitun kirivoiton vuoro 3. ulkoa. Hevosen ei ole helppo saada kunnon juoksuasemia, mutta ei sitä voi lapuiltakaan pois jättää.

2 Dream Step Wili paransi selvästi toiseen tauon jälkeiseen juoksuunsa, jossa ehti sisäkautta toiseksi, kun pääsi maalisuoralla pussista. Tamma ei ole vastaavalla reissulla nytkään vaaraton.

Yllättäjä: Oulun T76-finaalissa 2. ulkoa toiseksi kirinyt 12 M.T. Inxs teki viimeksi Bodenin karsintalähdössä hyvän 700 metrin kirin ilman selkää, mutta laukkasi volttilähtönä ajetussa loppukilpailussa pahasti ensimmäisessä kurvissa. Se voi nousta reippaan tempon avulla korkealle synkältä lähtöpaikaltakin.

Pelijakauma: Saxoin ja Luckyline Krokin prosenttien kuuluisi olla toisin päin. M.T. Inxs on huippurasti ja myös 10 Such As Croft ja 4 Charlotte Russe ovat liian unohdettuja.

Juoksunkulku: Doubledip on alussa nopein, mutta päästää Saxoin johtamaan joukkoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Mikäli vuoden kahdeksan ensimmäistä starttiaan voittanut 1 Pehveri välttää laukan, sen ei kuulu hävitä keskiviikon vastustajilleen. Derby-karsinnassa se laukkasi lopussa finaalipaikan, kun Vitter löi alle 20-vauhdin mittariin ja viimeksi lähdössä. Ori pystyy pitämään keulat, jos pysyy askelillaan, mutta pääsee sinne suosiolla myöhemminkin.

Haastajat: Vahva 5 Larvan Hurmos ottaa välillä laukkoja, koska ei ole kovin pätkänopea. Toissa kerralla se jyräsi kuolemanpaikalta hallittuun voittoon ja hyppäsi viimeksi kesken kirinsä. Se pystyy nujertamaan ainakin suosikkia lukuun ottamatta vastustajansa.

3 Virin Eko on edellisen veroinen menijä. Se ei pääse kamalan lujaa, mutta jaksaa porskuttaa hyvin. Ruuna on kohonnut syksyn myötä kovaan kuntoon. Toissa kerralla se kiersi puolimatkassa kuolemanpaikalle, mistä kiritti mainiolla ajalla hyvin kovaa Saran Särmää. Viimeksi se kävi vielä tiukemman taiston voitosta kilometrin kirillään.

9 Ekonova teki keväällä hyviä juoksuja uudelta valmentajalta ja paransi joka starttiinsa. Hevonen on tuskin kesätauon jälkeen heti siinä vireessä, että pystyisi kampittamaan kaikkia vahvoja suosikkeja, mutta hyvälle sijalle se varmasti kykenee jo seuraamaan sisärataa pitkin.

8 Varjonova venytti Turussa niukkaan voittoon saatuaan kirivaiheessa hyvää vetoapua. Viimeksi tamma pääsi vasta 100 jäljellä vapaaksi 3. sisältä ja työntyi lähelle kakkossijaa. Kovan vastuksen lisäksi lähtöpaikka on tarkan reissun vaativan hevosen peikkona.

Yllättäjät: 6 Ekko Ram antoi toissa kerralla keulasta pahoin periksi maalisuoralla. Viimeksi se spurttasi sen sijaan helpommassa porukassa voittotaistoon.

2 Hymyhattaran juoksut eivät ole onnistuneet, mutta se on näyttänyt nousuvireiseltä. Kahdella viime kerralla se on juossut kuolemanpaikalla.

Pelijakauma: Hymyhattara, Ekko Ram ja 12 Viksu Vikkelä ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Pehveri, Vaikitar ja Varjonova avaavat hyvin. Suosikki juoksee keulassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Hirmuiseen kuntoon kohonnut 4 Agnese on varmaehdokas. Hevonen irtosi toissa kerralla murskavoittoon kuolemanpaikalta ja oli viikko sitten samalta paikalta sisukas kakkonen Bite The Bulletin jälkeen loistoajalla. Tällä kertaa sillä on jo sauma päästä piikkipaikalle.

Haastajat: 1 Bacardi Razz saattaa olla suosikkiakin kovempi menijä, mutta aivan kevään ja alkukesän huippuvireessään se ei taida vielä olla. Viimeksi ruuna kohelsi liikaa keulassa ja putosi lopussa totosijoilta, mutta startti varmasti tasoitti sitä. Lähtöpaikka aiheuttaa hevoselle jonkinlaisen pussitusriskin.

Huippukuskin taakseen saava 2 Sands Pepper on ollut epäonnekas heinäkuisen T65-voiton jälkeen. Se on jäänyt kahdesti pussiin ja kuolemanpaikalle. Kovan avaajan juoksu onnistuu varmasti tällä kertaa paremmin.

8 Holiday Ors ei ole paussin jälkeen samassa vedossa kuin huikeissa voittojuoksuissaan, joten keulaspesialistin on vaikea pärjätä ulkoradalta.

10 Rocking Love juoksi viimeksi Bacardi Razzin perässä, mistä spurttasi omille teilleen. Tammaa odottaa paljon hankalampi juoksu, minkä jälkeen tempun uusiminen on lujassa paljon kovemmassa sakissa.

Yllättäjät: 9 Willy Yankee sai välillä jatkuvasti kuolemanpaikkajuoksuja, muttei ollut muutenkaan parhaimmillaan. Derbyn lohdutusfinaalin kirin perusteella se on taas oikealla tiellä.

12 Kennie oli viimeksi paljon parempi, mitä sijoitus osoittaa. Lisäksi huippukuski voi jelpata ylivauhtista juoksua kyttäävää oritta.

Pelijakauma: Bacardi Razz on selvästi alipelattu ja Holiday Ors ja 3 Tilia’s Abraham ylipelattuja. Willy Yankee ja Kennie ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Carmiel Kievitshof tykittää johtoon ohi Sands Pepperin, mutta päästää tämän, Agnesen tai Bacardi Razzin vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Koska hirmuinen 5 Costello on vielä hakenut huippuvirettään, nostamme 2 I.P. Legendan perushevoseksi. Suosikki on ollut keskikesän jälkeen hyvä lukuun ottamatta toissa juoksua, jossa ei saanut syystä tai toisesta mitään aikaiseksi 2. ulkoa. Ori on hyvä vastaamaan keulasta, mistä on ravannut molemmat vuoden voittonsa väljällä tyylillä.

Haastajat: Costello on saanut kaksi starttia alleen kesätauon jälkeen, ja siltä voi pian odottaa talven ja kevään veroisia hirmujuoksuja. Huono se ei ole missään nimessä ollut pitkillä kireillä viime kilpailuissaankaan.

6 Villikunkku avaa niin lujaa, että voi sotkea suosikin pasmat. Se oli välillä tosi hyvä kolmessa juoksussa, mutta viimeksi sen kiristä jäi puuttumaan Oulun T76-finaalissa. Liekö pitkä kuljetus vaikuttanut tähän? Jos Villikunkku palaa omalle tasolleen, sen voitto on täysin mahdollinen.

Yllättäjät: Väkivahva 10 Suvelan Tähti on ollut yli puolet vuoden starteistaan totossa ja jyrännyt pitkillä kireillä voittoihin T76-lähdöissäkin. Toissa kerralla hevonen kulki hurjasti jäätyään alkumatkalla paljon kolaroinnin takia. Viimeksi se laukkasi takasuoralla, kun yritti parantaa kovassa vauhdissa.

Myös 4 Joivi on venynyt hienosti tällä kaudella. Tamma kiri toissa kerralla vauhdikkaasti voittotaistoon ja oli viimeksi hienosti kolmas epäsopivalla neljän kilometrin matkalla.

Pelijakauma: Villikunkku ja Suvelan Tähti ovat erittäin maukkaita rasteja. Costello on jonkin verran ylipelattu.

Juoksunkulku: I.P. Legenda ja Villikunkku taistelevat alussa keulapaikasta. Costello etenee toisen radan johtajaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Tammalähtö on huipputasainen eikä selvää suosikkia voi nimetä. Valintamme kohdistuu vahvaan 6 One Hour Photoon, joka ei ole riippuvainen juoksupaikoista. Tauon jälkeisessä startissa surkea keli oli tammaa vastaan, mutta viimeksi se taisteli voittoon keulahevosen kupeelta.

Haastajat: Takarivi ei vie 10 Global Resourcen mahdollisuuksia. Toissa kerralla se kiersi sieltä puolimatkassa kuolemanpaikalle, mistä puristi varmaan voittoon. Viimeksi kuski yritti liian kovaa avausta ja hevonen laukkasi.

1 Thelma Zet ei ole ollut likimainkaan keväisessä vireessään eikä ole kovin kiinnostava pelihevonen. Toissa kerralla se simahti kuolemanpaikalta ja viimeksi keulasta.

7 Livi Import on mojovassa kunnossa ja se on pystynyt voittoon kuolemanpaikaltakin. T65:ssä se vaati kuitenkin paremman reissun, jonka saaminen ei ole lainkaan sanottua ulkoradalta.

3 Geysharaa oli toissa kerralla tosi sitkeä keulasta, muttei viimeksi lainkaan yhtä hyvä, vaikka sijoitus säilyi samana. Kuponkihevosia se kuitenkin on maltillisesti rastattuna.

2 Arctic Film Star on Thelma Zetin ja Livi Importin tavoin selvästi ylipelattu ja jää ulos systeemeistämme. Vaikka vastus kevenee ikäluokkalähdöistä, tamman pitää parantaa selvästi viime esityksistään. Parhaimmillaan se olisi piikistä.

Yllättäjät: 4 Mistress Annie on voittanut T76-lähdönkin. Viimeksi se oli asiallinen juostuaan joukon keskellä sisäradalla eikä ole ulkona arvoituksellisessa kohteessa.

12 Jailhouse Riot aloitti niin räväkällä spurtilla uudesta tallista, että suosittelemme sen nostamista pottihevoseksi pienimpiinkin systeemeihin.

5 Ainur Hoss oli Villinmiehen Tammakilvan karsinnassa saamaton kovassa lopetuksessa, mutta kiri sitä ennen T76-lähdössä sisäratajuoksun jälkeen toiseksi kovalla ajalla.

Pelijakauma: Sangen erikoisesti pelattu lähtö, jossa lähes kaikkien hevosen peliprosentit heittävät härän pyllyä. One Hour Photo, Global Resource, Mistress Annie, Ainur Hoss ja Jailhouse Riot ovat edullisia rasteja. Numerot 1, 2 ja 7 ovat ylipelattuja.

Juoksunkulku: Thelma Zet pitää luultavasti piikkipaikan, vaikka sen rinnaltakin avataan lujaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Jackpot-kierroksen kliimaksi on hevospulasta huolimatta huippumielenkiintoinen Isokenkä, jossa kolme kivikovaa ravuria lyö kovat piippuun heti startissa. Päädymme peliprosenttien valossa rohkeaan ratkaisuun ja vihjaamme varmaksi 3 Bret Bokon, jonka uskomme pääsevän piikkiin.

Finlandia-ajon sankari ei ole onnistunut voittamaan kevään jälkeen, mutta viime juoksujen perusteella sen kuntokäyrä sojottaa taas ylöspäin. Etenkin hevosen kiri viime lauantaina Lappeessa oli näyttävä ja se on aina ollut hyvä lyhyillä starttiväleillä.

Haastajat: Suomen mestari 5 Seabiscuit on pelaajien selvä suosikki, mutta emme allekirjoita sen asemaa. Ruuna ei pääse tällä kertaa keulaan ja se juoksee lisäksi kengät jalassa. Kuolemanpaikalta se ei taida millään pystyä voittoon.

Kolmas kova on tammahuippu 1 Twigs Voici, joka yrittää pitää kynsin hampain Bret Bokon ulkopuolellaan. Tammavaltikassa se ei kyennyt vastaamaan Amazing Soulille, eikä suosikkimme ole tätä hitaampi lähtijä. Twigs Voici on ollut mielipaikaltaan usein pitelemätön kovissa tammalähdöissä, mutta takaa se ei ole yhtä terävä.

Yllättäjä: Kesällä uusiin käsiin siirtynyt 2 Aaron de Veluwe näytti SM-kisassa, ettei se ole menneen talven lumia. Merkittävästi aikaisemmista juoksuistaan parantanut ori spurttasi piilojuoksun jälkeen pirteästi kolmanneksi ja saavutti selvästi Seabiscuitia.

Pelijakauma: Bret Boko on mitättömällä peliprosentillaan kanuunaidea. Seabiscuit selvästi ylipelattu.

Juoksunkulku: Twigs Voici ja Bret Boko avaavat raivoisasti. Bret Boko menee johtoon.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 7,5,3,12
Toto65-2: 1,5,3
Toto65-3: 4
Toto65-4: 2,5,6
Toto65-5: 6,10,3,4,7,12,5
Toto65-6: 3
Hinta: 25,20 €

Suuri
Toto65-1: 7,5,3,12,2,4,1
Toto65-2: 1,5,3,6,2,12
Toto65-3: 4
Toto65-4: 2,5,6,10,4
Toto65-5: 6,10,3,4,7,12,5
Toto65-6: 3
Hinta: 147,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›