Maarit, Reetta, Marketta

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Lahti 27.9.2015

Julkaistu:

Toto4
Hyvät esitykset pitkän tauon jälkeen tehnyt Nelilyn Big Boss on sunnuntain mielenkiintoisin varma. Pahimman vastustajansa sisäpuolelta starttaavalla ruunalla on hyvä mahdollisuus päästä hallitsemaan juoksua piikkipaikalle.

Toto4-1

Suosikki: Alkukaudella usein voittanut 5 Mantsuria oli kesällä saamaton, mutta sen vire on ollut taas vahvassa nousussa. Tamma oli Vermossa tarkan reissun jälkeen hyvä kakkonen Larvan Hurmoksen takana ja menetti viimeksi voiton vasta loppumetreillä kuolemanpaikkajuoksun jälkeen. Sitä voi harkita vakavasti varmaksi.

Haastajat: Kesän huilannut 10 Passita paljasti kovan kuntonsa viime juoksussaan, vaikka se päättyi lopulta nolosti maalilaukkaan. Ennen sitä tamma nousi kirittämään jopa ykkössarjojen huippua Tuokkolan Touhoa. Passita muistetaan vuoden alussa ajetun historiallisen ensimmäisen Toto76-kierroksen avauskohteen voittajana.

Kovasti tänä vuonna varmistunut 9 Ilon Ari saa rattailleen valmentajansa, mikä on laskettava pieneksi miinukseksi. Ruunan kunto on rautaa, sillä keskiviikon välistartissa se teki todella sitkeän 1300 metrin kirin 6. ulkoa.

6 Iinan Maestro ei ole vielä laukkojen takia onnistunut uudelta valmentajalta kesän jälkeen. Hevosen kunto edellyttää pärjäämistä, mutta etenkin kaarrejuoksu on aiheuttanut sille suuria vaikeuksia.

Yllättäjä: Ilon Arin tallikaveri 7 Rallimus oli ihan hyvä koelähdössä, mutta sen ensimmäinen startti yli vuoden tauon jälkeen vesittyi lähtölaukkaan. Hevonen esitti toissa vuonna otteita, jotka riittävät pitkälle tällaisessa lähdössä.

Juoksunkulku: Mantsuria hakee nopeasti piikkipaikan nopeimmilta avaajilta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki/Varma: 6 Nelilyn Big Boss on palannut hyväkuntoisena kehiin pitkän tauon jälkeen. Ensin se sinnitteli kuolemanpaikalta viimeiselle totosijalle ja kiri viimeksi 3. ulkoa voittajan tuntumaan. Varma kilpailija ottelee varmasti nytkin voitosta ja kokeilemme sitä varmana.

Haastajat: 7 Maxx Birdlandilla oli viime viikolla etukäteen hyvä mahdollisuus viedä arkinen T65-lähtö, mutta se ei jaksanut enää viime metreillä taistella voitosta kuolemanpaikkajuoksun jälkeen. Nousuvireinen ori sai esityksestään puhtaat paperit, joten ei muuta kuin uutta matoa koukkuun!

3 Doolin Dalton kiri huippureissun jälkeen voittoon Lahden lähdössä, jossa Nelilyn Big Boss oli kolmas. Hevosen ravi ei ollut loppumetreillä varman näköistä, joten viimekertainen laukka kesken kirin loppukaarteessa ei yllättänyt. Nytkin on varmasti siinä ja siinä, pysykö ruuna askelillaan koko matkan.

11 Tiger Mint olisi parhaimmillaan keulasta, mistä voitti kesällä Loviisassa. Se oli myös Vermon startissa oikein hyvä revitettyään viimeisen kierroksen alussa piikkiin. Viime juoksua tauon jälkeen kurakelillä ei pidä painottaa liikaa, mutta ei ruuna siinäkään huono ollut. Takarivistä huolimatta hevosta voi sovitella revityksiin.

1 Attrazione saa hyvän reissun kärkiryhmässä ja voi sijoittua mukavasti, mutta suosikkien veroinen menijä se ei ole.

Yllättäjä: Hyvässä kunnossa oleva 15 Hello Garfield voisi lähiaikoina voittaakin, mutta sysimustalta lähtöpaikalta se vaatisi ylivauhtisen juoksun ja suosikeille jonkinlaista epäonnea. Ruuna kiri Kuopiossa 5. ulkoa mukavasti totoon.


Juoksunkulku: Nelilyn Big Boss on todennäköisin piikkihevonen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Voitokas 2 Minmind on jälleen hyvin lähellä. Se pääsee selvästi viimekertoja paremmalta paikalta matkaan, eikä keulajuoksukaan ole pois laskuista. Kuukauden paussi ei näkynyt viimeksi ruunan otteissa, vaan se runnoi 3. ulkoa 600 metrin kirillä väkisin ohi hyvin kamppailleen johtohevosen.

Haastajat: 5 Timeless Croft on haastajien kärkihevonen. Se sai toissa kerralla aivan lopussa kiritilan 2. sisältä eikä aivan ehtinyt voittoon. Viime viikon T76-lähdössä ruuna kiersi tuhat jäljellä toiselle radalle ilman vetoapua, mistä laukkasi 600 ennen maalia kuskin mukaan radan takia.

11 Beggel Vanaja teki Lahdessa 6. ulkoa sen, mikä oli tehtävissä. Ruunan lähtöpaikka ei ole nytkään kehuttava, mutta lähemmäksi kärkeä se voi silti päästä. Tämän jälkeen se on huippuvaarallinen kirivaiheessa.

9 Sunbird Chelsea runttasi viimeksi voittoon keulahevosen ulkopuolelta eikä ole nytkään ulkona, vaikka vastus on tiukempi.

Hyvällä tulosrivillä kilpailevan 8 Duquesan pelaaminen ei kiehdo ulkoradalta. Se voi joutua panostamaan liikaa starttiin alussa, jolloin vahvemmat hevoset ovat lopussa etulyöntiasemassa. Takajoukkoon pakitteleminen ei ole myöskään hyvä vaihtoehto, koska tamma ei ole hanakka kiertelijä.

Yllättäjät: 7 Triumph U.S. ei ole onnistunut viime starteissaan. Jyväskylässä se jäi liian vaikeisiin asemiin, mistä lopetti ihan hyvin, kun pääsi tulemaan. Viimeksi ruuna kiri sen sijaan vain tasapaksusti 4. ulkoa ja näytti siltä, ettei sitä huvittanut taistella tosissaan. Moni saattoi pyyhkäistä hevosen tipsilistalta Teivon startin jälkeen, mutta IS Ravit antaa sille vielä mahdollisuuden.

4 Stone Capes Luca kiri toissa kerralla kevyessä lähdössä 3. ulkoa voittoon ohi jo karussa painelleen vastustajan. Viimeksi se sekosi 2. sisältä askelissaan loppusuoralle tultaessa, minkä on tehnyt ennenkin Forssassa. Ori on tarkan reissun jälkeen yksi monista mahdollisista menestyjistä.

12 Good Guy jäi Mikkelissä pussiin, mutta vaatii ehdottomasti ylivauhtisen juoksun synkältä lähtöradalta.

Juoksunkulku: Racehill Emily päästänee täydellä matkalla Stone Capes Lucan eteensä, mutta myöhemmin Minmind saattaa käydä hakemassa vetojuhdan tehtävät.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Vaikka T76-lähtöjä myöten jatkuvasti hyvin menestynyt 1 Amaretto Scoop ei ole tallikommenttien mukaan terävimmillään sairaustauon jälkeen, se on ykköshevonen. Huomioitavaa on, ettei ruuna ole juossut volttilähtöjä kahteen vuoteen, mutta oudon lähetystavan ei pitäisi olla sille kompastuskivi. Varmaksi ylipelattua suosikkia ei kannata harkita.

Haastajat: 11 Karl Adam ei ole ollut aivan kesäisessä huipputikissään, muttei sen esityksiä ole voinut suuremmin moittiakaan. Viimeksi se lähti 800 jäljellä 5. ulkoa kiriin ilman selkää ja tuli juosten perille, mutta peräkkäin kärkipaikoilla juosseet kaksi vastustajaa jäivät tavoittamatta. Tällä kertaa vahva menijä on varmasti lähempänä voittoa.

3 You Know on ollut asiallinen kaikissa kesätauon jälkeisissä kilpailuissaan. Se kulki Vermossa lujaa laukan jälkeen, kamppaili Joensuussa kuolemanpaikalta totoon ja lopetti Lappeessa Karl Adamin vanavedessä neljänneksi. Sijoituksen kirkastuminen ei suuremmin yllättäisi suht’ sopivassa sakissa.

9 Pension Killer on viime sijoituksiaan paljon vaarallisempi. Se on tehnyt viime starteissaan ihan hyvät lopetukset pieleen menneiden alkumatkojen jälkeen. Koska ruuna joutui jäämään viime kilpailun jälkeen pois kaviopaiseen vuoksi, sen iskukyky on pieni arvoitus.

Yllättäjät: 7 Ranch Keen on hankala veikattava. Siltä löytyy kykyjä pärjäämiseen, mutta hyvät päivät ovat sillä nykyään harvassa. Kun asiallinen avaaja oli edellisen kerran juoksuradalla heinäkuussa, se voitti pikamatkan pystyyn ennätysajallaan.

5 Lady Bug laukkasi viimeksi 600 jäljellä kesken kirinsä ja tuli sen jälkeen vielä hyvin perille. Kolme kilpailua sitten tamma jäi kevyessä sakissa pussiin.

8 Bogey Wolf voi seurailla mukavasti Amaretto Scoopin perästä, eikä voittokaan olisi aivan utopiaa, jos se pääsisi nappireissun jälkeen kirimään maalisuoralla.

Juoksunkulku: Victory Beat ja Lady Bug ovat nopeimmat avaajat, mutta keulassa juoksee lopulta Ranch Keen, Amaretto Scoop tai You Know.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5,10
Toto4-2: 6
Toto4-3: 2,5,11,9,7,4,12
Toto4-4: 1,11,3,9,7
Hinta: 14,00 €

Suuri
Toto4-1: 5,10,9,6,7
Toto4-2: 6
Toto4-3: 2,5,11,9,7,4,12
Toto4-4: 1,11,3,9,7,5,8
Hinta: 49,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›