Minja, Miisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 21.9.2015

Julkaistu:

TOTO4
Jyväskylässä nähdään Derbyn voittanut Fabrice Duo taas radalla. IS Ravit ei luota hevoseen yhtä paljon kuin pelikansa. Rivien varma napataan avauskohteesta.

Toto4-1

Suosikki/varma: 2 Hamis Fameraiser oli heinäkuussa Mikkelissä kipeänä vaisu ja jäi tauolle. Ruunan paluu radoille on ollut asiallinen ja nousujohteinen, vaikka kärkisijat ovat jääneet vielä uupumaan. Porissa nelivuotias kiri mukavasti parijonosta ja lopetti viimeksi passiivisen taktiikan jäljiltä pirteästi. Nyt hyvä avaaja on sopivalla paikalla. Hevonen on löydetty peleissä aika oikein pelatuksi suosikiksi, mutta kelpaa silti varmaksi asti.  

Kovimmat haastajat: 1 Sign of Magic oli viimeksi keulasta pettymys ja on pitänyt sen jälkeen kuukauden starttivälin. Tamma avaa myös hyvin, mutta nyt voisi olla selkätaktiikan vuoro. Tamma juoksee todennäköisesti suosikin takana 2. sisällä ja on tilaa saadessaan varmamme pahin uhka voitolle.

5 Arctic Mystery laukkasi Kouvolassa, mutta esitti Vermon starteissaan sellaisia loppuvetoja, joita vastaavilla ohitellaan tässä taatusti lopussa kilpakumppaneita.

11 Golden Luxi on juossut tasokkaita ikäluokkalähtöjä, mutta vire ei ole ollut viime starttien perusteella enää aivan paras mahdollinen. Lähtöpaikkakin aiheuttaa harmia. Perusluokaltaan tamma on lähdön parhaimmistoa. 

Yllättäjät: 3 Goofy Goof omaa hyvän statistiikan, mutta voittaminen on ollut hankalaa. 4 Panthera Leo osaa puolestaan voittaa, mutta ailahtelee kovasti esityksissään. Hyvänä päivänä ruuna riittää tässäkin ja peliosuus on siihen nähden naurettavan alhainen kykyihin nähden. Tauko tuo toki yhden kysymysmerkin lisää.   

Pelijakauma: Panthera Leo on unohdettu. Aika oikein rastattu suosikki kelpaa varmaksi. 

Juoksunkulku: Eturivissä on muutama hyvä avaaja, mutta suosikin pitäisi päästä aika nopeasti johtoon.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Tammasarja on varsin haasteellinen pähkinä purtavaksi ja pelikansasta poiketen IS Ravien kiinnostus kohdistuu ensimmäiseksi takarivin hevosiin. 10 Dixie Nyx voitti Oulussa pystyyn. Lähtö oli toki tasoton, mutta varaakin jäi.   

Kovimmat haastajat: 1 Peach Cake on parantanut otteitaan viime aikoina, mutta ei silti ole esittänyt mitään superia. Tamma voitti Joensuussa keulasta ja mielii varmasti samalle paikalle nytkin.

12 Anceliga Evo aloitti voitolla ja liikkui pitkän kirinsä hyvin perille. Vastus kovenee nyt, eivätkä asemat ole häävit, mutta tammassa on potentiaalia.

11 Rosi's Bianca lopetti Joensuussa terävästi, mutta jää edellisen tapaan alussa hankaliin asemiin.

2 Fill My Dreams on ollut keulasta kahdesti asiallinen ja juoksupaikka löytynee jälleen kärjen läheltä.

6 Beretta Hoss avasi viimeksi voittotilinsä kirivoitolla, mutta ykkösten tiellä jatkaminen vaatii edelleen parantamista.     

9 Indiana Heel piti viimeksi 14,5-lopetuksessa keulasta ykköseksi, mutta nyt hevonen joutunee kiertelemään ja se hankaloittaa.

8 Eileen Web oli positiivinen toukokuussa, mutta ura on edennyt katkonaisesti.

3 Fire Within nostetaan vielä hyvältä paikalta mukaan peleihin, vaikkei se viime starteissa ole vakuuttanut  

Pelijakauma: Takarivin kolmikko 10-12 kiinnostaa pelimielessä eniten. 

Juoksunkulku: Haastavasti arvioitava kiihdytys. Sisimmiltä radoilta avataan lujaa ja eiköhän keulahevonen löydy siitä kolmikosta. Beretta Hoss voi vielä lyödä lusikkansa soppaan, sillä se on avannut ainakin voltista lujaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Haltija on tasonsa osittanut ja se taso on paljon korkeammalla kuin nykyisissä sarjoissa. Oriilla on omat vinkeensä ja varsinkin voltin kakkosrata tuo ison kysymysmerkin kiihdytykseen. Seitsemänvuotias osaa vielä lisäksi laukata toki matkallakin. Ravatessaan hevonen on varmasti vaikea lyötävä, mutta täydellistä luottoa sille on vaikea antaa. Peliosuus on kuitenkin suht' järkevissä lukemissa, eikä hevoseen luottaminen ole ainakaan kovin väärin.  

Kovimmat haastajat: 10 Pehverin hieno voittoputki katkesi toissa startissa ja viimeksikin tuli epäonnistuminen. Valmentaja raportoi, ettei hevosessa pitäisi olla tapahtunut mitään kummallista muutosta ja siltä voi odottaa taas voittostartin kaltaisia suorituksia.

3 I.P. Muskotti on voittanut kahdesti putkeen. Ensin johtavan rinnalta ja viimeksi keulasta. Todennäköisesti tie vie nytkin avauspuolikkaan aikana johtopaikalle. Ori ei normaalisti aivan riitä takamatkan kovalle kaksikolle, muttei niillä kovin suuria mutkia kestä tulla matkaan.     

Yllättäjät: 14 Vilma Lyydia on eksynyt jälleen laukkojen tielle. Tammalla on vauhtia ja voimaa, mutta kahdelta takamatkalta voittoon yltäminen on haastava tehtävä ravillakin. 15 Alf hakee vielä virettään pitkän tauon jäljiltä, eikä menestymisen aika ole näistä asemista vielä tässä. 11 Sähköposti on omaksi itsekseen rajussa iskussa, mutta laukka tahtoo tulla joka kerta.    

Pelijakauma: Suosikkikaksikko voisi olla hieman enemmänkin pelattu.   

Juoksunkulku: Etuvoltissa on nopeita hevosia. I.P. Muskotti yrittää edetä keulaan viimeistään 1. takasuoralla. Takamatkojen kovilla pystyy tekemään ratkaisuja ajoissa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Onko Derbyn jälkeen elämää? Nelivuotiaiden kauden päätapahtuma on takana, mutta karuselli jatkuu kohti Kasvattajakruunua. 3 Fabrice Duo vakuutti Derbyn karsinnassa ja kiri finaalissa onnistuneen juoksun jälkeen ykköseksi. Oriin status nousi kertaheitolla uusiin sfääreihin, mutta sillä on edelleen olemassa omat raviongelmansa, eikä se ole mitenkään niin suuri suosikki, kuin pelikansa olettaa. Peliosuus luultavasti putoaa iltaa kohden, muttei nelivuotiasta saa mitenkään kiinnostamaan näin pelattuna.   

Kovimmat haastajat: 6 Ramble On on kehittynyt rutkasti viime aikoina, vaikkei ole ikätovereita vastaan vielä onnistunut. Teivossa ruuna oli todella tyylikäs helpossa lähdössä ja on nyt tässä seurassa ylivoimaisesti kiinnostavin merkki naurettavan pienellä peliosuudellaan. Ramble On osaa toki laukata missä kohtaa vain, mutta se voisi olla silti uhkarohkeimmille pelaajille jopa varmayritys.

9 William Birdland ei pystynyt Derbyssä nousemaan hänniltä kovinkaan korkealle, mutta ei saa moitteita. Ori asettuu tässä parijonoon ja lähemmäksi kärkeä kuin viimeksi.  

Yllättäjät: 7 Inspis Arioso oli hyvin lähellä Derbyn finaalipaikkaa ja teki hyvän juoksun lohdutuslähdössä. 1 Callela Kingswin nappasi maksimisijan Derbyssä sisäratajuoksulla ja saa nyt halutessaan säästöjuoksun kärjen takana. Teivossa ruuna oli toki hieman epävakaan näköinen ja laukkasikin lopulta. 2 Sahara Rouge pilasi Oulussa laukkaan, mutta esiintyi sitä ennen varmassa iskussa. 

Pelijakauma: Fabrice Duo on aivan liikaa luotettu ja oikeastaan kaikki muut pelihevoset siten aliarvostettuja.    

Juoksunkulku: Callela Kingswin on nopein alussa, mutta halunnee selän eteensä. Tosin valmentaja väläyttää mahdollisuudesta kokeilla keulasta. Suosikki ei kiihdy lujaa ja lopullisen keulahevosen arvioiminen on vaikeaa. Inspis Ariosolla lienee parhaat saumat ehtiä hakemaan keulapaikka, mikäli se on tarjolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 10,1,12,11
Toto4-3: 8
Toto4-4: 6,9,7
Hinta: 2,40 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 10,1,12,11,2,6,9,8,3
Toto4-3: 8,10
Toto4-4: 6,9,7,1,2
Hinta: 18,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›