Hanna, Johanna, Jenni

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Helsinki 9.9.2015

Julkaistu:

Toto65
Vermon Toto65-kierrokselle on tarjolla kaksi hyvää varmavaihtoehtoa. Ensimmäinen varmoistamme jäänee kakkossuosikiksi, toinen on alustavasti alipelattu suosikkivarma.

Toto65-1

Pelisuosikki: 4 Winner Type voi jäädä nyt aliarvostetuksi, sillä kahden viime juoksun sijoitukset ovat jääneet heikoiksi. Kahteen viimeiseen juoksuunsa ruuna on startannut ikäviltä lähtöpaikoilta. Etenkin viimeksi vastuskin oli todella kovaa tasoa. Nopea lähtijä on nyt päässyt makeisiin lähtöasemiin, josta koko matkan johto ei yllättäisi. Kesäkuussa Kouvolassa Seppo Markkulan ajokki voitti lyhyellä matkalla hieman tätä helpommassa tehtävässä keulasta.

Haastajat: 7 Freddie Ale sai Jokimaalla kiritilat liian myöhään johtavan takaa. Viime metrit ruuna lopetti terävästi, mutta maali tuli vastaan. Hyväluokkainen juoksija pystyy tässä lähdössä voittotaistoon jopa johtavan rinnalta. 

Vermossa viime lauantaina helposti keulapaikalta voittanut 8 Blendior starttaa matkaan haastavista lähtöasemista. Mikäli alkuun satsataan, on ensimmäisessä kaarteessa laukan vaara. Lisäksi juoksupaikan löytäminen voi olla haastavaa, koska sisäpuolella on nopeita avaajia. Niillä ei välttämättä luovuta lyhyellä matkalla johtopaikasta, vaikka Blendior keulapaikkaa voimalla kyselisi.

Yllättäjät: 6 Love de Villeneuve juoksi viimeksi Vermossa kaukana johtavasta viidennessä ulkona. Sieltä kiri ei irronnut yhtä halukkaasti, mitä toissa kerralla samalla radalla. Pidempi matka sopisi ruunalle paremmin, eikä aivan kärkisijalle ole nyt helppoa yltää ilman ylivauhtia. 

2 Pension Killer viihtyy mailin matkalla hyvin. Ruuna teki kesäkuussa Kokemäellä kaksi erittäin hyvää esitystä juurikin lyhyellä matkalla. Viimeisissä juoksuissaan nopea juoksija on kohdannut tätä kovempia vastuksia. Nyt vastus ei ole liian kova ja lyhyellä kirillä hevonen on huomioitava.

Pelijakauma: Osa Blendiorin peliprosenteista kuuluisi Freddie Alelle.

Juoksunkulku: Winner Type kiihdyttää keulaan, josta sillä pidetään todennäköisesti kiinni. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 10 Around The Sun nostetaan ideavarmaksi. Kyvykäs ruuna parantaa koko ajan otteitaan pitkän kilpailutauon jälkeen. Viimeksi Teivossa Mika Forssin ohjastettava jäi roikkumaan kolmannelle radalle ensimmäisen 800 metrin ajaksi. Loppumatka taittui toisella ilman vetoapua, mistä vahva juoksija jaksoi juoksunkulku huomioiden erinomaisesti perille saakka. 

Haastajat: 1 Lord Ivar on päässyt nopeana lähtijänä nappipaikalle. Keulojen pitämisen pitäisi onnistua alussa helposti. Viimeksi Vermossa ruuna nousi neljännestä sisältä ulos maalisuoralla ja kiri aivan hyvin perille saakka tätä haastavammassa tehtävässä. Aivan paras terä on viime esityksistä ollut kuitenkin kateissa. Läheskään heinäkuun alun Jokimaan startin tasolla suorittaessaan Tommi Kylliäisen ohjastettava voi palata voittojen tielle. 

5 Noble Nazareth palasi Jokimaalla pitkältä tauolta ollen heti oikein positiivinen. Matka taittui viidennessä sisällä, mistä ruuna nousi viimeisellä puolikkaalla kolmanteen ulos. Maalisuoralla kyvykäs menijä reagoi hyvin ohjastajansa käskyihin kiihdyttäen vauhtiaan. Startti alla kärkitaistoon yltäminen on mahdollista. 

Yllättäjät: 7 Millcape's Devilin viimeaikaisia otteita on vaivannut pieni tasapaksuus. Viimeksi vastassa oli muutama todella kova vastustaja ja lähtöpaikkakin oli haastava. Maalisuoraa ruuna kiri kuitenkin toisesta ulkoa juoksemalla perille saakka. 

4 Tapon Westwood jäi Teivossa taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua kovassa lähdössä. Viimeisen puolikkaan alussa se taipui rajusti ja putosi hännille. Lähtö on nyt huomattavasti sopivampi, mutta viime aikojen otteet kielivät laskuvireestä. 

9 Wilds Aragorn parantaa pikkuhiljaa otteitaan pahan loukkaantumisen jäljiltä. Viimeksi Vermossa ruuna juoksi pääosin kuudennessa ulkona, mistä tuli kirivaiheessa vain tasaisesti perille. Kyvykkäällä hevosella on varaa parantaa otteitaan paljonkin.

Pelijakauma: Around The Sun on alipelattu. Tapon Westwood on liikaa rastattu. 

Juoksunkulku: Lord Ivar kiihdyttää johtoon ja hallitsee juoksua niin kauan kuin virtaa riittää. Matkavauhti ei keskipitkällä matkalla päätä huimaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: 7 Oden Tilly oli Vermossa kolme viikkoa sitten täysin ylivoimainen keulapaikalta. Vastus oli toki tätä kertaa huomattavasti helpompi, mutta samanlainen suoritus riittäisi nytkin pitkälle. Hyvä lähtijä yrittänee jälleen keulaan, mistä olisi nykyvireessä lähellä toista peräkkäistä voittoa. Hevosen valmentaja Matias Salo ei ollut huolissaan pienestä tauosta. (tallikommentit)

Haastajat: 5 Boulder Cannon juoksi viimeksi kovassa Derby-karsinnassa. Lahjakas hevonen suoritti oikein hyvin juostuaan pääosin kolmannessa parissa ulkona yltäen hienosti kolmanneksi. Tällä kertaa vastus on sopivampi, eikä vahvan orin voittokantaan paluu saa yllättää. 

6 Romanina Ans oli ylivoimaisesti paras hevonen lähdössään viikko sitten Vermossa. Tamma matkasi kaukana kärjestä kuudennessa ulkona, mistä lähti ulkoradoille 400 metriä jäljellä. Kiriherkkä hevonen tykitti loppua hurjasti viidettä rataa pitkin ehtien varmaan voittoon. Samanlaisena Hannu Torvisen ohjastettava pystyy kovemmasta vastuksesta huolimatta menestymään.

Yllättäjät: 4 Wallander palasi viime juoksussaan Vermossa pieneltä kilpailutauolta. Ruuna matkasi pääosin kolmannessa sisällä, mistä kiri maalisuoran tasaisesti toista rataa pitkin. Startti alla parannusta voi olla luvassa paljonkin, eikä kärkisija ole onnistuneella juoksulla kaukana.

1 Sacramento S aloitti Vermossa viime juoksussaan kolmannessa sisällä, mistä pääsi reilu kierros jäljellä toiseen ulos. Ruuna lähti 400 metriä jäljellä kolmannelle puurtaen vahvasti toiseksi. Pitkältä tauolta esitys oli oikein lupauksia herättävä, eikä pärjääminen nappipaikalta ole mahdotonta kovemmassakaan tehtävässä. Hevosen valmentaja Tapani Raunio toppuutteli kuitenkin menestymisen suhteen, sillä valmistautuminen juoksuun ei ollut sujunut toivotulla tavalla. 

Pelijakauma: Oden Tilly on liikaa pelattu suhteessa haastajakaksikkoomme. 

Juoksunkulku: Oden Tilly kiihdyttää matkaan keulapaikka mielessään. Mikäli avaus venyy, on lähtö avoin yllätyksille.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 9 Saaga S lähti Killerillä kolmannen kiertoon jo kierros juoksua jäljellä. Tamma runnoi pitkän kirinsä vahvasti maaliin saakka, vaikkei aivan pystynytkään voittamaan. Startti alla parannusta voi olla luvassa sen verran, että muille tulee rahanjakosuoralla kiire.

Haastajat: Kuningatarkilpailussa upeasti neljänneksi sijoittunut 7 Suhhaus on jatkanut niin sanotuissa tavallisissa lähdöissä hienoa suorittamista. Viime lauantaina tamma voitti tasokkaan porukan keulapaikalta varmasti. Jere Kiveinen kiihdyttää varmasti ajokillaan kohti keulapaikkaa, josta sijoitus kärjessä olisi lähellä. Yhtä helppoa keulapaikalle pääseminen ei nyt kuitenkaan ole, mitä oli viimeksi.

11 Yllin Kyllin avasi Killerillä keulasta ensimmäiset tuhat metriä reippaasti 24,0-vauhtia. Teemu Okkolinin suojatti kesti siihen nähden hyvin perille saakka, eikä hävinnyt voittoakaan paljoa. Ravilla pysyessään tamma voi menestyä nytkin.

10 Sekottaja ei ole kilpaillut kuningatarkilpailun jälkeen, missä teki aivan asiallisen kokonaissuorituksen yltäen kolmanneksi. Päätösmatkalla tamma taisteli hyvin keulapaikalta perille saakka, vaikkei kahdelle paremmalle mitään voinutkaan. Mikäli kilpavire on tauon jäljiltä kohdallaan, pystyy vahva menijä kiertämään taistoon mukaan. Sekottaja juoksee nyt kengät jalassa, joka on valmentajansa Mika Kallion mukaan pieni miinus.

Yllättäjä: 8 Topin Musta tuli Jyväskylässä viimeiset 100 metriä oikein ahnaasti saatuaan lopulta vapaat kiritilat. Kärki oli kuitenkin jo karannut, eikä tamma ollut lopussa yhtään edelleen sijoittuneita huonompi. Nousukuntoinen menijä pystyy juoksun onnistuessa olemaan yllättävän korkealla.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko on oikein pelattu. Huimariina on rajusti ylipelattu. Yllin Kyllin on viime kerran tavoin pahasti alipelattu.

Juoksunkulku: Suhhaus lähtee heti etenemään kohti keulapaikkaa. Saaga S kiertänee rinnalle jo hyvissä ajoin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 4 Hillbilly Hilda oli Jyväskylässä jo ennakkoon haastavan tehtävän edessä. Takamatkaa oli 20 metriä ja paalulta lähti todella hyviä juoksijoita. Tamma juoksi lähdössä kaukana seitsemännessä ulkoa, josta nousi kolmannen jonoon neljänneksi noin 1300 jäljellä. Kärkihevoset pääsivät karkuun, mutta loppua kyvykäs juoksija tykitti hurjasti. Nyt keulapaikalle eteneminen on todennäköistä, josta voitto on lähellä. 

Haastajat: 1 Shadoom ei pysty hitaana lähtijänä hyödyntämään lähtöpaikkaansa. Riski pussitukseen on olemassa, mutta mikäli juoksu onnistuu, pystyy ori jopa voittoon. Turussa sen juoksu ei onnistunut. Janne Ulmaksen ajokki juoksi neljännessä ulkona, mistä ei lähtenyt 900 jäljellä kolmannelle ja valui väsyvän takana hännille. Loppua ykköshaastaja kiri porukan periltä todella eloisasti. 

11 Fredericks Laukko on todella kovaluokkainen juoksija näihin lähtöihin. Ruuna ei ole kuitenkaan saanut vielä itsestään läheskään parastaan irti uudessa kotimaassaan. Teivon esitys oli aikaisempia parempi, muttei siltikään mikään kovin kehuttava. 

Yllättäjät: 6 Vind Farmingin hyvän ja huonon päivän ero on suuri. Teivossa ruunalla oli hyvä päivä. Se taisteli johtavan rinnalta esimerkillisesti tehden todella vahvan esityksen. Samanlaisena Veli-Pekka Toivasen ensimmäistä kertaa rattailleen saava menijä pystyy haastamaan suosikit.

2 Simb Catcher oli Porissa heti positiivinen juostuaan viidennessä sisällä. Ruuna tuli lähtöön ilman kovia harjoituksia, joten parannusta voi startti alla olla luvassa paljonkin. 

Pelijakauma: Hillbilly Hildan peliosuus on noussut turhan korkealle. Simb Catcher on turhaan täysin pelaamaton.

Juoksunkulku: Hillbilly Hilda avaa keulaan. Vind Farming voi edetä kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki/varmavalinta: 2 Amazing Soul palasi pieneltä tauolta viime lauantaina kilpaillen heti kovassa Suomen mestaruus -lähdössä. Tamma jäi taivaltamaan toiselle ilman vetoapua hurjassa matkavauhdissa. Ensimmäinen tuhat reviteltiin huikeasti 11,0-aikaan. Viimeisellä puolikkaalla Jukka Kinnusen silmäterä väsyi ymmärrettävästi. Nyt keulajuoksu on todennäköinen sopivassa tehtävässä, jolla voittokantaan paluu on lähellä.

Haastajat: 1 Havbergs Mimi on hyvä avaaja ja se pystyy todennäköisesti pitämään alussa suosikin selän. Siitä on hyvä sauma seurata kakkossijalle. Viimeksi Vermossa tamma veti keulapaikalla kolmannen puolikkaan 11,5-vauhtia ja polki karkuun kovimmilta haastajiltaan. 

9 Je L'Adore palaa tauolta, eikä kilpavireestä ole takuita. Ennen taukoaan tamma juoksi Mikkelissä kolmannessa ulkona juoksussa, jossa hurjasteltiin ensimmäinen kilometri 09,8-vauhtia. Loppukaarteessa Ari Moilasen ohjastettava hyökkäsi ulkoradoille ja tuli vahvasti maaliin saakka.

6 Orderly on tähän sakkiin riittävä hevonen. Se juoksi ennen taukoaan Kouvolassa tasokkaassa lähdössä kuolemanpaikalla, mistä laukkasi hieman väsyneen oloisena reilut 200 metriä juoksua jäljellä pitkäksi.

Pelijakauma: Thula Sana on liikaa pelattu. Amazing Soul on alustavasti jopa alipelattu.

Juoksunkulku: Amazing Soul kiihdyttää johtoon. Havbergs Mimi seuraa.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 4,7,8,6,2
Toto65-2: 10
Toto65-3: 7,5,6,4
Toto65-4: 9,7,11
Toto65-5: 4,1,11
Toto65-6: 2
Hinta: 18,00 €

Suuri
Toto65-1: 4,7,8,6,2
Toto65-2: 10
Toto65-3: 7,5,6,4,1
Toto65-4: 9,7,11,10,8
Toto65-5: 4,1,11,6,2
Toto65-6: 2
Hinta: 62,50 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›