Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Kouvola 3.9.2015

Julkaistu:

Toto4
Kouvolan Toto4-kierros tarjoaa maistuvan varman kakkossuosikin muodossa.

Toto4-1

Pelisuosikki/varmavalinta: 1 Pesco Velvet ei ollut Turun startissaan kovin hyvällä ravilla. Hevosta on kuitenkin hoidettu ja se palaa erittäin positiivisten tallikommenttien saattelemana kilparadoille. Ruunan ravin pitäisi olla nyt huomattavasti sujuvampaa. Hyvä lähtijä pitää todennäköisesti keulapaikan hallussaan, josta pystyy kyvykkäänä hevosena johtamaan maalin saakka.

Haastajat: 3 Brett Web oli Jyväskylässä hyvä, vaikka jäikin suosikkina kolmanneksi. Ori taisteli kuolemanpaikalta hyvin perille lyöden keulahevosen lopussa. Hyvältä lähtöpaikalta kuolemanpaikan välttäessään totosija on mahdollinen.

11 Misty Ray kärsii nopeana lähtijänä takarivin lähtöpaikasta. Toisaalta kuuman oloinen hevonen voi täältä päästä varmemmin ravilla matkaan. Joensuussa ravaamiselle ei ollut takarivistä pienintäkään toivoa, sillä tamma kävi jo ennen lähtöä aivan hurjana ja aiheuttikin yhden lähdönuusinnan. Mikäli Ari Moilasen rattailleen saava menijä keskittyy olennaiseen, ei voitto saa yllättää.

Yllättäjät: 8 Only Zara otti kaksi kakkossijaa elokuussa hyvillä esityksillä. Ulkona oleva lähtöpaikka laskee sen mahdollisuuksia kuitenkin, eikä menestyminen ole helppoa. Kyvyt tammalla ovat kuitenkin riittävät ja tuureilla kärkisija on mahdollinen.

6 Pretty Hope kärsi valmentajansa mukaan motivaatio-ongelmista keväällä. Nyt varustukseen lisätään vetolappuja, joilla haetaan terävyyttä viimeiselle puolikkaalle. Tauluaan vaarallisempi tapaus voi nappiin onnistuessaan järjestää totopommin.

Pelijakauma: Pesco Velvet näyttää jäävän kakkossuosikiksi, joka sopii meille loistavasti. Arctic Mystery on rajusti ylipelattu.

Juoksunkulku: Pesco Velvet pitää keulapaikan hallussaan.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 2 Past Or Flash sai Teivossa startin alle ja parannusta lienee nyt luvassa. Huono hevosen esitys ei tauolta paluussakaan ollut. Se matkasi kolmannessa ulkona, mistä kiri maalisuoralla kärkiparia tavoittaen vahvasti perille saakka. Ohjastaja Antti Teivainen pyrkii varmasti ruunalla koko matkan johtoon, joka ei yllättäisi yhtään.

Haastajat: 1 The Best Spruce meni viimeksi kovan kilometriajan Teivossa kovassa El Blackjackin voittamassa lähdössä. Ruuna sai nätin reissun sisäradalla ja kiri tilat sata ennen maalia saatuaan hyvin. Ari Moilasen ohjastettava ei ole mikään hanakka voittamaan, mutta jälleen siihen olisi hyvä mahdollisuus.

10 Dark Dynamite on kohdannut viime starteissaan muutaman kovan kanssakilpailija, eikä voittoa ole näin ollen tullut. Joensuun viime juoksun vastus oli hyvää tasoa. Sisäratajuoksun saanut ruuna lopetti maalisuoraa kuitenkin erittäin hyvin ehtien haastamaan kolmanneksi sijoittunutta. Mikäli juoksu onnistuu, pystyy kovakuntoinen menijä sopivassa tehtävässä voittamaan.

3 Arctic Passion on viime sijoituksiaan kyvykkäämpi menijä. Suomessa tamma ei ole mennyt vielä odotetusti, mutta on läheskään omalla tasolla suorittaessaan kova tekijä tähän porukkaan.  Teivossa Tammakriteriumin karsinnassa tamma juoksi kolmannessa ulkoa, mistä lähti kolmannelle 450 metriä matkaa jäljellä. Kiri oli lopulta vain tasainen, eikä kärkisijoille ollut mitään asiaa.

Yllättäjä: 11 Joker Photo oli Derby-karsinnassa kovassa sakissa oikein positiivinen sisäratajuoksulla. Nyt tehtävä on helpompi, mutta juoksusta tulee puolestaan haastavampi. Silti kärkeen nouseminen on hyväkuntoisella hevosella mahdollista.

Pelijakauma: Past Or Flash ansaitsisi suosikinaseman. 

Juoksunkulku: Past Or Flash voi saada alussa haasteen Choco Roselta, mutta onnistuu pitämään kiinni johtopaikastaan. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 2 Mr Exquisite on pitänyt hieman huilia tiheän starttirytmin takia. Orin ohjastaja-valmentaja Tapio Perttunen varoitteli mahdollisesta tukkoisuudesta, mutta odotti kuitenkin hevostaan normaalina kärkikamppailuun mukaan. Kohtuullinen lähtijä voi päästä hyvältä lähtöpaikalta vetotöihin, josta olisi lyhyellä matkalla todella vaikea ohitettava.

Haastajat: 8 Thula Sana on tähän sakkiin riittävä hevonen. Lähtöpaikka on mailille vain todella ikävä, eikä menestyminen ole siitä helppoa. Forssan viime juoksussa vastus oli tätä lähtöä tasokkaampi, eikä tamman esitystä voi moittia viidennestä sijasta huolimatta.

3 All In pilasi Jyväskylässä todella pahaan lähtölaukkaan heti kiihdytyksessä. Vastus ei ole rehdille ruunalle missään nimessä liian kova ja se pystyy kärkitaistoon jopa kuolemanpaikaltakin.

Alkukesästä sairastellut 5 Green Pepper on huomattavasti tauluaan vaarallisempi. Ruuna teki viime vuonna lyhyellä matkalla pari todella jäätävää suoritusta. Tänä vuonna meno ei ole vielä ollut samanlaista, mutta kykyjä hevosella riittäisi tämän lähdön voittamiseen. Hyvänä päivänään Hannu Torvisen ohjastettava pystyy kovaan lopetukseen.

Yllättäjä: 9 An-Lady saa nyt makean juoksun, jollaisella voi lopettaa lopussa yllättävänkin lujaa. Ainakin totosija on aivan mahdollinen saavutus.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Mr Exquisite lataa johtoon ja torjuu ulkoa tulevat uhat.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 12 Zeus Kemp nousee suhteellisen selväksi suosikiksi heikosta lähtöpaikasta huolimatta. Ruuna palasi Turussa tauolta ja kiri maalisuoraa erittäin lennokkaalla askeleella. Startti alla ajotaktiikka on varmasti jo aktiivisempi ja voittokantaan paluu on onnistuneella juoksulla lähellä. 

Haastajat: 3 Lyric Broline taisteli Mikkelissä vahvasti perille saakka kuolemanpaikalta, eikä hävinnyt voittoa kuin niukasti. Luokkaa ruunalla riittää tähän koitokseen, eikä kauden ensimmäinen ykköstila yllättäisi.

2 Bite The Bullet voitti Mikkelin edellä mainitun lähdön todella vahvalla kierroksen mittaisella kirillä kolmatta rataa pitkin. Voitokas hevonen pystyy juoksun yhtään onnistuessa mukaan voittotaisteluun. 

Myös 4 Alvena Sonja juoksi samassa Mikkelin lähdössä kahden edellä mainitun haastajan kanssa. Tamma lopetti loppua oikein terävästi ja ottikin heti seuraavassa startissaan Jyväskylässä varman voiton keulasta. Lappeen esityskään ei ollut tasokkaassa porukassa huono.

Yllättäjät: 1 Shameless on olemassa hyvä hevonen, eikä ainakaan totosija ole suoraan tauoltakaan mahdottomuus. 

5 Elite Of Vice on tauluaan parempi tapaus. Ruunalla olisi kykyjä parempaan, mitä se on viime juoksuissaan esittänyt. Pärjääminen tässä vaatii kuitenkin selvää tasonnostoa. 

Pelijakauma: Bite The Bullet on ylipelattu. Zeus Kemp voisi olla suosikki hankalasta lähtöpaikasta huolimatta. Elite Of Vice on unohdettu.

Juoksunkulku: Alvena Sonja voi napata keulapaikan itselleen.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1
Toto4-2: 2,1,10,3,11
Toto4-3: 2,8
Toto4-4: 12,3,2,4,1,5
Hinta: 12,00 €

Suuri
Toto4-1: 1
Toto4-2: 2,1,10,3,11
Toto4-3: 2,8,3,5,9
Toto4-4: 12,3,2,4,1,5
Hinta: 30,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›