Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 26.8.2015

Julkaistu:

Toto65
IS Ravit lähtee Vermon Toto65-kierrokselle rohkeilla pelivalinnoilla. Molemmat varmamme ovat kakkossuosikkeja, toisen ollessa samalla vastavarma selvälle suosikille.

Toto65-1

Pelisuosikki/varmavalinta: Jontte Boyn jäätyä pois kohoaa avauskohteen suosikiksi 4 Kiikku's Chance. Tammalla kokeiltiin Turussa ilman kenkiä ja parannus oli merkittävä. Kakkossuosikki juoksi kolmannessa sisällä, mistä jatkoi loppukaarteessa toisessa sisällä. Nousi ulkoradoille 300 metriä jäljellä ja kiri maalisuoralla neljättä rataa pitkin todella lennokkaasti voittoon.

Haastajat: 9 Top Of The World juoksi viime lähdössään tasokkaassa porukassa Ruotsin Halmstadissa ja riitti kolmannesta ulkoa neljänneksi. Jorma Kontion ohjastettava on mahdollinen menestyjä takarivistä huolimatta. Peliosuus on kuitenkin hurjan korkealla alustavasti.

6 Mr Mallorca ei voinut viimeksi suosikin loppuvedolle mitään, mutta oli asiallinen kolmas. Ori juoksi Teivossa toisessa sisällä, mistä nousi toiseen ulos reilu 400 metriä juoksua jäljellä ja jatkoi kolmannelle lopettaen asiallisesti. Onnistuneella juoksulla jopa voitto on mahdollinen.

Yllättäjät: 2 Boulder Cannon ei ole vielä kaikkea osaamistaan näyttänyt. Se eteni Oulussa keulapaikalle jo toisen puolikkaan alussa. Ori oli innokas menemään keulassa ja veti kasvavalla erolla muihin. Maalisuoralla askel alkoi painaa, kun hevonen polki välillä tyhjää. 

1 Arctic Film Star Haki viime juoksussaan Seinäjoella keulapaikan vajaa puolikas juostuna. Sai tehdä jatkossa oman juoksunsa ja voitti varmasti, vaikkakin ohjastaja joutui käskemään lopussa rajusti. Nappipaikalta hyvä avaaja pystyy pärjäämään.

Pelijakauma: Top Of The World on rajusti ylipelattu. Mr Mallorca on jäänyt liikaa suosikkikaksikon varjoon.

Juoksunkulku: Kiikku's Chance voi kokeilla nyt keulasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 1 William Birdland ei tasaisena avaajana hyödy sisäradan lähtöpaikasta, päinvastoin. Ohjastaja Mika Forss on varmasti alussa tarkkana ja pyrkii nousemaan pois sisäradalta mahdollisimman nopeasti. Pussituksen välttäessä ori osallistuu voittokamppailuun. Hevonen suorittaa jälleen kykyjensä edellyttämällä tavalla. Se haki Teivossa keulapaikan kierros juostuna, eikä saanut helpossa tehtävässä muilta mitään vastusta. Juoksu kävi hyvästä valmistautumisesta tätä koitosta varten.

Haastajat: Useasti kuolemanpaikalta hienosti perille asti taistellut 3 Willy Yankee oli viimeksi jäädä samalle juoksupaikalle. Väkivahva Victory Bonsai kiersi kuitenkin eteen tarjoten selän kakkossuosikille. Ori oli lopussa kuitenkin vain tasainen. Vastus oli toki kovaa luokkaa, mutta paremmin sen olisi luullut seuraavan parhaita. Hieman petratessaan Tuomas Korvenojan suojatti nähdään voittotaistossa mukana. 

2 Callela Kingswin oli kipeänä kesäkuussa Vermon startin jälkeen. Se ei ole yltänyt viime juoksuissaan lähellekään alkukesän iskukykyä. Kunto hevosella on kuitenkin kohdallaan ja nyt siltä voi odottaa huomattavasti viime kertoja parempaa suoritusta. Keulajuoksu on mahdollinen, jollaisella ruuna voi vetää perille saakka.

10 Arctic Model ailahtelee. Viimeisimmissä juoksuissaan se ei ole yltänyt lähellekään parastaan. Tamma pystyy parhaimmillaan koviin esityksiin, siitä osoituksena kesäkuun äärimmäisen niukka tappio keulapaikalta kovalle El Catwalkille. Keulasta parhaiten suorittava menijä on takarivistä selvä haastaja, muttei aivan mahdoton menestyjä.

Yllättäjä: 5 Oliwer Hip aloitti kautensa hyvin, mutta sitten kurkun kanssa oli ongelmaa. Se heijastui suuresti kilpasuorituksiin. Nyt meno on parempaan päin ja parannusta voi viime kisaan nähden tulla rajustikin. Kykyjä hevosella piisaa ja se voi olla yllättävän korkealla tässä.

Pelijakauma: Callela Kingswin on pahasti unohdettu.

Juoksunkulku: Callela Kingswin on näistä lähtöasemista mahdollinen keulahevonen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki/varmavalinta: 5 Holiday Ors lähtee liukkaasti liikkeelle ja ohjastaja Antti Teivainen pyrkii alussa johtoon. Olivia Pepperin jäätyä pois on varmavalinnalla hyvä mahdollisuus keulajuoksuun. Holiday Ors palasi Vermossa omalle tasolleen. Se taittoi matkaa toisessa ulkona ja sai kiritilat vasta sata ennen maalia. Ruuna lopetti tasokkaassa lähdössä todella hyvin toiseksi. Keulapaikalle päästessään ruuna on lähellä voittoa.

Haastajat: 2 Combat Boko pääsee myös hyvin liikkeelle. Hevonen on parantanut koko ajan otteitaan tauon jälkeen. Kahdessa edellisessä se on ollut ilman kenkiä oikein hyvä. Teivossa ruuna juoksi johtavan takana, mistä sai kiritilat maalisuoran alussa. Huippukuntoinen menijä kiri kolmatta rataa pitkin loppua selvästi parhaiten ja ehti voittoon.

Lyhyt matka ei ennakkoon suosi 3 Love de Villeneuvea. Se kilpailee kuitenkin nousukunnossa ja on mahdollisen ylivauhdin jälkeen vaarallinen. Vermossa hevonen juoksi kovavauhtisessa lähdössä kolmannessa sisällä, mistä kiri maalisuoran toista rataa pitkin hyvin ja tavoitti keulavoittajaa.

11 Jamieson olisi keulasta parhaimmillaan, mutta voi nousta ylivauhtisessa juoksussa kärkipäähän takaakin. Hevonen hurjasteli Teivossa keulassa ensimmäisen tuhat metriä 12,5-aikaan. Askel painoi hieman lopussa ja vastustaja kuittasi lopussa ohi.

Yllättäjä: 10 Valle Streamline kiri Skellefteåssa Open Stretch -kaistaa pitkin kolmannesta sisältä voittoon. Tuurien ollessa taas mukana, on kärkipään sijoitus mahdollinen.

Pelijakauma: Holiday Ors ansaitsisi suosikin aseman Combat Bokon sijasta.

Juoksunkulku: Combat Boko yrittää torjua Holiday Orsin, mutta tämä kiihdyttää johtopaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 1 El Catwalk on päässyt karsintaan loistavalle lähtöpaikalle ja on ehdoton suosikki lähtöön. Tamma avaa reippaasti matkaan ja johtaa todennäköisesti perille saakka. Se ei ole viime juoksuissaan saanut keulapaikalta muilta mitään vastusta. Nyt vastassa on kuitenkin yksi todella kova vastustaja.

4 Araw Hoss on toistaiseksi voittamaton ja suosikki saa olla sen kanssa tarkkana koko matkan ajan. Luokkahevonen viimeisteli tätä karsintaa varten Mantorpissa erittäin helpossa lähdössä keulavoitolla. Suosikin ulkopuolelta voittaminen ei ole helppoa, muttei mahdotonta.

Yllättäjät: 10 Victory Pilot on selvästi suosikkikaksikon kovin haastaja. Ikävä lähtöpaikka laskee kuitenkin hevonen mahdollisuuksia ja se putoaa yllättäjäosastoon. Ruuna juoksi viimeksi Derbykenraalissa kolmannessa sisällä. Nousi 400 metriä jäljellä kolmanteen ulos ja kiri maalisuoralla terävästi neljättä rataa pitkin toiseksi. 

3 Capo The Eemil matkasi Kouvolassa neljännessä ulkona. Ruuna lähti reilu 500 metriä jäljellä kolmannelle kirien loppua pontevasti, ottaen varman voiton pikkuyllättäjänä. Hyvältä lähtöpaikalta tarjolla voi olla makea reissu, jollaisella pikkusauma on olemassa.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko erottuu ansaitusti selvästi muista.

Juoksunkulku: El Catwalk pitää keulapaikan hallussaan. Araw Hoss kirittää rinnalla ja lisää tempoa hiljalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 11 Välähdys on tehnyt täydellistä jälkeä tänä vuonna. Vermossa voittokone eteni keulaan jo vajaat 1500 metriä juoksua jäljellä ja voitti varmasti, vaikka vastustaja sitä hyvin kirittikin lopussa.  Takarivin lähtöpaikalta keulaan ei liene nyt asiaa, mutta Ville Korjuksen suojatti voi ottaa kymmenennen ykköstilansa tänä vuonna jopa kuolemanpaikalta.

Haastajat: Pitkään kovassa iskussa kilpaillut 3 Villikunkku on selvästi kovin haastaja suosikille. Ori jäi kuolemanpaikalle Turussa, kun Merran Emil pääsi yllättäen takarivistä keulapaikalle heti alkukiihdytyksessä. Kovakuntoinen menijä taisteli urhoollisesti perille saakka kuolemanpaikalta uudella ennätyksellään. Nyt Villikunkku voi päästä vetotöihin, jolloin suosikin lyöminen on hyvin mahdollista.

4 V.G. Vipori palailee tauolta. Ennen taukoaan se juoksi Kirppu-ajossa alussa keulapaikalla ja kaksi kierrosta jäljellä johtavan takana. Ori nousi 750 metriä jäljellä toiseen ulos ja laskeutui loppukaarteessa takaisin sisäradalle antaen pahoin periksi lopussa ja lopettaen juoksemisen täysin. Tutkimuksissa löytyikin lääkehoitoa vaatinut tulehdus hengitysteistä. Aivan terävimmillään ori ei nyt varmasti ole ja sillä haetaan valmentajan mukaan selkäjuoksua.

Yllättäjä: Nousukunnossa kilpaileva 10 Hexan Voksu lähti Mikkelissä neljännestä ulkoa kolmannelle selässä 700 metriä juoksua jäljellä. Kimmo Niemelä käänsi ajokkinsa maalisuoran alussa neljännelle, mutta se laukkasi samassa. Ravilla tauluaan vaarallisempi juoksija olisi osallistunut tototaistoon.

Pelijakauma: Välähdys on pelattu niin selväksi suosikiksi, että Villikunkku maistuu alipelattuna.

Juoksunkulku: Villikunkku kiihdyttää keulaan. Välähdys kiertää ajoissa rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: Todella vahva jyrä 7 Incredible Ironman on keskipitkällä matkalla elementissään. Joensuussa ruuna runnoi toiselta ilman vetoapua varmaan voittoon tasokkaassa lähdössä. Kovatahtoinen menijä voi kiertää jälleen kuolemaan, jolloin keulahevonen on ihmeissään.

Haastajat: 1 Arctic Muscles sai kovalta Victory Bonsailta prässiä keulapaikalla Teivossa ja taipui aivan lopussa hieman. Pekka Korpi pyrkii varmasti jälleen keulajuoksuun, jollaisella voittokin on inhimillisellä matkavauhdilla mahdollinen.

4 Ranch Newman voi yrittää alussa ohittaa kakkossuosikin, sillä se teki Seinäjoella keulapaikalta huikean hyvän esityksen. Ruuna joutui vetämään koko matkan reipasta tahtia, mutta karkasi silti ylivoimaiseen voittoon.

3 Leemark's Casimir oli jo toissakerralla Turussa lupaavan oloinen. Viimeksi Vermossa esitys olikin jo todella hyvä. Ruuna voitti hyvällä kilometriajalla vakuuttavasti juostuaan johtavan takana ja kirittyään vetoavun ohi helposti maalisuoralla.

5 Sahara Rouge ei voinut toissakerralla kolmossuosikillemme mitään. Viimeksi Seinäjoella oli voittokantaan paluun aika todella sopivassa tehtävässä keulapaikalta. Sopivalla juoksunkululla ammattikuskin takaisin rattailleen saava menijä on mahdollinen.

Yllättäjät: 6 Dominic Web kilpailee jyrkässä nousukunnossa. Ruuna tsemppasi Kuopiossa jo oikein hyvin toiseksi keulasta, eikä hävinnyt voittoakaan paljoa. 

9 Anaheim Kemp on vaarallinen mikäli kenkiä päästään riisumaan. Silloin ruuna pystyy kirimään hurjasti, kuten Kaustisella heinäkuussa nähtiin. Mahdollinen ylivauhti auttaisi kärkeen nousemisessa, eikä voittokaan ole mahdottomuus kaikkien palasten loksahtaessa kohdalleen.

Pelijakauma: Varsin oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Alussa mennään kovaa, kun ainakin Arctic Muscles ja Ranch Newman ottavat yhteen. Pitkään jatkuessaan kova avaus avaisi saumat yllättäjille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 4,6,2,1
Toto65-2: 1,3,2,10,5
Toto65-3: 5
Toto65-4: 1,4
Toto65-5: 3
Toto65-6: 7,1,4
Hinta: 12,00 €

Suuri
Toto65-1: 4,6,2,1
Toto65-2: 1,3,2,10,5
Toto65-3: 5
Toto65-4: 1,4,10,3
Toto65-5: 3
Toto65-6: 7,1,4,3,5,6,9
Hinta: 56,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›