Hanna, Johanna, Jenni

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Oulu 17.8.2015

Julkaistu:

TOTO4
Callela Longshot kohtaa kolmannessa kohteessa sopivan vastuksen. Kun lisäksi rattaille hyppää Jorma Kontio, ei rivien varmaa tarvitse kauaa miettiä.

Toto4-1

Suosikki: 1 Leemark's Ambrose teki viimeksi Rovaniemellä elämänsä juoksun ja kesti keulasta mainiosti kakkoseksi. Tätä ennen tamma matkasi johtavan kannassa mistä kiritila aukesi myöhään eikä kuusivuotias ehtinyt reippaassa lopetuksessa haastaa voittajaa. Leemark's Ambrose on starttiraketti, joka juoksee suurella todennäköisyydellä keulassa. Nykykunnossa voitto ei yllättäisi.

Haastajat: Keulapaikalta voittonsa napannut 6 Crystal Eye oli mainio sekä Teivossa että Oulussa. Jälkimmäisessä voitossa aika ei ollut yhtä hyvä kuin ensimmäisessä, mutta toisaalta läheskään kaikkea ei tarvinut laittaa likoon. Viimeksi Crystal Eyen lähtönopeus ei riittänyt Leemark's Ambrosea vastaan, vaikka tamma hyvin matkaan pääseekin. Juoksupaikka tullee olemaan joko johtavan rinnalla tai 2. sisällä.

5 Olsbo Shakira oli Vieremällä koko matkan ajan vetämätön 2. ulkona ja tamma otti lopulta maksimisijoituksen. Rovaniemellä tamma matkasi 4. ulkona, missä se virui pitkään pussissa. Viimeiset sadat metrit Olsbo Shakira kiri hyvin, mutta kärki oli jo mennyt. Juostava matka ei ole tasavauhtiselle menijälle paras mahdollinen, mutta ohjastaja vahvistuu kymppitonnimieheen.

Hyvin avaava 3 Kiss My Aces otti voittonsa selvästi tätä helpommasta lähdöstä. Tarkalla juoksulla hyvä sijoitus on mahdollinen, mutta voitto olisi pieni yllätys.

Pelkkä ennätys kertoo 8 Huambon luokasta paljon. Se on kärsinyt paljon vastoinkäymisistä, mutta tallikommenttien mukaan terveystilanne on tällä hetkellä paremmalla mallilla kuin aikaisemmin. Lähtöpaikka on mailin matkalle paha ja Tornion startissa ori ei vakuuttanut, joten parannusta on tapahduttava mikäli ori mielii olla kärjessä.

Pelijakauma: Crystal Eye (28%) on ylipelattu, sillä kuolemanpaikkariski on suuri. Olsbo Shakira (13%) on niukasti alipelattu ja yllättäjistä Count It (1%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Leemark's Ambrose torjuu Kiss My Acesin ja Crystal Eyen alkurynnistyksen. Kiss My Aces sukeltaa 2. sisälle ja Crystal Eye jää toiselle ilman selkää..

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Väkevä 8 Vieskerin Toive on kakkoskohteen selvähkö ykkösruksi. Tamma teki Kajaanissa loistojuoksun, kun ohjastaja Niko Jokela ajoi voimiin luottaen. Vieskerin Toive lähti ensimmäisen takasuoran lopussa kolmannelle ja pudotti etusuoralla johtavan rinnalle. Siitä tamma tsemppasi ihailtavasti perille ja vastasi niukasti mutta varmasti kovalle Metkutukselle. Viimeksi Vieskerin Toive lähti puolitoista kierrosta ennen maalia kolmannelle ja eteni pian johtavan rinnalle, mistä tamma oli aiempaa tasaisempi. Mikäli tamma rutistaa normaaliin tapaan viimeisellä puolikkaalla, ovat muut helisemässä.

Haastajat: 1 Tyyni Kevätön ei ollut Oulussa parhaimmillaan 2. sisältä, kun tamma jätti itsestään kovin tasapaksun kuvan. Vieremällä tamma oli tekemässä tyypilliseen tyyliinsä mainiota viimeistä kierrosta kaukaa takapareista, mutta hyvä kiri pilaantui laukkaan 250 jäljellä. Normaalina ollessaan Tyyni Kevätön pystyy tekemään kovan suorituksen, mutta laukkata ei saisi.

7 Tohari on mielialamenijä isolla M:llä. Tammalla on erittäin kova pätkänopeus, mutta taistelutahdossa on usein sanomista. Mikäli Oulussa on nyrkkeilypäivä, pystyy Tohari olemaan mukana voittotaistossa, kun tehtävä ei näytä mahdottomalta.

12 Hilun Huiske matkasi Ylivieskassa 2. ulkona. Tammaa ei käännetty kirivaiheessa kolmannelle, ja laukka tuli maalisuoran alussa tilaa hakiessa. Hilun Huiskella ei oltu ajettu ennen starttia kovaa, joten kisa vei hevosta varmasti eteenpäin.

2 Jussin Veitikan ravi ei vakuuttanut Seinäjoella eikä reilu kierros ennen maalia tapahtunut laukka tullut järkytyksenä. Kykyjä olisi, mutta epävarmuus piinaa.

Pelijakauma: Hilun Huiske kiinnostaa eniten alle 10-prosenttisena.

Juoksunkulku: Tyyni Kevätön tai Jussin Veitikka lähtee johtamaan. Keulapaikka saattaa olla tarjolla suosikille, mikäli tämä saapuu aikaisessa vaiheessa vaatimaan paikkaa itselleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 7 Callela Longshot on sopivassa tehtävässä lähellä voittoa eikä sen varmistaminen tunnu tarpeelliselta. Ruuna kiri Mikkelissä 3. sisältä positiivisesti, kun löysi kiritilaa. Viimeksi Rovaniemellä ruuna haki toisessa kaarteessa johtopaikan eikä voitosta jäänyt tämän jälkeen epäselvyyttä. Rattaille hyppää huimassa iskussa ohjastava tuore 10.000 voiton mies Jorma Kontio, joka narutteli sunnuntaina aurinkoisessa Pihtiputaan illassa mykistävät kuusi voittoa. Sekä kuski että hevonen ovat siis huippukunnossa.

Haastajat: 6 Carmel oli Rovaniemellä onnekaskin, kun ori pääsi etenemään vapaata sisärataa pitkin kolmanneksi. Kaustisella tehtävästä tuli haastavampi, mutta Carmel esitti 3. ulkoa hyvän loppukirin vaikkei voittajalle mitään voinutkaan. Ori metsästää jälleen totosijaa.

9 Baretta Boko lopetti Rovaniemellä avoimessa lähdössä hyvin 6. sisältä. Ruuna pystyy esittämään hyvän loppukirin ja onpa se menestynyt johtavan rinnaltakin. Huippuesityksiin on vaadittu kenkien riisumista, mutta tällä kertaa hevonen kilpailee kengillä.

Vahvan hevosen maineessa oleva 2 Rim Bay Gabriel laukkasi Rovaniemellä lähtöön ja oli jatkossa tasainen sisältä. Meininki ei laukan jälkeenkään näyttänyt täysin varmalta, joten laukkariski on varmasti jälleen olemassa. Kykyjä olisi nähtyä parempaan.

Suomessa debytoiva 3 Slide to Third saapuu starttiin positiivisten tallikommenttien siivittämänä. Onnistuessaan ori pystyy olemaan totossa, mutta voitto olisi iso yllätys.

Pelijakauma: Callela Longshot on ansaitusti kierroksen pankki.

Juoksunkulku: Slide to Third katsoo ensimmäiset keulat. Callela Longshot saattaa hakea paikan pois, mikäli saa hyvän startin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteen ideasuosikiksi nostetaan 2 Hit That. Ruuna lähti Ylivieskassa toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle ja kiersi rehdisti mukaan voittotaistoon 10,0 -lopetuksessa. Viimeksi Hit That eteni hyvin loppukurvissa, mutta laukkasi ahtaassa paikassa. Hit That avaa hyvin eikä koko matkan johto ole mahdoton skenaario.

Haastajat: 10 Astaire America voitti sekä Torniossa että Oulussa keulasta. Viimeksi tehtävästä tuli hankalampi, kun ruuna lähti selässä kolmannelle reilu kierros ennen maalia. Päätöspuolikkaan alussa Astaire America jäi voimissaan pussiin kolmannelle radalle eikä tilaa saatuaan lähtenyt kirimään uudestaan. Takarivin lähtöpaikka on haste, kun eturivistä ruuna olisi ollut hyvä lähtijä.

9 Borups Linnea jäi toissa kerralla toiselle ilman vetoapua, mistä tamma sukelsi johtavan perään 850 jäljellä. Lopussa tilaa ei enää tulult, joten Borups Linnea joutui tyytymään kakkostilaan. Viimeksi tamma nousi sisäradalta kiriin viimeisellä takasuoralla ja kamppaili tiukasti voitosta. Maanantaina tammalla on hyvä mahdollisuus kirkastaa hopeat kullaksi.

Tarkan juoksun vaativa 3 Rocky McKinnon lopetti elokuun alussa riuskasti juostuaan 2. sisällä. Viimeksi ruuna matkasi 2. ulkona ja tsemppasi kakkoseksi kaukana voittajan takana. Lähtöpaikka on hyvä, mutta ruunan starttinopeus ei riitä keulapaikan saamiseen.

Suosikkinelikon jälkeen tulee iso hyppy seuraaviin.

Pelijakauma: Hit Thatin peliprosentit saattaa jäädä edulliselle tasolle.

Juoksunkulku: Hit That vastaa ulkopuolelta lähteville ja nappaa keulat.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,6,5
Toto4-2: 8,1,7,12,2
Toto4-3: 7
Toto4-4: 2,10,9
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,6,5,3,7,12,4,2,8,11,10
Toto4-2: 8,1,7,12,2,4,5
Toto4-3: 7
Toto4-4: 2,10,9
Hinta: 46,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›