Iivari, Iivo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Tampere 15.8.2015

Julkaistu:

Toto76
Teivon Toto76-kierroksella kelpuutamme vain toisen suurista suosikeista varmaksemme. Toinen varmamme on viimeksi epäonnistunut lahjakkuus.

Toto76-1

Pelisuosikki: 5 Nahkaparturi on kilpaillut pitkään kovassa lyönnissä. Vermon voitto oli silti yllätys tasokkaassa lähdössä. Ori pääsi keulapaikalle hieman tuurillakin ja oli siitä omaa luokkaansa. Arto Hammarin ohjastettava menee matkan ja voi nykykunnossaan ottaa kauden toisen voittonsa tässä tehtävässä.

Haastajat: 3 Pireus jäi Porissa tällä samalla matkalla juuri ennen maalia keulasta toiseksi, kun 1 Ekulius väänsi väkisin ohi. Joensuussa ruuna juoksi myös keulassa ja hävisi vain mahtavalle kilpahevoselle Välähdykselle. Jälleen piikkipaikka on todennäköinen juoksupaikka ja sitä kautta menestystä on luvassa.

8 Villikunkku Voitti Porissa 16.7. keulasta 23,0-lopetuksella varmasti. Viime juoksussa Porissa voimat jäivät johtavan takaa käyttämättä. Orin ei tarvitse hävitä tässä onnistuneella juoksulla välttämättä kenellekään. 

Ekulius on vahva runttaaja, jolle matka käy hyvin.  Ori voitti Porissa vahvalla esityksellä. Se lähti toisesta ulkoa kolmannelle jo 1300 metriä maaliin. Pääsi toisen radan veturiksi reilu 300 jäljellä ja nitisti keulahevosen aivan lopussa. Näistä lähtöasemista laukanvaara on olemassa. Toissakerralla voittaessaan Risto Tupamäen ohjastettava oli välillä epävarmalla ravilla ulkoradalla ja pilasi viimeksi laukkaan kiihdytyksessä.

7 Huimariinalle matka sopii oikein hyvin. Viimeksi Vermossa se oli pakotettu kolmannen kiertoon jo kierros juoksua jäljellä. Nousukuntoinen menijä pääsi laskeutumaan toiselle ilman vetoapua 500 metriä jäljellä. Se tuli siitä asiallisesti perille saakka, muttei ollut vielä terävimmillään. Parannusta lienee nyt luvassa.

Yllättäjät: 9 Vinkan Hovi on huomattavasti tauluaan parempi kilpailija. Se teki Porissa oikein lupaavan esityksen johtavan rinnalta ollen kolmas. Ruuna oli Joensuun 1.8. startissa sisäratajuoksulla vain tasainen. Seuraavana päivänä samalla radalla hevonen laukkasi kolmannesta ulkoa loppukaarteessa pitkäksi. Onnistuneella juoksulla ruuna pystyy olemaan korkealla.

Pelijakauma: Vinkan Hovi on unohdettu. Ekulius on puolestaan ylipelattu alustavasti.

Juoksunkulku: Pireus kiihdyttää johtopaikalla ja juossee myös siitä. Villikunkku voi edetä kyselemään keulapaikkaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Pelisuosikki: 6 El Blackjack on näistä asemista ehdoton pelisuosikki. Teivossa ruuna pääsi keulapaikalle ensimmäisen puolikkaan täyttyessä. Elina Laakkosen valmennettava hallitsi siitä perille saakka todella helposti ja varaa jäi. Hyvä lähtijä tähtää jälleen keulajuoksuun, josta on vahvoilla jälleen.

Haastaja: 15 Rapido Streamline on kivunnut hurjaan iskuun, eikä ole haastavista lähtöasemista huolimatta vailla mahdollisuuksia. Viimeksi Teivossa se nujersi keulahevosen jo 500 metriä juoksua jäljellä kuolemanpaikalta ja karkasi ylivoimaiseen voittoon. Jaksavalla hevosella lähdetään varmasti ajoissa reissuun. 

Yllättäjät: Edellä mainittu kaksikko eroaa muista alustavasti paljon ja muiden voittaessa voidaan puhua yllätyksestä. 7 Thelma Zet ei ollut keskiviikkona aivan parhaimmillaan keulapaikalta. Toki se teki hyvän kilometriajan ja hävisi vain nappiin onnistuneelle vastustajalle. Siltikään tamma ei aivan vakuuttanut ja parannusta pitää voittoa ajatellen tulla. Hevonen on nopea lähtijä ja voi päästä alussa keulaan asti.

12 Big Muscles olisi ehdottomasti riittävä hevonen tähän tehtävään parhaimmillaan. Ruuna oli 7.7. Teivossa hyvä voittaessaan kolmannesta ulkoa varmasti, vaikka lopussa hieman hiljensikin. Kahdessa edellisessä ravin kanssa on ollut yllättävää ongelmaa. Luokkaa on pärjätä näissä tehtävissä, mutta laukat mietityttävät.

13 Jamas King Arthur juoksi Vaasassa viidennessä ulkona, mistä lähti jo 800 metriä juostuna kolmannen kiertoon. Se pääsi iskemään kovimman vastustajan kimppuun vasta loppukaarteessa ja nujersi tämän lopulta kovan esityksen päätteeksi. 

11 Hopeless Guy Johti alun Teivossa, mutta päästi suosikki Jamiesonin keulapaikalle ensimmäisen kaarteen puolivälissä. Ruuna löysi johtavan takaa kiritilat vasta aivan lopussa, eikä ehtinyt parantaa. Voi olla tässä yllättävänkin korkealla, jos juoksu onnistuu.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko eroaa muista turhankin selvästi. 

Juoksunkulku: El Blackjack ja Thelma Zet lähtevät lujaa. Jälkimmäinen voi riistää ensimmäiset keulat, mutta luovuttaa ne suosikille. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Pelisuosikki/varmavalinta: 4 Pascha Tilly on todella lupaava aloittelija. Porissa ruunan juoksu ei mennyt ollenkaan putkeen.  Se jäi ennen lähtöauton irtoamista muista parikymmentä metriä vastustajan laukan takia. Juoksi 6. ulkona, mistä lähti kolmannelle 900 jäljellä. Loppukaarteessa tuli jo neljättä vauhdilla, pilaten laukkaan 400 metriä jäljellä. Tällä kertaa lähtöasetelmat puoltavat ja keulaan pääsyyn ovat hyvät mahdollisuudet. Siitä 3-vuotias saanee ratkaisevat edun vastustajiinsa nähden.

Haastajat: 2 Roche' Fans oli suorastaan hurja Vermossa viimeksi. Tamma jäi alussa roikkumaan hännillä kolmannelle. Lähti ensimmäisen puolikkaan lopussa ajamaan eteenpäin kohti kuolemanpaikkaa. Nitisti keulahevosen jo viimeisen puolikkaan alussa ja voitti todella helposti. Arna Ruohomäki ottanee alun taas varman päälle, jolloin varmamme saa edun

11 Daniel Roff on jäänyt vain kerran urallaan voitotta. Silloinkin ruuna pilasi pitkään laukkaan. Kolmessa viimeisessään Hannu Torvisen ohjastettava ei ole saanut kanssakilpailijoiltaan minkäänlaista vastusta. Nyt vastus on aivan eri tasoa ja takarivin lähtöpaikka tuo omat mausteensa soppaan. 

Yllättäjät: 3 William Pine Voitti 15.7. Vermossa nappireissun jälkeen. Ruuna juoksi johtavan takana, mistä sai kiritilat reilu sata metriä maaliin. Hevonen vaihtoi rytmiään napakasti ja kiri lopulta helppoon voittoon. Viime juoksussa Tuomas Korvenojan suojatti otti lähtölaukan ja väisti muita turvaradan puolelle hylkäys tuomioina.

1 Global Profession juoksi 16.7. Porissa keulassa, josta ajautui yllättäen ulospäin vajaa 400 juoksua jäljellä. Takana juossut sujahti keulaan, eikä ohi ollut enää asiaa. Ruuna on hyvä lähtijä, joka saanee makean reissun suosikin takana. Siitä jopa totosija on mahdollinen.

Pelijakauma: Varmamme on alustavasti sopivasti rastittu. 

Juoksunkulku: Pascha Tilly kiihdyttää keulaan. Global Profession seuraa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Pelisuosikki: 9 Köppinen kohosi sopivasti huippukuntoon kuninkuusravien alla. Taso oli vain tänä vuonna todella hurja niissä karkeloissa. Ori oli kuninkuuskilpailun päätösmatkalla elementissään keulapaikalta ollen vahva kakkonen. Matka ja lähtöpaikka eivät kuitenkaan ole nyt parhaat mahdolliset ja kärkeen voi tulla näistä asemista kiire.

Haastajat: 8 Välkyn Tuisku oli Mikkelissä toissa kerralla johtavan rinnalta todella upea voittaja. Viimeksi Joensuussa ori ei jaksanut keulasta aivan loppuun saakka. Valmistautuminen kisaan ei sujunut kuitenkaan normaalisti ja nyt hevonen lienee taas parempi. Hyvä lähtijä voi päästä keulaan, jos 6 Marat ja Pekka Korpi niistä luopuvat.

Yllättäjät: Marat on kohonnut kovaan kuntoon, josta osoituksena viime kerran kakkostila johtaneen takaa kovalla kilometriajalla Vermossa. Nopea lähtijä ottaa ensimmäiset keulat ja ei ole täysin poissuljettua, etteikö aggressiivinen ohjastaja kokeilisi keulajuoksua.

5 A.T. Visku juoksi Vermossa pääosin neljännessä ulkona. Ori kiri loppukaarteessa kolmatta rataa, kun kävi laukan puolella ja menetti vauhtiaan. Hevonen olisi ravilla osallistunut totokamppailuun. Tällä kertaa mennään todennäköisesti ilman kaikkia kenkiä, joka lasketaan ehdottomasti eduksi.

Pelijakauma: Köppinen on rajusti ylipelattu. Eniten maistuvat Marat ja A.T. Visku.

Juoksunkulku: Marat voi hyvinkin juosta Pekka Korven kannustamana keulapaikalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Pelisuosikki: Lähtö on suosikkien osalta erittäin tasainen ja edullisimman juoksun saava on vahvoilla. 5 Capone Boko vakuutti Vermossa keskiviikkona. Ruuna lähti viidennestä ulkoa kolmannelle puolikas juostuna ja laskeutui 1300 jäljellä toiselle ilman vetoapua ja jyräsi siitä vahvasti varmaan voittoon. Nyt keulapaikka voi jopa olla tarjolla Markku Niemisen suojatille, sillä harva haluaa jäädä väkivahvan menijän hiillostamaksi. 

Haastajat: 6 Hillbilly Hilda piti Vermossa keulapaikan helposti hallussaan ja voitti lopulta marginaalia helpommin. Timo Leivon silmäterä olisi etenkin keulaan päästessään vahvoilla. Hyvän juoksupään omaava tamma voi voittaa toki muiltakin paikoilta. 

Hurjan statistiikan omaava 4 Callum palasi Vermossa tauolta ja oli heti hyvä. Ruuna laukkasi ensimmäisessä kaarteessa pahoin neljännestä ulkoa. Se jatkoi viidennessä sisällä, josta siirtyi loppukaarteessa neljännelle. Kovaluokkainen menijä polki loppua vahvasti ja pystyy nyt voittoon.

7 Sauvignon Blance ei ollut Vieremän lähdössä märällä radalla kengät jalassa lähelläkään parasta. Tamma sai makean juoksun toisessa ulkona, mutta hyytyi maalisuoralla neljänneksi. Nyt hevonen lienee parempi, mutta lähtöasetelmat ovat haastavat. Kovimmat kilpakumppanit ovat sisäpuolella.

9 Regent Zet ja ohjastaja Esa Holopainen toivovat eturivin suosikeiden ottavan yhteen heti alussa, jolloin kenttä voisi kääntyä lopussa. Ruuna oli Joensuussakin hyvä, mutta porukka oli vain kova ja kiriin lähtö ei mennyt täysin nappiin. Lyhyellä pätkällä varottava!

Yllättäjä: 1 Callela Deposit sai Vermossa nätin juoksun toisessa sisällä. Kiritilat aukenivat sieltä maalisuoran alussa ja ahnaasti hevonen loppua polki häviten voiton vain niukasti. Jälleen luvassa on tarkka juoksu sisäradalla. Mikäli kiritilaa löytyy lopussa, pystyy ruuna pyssyttämään lujaa. 

Pelijakauma: Sauvignon Blance on väärä suosikki lähtöön. Callum on alustavasti paras merkki.

Juoksunkulku: Vaikeasti arvioitava lähtökiihdytys. Capone Boko on mielestämme mahdollinen keulahevonen ja siten suosikkimme. 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Pelisuosikki/varmavalinta: 2 Surprise Lord avasi ja lopetti Joensuussa 10,5-vauhtia ja voitti keulasta helposti. Ori pääsee tässä suurella todennäköisyydellä johtopaikalle, mistä on mailin matkalla paha ohitettava. Valmentaja Timo Hulkkosen hevoset kilpailevat hurjassa iskussa ja Surprise Lord on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja.

Haastajat: 5 Air Gunner Kilpailee huippuiskussa ja pystyy silloin erittäin tulisiin lopetuksiin. Kaustisella sille olisi irronnut voitto rauhallisemman juoksuvauhdin jälkeen keulasta. Porissa hevonen lopetti toisesta ulkoa erittäin lujaa ja ehti lopussa voittoon. Tässä iskussa ruuna pystyy lopettamaan mukaan voittotaistoon.

Markku Niemisen hevoset kilpailevat tällä hetkellä kovassa lyönnissä. 4 Bret Boko ei ole poikkeus ja edellä mainittu valmentaja itse totesi hevosen olevan jälleen lähellä parasta virettään. Joensuussa ruuna jäi voittaneen suosikin taakse voimissaan pussiin. Tällä kertaa ajotaktiikka voi olla aggressiivisempi, eikä kuolemanpaikka ole mahdoton ajatus juoksupaikaksi.

Yllättäjät: 3 Outlaw Merci on tauluaan vaarallisempi tapaus, joka voittaa varmasti pian jonkun lähdön. Porissa se jäi täysin vaille mahdollisuuksia juostuaan johtaneen takana. Hevonen oli hyvävoimaisen näköinen pussissa. Nyt asiallinen lähtijä voi saada nätin juoksun toisella radalla, jollaisella pystyy kärkipäähän.

6 Oracle palasi Rovaniemellä pitkältä tauolta. Luokkahevonen sai makean juoksun toisessa ulkona. Lähti loppukaarteessa kolmannelle radalle ja tuli vain tasaisesti maaiin. Ruuna parantaa varmasti paljon, mutta voitto on vielä tässä kohtaa tiukassa.

Pelijakauma: Surprise Lord ei ole kuumentunut liikaa. Outlaw Merci on jäänyt pelaamattomaksi.

Juoksunkulku: Surprise Lord pamauttaa keulaan. An-Lady voi pitää selän ja Bret Boko juossee kuolemassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Pelisuosikki: Tammakriteriumin finaalin suosikki on 1 Stone Capes Olive. Se aloitti Teivossa karsintalähdössä toisessa sisällä. Tamma jatkoi toisen puolikkaan alussa kolmannessa sisällä. Sai kiritilat maalisuoran alussa ja lopetti hurjasti ehtien voittoon. Tommi Kylliäisen ajokki pääsee hyvin matkaan ja voi kokeilla nyt keulajuoksua.

Haastajat: Ylivoimaisen voittosumman lähdössä omaava 3 Arctic Helen oli pettymys Teivossa keulapaikalta. Tamma sai vetää maltilla keulassa, mutta päästi suosikkimme ohi lopussa. Nyt Pekka Korven suojatti on varmasti laiteltu tarkemmin ja voitto on mahdollinen.

4 Angry Lady lähti Teivossa kuudennesta ulkoa kolmannen kiertoon tuhat metriä juostuna. Tamma pääsi laskeutumaan kuolemaan 600 jäljellä. Tavoitti johtavaa lopussa, muttei ehtinyt haastamaan kunnolla. Lähdön esitys oli oikein positiivinen. Nyt kiriin ei tarvitse lähteä yhtä kaukaa ja Mika Forssin ohjastettava osallistuu todennäköisesti voittotaistoon.

9 Reding Girlin Teivon karsintajuoksu eteni neljännessä ulkona. Loppukaarteessa tamma pääsi kolmanteen sisälle, mistä pääsi nostamaan toiselle vasta reilu sata jäljellä. Tuomas Korvenojan ohjastettava lopetti lopun hyvin ja tuli maaliin voimissaan korvat kiinni. Alun kova kiihdytys olisi mannaa takarivistä starttaavalle.

Yllättäjät: 2 Estelle Halm piti Teivossa niukasti keulapaikan hallussaan. Veti tasaisen reippaasti ja piti aktiivisesti ajettuna pintansa 13,5-lopetuksessa. Aivan täydellisesti hevonen ei ole vielä vakuuttanut. Parannusta pitää nyt tulla aikaisempiin esityksiin, mikäli tamma mielii voittaa kovassa tehtävässä.

Pelijakauma: Arctic Helen on turhaan selvä suosikki. Muut pelihevoset ovat jääneet alipelatuiksi, paitsi Estelle Halm.

Juoksunkulku: Räväkkä avaus, jossa Stone Capes Olive voi pitää kiinni johtopaikastaan.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 5,3,8,1,7,9
Toto76-2: 6
Toto76-3: 4
Toto76-4: 9,8,6,5
Toto76-5: 5,6,4
Toto76-6: 2
Toto76-7: 1,4,9
Hinta: 10,80 €

Suuri
Toto76-1: 5,3,8,1,7,9
Toto76-2: 6,16,7,12,13,11
Toto76-3: 4
Toto76-4: 9,8,6,5
Toto76-5: 5,6,4,7,9,1
Toto76-6: 2
Toto76-7: 1,4,9
Hinta: 129,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›