Mervi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Jokimaa 4.7.2015 - Suur-Hollolassa sähköiset välierät

Julkaistu:

Toto76
Sääennusteiden perusteella Jokimaalla ravataan lauantaina todella kovaa. T76-vihjesysteemien luottohevonen löytyy Suur-Hollolan keskimmäisestä välierästä.

Toto76-1

Suosikki: 1 Fakir Victory jatkaa suosikkina, vaikka heitti viimeksi kesken kirin loppusuoralle käännyttäessä peitsille ja menetti pelin. Edellisjuoksuissaan ori teki huippuhyvät kirit. Kolmen kilometrin matka käy ranskalaistyyppiselle hevoselle myös mainiosti ja Fakir Victory avaa sen verran hyvin, että pussitusriski on sisäradalta lähinnä teoreettinen. Antti Teivainen ajaa tällä kertaa.
 
Haastajat: 9 Las Vegas voitti toissa kilpailussaan Turussa tätä helpomman tehtävän 3. ulkoa kilometrin kirillä. Viimeksi varma suorittaja nousi 5. ulkoa 800 metrin kirillä pronssille. Se piti loppuun asti takanaan taas vastassa olevan 7 Twilight Vixin, joka on niin ikään kovassa kunnossa. Ivar Holmlundin suojatti on tehnyt viime kilpailuihinsa vahvat 12-vauhtisen 800 metrin kirit. 3 Agnese oli viimeksi uusista käsistä ylivoimainen sopivassa tammalähdössä ja kulki viimeiset 700 metriä 12,3-vauhdilla. Rima nousee T76-tasolla oriita ja ruunia vastaan, mutta voitokas menijä pystyy vastaamaan haasteeseen. 12 Incredible Ironman saattaa olla koko joukon kyvykkäin, mutta tuoreiden näyttöjen puute ja huono lähtöpaikka pudottavat rankingsijaa. Ennen taukoaan ruuna jyräsi vakuuttavasti Fast Cupin ykköseksi 6. ulkoa kilometrin kirillä.
 
Yllättäjät: 4 Fabrice Duo on yksi koko kierroksen maukkaimmista yllätyshauista. Ori on vahva menijä, jonka heikko kohta on kaarrejuoksu. Vaikeudet korostuivat viimeksi Kouvolan jyrkässä loppukaarteessa eikä ori selvittänyt sitä edes varman päälle ajettuna. Jokimaalla kaarteet eivät ole yhtä vaikeat. Fabrice Duo paikkasi laukkansa viimeksi niin raikkaalla loppuvedolla, että kunto on selkeästi kohdillaan. 6 Dennis Bokosta saatiin positiiviset tallitiedot. Risto Airaksisella saattaa jälleen kerran olla käsissään Ruotsin-tuonti, joka nousee nopeasti sarjoissaan, jos terveyttä vain riittää. 5 Gimli C.C. on tosi jaksava ja muistetaan muutamasta kanuunajuoksusta viime vuoden puolelta. Ruuna aloitti varsinkin odotuksiin nähden asiallisesti pitkän tauon jälkeen, kun oli Vieremällä kakkonen johtavan rinnalta.
 
Juoksunkulku: 2 Laurila's Denethor ja 8 Miraz avaavat parhaiten, mutta molemmille kelpaa tällä matkalla hyvän hevosen selkä. Keulaan etenee matkalla Fakir Victory tai Dennis Boko.
 
Pelijakauma: Parhaat merkit löytyvät yllättäjäosastosta Fabrice Duon (4%) johdolla. Myös Twilight Vixi (7%) on alipelattu. Incredible Ironman (17%) on ylipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto76-1

Pieni:1,9,3,7,4,6,5
Suuri:1,9,3,7,4,6,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Suosikki: 11 Sauvignon Blance jatkoi loistokkaita esityksiään viimeksi Kuopiossa, kun porhalsi toiselta radalta ilman vetoapua ylivoimavoittoon ja lopetti 10,5-vauhtia. Kyseessä on todella sähäkkä vauhtikone. Alla on poisjäänti maanantain välistartista, joka virallisen tiedon mukaan johtui autorikosta. Sauvignon Blance jatkaa suosikkina, mutta kohtaa nyt monta uutta kovaa vastustajaa eikä mielestämme ole takarivistä varma-ainesta.
 
Haastajat: 6 Desdemona Boko kannattaa nostaa kaikille lapuille. Tamma aloitti varsinkin odotuksiin nähden vahvasti, kun jyräsi 3. ulkoa 12,2-vauhtisella 800 metrin kirillä voittotaistoon. Startti alla Minna Kankaan suojatti kaiken järjen mukaan parantaa ja sillä on mahdollisuudet keulajuoksuun. Ainakin auton takaa se avasi viime Ruotsin-kilpailuissaan rivakasti. 15 Absolut Newport ei mahtanut viimeksi mitään Amazing Soulille. Risto Airaksisen mukaan tamma oli kiimassa ja ollut muutenkin helpommalla Solvallan-reissun jälkeen, joten tappiota ei voi laskea pettymykseksi. Juoksun onnistuessa Absolut Newport menestyy, mutta takamatkalta eteen voi tulla liikenneongelmia. Samat sanat pätevät 16 Twigs Voiciin. 2 Velvet Girl on Airaksisen mukaan myös kärsinyt kiimoista. Treenari uskoo, että vauhtikoneen kunto ei olisi vielä kadonnut, vaikka alla on kaksi epäonnistumista.
 
Yllättäjät: Seuraavina rankataan kirivahvat 13 Bosses Lily ja 14 Part Two. Ensin mainittu on tosi nopea ja jälkimmäinen vahvaa sorttia. Part Two kiri viime voitossaan Hagmyrenissä viimeiset 700 metriä 3. ulkoa 12,1-vauhdilla. Pelaamattomista on pakko painita 10 Fire Spruce, jolle jäi toissa kerralla Kasvattajakruunun välierässä voimia käyttämättä sisäratajuoksun jälkeen. Finaali pilaatui alun laukkaan.
 
Juoksunkulku: Desdemona Boko hakee keulat.
 
Pelijakauma: Desdemona Boko (16%) on pelihevosista paras merkki. Fire Sprucen ei kuuluisi olla täysin pelaamaton.

IS-Pelisuositus - Toto76-2

Pieni:11,6
Suuri:11,6,15,16,2,13,14,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Suosikki: 10 Venice oli mahtava suoraan sairaustauolta Rovaniemen kultadivarissa. Se pysäytti keulasta kellot tammojen uuteen SE-aikaan, ja lienee nyt startti alla vain terävämpi. Lähtöpaikan vuoksi huipputamma ei kuitenkaan kelpaa varmaksi. Selkäjuoksu ei ole Venicelle millään lailla ongelma, mutta takarivistä on juoksunkulun suhteen aina enemmän tai vähemmän muiden armoilla. Ei tarvita kuin huono selkä eteen kirissä, ja tehtävästä tulee herkästi hankala.
 
Haastaja: 6 Express Duo on kisan toinen kova. Orin parhaiten tunteva Hannu-Pekka Korpi arveli ennen 2,5 viikon takaista paluukilpailua, että pari starttia alla Suur-Hollolassa Express Duo voi olla kuin eri hevonen. Jos ennustus osuu kohdilleen, keulavoitto ei saa yllättää ketään. Sen verran hyvä hevonen on jo ollut sekä kovavauhtisessa Isokengässä että viimeksi helpossa taktiikkajuoksussa. Viime viikolla Kouvolassa oria säästeltiin alussa, mutta nyt Pekka Korpi haluaa varmasti heti keulaan.
 
Yllättäjät: 1 Star Martini on pärjännyt jatkuvasti hyvin, mutta meno on ollut hiukan odotettua tahmeampaa. Ruuna lieneekin nyt terävämpi. 2 Kiikku's Lordiin pätevät hieman samat sanat: se ei ehkä ollut viimeksi Riihimäellä makeimmillaan, mutta nyt kotiradan suurkilpailuun se lienee startti alla parempi. Kuten pitää ollakin, jos pärjätä meinaa.
 
Juoksunkulku: Express Duo etenee keulaan ohi Star Martinin.
 
Pelijakauma: Express Duo (32%) on kovasta suosikkikaksikosta hieman edullisempi merkki.
 
Muuta: Niin tästä kuin kahdesta muusta Suur-Hollolan välierästä neljä parasta pääsee sunnuntain finaaliin.

IS-Pelisuositus - Toto76-3

Pieni:10,6
Suuri:10,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Suosikki: 2 Up-Date Hoss on vihjesysteemien ensimmäinen varma. Ruuna on ollut pariin viime juoksuunsa tosi hyvä. Ensin se meni Lindesbergissä uusen SE:n ja rataennätyksen, kun kiri 4. ulkoa viimeiset 800 metriä 09,6-vauhdilla. Viimeksi Rättvikissä se kulki samalta paikalta kirikierroksen 10,6-kyytiä ja hävisi vain On Track Piratenille, jota Up-Date Hossin kuski Ville Karhulahti pitää tämän hetken parhaana täyden matkan hevosena Ruotsissa. Karhulahti raportoi IS Raveille myös ajokkinsa erittäin hyvin sujuneista viimeistelyharjoituksista, joten nopean avaajan koko matkan johto häämöttää.
 
Haastajat: 8 Amazing Soul vakuutti voittojuoksussaan, kun löi keulasta suursuosikki Absolut Newportin. Toissa kerralla Isokengässä voittokin oli tarjolla juoksun sujuttua täydellisesti, mutta hieman yllättäen tamman puristus ei riittänyt työt tehneen Stormyskyn ohittamiseen lopussa. Viime viikolla Amazing Soul kiri hyvin loppusuoraa 2. sisältä ja hävisi vain kovalle ranskalaisvieraalle Solea Rivellierelle. Pitkin kevättä säkenöinyt ja keulajuoksuilla huikeaa vauhtikestävyyttä osoittanut 10 Golda Mercury oli viimeksikin hyvä ja lienee nyt startti alla vain parempi. Takarivistä on kuitenkin tosi vaikea voittaa, jos suosikki saa tehdä oman juoksunsa piikkipaikalla.
 
Yllättäjät: Viime vuoden Suur-Hollolan yllätyskakkonen 3 Pike River kuntoutuu kohinalla. Ruuna jäi viimeksi silmiinpistävän hyvävoimaisena pussiin johtavan taakse. 9 Rainbow Zet on myös nousussa. Viimeksi Isokengässä se kiri hyvällä tyylillä loppua 5. ulkoa.
 
Juoksunkulku: Up-Date Hoss keulii.
 
Pelijakauma: Ei huomautettavaa. Up-Date Hoss (71%) on T76-rivin todennäköisimpänä voittajana käyttökelpoinen suosikkivarma.

IS-Pelisuositus - Toto76-4

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Suosikki: 8 Surprise Lord olisi huippukuntoisena koko Suur-Hollolan selkeä suosikki. Täyttä varmuutta orin vireestä ei kuitenkaan ole vielä tänä vuonna saatu. Ylivieskassa se sai vetää joukkoa niin rauhassa, että oli velvoitettu voittamaan taktiikkajuoksun. Viimeksi Killerin Eliitissä hevonen ei ravannut suorassa ja kadotti lopulta loppusuoralla raviaan niin, että laukkasi varman voiton. Vasta startissa nähdään, ovatko ongelmat ratkenneet. Jos ovat, ori pystyy voittamaan vaikka kuolemanpaikalta.
 
Haastajat: 2 Jonesy avaa kovaa ja pystyy vetämään joukkoa pitkään. Se on suosikin tavoin huippuhevonen, jonka parasta ei ole vielä tänä vuonna nähty. Viimeksi Bjerkessä Oslo GP-päivän Europamatchissa Tuomas Korvenoja ei halunnut ajaa 2. ulkoa kilometrin kiriä, minkä jälkeen se ei päässyt kirimään vapaasti kuin palan matkaa loppusuoralla. Kuten mm. suvereenista Derby-finaalin voittojuoksusta muistetaan, Jonesy lähtee tosi kovaa ja psyykkaamme juoksunkulun niin, että Tuomas Korvenoja yrittää ajaa lähdön keulasta. Hyvin avaa myös 6 Shadow Woodland, joka on ottanut viime voittonsa keulasta. Viimeksi se haki kärkipaikan puolimatkassa ja kesti kunnialla V75-lähdön kakkoseksi. 3 Harmi's Frido on elämänsä vireessä. Toissa kerralla se oli keulat matkalla haettuaan omaa luokkaansa pitkällä matkalla. Viimeksi T76-finaalissa se löi kuolemanpaikalta johtaneen Boryn ja kumppanit. Suur-Hollolassa rima tietysti nousee entisestään, mutta ei niin paljoa, että huippukuntoisen ja voittovireen löytäneen hevosen uskaltaisi pudottaa peleistä. Hopeadivarin finaalista ei ole ratkaisevan pitkä hyppäys suurkilpailutasolle ainakaan kotimaisia menijöitä vastaan.
 
Yllättäjät: 9 Air Gunnerista saatiin mielenkiintoiset tallitiedot. A-P Pakkasen mukaan ruuna oli ollut liian helpolla treenillä ennen Killerin Eliittiä. Nyt ruuvia on kiristetty, ja treenarin mukaan hevonen on vastannut haasteeseen hyvin. Parhaana päivänään Air Gunner taistelisi koko kisan kärkisijoista, niin hyvä se huippukuntoisena reilu vuosi takaperin oli. 10 Greenleaf Slim jäi viimeksi 4. sisältä täysissä voimissa pussiin.
 
Juoksunkulku: Jonesy puolustaa keulapaikkaa Surprise Lordia vastaan.
 
Pelijakauma: Jonesy (17%) on peliprossien valossa lähdön ykköshaku.

IS-Pelisuositus - Toto76-5

Pieni:8,2,6,3,9
Suuri:8,2,6,3,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Suosikki: 9 Vieskerin Valo on kierroksen ideavarmahaku. Sitä puoltavat sekä selkeä nousukunto, todennäköinen kenkien riisuminen että pelisuosikki 8 Köppisen starttaaminen lievänä kysymysmerkkinä sairastelujen jälkeen. Vieskerin Valon menossa oli viime lauantaina Kouvolassa taas vanhaa tuttua tulta ja tappuraa, mutta ori ajautui lopussa pussiin, kun Pertti Niveri päätti vaikean juoksunkulun jälkeen yrittää kirivaiheessa sisäkautta. Vieskerin Valolla on aina laukkariski, mutta jos se tekee ehjän juoksun, uskomme sen jyräävän voimillaan voittotaistoon saakka. Alkukauden parhaimmisto Suivikkaan ja Tapsan Tahdin johdolla ei ole tällä kertaa vastassa.
 
Haastajat: Edellä mainittu Köppinen on suorittanut alkukauden alakanttiin. Hallitsevan kuninkaan tilanteeseen saatiin lisävaloa tallikommenttien muodossa, kun valmentaja Jyrki Korhonen kertoi viime kisan jälkeen todettujen vatsavaivojen kiusanneen alkukauden juoksuja. Köppinen on taas tuloillaan, mutta ei vielä tässä helpomman jakson ja lääkekuurin jäljiltä parhaimmillaan, mikä saa IS Ravit kääntämään vaakakuppia Vieskerin Valon suuntaan. Paalun paras on 2 Veetuli, joka jatkoi viimeksi hyviä esityksiään voittoputken katkeamisesta huolimatta. Ori teki laukan jälkeen 7. ulkoa vahvan 1200 metrin kirin. Keulasta karkumatkaa yrittänee 4 Merran Emil, joka ei normaalisti laukkaa, vaikka viimeksi tuli hyppy. Killerillä ori hallitsi 80000 euron sarjaa keulasta hyvällä tyylillä.
 
Yllättäjät: 11 Leon Salama kulki viimeksi Kirppu-ajossa alun laukan jälkeen viimeiset 2500 metriä väkevästi 23,3-vauhdilla. Ori on elämänsä kunnossa ja saattaa ihan hyvin mahtua mukaan tämän vuoden kuninkuuskilpailuun. 16 Rapin Aatos on myös kuntoutunut, mutta laukkaherkkyys riivaa. Killerillä ori kulki alkun laukan jälkeen viimeiset 1900 metriä vahvasti 23,5-vauhdila, mistä kirikierroksen ulkoratoja pitkin.
 
Juoksunkulku: Merran Emil keulii.
 
Pelijakauma: Köppinen (26%) on sairaustauko huomioiden yläkanttiin rastittu. Vieskerin Valo (19%) kiehtoo kovasti tasaisen kohteen alipelattuna kärkirankkauksena.

IS-Pelisuositus - Toto76-6

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Suosikki: 6 Victory Bonsai on ollut mahtava jo pitkään. Voittoputki katkesi Finlandia-päivänä Vermossa kun kaviopaise kiusasi, mutta silloinkin ori ehti näyttää kykynsä porhaltamalla etusuoralla tulleen hypyn jälkeen vajaan kilometrin alle 10-vauhtia. Viimeksi ori hallitsi cup-finaalia rutinoituneita rahasarjalaisia vastaan leikitellen. Ori olisi paremman puutteessa varma-ainestakin ja lähdemme varmistusten tielle lähinnä siksi, että lähtönopeudesta ei ole vielä näyttöjä ja ainakin teoriassa on mahdollista, että juoksusta tulee vaikea.
 
Haastajat: 10 Zatopek Hoss sai Killerillä niukin naukin pidettyä sisäradalta keulat. Sen jälkeen ori hallitsi mielin määrin. Viimeksi se jäi pussiin keulahevosen väsyttyä eteen ja kiritilaa tuli liian myöhään. Vinha loppuveto ehti nostamaan 5-vuotiaan kakkoseksi. Kolmas kova on 2 Amaretto Scoop, joka johtaa ainakin alun ja saattaa yrittää keulasta jopa suosikkia vastaan. Viimeksi se ei mahtanut Zatopek Hossille mitään 3. sisältä, mutta nyt lähtöradat tasaavat asetelemaa.
 
Yllättäjät: 1 Shadoom ei ole ollut viime starteissa makeimmillaan. Viimeksi se antoi yllättävän selvästi periksi johtavan rinnalta. Express Duo ei tietenkään ollut lyötävissä, mutta huippupäivänään ori olisi taistellut himmeämmistä mitaleista. Suojajuoksu voisi auttaa sen nyt kärkitaistoon. 5 Donna Linda oli viimeksi Kasvattajakruunussa hyvä kolmas 3. sisältä. Tamma on nopeudellaan mahdollinen mitalisti.
 
Juoksunkulku: Amaretto Scoop kokeilee keulasta.
 
Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-Pelisuositus - Toto76-7

Pieni:6,10,2
Suuri:6,10,2,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 1,9,3,7,4,6,5
Toto76-2: 11,6
Toto76-3: 10,6
Toto76-4: 2
Toto76-5: 8,2,6,3,9
Toto76-6: 9
Toto76-7: 6,10,2
Hinta: 21,00 €

Suuri
Toto76-1: 1,9,3,7,4,6,5
Toto76-2: 11,6,15,16,2,13,14,10
Toto76-3: 10,6
Toto76-4: 2
Toto76-5: 8,2,6,3,9
Toto76-6: 9
Toto76-7: 6,10,2,1
Hinta: 112,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt