Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Vermo 1.7.2015

Julkaistu:

TOTO65
Vermon Toto65-pelissä varmavalinnat kohdistuvat kahteen suureen suosikkiin ja arvonnousua toivotaan muiden lähtöjen kiinnostavien yllättäjien muodossa. 

Toto65-1

Suosikki: 2 Jamieson on tehnyt varsin vakaata jälkeä. Ruuna oli Kokemäelläkin asiallinen, vaikka kilpaili kengät jalassa. Nyt kenkiä riisutaan taas ja paikka on pitkästä aikaa mainio. Viisivuotias on nyt selvässä ylisarjassa ja vastus lienee yksi uran kovimmista. Peliosuus on ainakin aamun perusteella rajusti yläkantissa, eikä ohipelikään ole näissä olosuhteissa väärä linja. 

Kovimmat haastajat: 4 Make Me Happy kiinnostaa oikein kovasti. Tamma puski Kokemäellä johtavan rinnalta asiallisesti niukkaan voittoon, mutta on toki joskus ollut vakuuttavampikin. Rutiinia on paljon tätä kovemmistakin tehtävistä. Ei huono valinta, mikäli hakee kierrokselle jotain muuta kuin suosikkivarmaa.

1 Capone Boko aloitti viimeksi Niemisen tallista ja esityksessä oli paljon positiivista, vaikka laukka tuli taas. Viimeisen kaarteen pohjan erhe vei voiton, sillä ruuna lopetti sen jälkeen terävästi. Lähtöpaikka voi olla ongelmallinen.

Yllättäjät: 10 Juan Pablo Point on saamassa pitkän kuivan kauden jälkeen vihdoin taas juonen päästä kiinni. Viime esitys ei riitä vielä tässä, mutta pientä terävöitymistäkin voi olla luvassa. 5 Right Of Way tuli Ruotsista viime vuonna positiivisin odotuksin, mutta meno ei ole ollut kovin loistokasta. Nyt vuorossa on toinen startti uusista käsistä ja ensimmäinenhän pilaantui laukkaan heti alkuunsa. 9 Classic Waven kyvyt tiedetään, mutta viime aikoina on ollut ongelmia yrityshalussa.

Pelijakauma: Jamieson on alustavasti karkean ylipelattu, mutta tullee alaspäin. Make Me Happy on selkeimmin alipelattu.

Juoksunkulku: Jamiesonin lähtönopeus hieman vaihtelee, mutta kuskin aggressiivisuus tapaa olla vakio, joten suosikki on todennäköinen keulahevonen.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:4,1
Suuri:2,4,1,10,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 3 Luckyline Krok laukkaili pariin otteeseen ennen viime kerran rehtiä rutistusta johtavan rinnalta, mutta ei tamma silti mikään varsinainen laukkuri ole. Rehti menijä voi voittaa tämän lähdön monenlaisilla juoksunkuluilla ja on perustellusti suosikki.

Kovimmat haastajat: 9 Decena on tehnyt hyviä kirejä, mutta ei ole ollut kaikkein innoikkain työntämään turpaansa ensimmäiseksi linjalle. Vire vaikuttaisi kuitekin edelleen nousujohteiselta ja tamma on suosikin ensimmäisiä varmistusmerkkejä.

11 Evita de Veluwe jatkaa Kylliäisen kanssa. Tamma on kirinyt kauden starteissaan oikein vahvasti hieman hankalista asemista ja ollut sijoituksiaan parempi. Paikka on kurja nytkin, mutta täältäkin voi ehtiä, mikäli matkalla pidetään yhtään vauhtia.

4 Alert Kemp ei kelpaa enemmän pelatuista. Tamma on toki joutunut olemaan mukana kovissa avauksissa, mutta ei ole siltikään esittänyt kovin suurta henkistä kiinnostusta puristamiseen loppumetreillä.

Yllättäjät: 1 Cold Mermaiden on tehnyt tauon jälkeen hyvät kirit ja pystyy korkealle, mikäli ei jää alussa kovin tuskaisiin asemiin sisäradaltaan. 6 Winning Christina tuntuisi olevan edelleen kehitysvaiheessa ja parantaa kokoajan. Hyvin avaava 2 Laurila's Eowyn pääsee heti kärkiryhmään ja on revitysmerkkejä. Sen sijaan viimeksi maililla voittanut 7 Capetown Maid ei kiinnosta täydellä matkalla.

Pelijakauma: Suosikki on aika neutraalisti pelattu ja Alert Kemp liikaa. Alustavasti pieniä etuja voisi löytyä numeroista 1,2 ja 11.

Juoksunkulku: 2,4 ja 7 ovat kovimmat avaajat. Alert Kempille haetaan nättiä reissua ja kolmikosta vain Laurila's Eowynilla ajettaisiin keulasta. Suosikilla voisi olla sauma hakea keulat ensimmäisellä takasuoralla, kun tahti rauhoittuu.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:3,9,11
Suuri:3,9,11,1,6,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki/varma: 6 Sundsvik Mayday on noussut hurjalle tasolle tänä kesänä. Lähtökohtaisesti skenaario Vermo, Toto65, amatöörikuski ja lähes 70 prosentin peliosuus ei ole kovinkaan yhteensopiva. Suosikki onkin ylipelattu, mutta yksittäisessä systeemipelissä sen varma valinta ei ole silti täysin väärin. Capehill's Cadeaun poisjäännin myötä vakavat haastajat ovat vähissä ja tamma on kuitenkin rivin selvästi todennäköisin voittaja. Tie vie keulaan ja viimeksi alussa EL Catwalkin kanssa 08,5-vauhtia hurjastellut menijä kestää kyllä vauhtia.

Yllättäjät: 7 Victoria Nibs on erottunut haastajajoukosta pelissä. Tamma ei ollut kuitenkaan Bodenissa erikoinen laukankaan jälkeen ja pidämme sitä vain yhtenä yllättäjänä muiden joukossa. 10 Gollumin juoksut eivät ole sujuneet kovinkaan edullisesti ja ori on nousussa. 11 Almanza ei sopinut Kouvolan kaarteisiin, mutta lienee Vermossa taas parempi. 4 Cosmic Photo ja 8 Jailhouse Riot kirivät Rovaniemellä takajoukoista hyvin kärkeen, mutta nyt etelässä vastus on kovempaa tasoa. 

Pelijakauma: Suosikki on hieman ylipelattu, samoin kuin Victoria Nibs. Muut yllättäjäosaston hevoset ovat lievästi aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Eturivissä on muutama nopea avaaja, mutta suosikki etenee viimeistään takasuoran alussa keulaan. Alku voi hieman venyä.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Paaluhevoset ovat vahvoilla rivin ainoassa suomenhevoskohteessa. 3 Ekulius on varmistunut kauden mittaan selvästi. Ori tsemppasi Kuopiossa hyvin kovassa lopetuksessa johtavan rinnalta, vaikka I.P. Lennotar jäi ohittamatta. Ekulius on pelikansan niukka suosikki ja kelpaa IS Raveillekin asemaansa niukasti. Voltista on laukkariski, vaikka hevonen onkin varmistunut paljon.

Kovimmat haastajat: 1 Suhhaus on mitannut viimeisissään tasoaan avoimissa tammalähdöissä ja täyttänyt paikkansa oikein hyvin. Viimeksi se ei aivan riittänyt keulasta ja oli Ylivieskassa pussissa. Paikka sopii nopealle avaajalle ja kiriherkkyyttä löytyy varmasti tähän seuraan.

4 Iikori palasi hieman pessimistisin odotuksin pitkältä tauolta maanantaina, mutta esiintyi hyvin. Jo vastaavalla tasolla taistellaan tässä voitosta ja pientä parannustakin voi olla odotettavissa.

Yllättäjät: Ikäluokkamenestyjä 12 I.P. Legenda parantaa tällä hetkellä tahtiaan kokoajan, mutta takamatkalta tulee tässä taatusti kiire. 7 Nahkaparturi suorittaa kokoajan hyvin, mutta ei esitä kiinnostusta voittamista kohtaan. 13 Nopsan Vauhti kiri lennokkaasti voittoon viikko sitten, mutta lähtöasemat ovat rajusti vastaan tällä kertaa. 14 Suvelan Tähti pystyisi fysiikkansa puolesta kiertämään kärkeen takaakin, mutta kesä on tuonut epävarmuuden tullessaan vauhtien kiihdyttyä. 10 Aaron Hem esiintyi viimeksi positiivisemmin kuin aikoihin ja olisi ilman loppusuoran haparointia ollut voittotaistossa.

Pelijakauma: Ei järkyttäviä vääristymiä. Iikori voisi olla alustavasti enemmän pelattu, mutta sen osuus varmasti nouseekin iltaan mennessä. Nahkaparturi on voittajana prosenttiaan epätodennäköisempi, vaikka sijoittunee taas hyvin.

Juoksunkulku: Vaikin Vauhti heilahtaa johtoon, mutta siltä saa keulat ensimmäinen kysyjä. Todennäköisesti se on Suhhaus.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:3,1,4
Suuri:3,1,4,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki/varma: Toinenkin varmavalintamme on alustavasti aika lailla ylipelattu, mutta luotetaan, että peliosuus järkevöityy päivän mittaa jonkin verran. 5 Freddie Ale on asemissa, joista sen pitäisi hieman tasaisesti lähtönopeudesta huolimatta päästä keulapaikalle. Ruuna on ollut jatkuvasti rehti, vaikka kovissa lähdöissä voitot ovat jääneet haaveeksi jo parin kuukauden ajan. 

Kovimmat haastajat: 9 Bleu Nuit kiri Turussa vahvasti, kun juoksunkulkukin suosi. Ori on terävöitynyt selkeästi kauden edetessä, mutta jää nyt huolestuttavan kauas suosikista alkumatkalla. 

11 Rapido Streamlinen voittotehtailu on hiljentynyt tänä vuonna. Kyse on kuitenkin enemmän sarjojen kovenemisesta kuin esitysten huononemisesta. Takarivistä on taas tekemistä ja ruuna on aavistuksen parempi kärkipäästä.

Yllättäjät: 8 Love de Villeneuve on suosikki ensimmäiseksi keulaksi ulkoakin. Se päästänee pelisuosikin eteensä ja pystyy sen jälkeen kärkipäähän, vaikka otteet eivät ole olleet ihan terävimpiä mahdollisia viimeisissä. 12 X-Treme Hoss jaksaa kiertää ja matka sopii, mutta ei näissä tehtävissä ole helppo nousta täältä. Liian unohdettu silti.

Pelijakauma: Suosikki on hieman ylipelattu, muttei oikein mikään haastajakaan vaikuta supermerkiltä. Yllättäjäosastomme on liian unohdettu ja varmistukset kannattaa ottaa sieltä, mikäli varmistaa haluaa.

Juoksunkulku: Love de Villeneuve avannee ulkoakin keulaan. Freddie Ale hakee kuitenkin johtopaikan viimeistään ensimmäisellä etusuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 1 Global Option erottuu pelissä päätöskohteessa, mutta IS Ravit on hieman eri linjoilla. Ruuna otti kesäkuussa kaksi vakuuttavaa keulavoittoa Vermosta, mutta nyt vastaan asettuu huomattavasti kovempia haastajia kuin noissa lähdöissä, eikä keulapaikkakaan ole kirkossa kuulutettu. Toki hevonen pystyy menestymään muualtakin, mutta selkeän suosikin asema ei ole nyt perusteltu. 

Kovimmat haastajat: 6 Kentucky Love sai pitkään todella hankalia juoksuja, mutta ei toki ollut silti aivan parhaimmillaankaan. Lahdessa nähtiin laukan jälkeen mainio esitys ja ruunan huippukunto vaikuttaisi jälleen olevan käsillä. Juoksusta ei tule helppo, mutta hyvä fysiikka on hevosen paras ominaisuus.

4 Desiree Lady on edellisen kanssa samassa kastissa ja hieman suosikin yläpuolella meidän papereissa. Tamma oli Lahdessa karkaamassa selvään voittoon, mutta kaarteesta alkanu hapuili kääntyi laukaksi loppusuoralla. Vastaavaa on tapahtunut joskus ennenkin, mutta ei se hevoselle mikään yleinen tapa ole ja kunto on muuten huipussaan.

Yllättäjät: 5 Funny Farm on avannut kauden yleisesti sijoituksiaan paremmin. Kaksi ensimmäistä starttia se istui pussissa. Viimeksi ori jäi kovan avauksen jälkeen hieman yli-innokkaaksi ja oli siihen nähden kovassa seurassa hyvä kolmas Golda Mercuryn ja Desiree Ladyn takana. 9 Victor Quo Vadis näytti kesäkuussa kunnon taas nousseen lähelle sitä tasoa, millä se oli ruunan voittaessa näitä lähtöjä viime kaudella. Takarivi on hidaste, muttei yllätysvoitto saa pudottaa penkiltä.

Pelijakauma: Global Option on selkeän ylipelattu. Funny Farm kiinnostaa yllättäjänä. 

Juoksunkulku: Raju avaus, jossa Global Optionin keulapaikka ei ole edes todennäköisin skenaario. Funny Farm on keulasuosikkimme, mutta se saattaisi luopua paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:6,4,5
Suuri:6,4,1,5,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 4,1
Toto65-2: 3,9,11
Toto65-3: 6
Toto65-4: 3,1,4
Toto65-5: 5
Toto65-6: 6,4,5
Hinta: 5,40 €

Suuri
Toto65-1: 2,4,1,10,5
Toto65-2: 3,9,11,1,6,2
Toto65-3: 6
Toto65-4: 3,1,4,10
Toto65-5: 5
Toto65-6: 6,4,1,5,9
Hinta: 60,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›