Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 24.6.2015

Julkaistu:

TOTO65
Vermossa sataa ja Toto65-suursuosikki varmistetaan. Rata tuskin menee kovin huonoksi, mutta kostea keli saattaa tuoda yllättäviä voimasuhdemuutoksia.

Toto65-1

Pelisuosikki/varma: 8 Global Option vaikutti hetken jo masentuvan tiiviiseen starttirytmiin, mutta vaisuus olikin vain väliaikaista. Ruuna hehkuttaa tässä uloimmaisesta kaistasta huolimatta johtopaikalle, josta se on hyvin lähellä jo kauden kahdeksatta voittoaan. Avauksesta tulee reipas, mut Eepee Mäkinen saanee matkalla rauhoittaa tahtia, eikä valjakkoa ole sen jälkeen helppo ohittaa.

Kovimmat haastajat: 10 Volume Hoss on ottanut voittonsa hieman pienemmistä ympyröistä, mutta esityksiä ei pidä silti väheksyä. Ruuna osaa kiriä selästä terävästi.

9 Cankus Que voitti Turussa keulasta, mutta ei ole suorittanut toisten takaa lainkaan samalla tasolla ja siihen nähden ori on oudon paljon rastittu.

5 Moonlight Cloud oli kesäkuun alun starteissaan hyvässä nosteessa, mutta viimeksi taas vaisu ja otteiden vakiintumista odotellaan.  

Yllättäjät: 6 Frosty Vice on kirinyt kahdessa viimeisessään taas pirteämmin ja iskukyky on paranemaan päin. Kostea keli on kuitenkin ollut hevoselle aina miinus. 7 Staro Fantastic on pitänyt pienen tauon. Ruuna taipui Lahdessa johtavan rinnalta, mutta oli Teivon starteissaan positiivinen.

Pelijakauma: Global Option (36 %) peliprosentti ei ole millään tavalla alakantissa, mutta se on silti illan varmaehdokkaista yksi järkevimmin rastatuista ja se jää yksinäiseksi merkiksi. Yllättäjistä Staro Fantastic (4 %) olisi pelijakauman valossa kiinnostavin varmistus.

Juoksunkulku: Global Option hehkuttaa ulkoa keulaan ja saa vetää kovan avauksen jälkeen ohjastajan tahtomaa vauhtia.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 1 EL Catwalk on kierroksen pankki ja todennäköisin voittaja. Heikki Korhosen suojatti on hallinnut ikäluokkansa tammalähtöjä lähes itsevaltiaan tavoin ja tappiot ovat olleet harvassa. Tämän vuoden ainoa tahra tuli Kuopio Stakesissa johtavan rinnalta. Peliprosentti on aiheesta huipussaan, mutta sadekeli ei ole hevoselle kaikkein optimaalisin ja suureen systeemiin rastataankin kunnon tili mielessä pari kaveria. 

Yllättäjät: 7 Arctic Model on selvässä nousussa ja oli hyvin lähellä lyödä suosikin Turussa, kun juoksu sujui keulassa EL Catwalkia suotuisammin. 6 Kiikku's Chance oli myös erittäin rehti johtavan rinnalta näiden samojen hevosten edellisessä kohtaamisessa. 3 Fashion Duo parantaa otteitaan kokoajan, vaikka se ei sijoituksista näy. Tamma oli Kuopion karsinnassa pussissa ja finaalissa tehtävä oli kaukaa hänniltä toivoton. Se kuuluu siihen harvaan joukkoon, jolla on EL Catwalkin päänahka ja vieläpä kahteen otteeseen.

Pelijakauma: Suursuosikki (83 %) on liikaa pelattu, varsinkin kun olosuhteet eivät ole sille aivan parhaat mahdolliset. Yllättäjistä varsinkin Fashion Duo (1 %) ja Kiikku's Chance (3 %) kelpaavat kuitille suureen systeemiin.

Juoksunkulku: EL Catwalk yrittää puolustaa keulaa ja se on 50/50 onnistuuko se siinä. Tamma voi silti päästä ulos ja edetä keulaan, mutta sinne pyrkinee toisessa aallossa myös Arctic Model.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:1
Suuri:1,6,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: 10 Las Vegas on kohonnut tasaisesta suosikkikolmikosta pelikansan ykkösmerkiksi. Ori on palannut tauolta vireessä ja otti Turussa voiton rehdin esityksen päätteeksi kierrettyään matkalla johtavan rinnalle. Pieni, mutta pippurinen hevonen kohtaa nyt kovempaa vastusta kuin kertaakaan aiemmin ja sen suosikkiasema voidaan tässä kyseenalaistaa. Rehdistä suorittajasta ei kuitenkaan suositella ohipeliä.

Kovimmat haastajat: 4 Twilight Vixi on saanut vihdoin juonen päästä kiinni tälläkin kaudella. Tamma kiri viimeksi sopimattomalla mailin matkalla kaukaa hienosti ykköseksi. Hevonen vaatii pitävän radan, jota ei välttämättä ole tänään tarjolla, mutta se on silti IS Ravien ykkösmerkki tähän koitokseen.

7 Willy Yankee ei riittänyt Ruotsissa, mutta juoksuistakin tuli raskaita, eikä esitykset olleet missään nimessä huonoja. Oriista on odotettu hieman enemmän mitä on saatu, mutta se kuuluu edelleen pelihevosiin. 

Yllättäjät: 1 Laurila's Denethor tekee tasalaatuista työtä. Se ei lähtökohtaisesti aivan riitä suosikkikolmikolle, mutta ei ole pöllömpi revitysmerkki. Sisärata voi muodostua tässä loukuksi. 5 Ambitious Beat on hakenut huilin kautta lisäpiristystä. Oriilta nähtiin keväällä monta hyvää suoritusta. 6 Sahara Forever on kulkenut ilman kenkiä aiempaa paremmin, mutta nyt vastus on kovempaa kuin aiemmin.

Pelijakauma: Suosikkikolmikon välillä ei ole suuria eroja. Asettaisimme ne järjestykseen 4-7-10. Jättiyllättäjistä Ambitious Beat (2 %) on liian unohdettu.

Juoksunkulku: Timothy Bird on nopein alussa. Se luovuttaa keulan pois, mutta ensimmäistä hakijaa ei ole helppo arvuutella. Todennäköisesti Sahara Forever etenee ensin johtoon ja siltä keulat hakee Willy Yankee.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:4,7
Suuri:4,7,10,1,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 6 Pireus on kohonnut selväksi suosikiksi. Ruuna on toki tehnyt tasaisen varmaa työtä, mutta voittaminen on ollut tehtävistä riippumatta vaikeaa jo pitkään. Tehtävä olisi oikein sopiva ja halutessaan Pireus pystyy tämän lähdön voittamaan. Peliosuus on raikkaasti yläkantissa, mutta aivan täydellistä ohittamista ei silti suositella. 

Kovimmat haastajat: 9 R.R. Tuike on ollut hieman sijoituksiaan parempi viimeisissään ja ammattikuski rattailla suosii. Ruuna jaksaa kiertää, mutta senkin peliosuus on nähtyihin suorituksiin verrattuna karmean korkealla.

10 Apilan Pallosalama on motivaatiohevonen lähes vailla vertaa. Sillä on rajut vauhtivarat omiin sarjoihin, mutta aina ei huvita. Kokemäellä huvitti ja ori kiri lennokkaasti kärkeen selkäjuoksun jälkeen. Hevonen olisi tähän paikkaan kiinnostava varmahaku, mikäli olisi takeita, että viimeksi nähty muutos on pysyvää. Siltikin oikein edullinen merkki.

Yllättäjät: 7 Veeran Linkki tekee kärrydebyyttinsä Jouni Miettiselta ja ainakin valmentaja on luottavainen. Ruunalla on todistetusti kykyjä, mutta se ei ole tahtonut antaa niitä ulos kuin aika ajoin. 8 Turbo-Usko oli monen kihisevän kuuma peli-idea Turkuun, missä se kuitenkin tukehtui keulassa pidättelemiseen. Nyt ruuna on unohdettu täysin ja varustemuutosten, sekä kaavaillun selkäjuoksun myötä se pidetään peleissä. 3 Korte-Sini ei tahdo päästä millään nykyisin ravia matkaan, mutta kunto on asiallinen. 11 Vilman Vili ja 12 Aarteen Vilperi omaavat pienet saumat huonoilta paikoiltaankin sekavassa lähdössä.  

Pelijakauma: Pireus (40 %) on karkean ylipelattu ja samoin R.R. Tuike (23 %). Apilan Pallosalama (16 %) on erittäin edullinen merkki ja yllättäjäosastosta löytyy muita rastin arvoisia hakuja.

Juoksunkulku: Korte-Sini, Pireus ja Turbo-Usko avaavat parhaiten. Pireus johtaa joukkoa lopulta.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:6,9,10,7,8
Suuri:6,9,10,7,8,3,11,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 4 Mr Mallorca palasi tauolta rehden oikein rehdin esityksen johtavan rinnalta. Ori on lähtökohtaisestikin parempi hevonen, mitä taulu osoittaa. Nelivuotias on takuulla lähdön todennäköisin voittaja, mutta sen kohdalla on käynyt klassinen ylikuumeneminen ja peliosuus on kohonnut aivan järjettömiin lukemiin. Ei ole automaatio, että noinkin kova kauden avausstartti pitkältä tauolta veisi hevosta seuraavaan starttiin eteenpäin ja vaikea uskoa, että hevonen voittaisi tätä sopivaakaan tehtävää kerran kahdesta yrittämästä. Varmistetaan.

Kovin haastaja: 10 Timeless Croft otti Lahdessa kirivoiton ja tsemppasi Kouvolassa asiallisesti johtavan rinnalta. Nyt ruuna pääsee taas iskemään selästä. 

Yllättäjät: 2 An-Nea sai viimeksi myöhään tilaa kirien hyvin ja tuli sitä edellisessään päälleajetuksi ensimmäisessä kaarteessa. Tammalta riisutaan taas kenkiä ja se kiinnostaa varmistusmerkkinä suosikeille. 11 Super Classic on ongelmissa, mikäli se joutuu kiertämään kaarteissa ja paikka on vastaan. 12 Alecto Calcifer on hieman tauluaan paremmassa vireessä, mutta paikka on karmea. 5 Superstar Castle on ollut kahdesti pussissa. 6 Alfa Deja Vu oli pettymys Riihimäellä, mutta pystyy parempaan.

Pelijakauma: Mr Mallorca (51 %) on aika lailla ylipelattu, eikä Timeless Croftinkaan (32 %) osuudessa ole ilmaa. Yllättäjistä löytyy edullisia merkkejä, An-Nea (6 %) etunenässä. 

Juoksunkulku: Mr Mallorca avaa johtoon ja saanee vetää maltilla.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:4,10,2
Suuri:4,10,2,11,12,5,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki/varma: 6 B. Tuuma on varmistunut vihdoin tänä vuonna ja tulosta on alkanut heti tulla. Ori on osoittanut viimeisissään, että vauhtiakin on tullut lisää, kun se on kirinyt maileillakin kärkitaistoon. 

Kovimmat haastajat: 8 Pörnä-Tyttö oli viimeksi avoimessa tammalähdössä tosi rehti johtavan rinnalta. Se löi Saaga S:n ja hävisi tarkan juoksun saaneella Mokomanille vain niukasti. Kuivalla kelillä tamma kiinnostaisi kovastikin nyt, mutta sadesää laskee sen mahdollisuuksia.

Ikäluokkamenijä 4 I.P. Legenda on ollut aavistuksen vaisu tänä vuonna. Riihimäellä nähtiin kuitenkin asiallinen esitys ja taustajoukot odottavat suuntauksen jatkuvan positiivisena.

11 Villikunkku on vireessä, mutta hankalat lähtöasetelmat vievät toiveita.

3 Suvelan Tähti on ollut kovin epävarma viime aikoina. Riihimäellä ravi maistui ja tamma kiersi rehdisti ykköseksi. 

Pelijakauma: Humun Humun myöhäinen poisjäänti sekotti alustavaa prosenttikenttää. Todennäköisesti jakauma asettuu aika hyvin kohdalleen tässä lähdössä.

Juoksunkulku: Nopsan Vauhti avaa ensin keulaan, jonka jälkeen paikka on tarjolla joko I.P. Legendalle tai Pörnä-Tytölle.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 8
Toto65-2: 1
Toto65-3: 4,7
Toto65-4: 6,9,10,7,8
Toto65-5: 4,10,2
Toto65-6: 6
Hinta: 3,00 €

Suuri
Toto65-1: 8
Toto65-2: 1,6,3
Toto65-3: 4,7,10,1,5
Toto65-4: 6,9,10,7,8,3,11,12
Toto65-5: 4,10,2,11,12,5,6
Toto65-6: 6
Hinta: 84,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›