Maarit, Reetta, Marketta

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Vieremä 19.6.2015

Julkaistu:

TOTO4
Perjantaina ravataan Vieremällä. IS Ravien rivien tukipilari on kolmannen kohteen Turon Myrsky, joka metsästää Vektorin Maineen päänahkaa.  

Toto4-1

Suosikki: Avauskohde on erittäin tasainen ja mikä tahansa lähdön osallistujista voi voittaa. 1 Gimli C.C.:llä on taukoa alla, mutta nostamme ruunan silti ykkösmerkiksi, kun tehtävä on paperilla nimien puolesta sopivaa tasoa. Ruuna on luokaltaan lähdön selvä ykkönen ja mikäli ykkösradan lähtöpaikka ei tuota ongelmia, nousee vahva menijä taistoon ykkösrahoista.

Haastajat: 4 Be My Hot Stuff kilpailee hyvässä vireessä ja se saa nopeana lähtijänä hyvät asemat. Oulussa ruuna kiri 4. ulkoa rahoille ja viimeksi Ylivieskassa Be My Hot Stuff sai hyvän juoksun kärjen tuntumassa sisäradalla jääden lopulta vaille kiritilaa.

3 Quick Desireen käy samat sanat kuin edelliseenkin: ravivarma, nopea ja mahdollisuus hyvään juoksuun. Oulussa Quick Desire oli vailla mahdollisuuksia 4. ulkoa, kun selät eivät vetäneet. Viimeksi tamma otti 4. sisältä maksimisijoituksen.

7 Enjoy Signilla olisi kapasiteettia, mutta oriin otteet ailahtelevat paljon. Pari starttia alla ori saattaa olla jo voittovuorossa. Suonenjoella ori kamppaili johtavan rinnalta rehdisti perille. Viimeksi Enjoy Sign lähti etusuoralla hyviin selkiin kolmannelle, mutta peli ei vetänyt kuudetta sijaa parempaan.

Suonenjoella hyvin lopettanut 9 Buster Lee oli tasavauhtisena menijänä aseeton Mikkelissä, mutta meni kuitenkin ennätyksensä. Tällä kertaa tehtävä on sopivampi eikä ruunan menestymismahdollisuuksia voi aliarvioida.

Pelijakauma: Gimli C.C.:n vajaat 15:n peliprosentit kiinnostaa. Takarivissä on hyviä yllättäjiä.

Juoksunkulku: Be My Hot Stuff avaa keulaan ohi Quick Desiren ja vastaa Miss Zivalle. Tempo on tasaisen reipasta.
 

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,4,3,7,9
Suuri:1,4,3,7,9,2,10,8,6,5,11,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 3 Flower's Windy palasi Mikkelissä puolentoista kuukauden paussilta. Tamma majoittui 4. sisälle, mistä hevonen sai kiriä sisärataa pitkin aina maalisuoralle asti. Toiselle noustuaan Flower's Windy oli tasainen. Tamma on nopea lähtijä, mutta eturivissä on muitakin rivakasti matkaan pääseviä. Mikäli terävyystaso on startti alla sopivalla tasolla, pystyy tamma paljoon.

Haastajat: 5 E.V. Towine kilpailee mainiossa vireessä ja tamma voittaakin pian - ehkä jo perjantai-iltana Vieremällä. Oulussa tamma matkasi 4. sisällä ja tuli viime metrit terävästi. Vieremällä tamma juoksi samalla paikalla ja lopetti jälleen hyvin. E.V. Towine avaa auton takaa reippaasti.

7 Driller Man sai Joensuussa mainion juoksun 3. sisällä, mistä ruuna kiitti parhaalla mahdollisella tavalla - kirimällä lopulta helposti ykköseksi. Driller Man on hyvä avaaja, mutta se ei ota näin ulkoa keuloja, ellei vastustajat ole paikkaa valmis luovuttamaan. Keulat saattaisi olla tarjolla, mikäli E.V. Towine painuu aluksi piikkiin.

Takarivin paikka on 9 Gambrinus Degatolle miinusta, sillä eturivistä ruunalla olisi ollut sanansa sanottavana keulojen suhteen. Turussa ruuna avasi mainiosti ja juoksi lopulta 2. sisällä, mistä esitys oli tasainen. Tällä kertaa riskejä saatetaan ottaa enemmän, kun Gambrinus Degato sai pitkästä aikaa puhtaan suorituksen tauluun.

Myös 2 Mystery Velvet on hyvä avaaja. Esitykset ovat olleet sen verran tasapaksuja, että voitto olisi hyvästä lähtöpaikasta huolimatta pieni yllätys.

Pelijakauma: E.V. Towine on kiinnostavin merkki.

Juoksunkulku: Numerot 2,3,5 ja 7 avaavat parhaiten. Flower's Windy ei anna keulapaikkaa pois, mikäli pääsee ensimmäisenä sisäradalle. Uskomme E.V. Towinella olevan hyvät saumat riistää piikkipaikka suosikilta, mutta tammalla ajettaneen joka tapauksessa selästä. Flower's Windy tai Driller Man juoksee lopulta keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:3,5,7,9
Suuri:3,5,7,9,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Vektorin Maine teki sen verran vakuuttavan rutistuksen Mikkelissä johtavan rinnalta, että ruuna on suosikkimme. Viime aikoina laukat ovat olleet suorituksissa mukana, joten epävarmuustekijöitäkin on olemassa. Vektorin Maine avaa pakiltakin kohti keulapaikkaa, mikäli ravaa ensimmäiset sadat metrit.

Haastaja/ideavarma: 6 Turon Myrsky on vahvassa nousuvireessä ja ori on Vieremällä mielenkiintoinen pelikohde. Ori avasi Oulussa pakilta reippaasti yhdessä Jokivarren Kunkun kanssa, muttei pässyt tästä ohi ja meni lopulta 2. sisälle. Maalisuoralla Turon Myrsky piti varmasti asemansa. Viimeksi Turon Myrsky avasi hyvin, mutta laukkasi. Jatkossa Turon Myrsky suoritti positiivisesti 5. ulkona. Turon Myrsky pystyy nykyvireessään voittamaankin, ja ori on pelimielessä paljon suosikkia kiinnostavampi tapaus.

11 Helmen Vili säikäytti Vermoss lähtölaukalla, mutta pääsi pian tämän jälkeen etenemään keulaan eikä maalisuoralla ollut vaikeuksia vastata Leon Salamalle. Lähtö kutistui seitsemän hevosen taistoksi, joten huonoimmassakaan tapauksessa Helmen Vili ei jää suljetulta lähtöpaikalta kauas kärjestä.

Taukohevosista 5 Elias Intomieli on tallikommenttien perusteella valmiimpi menestymään kuin 4 Tähti-Tino. Sarjakin sopii paremmin ensin mainitulle.

Pelijakauma: Turon Myrsky jätetään rohkeasti varmaksi, kun peliprosentit huitelevat alustavasti selvästi alle 20:n.

Juoksunkulku: Vektorin Maine hakee keulapaikan. Turon Myrsky avaa pakilta hyvin ja hakeutuu keulahevosen tuntumaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 7 Proud Leader palasi väkevästi tauolta Ylivieksassa ja samalla tasolla suorittaessaan ori on tälläkin kertaa mahdollinen voittaja. Proud Leader lähti 3. ulkoa 800 jäljellä kolmannelle ja eteni heti vahvasti. Voitto tuli selvästi kovalla ajalla ja varaakin olisi ollut, jos kirittäjä olisi saapunut tuntumaan.

Haastajat: 8 Glory's First kilpailee huippuiskussa. Vermossa ruuna jäi hankalalta lähtöpaikalta 5. sisälle, mistä vapaa kiriväylä aukesi loppukurvissa. Maalisuoraa Glory's First pisteli lennokkaasti ja ehti totoon. Viimeksi ruuna oli maanmainio, kun se lähti kolmannelle jo puolitoista kierrosta ennen maalia, ja nousi tästä huolimatta tiukkaan voittotaistoon mukaan.

9 Good Jewel hakee neljättä peräkkäistä voittoaan, mutta tällä kertaa vastus on selvästi tiukempi kuin viime kisoissa. Vieremällä tamma marssi etusuoralla johtavan rinnalle, mistä se siirtyi keulaan puolikas jäljellä. Maalisuoralla Good Jewel oli ylhäinen ykkönen. Viimeksi Good Jewel nousi 3. sisältä toiselle 500 jäljellä ja rutisti maalisuoralla varmasti kärkeen.

Lähtöpaikka parani hieman 12 William Birdlandin kohdalla. Viimeksi ori havitteli toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle, mutta laukkasi samassa. Tätä ennen ori eteni toisella puolikkaalla keulaan ja tsemppasi kakkoseksi.

Pelijakauma: Proud Leaderin peliprosentit ovat sen verran kovat, että varmistukset houkuttelevat.

Juoksunkulku: Redhot Destiny avaa ravilla keulaan, mutta näin kovassa lähdössä sillä ajettaneen selästä. Suosikin vetoapu kelpaisi mainiosti.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:7,8
Suuri:7,8,9,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,4,3,7,9
Toto4-2: 3,5,7,9
Toto4-3: 6
Toto4-4: 7,8
Hinta: 8,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,4,3,7,9,2,10,8,6,5,11,12
Toto4-2: 3,5,7,9,2
Toto4-3: 6
Toto4-4: 7,8,9,12
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›