Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Riihimäki 14.6.2015

Julkaistu:

TOTO4
Riihimäellä riskeerataan iskemällä amatööriohjastajan hevonen varmaksi. Yksi suosikeista on karkeasti ylipelattu.

Toto4-1

Suosikki: 7 Ranch Movie Star palasi Kokemäellä mainiona tauolta ja voitti keulasta selvästi. Tamma on nytkin perusteltu suosikki, mutta nousemassa hieman liian suureksi sellaiseksi. Harri Koivusella on aktiivisella ajolla saumat jälleen johtopaikalle, josta hevonen on varmasti mukana voittotaistossa.  

Kovin haastaja: 9 Young Moon Hoss on hyvä hevonen sarjoihinsa, vaikka taulu on hieman sekaisin. Valmentaja varoittelee, että tamma saattaa olla tukkoinen tauolta, eikä sadekelikään varsinaisesti suosi. Voitokas hevonen huomioidaan silti.

Yllättäjät: 4 Ganador on ollut Suomeen paluunsa jälkeen aavistuksen epäonninen ja kunto on parempi kuin kaksi vitossijaa antaa ymmärtää. Alla on kaksi hyvää kiriä ja viimeksi kirivaihekin olisi voinut sujua huomattavasti suotuisammin. 6 Deuville Boko kohtaa asteen helpompaa vastusta kuin Vermon starteissaan. Hyvä avaaja pääsee lähelle kärkeä, josta sen voittokaan ei saa yllättää. 1 Choco Caramel on kilpaillut alkuvuoden katkonaisesti. Paikka suosii ja ruuna kannattaa mahduttaa pelaamattomana leveämpiin virityksiin, vaikkei toki mikään todennäköinen menestyjä olekaan.   

Pelijakauma: Suosikin pinnat (40 %) ovat karkaamassa käsistä. Ganador on hyvä merkki ja Choco Caramel hyvä jättiyllätyshaku. 

Juoksunkulku: Choco Caramel pitänee ensimmäisen keulat, mutta halunnee tauolta selän eteensä. Ranch Movie Starilla on mahdollisuus edetä alkumatkalla keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7,9,4
Suuri:7,9,4,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 9 Sportive Boss on ollut selvästi terävämpi tauon jälkeen, eikä ole vielä kohdannut parempaansa kesän starteissa. Mitään varsinaisia urotekoja ruunalta ei ole nähty, mutta ei sitä ole syytä mennä vastaankaan. Antti Teivainen asettelee hevosen sopivaan iskupaikkaan parijonoon.    

Kovimmat haastajat: 6 Exclusive Koks avaa todennäköisesti keulaan ja pystyy vetämään joukkoa pitkään. Vermossa juoksu meni pieleen, eikä hevosta voi moittia. 

2 Ina Star kiri Kouvolassa 2. ulkoa ykköseksi, mutta vakuuttavuudesta ei voi puhua. Tamma on nyt yliarvostettu.

11 Don Herkules on ollut odotuksiin nähden aavistuksen pehmeä, vaikkei toki huono. Vastus helpottuu nyt edellisstarteista oikein merkittävästi.    

Yllättäjä: 8 M.T.Inxs otti koelähdössään mukavasti vauhtia ja taustajoukotkin ovat varovaisen toiveikkaita. 

Pelijakauma: Ykkössuosikki (30 %) ja kakkossuosikki (22 %) ovat hieman yliarvostettuja, varsinkin Ina Star. Don Herkules (10 %) voisi olla enemmänkin pelattu. M.T.Inxs on hyvä yllättäjähaku. 

Juoksunkulku: Juoksurata saattelee Exclusive Koksin keulapaikalle, josta sillä todennäköisesti ajetaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:9,6,11
Suuri:9,6,11,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 4 Blame Pizzaz on parantanut otteitaan kokoajan kauden edetessä, vaikka se ei ole vielä realisoitunut menestyksenä. On totta, että ohjastaja heikkenee tähän starttiin radikaalisti, mutta siihen asiaan myös reagoidaan hieman liikaa. Hevonen on tehnyt kelpo esityksiä myös valmentajansa ajamana ja siitä napataan riskivarma kakkossuosikkina.  

Kovimmat haastajat: 9 Absolute Ruler on ollut myös nosteessa jo jonkin aikaa. Mikkelissä kohtalona oli paikka johtavan rinnalla, mutta nyt tamma pääsee iskemään parijonosta.

8 Pazzo Lindy on parantanut starttien myötä ja pinkoi Forssassa jo hyvin maaliin saakka. Porissa kaarrejuoksu oli suunnattoman vaikeaa ja siksi asialle pitää antaa huomio Riihimäenkin tiukoissa kurveissa. Valmentajan mukaan ongelmia on ollut enemmän oikean varustuksen löytämisessä, eikä hän ole asiasta kovin huolissaan.      

Yllättäjät: 10 Capone Boko ei ole yrittänytkään kulkea ravia Suomen starteissaan. Ruuna debytoi nyt uudesta tallista. Se on varmasti peliprosenttiaan kyvykkäämpi ja vaarallinen, mikäli sattuisi nyt pysymään askelillaan. Nopea 7 Angel Valley saa asemat kärjen takaa, joka on sille elinehto. Pitkään alle kykyjensä suorittanut 5 Juan Pablo Point jäi tauolta paluussaan hyvävoimaisena pussiin.    

Pelijakauma: Blame Pizzaz ansaitsisi suosikkiaseman, muttei pelijakaumassa silti ole kovin suuria vääristymiä.  

Juoksunkulku: Luvassa on tulinen avaus, jonka päätteeksi todennäköisin keulahevonen on uloimpaa kiihdyttävä Pazzo Lindy, mikäli Mika Forss haluaa satsata.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 4 Pikku Hyvä on kohonnut päätöskohteen selväksi suosikiksi ja se tuntuu erikoiselta. Tamma teki toki nousukuntoisen esityksen viimeksi ja laukkasi loppusuoralla keulasta kakkosen. Laukkariski on nytkin jo alussa, eikä hevosesta voi muuta kun pelata ohi näillä peliosuuksilla.   

Kovimmat haastajat: 11 Varjomanni kiinnostaisi kovasti, mutta se on alustavien tietojen mukaan menossa kengät jalassa ja se on miinus. Ruuna kulki Turussa laukan jälkeen lujaa.

15 Hanslankari ravaa omintakeisella tyylillään, mutta tehokkaasti. Kierrellessä laukkariski kasvaa, mutta voimien puolesta ori voi kiertää kaikki. 

16 I.P. Legenda kuuluu ikäluokkansa kärkikastiin. Ori oli pettymys keväällä, mutta valmentaja uskoo nyt parempaan.   

Yllättäjät: 14 Suvelan Tähti ei ole ollut aivan kevään vireessä ja laukatkin ovat lisääntyneet, mutta peliosuus kuuluisi olla silti korkeampi. 9 Syytinki ei ole tehnyt aikoihin aivan täyttä totta, mutta kykyjä taitaisi olla. Mielenkiintoista nähdä, mitä Pertti Puikkonen on hevoselle keksinyt ja se kannattaa vähän pelattuna maksaa mukaan. 13 Jottei avaa myös uusista käsistä ja on perusluokaltaan tauluaan parempi.   

Pelijakauma: Suosikki (34 %) on aivan liian paljon pelattu. Varsinkin yllättäjäosastomme kiinnostaa.    

Juoksunkulku: Pikku Hyvä menee keulaan, mikäli avaa ravilla. Sen mahdollinen laukka sekoittaisi pakan totaalisesti ja keulahevosta on mahdoton arvioida.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:11,15,16
Suuri:11,15,16,14,9,13
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 7,9,4
Toto4-2: 9,6,11
Toto4-3: 4
Toto4-4: 11,15,16
Hinta: 5,40 €

Suuri
Toto4-1: 7,9,4,6,1
Toto4-2: 9,6,11,8
Toto4-3: 4
Toto4-4: 11,15,16,14,9,13
Hinta: 24,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›