Mauri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Mikkeli 11.6.2015

Julkaistu:

TOTO4
Marko Hakkarainen on ollut Mikkelissä kaikessa onnekkuudessaan epäonnekas, kun molemmat hänen suosikkinsa ovat saaneet periaatteessa mainion ykkösradan. Sisäradoilta on kuitenkin pussitusriskit. Toinen Hakkaraisen suosikeista kelpaa silti varmaksi.

Toto4-1

Suosikki: 6 V.G. Vipori on tullut tauolta vahvasti. Forssassa ori hävisi vain Rapin Aatokselle ja siellä jäi kiritilojen suhteen pientä jossiteltavaa. Mika Forssin ajokin kohtalona on tässä tiukalla maililla todennäköisesti paikka johtavan rinnalla. Hevonen on siltikin perusteltu suosikki ja kelpaa pienen systeemin varmaksi, mutta kovassa nousussa oleva peliosuus laittaa hakemaan varmistuksia suurempaan systeemiin.

Kovimmat haastajat: 5 Tärpätti on huumorihevonen pahimmasta päästä. Tamma heilahtaa keskeltä rataa keulaan ja pystyy vetämään mailia perille saakka, mikäli tahtotila on kohdallaan. Viimeksi Tärpätti oli Toto76-sarjassa pussissa. Hevosen lopun innokkuuden suhteen ei voi luvata mitään, mutta lapulle se kuuluu.

10 B. Tuuma on varmistunut ja noussut aivan uudelle tasolle. Maili ei ole lähtökohtaisesti lempimatka, vaikka siltä viimeksi voitto tulikin. Todennäköinen etupainotteinen matkavauhti suosisi selvästi, vaikka Mikkelissä harvoin kenttä kääntyykin.

Yllättäjä: 9 Humun Humu kärsii huomattavasti takarivistä ja eteenkin on sattunut hidas avaaja. Näistä asemista ori on kykyjään epätodennäköisempi menestyjä.   

Pelijakauma: V.G. Viporin (46 %) peliosuus oli vielä aamulla järkilukemissa, mutta se kohonnee vielä paljon iltaan mennessä. Se tekee haastajista mielenkiintoisia. 

Juoksunkulku: Tärpätti ampuu keulaan, josta sillä hyvin todennäköisesti maililla ajetaan. Suosikki jää taivaltamaan toista rataa ensimmäiseksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:6
Suuri:6,5,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki/varma: 1 Good Jewel on muuttunut selvästi edukseen viime aikoina ja voittanut jo kahdesti peräkkäin johtavan rinnalta. Tamma kilpailee lievässä ylisarjassa, mutta ei vastus mitenkään pelota. Sisärata tuo omat ongelmansa, mutta Marko Hakkarainen pääsee kiihdytyksen jälkeen hyvin todennäköisesti kääntämään toiselle radalle ja mahdollisesti jopa halutessaan hakemaan johtopaikan.     

Kovin haastaja: 2 Uptown Pilot lähtee kuin tykin suusta, mutta sillä ei ole yleensä ajettu keulasta. Mailin matka saattaa toki kirvoittaa kuskin yrittämään. Taistelutahtoa saisi olla lopussa enemmän ja siksi voittoa ei ole tullut aikoihin.     

Yllättäjät: 4 Shake It Away on pelaajien rankingissa selkeä kolmoshevonen, mutta esityksiä on vaivannut tasaisuus. 3 Chiari teki alkuvuodesta monta sijoitustaan parempaa esitystä, mutta palailee vasta radoille tauon jäljiltä. Maili ei ole etu. 6 Loaded selvisi säästöjuoksulla JTT Express -finaaliin, jossa laukka pilasi pelin. 11 Go Down ja 12 Pine Ross ovat kelpo menijöitä tällaiseen lähtöön, mutta näiltä paikoilta vaaditaan ylivauhtia tai erikoisia tapahtumia kärkeen nousemiseen.  

Pelijakauma: Good Jewel (33 %) on suhteellisen sopivasti rastattu ja kelpaa varmaksi. 

Juoksunkulku: Uptown Pilot avaa johtoon, mutta saattaisi luopua paikastaan sopivalle kyselijälle. Suosikki pyrkii kiihdytyksessä toiselle radalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Etupassi palaa lähes kahdeksan kuukauden tauolta ja pelikansa on nostanut sen merkillisen selväksi suosikiksi. Ori on taatusti melko vähäverisen lähdön kovimpia hevosia, mutta taustajoukot eivät usko sen olevan heti lähellä huippuiskua. Nopean avaajan tie vienee keulaan, eikä voitto ole tietenkään mahdoton tällaisessa seurassa. Näin pelattuna hevoselle on kuitenkin etsittävä vaihtoehtoja.  

Kovin haastaja: Kakkossuosikki 2 R.R. Erotar on puolestaan saanut startin alle tauolta. Tamma oli Jyväskylässä aavistuksen tasainen, mutta kuitenkin odotuksiin nähden oikeinkin hyvä. Paljon harjoituskilometrejä tauolla saanut menijä vetristynee selvästi tähän starttiin.     

Yllättäjät: 7 Meijän Tyttö on viime sijoituksiaan paremmassa iskussa. Tammalla ei kestä hirveästi kaasuttelua matkalla ja paikka on siksi hankala. 8 Viksun Tyttö ei ole tällä kaudella onnistunut, mutta suunta on viime kirin perusteella parempaan. Erittäin nopea tamma on huonolla paikalla, mutta voi päästä täältäkin asemiin. 9 Aarteen Vilperi kiri mukavasti ennen taukoaan, mutta on nyt pieni arvoitus. 1 Kissus ei viihdy maililla. Kunto riittäisi tässä. 10 Rosari puolestaan pitää matkasta, mutta voittaminen on vastustanut. 12 Lumi-Iiris on huomattavasti vaisumpi toisten takaa kuin vapaalta radalta ja paikka vie siltä saumat. 11 Turoke ei ole päässyt pitkään aikaan samaan tahtiin kuin talvella.     

Pelijakauma: Etupassi (30 %) ja Lumi-Iiiris (12 %) ovat ylipelattuja. R.R. Erottaren (20 % ) peliosuudessa on nousun varaa ja Meijän Tyttö (3 %), Aarteen Vilperi (1 %) ja Rosari (1 %) voisivat olla hyviä hakuja jos rastaa useamman.  

Juoksunkulku: Etupassi lataa keskeltä rataa keulaan. Ujassi, Meijän Tyttö ja Viksun Tyttö kamppailevat paikasta sen takana.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5,2,7,8
Suuri:5,2,7,8,9,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Voittokone 1 Risoamaro Vip on aloittanut uuden kauden hienosti. Bodenissa ori kierrätettiin kolmannesta rivistä alkumatkalla keulaan saakka, josta se voitti varmasti. Suosikkiasema ei ole puhtaasti kapasiteettipohjalta väärin, mutta paikka on taatusti ongelma. Viisivuotias avaa asiallisesti, mutta ei pysty puolustamaan sisäradalta keulaa ja sen jälkeen vapaiden väylien löytämisessä on omat murheensa.   

Kovimmat haastajat: 4 Freddie Ale on esiintynyt sijoitusten muodossa vaihtelevasti, mutta itse esityksissä ei ole ollut suuriakaan poikkeavuuksia. Ruuna jatkaa iskussa ja pystyy taistelemaan voitosta.

3 Stone Capes Liz on ollut pitkään tasaisen varmassa kunnossa ja kehittynyt lähtönopeus saattelee sen tältä paikalta iskuasemiin.   

Yllättäjät: 9 Sahara Hotshot laukkasi Forssassa yllättäen alkumatkalla, mutta osoitti sen jälkeen, että kunto pitää. Ruuna saa takarivistä huolimatta asialliset tarkkailuasemat. 12 Superieur oli viimeksi mukana kovassa Suur-Hollola -karsinnassa ja saa puhtaat paperit, vaikka kiri hieman lopussa katkesikin. Paikka on murheellinen, mutta ori on silti huomioitava. 6 Etoile du Nord avasi viimeksi kautensa tätä paljon kovemmassa seurassa ja on tauluaan vaarallisempi. 2 Chipper omaa hyvältä paikalta yllätyssauman. 10 Naomi Wibb debytoi Suomessa maltillisin odotuksin. 11 Boulard on esiintynyt kovin ailahdellen ja paikka vastustaa. 5 Berto Vaikko oli viimeksi vaisu, eikä vakuuttanut äärettömästi voittostartissakaan.   

Pelijakauma: Suosikki (30 %) on lähtökohtiin nähden hieman liikaa luotettu. Varsinkin yllättäjäosastosta löytyy aliarvostettuja merkkejä.    

Juoksunkulku: Eturivissä on monta nopeaa ja keulan arvioiminen on haastavaa. Varmaa on, että suosikki tulee ohitetuksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1,4,3,9,12
Suuri:1,4,3,9,12,6,2,10,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 6
Toto4-2: 1
Toto4-3: 5,2,7,8
Toto4-4: 1,4,3,9,12
Hinta: 4,00 €

Suuri
Toto4-1: 6,5,10
Toto4-2: 1
Toto4-3: 5,2,7,8,9,1,10
Toto4-4: 1,4,3,9,12,6,2,10,11
Hinta: 37,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›