Verneri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 9.6.2015

Julkaistu:

TOTO4
Turun Toto4-varmaksi valitaan taukohevonen. Kierroksen eniten pelattu hevonen saa kupongille kavereita takarivinsä vuoksi. Kapeat rivit lienevät silti valttia.

Toto4-1

Suosikki: 7 Maisema on tullut vahvasti uuteen kauteen. Jaksavalle oriille on alussa luvassa tältä paikalta lisämetrejä, mutta se pystyy tekemän menestyäkseen töitä ja on perusteltu suosikki. Hevonen paransi Vermossa rutkasti ennätystään ja kiersi hyvin perille, mutta vauhti ei vain riittänyt neljättä sijaa ylemmäksi hurjatasoisessa juoksussa. 

Kovimmat haastajat: 5 Pireus löi suosikin Vermossa juostuaan johtavan rinnalla ja on kova haastaja tälläkin kertaa. Ruuna oli tosin Härmässä hieman tasainen, eikä voittaminen ole ollut oikein mieluista viime aikoina.

3 Turbo-Usko on vahvasti tuloillaan, vaikka se ei vielä tuloksista näy. Ruunan askellus on ollut aiempia kausia tasapainoisempaa uudesta tallista. Mikkelissä se jäi täysin pussiin ja voimia jäi runsaasti varastoon. Pelikansa on kuitenkin ollut merkillisen hyvin hereillä hevosen suhteen, eikä se peliosuudellaan mikään superidea enää ole. Lapulle silti. 

Yllättäjät: Nopea 8 Martti saattaa kiskoa ulkoakin keulaan. Ruuna ei ole mikään taistelun ilmentymä, vaikka sijoittuu usein kärkipäähän. Useampaan merkkiin mukaan. 2 Voimalinja kulki pitkään tauluaan paremmassa vireessä ja nosteessa. Vermossa tuli pitkällä matkalla totaalinen masennus, mutta oria ei unohdeta vielä kokonaan. 1 Holari on vahvassa vireessä ja kyvykäs hevonen, mutta lähes kroonisen epäonnistumisaltis ja epävarma. Lähes pelaamattomana rastin arvoinen.  

Pelijakauma: Ei suurta mainittavaa.  

Juoksunkulku: Voimalinja ja Turbo-Usko tappelevat ensimmäisistä keuloista. Martti pystyy rajuun avaukseen ja se saattaa painua lopulta keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7,5,3
Suuri:7,5,3,8,2,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki/varma: 11 Finally Famous palaa tauolta optimististen tallikommenttien saattelemana ja se napataan pikkuriskillä varmaksi saakka. Ruuna aloitti Suomessa mainiosti, vaikka taustajoukkojen mukaan hokit paljastuivat hevoselle haittatekijäksi. Ari Moilanen saattaa näennäisesti huonosta paikasta huolimatta päästä hyvin läpi, eikä olisi ihme, vaikka suosikki keikkuisi nopeasti keulassa takarivistä huolimatta.     

Kovin haastaja: 9 Madickens Stjärna on lähdön toinen kova. Ruuna on esittänyt hyvät lopetukset viimeisissään ja on taas parin laukkastartin jälkeen iskussa. Silläkin on edessä nopea avaaja, mutta varmamme päässee silti hyvin todennäköisesti parempiin asemiin ja siinä ratkeaa paljon.    

Yllättäjät: 3 Next Top Model, 2 Callela Topclass ja 1 Enrico la Renta pääsevät hyviin asemiin kärjen tuntumaan ja osaavat kiriä selästä, mutta suosikkikaksikko on yksinkertaisesti liian kova. 12 Lightning McQueen on kunnoltaan ehkä lähdön kolmoshevonen, mutta paikka vie suurimmat toiveet.  

Pelijakauma: Suosikkikaksikon peliosuudet ovat nousukiidossa, mutta kumpikin jäänee silti edulliseksi. 

Juoksunkulku: Radoilta 1,2 ja 6 avataan lujaa. Mikään näistä, eivätkä muutkaan eturivin hevoset ole varsinaisia keulahevosia. Finally Famous voi päästä Victory Beatin takaa hyvin läpi ja halutessaan nopeasti jopa keulaan saakka.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:11
Suuri:11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 9 Desiree Lady ylsi Solvalla neljänneksi jäätyään reipasvauhtisessa juoksussa nopeasti johtavan rinnalle. Valmentaja raportoi hevosen toipuneen raskaasta reissusta hyvin. Nyt sillä ajetaan kuitenkin kengät jalassa, joka on lievä miinus. Lisäksi takarivin myötä luvassa on rauhallinen selkäjuoksu, jonka myötä voittomahdollisuudet riippuvat myös muiden tekemisistä. Ei kuulu olla näistä lähtökohdista näin selvä suosikki, vaikka rankingkärki onkin.Varmistetaan ehdottomasti kierroksen pelatuimpana.  

Kovimmat haastajat: 6 Alex von Bentz on esiintynyt tasaisen hyvin, vaikka edellisestä voitosta alkaakin olla jo aikaa. Ikäruuna edennee tässä keulaan, jossa se saa todennäköisesti määrittää vauhdin halutessaan rauhalliseksi, eikä sen ohittaminen ole sen jälkeen helppoa.

1 Bogart Nass on virinnyt kelpo kuntooon. Ori saa tässä hyvän sisäratajuoksun ja on vaarallinen, mikäli kiritilat aukeavat loppusuoralla.

5 Gambrinus Degato on lähdön selvässti mielenkiintoisin haku. Ruuna on ollut viime aikoina hieman epävarma ja joutui hakemaan kilpailuoikeutensa takaisin koelähdön kautta. Talven parhailla esityksillä ei tarvitsisi hävetä tässä yhtään.      

Yllättäjä: 10 Super Karmalla pitäisi olla luokkaa näihin lähtöihin. Ruuna on esiintynyt tähän mennessä Suomessa varsin epätasaisesti, mutta ei senkään rastaaminen väärin ole tähän paikkaan, mikäli ottaa mukaan useamman hevosen.    

Pelijakauma: Desiree Lady on liikaa pelattu ja vielä nousussa päälle 50 prosentin. Gambrinus Degato on selkeimmin aliarvostettu.  

Juoksunkulku: Gambrinus Degato voisi onnistua puolustamaan johtopaikan Alex von Bentzia vastaan, mutta todennäköisin juoksujärjestys on, että Alex von Bentz johtaa ja Gambrinus Degato seuraa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9,6,5
Suuri:9,6,5,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 7 Captain Sparrow on kohonnut tuimaan iskuun ja on taatusti päätöskohteen ykköshevonen. Vermossa ori matkasi vuoroin johtavan rinnalla ja 2. ulkona ja punnersi hienosti T65-voittoon. Paikka ei ole paras mahdollinen ja juoksuasetelmien löytyminen voi olla tuurissaan. Sisäpuolelta ladataan kuitenkin usean hevosen voimin ja Veikko Leinoselle voi aueta välejä parijonoon. Oriin voittoputki jatkuu, mikäli juoksu onnistuu, muttei peliosuudessa silti ainakaan nousun varaa ole.  

Kovimmat haastajat: 12 Priority Tag on parannellut taulunsa komeaan kuntoon, mutta tehtävät ovat olleet aika köykäisiä. Ei esityksiä moittia voi, mutta näistä asemista selkeästi tiukemmassa tehtävässä ei alustava korkea peliosuus ole oikein perusteltu.

5 Carlos la Renta lataa alussa kaikki piippuun ja keulaan. Hyvin kautensa aloittanu ruuna floppasi Lahdessa täysin. Vermossa se oli jälleen parempi, vaikka tulinen avaus koitui kovassa seurassa lopussa kohtaloksi.

1 Arctic Film Star on haastajaosaston mielenkiintoisimpia. Tälle vuodelle kehitysaskeleen ottanut tamma kiri viimeksi hyvin ja on nyt paikalla, josta tarjoutuu suojajuoksu sisäradalla.

3 Ex Gracy oli viimeksi asiallinen keulasta, vaikkei se juoksupaikka ole sille se kaikkein mieluisin. Nyt luvassa on selkäjuoksu ja tamma on lappukamaa.

2 Robocop XO osaa voittaa. Ruuna ailahtelee hieman, mutta kuuluu omissa sarjoissaan ainakin leveämpiin rastituksiin silloin kun peliosuus pyörii näin alhaalla kuin tänään.   

Pelijakauma: Captain Sparrow'n pinnat olivat aamulla aika oikeissa lukemissa 37:n paikkeilla. Nousun varaa ei juurikaan ole. Priority Tag (15 %) on liikaa. Muut haastajaosaston hevoset kelpaavat lapuille.    

Juoksunkulku: Eturivissä on liuta nopeita hevosia. Carlos la Renta hehkuttanee lopulta piikkiin ohi sisimpien ratojen kolmikon, mutta avaus venynee ja maksaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:7
Suuri:7,5,1,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 7,5,3
Toto4-2: 11
Toto4-3: 9,6,5
Toto4-4: 7
Hinta: 1,80 €

Suuri
Toto4-1: 7,5,3,8,2,1
Toto4-2: 11
Toto4-3: 9,6,5,1,10
Toto4-4: 7,5,1,3,2
Hinta: 30,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›