Maarit, Reetta, Marketta

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Lahti 4.6.2015

Julkaistu:

Toto4
Selkeät tukipilarit ovat kortilla, mutta hyvä ideavarma voisi olla positiivisin odotuksin tauolta Suur-Hollola -ajon alkukilpailuun palaava Aaron de Veluwe. Toissa kesänä lähellä jopa finaalivoittoa olleen hevosen luokka on selvästi vastustajiaan kovempi.

Toto4-1

Suosikit: Parhailta lähtöpaikoilta starttaavat 1 Boulard ja 2 Grainfield Fiona omaavat melko tasavertaiset voittomahdollisuudet. Kumpikaan ei pääse heti johtoon, koska ne eivät ole starttiraketteja, mutta liukkaammin avaavalla on hyvä sauma käydä hakemassa myöhemmin piikkipaikka. Uskomme Boulardin onnistuvan tässä paremmin ja nostamme sen rankingin kärkeen.

Kaksikko otti yhteen viime viikon T65-lähdössä, jossa Grainfield Fiona oli hyvän kirinsä päätteeksi kolmantena maalissa kaksi kymmenystä Boulardia paremmalla ajalla. Edellisellä kerralla tamma laukkasi omia aikojaan takapareissa päätöslenkin alussa kurakelillä.

Boulardille jäi Vermon startissa jossiteltavaa, koska kiriväylät eivät auenneet 4. sisältä. Myös edellisellä kerralla oriilta jäivät voimia käyttämättä, vaikka se kolmanneksi lopulta hänniltä selvisikin hyvin vetänyttä sisärataa pitkin.

Haastajat: 10 Christopher Starin kunto on selvässä nousussa. Viimeksi se revitti 09,0-avauksessa keulaan 450 juostuna, jatkoi pian 2. sisällä ja kiri lopussa voittoon edenneen rinnalle. Tuloksena oli uusi ennätys 12,8/1600a.

11 X-Treme Hoss taipui toissa kerralla hiukan kuolemanpaikalta, mutta kiri viimeksi pontevasti voimat tallella maaliin, kun pääsi vasta loppumetreillä pussista.

4 Elettra yllätti maaliskuussa Toto76-lähdössä, mutta on laukannut sen jälkeen molemmissa kilpailuissaan. Aivan suosikkien veroinen menijä se ei ole.

Hyvät sisäratajuoksut saavat 3 BWT Boobs ja 6 Olivia Pepper eivät ole täysin ulkona totosijoista, mutta voittoon asti niiden kovuus tuskin riittää.

Yllättäjä: 9 Rive Crowder on kelpo hevonen tällaisiin lähtöihin, ja kun lähtöpaikkakin sopii, tasavauhtisella menijällä on pieni yllätyssauma. Se palasi reilu viikko sitten tauolta Riihimäellä, missä sinnitteli vihreällä kuskilla kuolemanpaikalta asiallisesti kakkossijan tuntumaan.

Pelijakauma: X-Treme Hoss ja Rive Crowder ovat huippuedullisia merkkejä. Grainfield Fiona on ylipelattu.

Juoksunkulku: Olivia Pepper avaa omaa vauhtiaan, mutta kaipaa selän eteensä. Boulard, Holiday Ors tai O’le Birdland etenee keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,2,10,11,9
Suuri:1,2,10,11,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kolmevuotiaiden nuorten sarja on melko avoin lähtö, koska kuumimmat pelihevoset ovat huonoilla lähtöpaikoilla. 11 Reding Girl on aloittanut uransa puhtaalla pelillä. Ensimmäisellä kerralla se piti keulasta täpärästi pintansa selässä Biofarm Cupin myöhemmin voittanutta Gisela Luxia vastaan ja oli myös viimeksi piikistä paras. Nyt tamman juoksusta tulee vaativampi, eikä sitä kannata suunnitella varmaksi.

Haastajat: 8 Still Loving You on paljastanut suuret lahjansa, mutta myös epävarmuutena. Se voitti Biofarmin karsinnan laukasta huolimatta, mutta laukkasi finaalissa päätöspuolikaan alussa, kun yritti edetä kärkiryhmään.

Jyväskylän raviliigavarsa 6 Golden Luxi on sijoittunut joka kerta kahden parhaan joukkoon. Harvinaisen varman oloisen varsan vauhti kiihtyy koko ajan. Viimeksi se pystyi pitämään sisäradalta keulat ja karkasi lopussa omille teilleen. Koska vastus on Lahdessa aivan toista luokkaa kuin, tammalta kysytään aikaisempaa enemmän venymiskykyä.

10 Capo Birdland on ihan vahvan sorttinen varsa, jota laukat ovat kiusanneet viime juoksuissa. Biofarm Cupissa se kulki asiallisesti 1. takasuoran alun hyppynsä jälkeen. 1,5 kuukautta sitten ruuna ei voinut keulasta mitään tallikaverilleen Still Loving Youlle, mutta oli varma kakkonen.

1 Leemark’s Debbie saa hyvän reissun, mutta voittoa varten sen pitää vielä parantaa otteitaan.

Yllättäjät: Uransa avaava 2 Look Complete voi olla vaikka kuinka lahjakas menijä. Se lopetti viimeksi nuorten lähdössä keulasta hienolla tyylillä 16,0-vauhtia.

4 Be Seen Big Boss ei ottanut Biofarm Cupissa kenkien kanssa vauhtia missään vaiheessa, mutta edellisten juoksujensa perusteella se ei ole täysin ulkona totosijataistosta optimibalanssilla.

Pelijakauma: Reding Girl, Golden Luxi ja 3 Archie Press ovat liian suosittuja. Still Loving Youn, Capo Birdlandin ja Look Completen prosenteissa on selvästi nousun varaa.

Juoksunkulku: Sisimmiltä radoilta avataan parhaiten. Look Complete menee keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:11,8,10,2,4
Suuri:11,8,6,10,2,4,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Loput kohteet ovat Suur-Hollola -ajon alkukilpailuja, joiden viisi parasta jatkaa heinäkuun alussa juostaviin välieriin. 2 Aaron de Veluwe on ensimmäisen alkukilpailun selvästi kovin hevonen ja kelpaa tauosta huolimatta suosikiksi loistopaikaltaan. Tallikommenttien mukaan hevonen on hiitannut hyvin Jonesyn kaverina.

Haastajat: Mikäli Aaron de Veluwen lähtönopeus ei ole huipussaan, luotettava 4 Good Dynamite pääsee keulaan. Se joutui viimeksi taipumaan viime metreillä Moonlight Loven kirin edessä suursuosikkina, mutta sai esityksestään puhtaat paperit.

7 Callela Longshot juhli kirivoitollaan heikkotasoisessa Number Onessa, jossa hyötyi railakkaasta temposta. Ruunan täytyy painella Lahdessa samassa ajassa puoli kierrosta pitempi matka, eikä ikävä lähtöpaikka ainakaan helpota sen tehtävää.

Myös 12 Harmi’s Frido kärsii kovasti lähtöpaikastaan, koska sen heikko pätkänopeus verottaa kiertämistä. Näin kävi muun muassa toissa kerralla Vermon kovassa lähdössä. Viimeksi hevonen kiri aivan hyvin pitkällä matkalla.

Yllättäjät: 3 Kamikaze Comery kiri Turussa hyvin viimeiseltä sijalta. Jos varma kilpailija saa tarkan reissun kärkiryhmässä, eikä suosikilla ole paras päivänsä, sillä on pienet saumat jopa voittoon asti.

Pienimmällä voittosummalla matkaan lähtevä 11 Superieur kohtaa paljon kovempia hevosia kuin aikaisemmin, mutta oriin viime esitys märällä radalla oli niin loistava, että se voi kivuta yllättävän ylös.

Pelijakauma: Aaron de Veluwe on hurjan alipelattu ja Harmi's Frido ja Callela Longshot ylipelattuja.

Juoksunkulku: Good Dynamite pääsee todennäköisesti hallitsemaan juoksua.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2
Suuri:2,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Star Martini voitti kuin voittikin viimeksi suursuosikkina 2. ulkoa, muttei ollut parhaimmillaan. Kuskin mukaan hevonen juoksi koko ajan laiskasti. Se on luultavasti viritelty tärkeää kilpailun varten terävämmäksi.

Haastajat: 1 Liquorice Pipe laukkasi pari kertaa hyviltä lähtöpaikoilta. Se kiri viimeksi sopivassa lähdössä 4. ulkoa asiallisesti toiseksi. Isolla voittosummalla kilpaileva ori pystyy avaamaan laukatta lujaa ja saamaan hyvät iskuasemat.

5 Grainfield Oliver oli niin loistava vuoden toisessa juoksussaan, että kuuluu pienestä voittosummastaan huolimatta a-hevosiin. Koska starttiraketti on näyttänyt viihtyvänsä hyvin keulassa, sillä ajetaan todennäköisesti sieltä koviakin hevosia vastaan.

2 Magical Queen on ollut tuoreimmissa kilpailuissaan taas vähän parempi, kun ei ole joutunut kamalasti kiertelemään. Keulasta sillä olisi hyvät mahdollisuudet voittoon, mutta tamman voi olla vaikea päästä mielipaikalleen.

10 Rainbow Zet oli viime kesän Suur-Hollola -finaalissa hienosti seitsemäs ajalla 11,7/2140a, muttei ole vielä tänä vuonna löytänyt samanlaista virettä.

Yllättäjät: 7 Yahuu Hoss paransi viime starttiinsa, jossa hävisi vain niukasti edessään kirineelle Star Martinille. Jos tamma pykäisee vielä hieman, suuryllätyksen mahdollisuus on olemassa.

9 Diamond Duo on selvästi tulosriviään vaarallisemmassa kunnossa. Viimeksi se joutui pakittamaan viimeiselle sijalle, mistä ei saanut kunnollista mahdollisuutta. Ori debytoi Janne Korven valmennuksessa.

Pelijakauma: Grainfield Oliveria on pelattu järkyttävän vähän. Magical Queen on puolestaan ylipelattu.

Juoksunkulku: Grainfield Oliver tykittää keskeltä johtoon ja voi hyvinkin pitää paikastaan kiinni, vaikka radoilta 1, 2 ja 6 mielitään varmasti myös keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6,1,5
Suuri:6,1,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,2,10,11,9
Toto4-2: 11,8,10,2,4
Toto4-3: 2
Toto4-4: 6,1,5
Hinta: 15,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,2,10,11,9
Toto4-2: 11,8,6,10,2,4,1
Toto4-3: 2,4
Toto4-4: 6,1,5
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›