Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Turku 29.5.2015

Julkaistu:

TOTO4
Turun Toto4-pelissä luotetaan tauolta palaavaan luokkahevoseen. Zatopek Hoss juoksee kykyihinsä nähden vielä varsin matalissa sarjoissa.

Toto4-1

Suosikki: 1 Just Tell Us kohensi viimeiseensä otteitaan oikein merkittävästi, vaikka joutui keulasta taipumaan hurjaan vireeseen nousseelle Joe's Pokerfacelle. Tamma juoksee ensimmäistä kertaa urallaan mailia, mutta se on antanut itsestään nopean kuvan. Keulapaikan puolustaminen tuskin onnistuu, mutta hevonen saa lähes väkisin hyvän juoksun. 

Kovin haastaja: 3 Ex Gracy ohittaa todennäköisesti suosikin kiihdytyksessä ja juoksee keulassa. Tamma kiri viimeksi kovassa lopetuksessa hyvin takaa ja oli sijoitustaan parempi. 

Yllättäjät: 8 Brilliant Player esiintyi Teivon Tammasarjassa positiivisesti, kun siltä riisuttiin kenkiä ensimmäistä kertaa sen uralla. Samalla balanssilla tamma pystyy korkealle, vaikka paikka onkin kurja. 10 Laurila's Camria on ollut viimeisissään hieman tasaisempi, muttei piristyessään vaaraton.   

Pelijakauma: Just Tell Us on hieman liikaa pelattu. 

Juoksunkulku: Ex Gracy painuu johtoon. Just Tell Us saanee pidettyä sen selän.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,3
Suuri:1,3,8,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Important Matters meni Suomen debyytissään ennätyksensä, mutta ei lopulta esittänyt mitään erikoista. Hevosen ohjastaja muuttuu useamman pykälän kokeneempaan suuntaan, mutta siltikin peliosuus on oudon korkealla.     

Kovimmat haastajat: 3 Club Nord Star kiri Kausalassa hyvällä tyylillä ykköseksi ja suunta on positiivinen. Valmentaja palaa rattaille ja se on miinus, mutta hevonen riittää tässä. 

10 Arctic Film Star nostetaan toisen kohteen ideaksi. Tamma on juossut alkukauden paljon tätä kovemmissa lähdöissä ja hävisi Seinäjoellakin vain EL Catwalkille. Nelivuotias sai toki tuolloin vetää keulassa maltilla, mutta taakse jäi silti hyviä hevosia.

Yllättäjät: Tämän osaston nelikosta kolme on hankalalla paikalla, mutta hevosia yhdistää selvästi taulua parempi kunto. 7 Atos Palmen on ollut kahdesti enenmmän tai vähemmän pussissa. 12 Golda Most on osoittanut tulemistaan, mutta juoksut ovat menneet hankaliksi. 8 Alfa Deja Vu oli Rovaniemellä rehti johtavan rinnalta. 1 BWT Jive latoi viimeksi mukavasti loppua hankalista asemista.  

Pelijakauma: Arctic Film Star ja yllättäjäosasto ovat hyviä merkkejä. Suosikki on merkillisen paljon pelattu. 

Juoksunkulku: BWT Jive pystynee puolustamaan johtopaikan, mutta voisi olla kiinnostunut luovuttamaan sen jommalle kummalle kaksikosta 3 tai 4.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:3,10,7,8,12
Suuri:3,10,7,8,12,1,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 6 Zatopek Hoss ylsi ikäluokkavuosinaan suorituksiin, joilla olisi ehdottomasti ansaittu enemmän rahaa kuin nykyvoittosumma on. Ori palaa uusista käsistä kilparadoille ja sillä pitäisi olla runsaasti annettavaa omiin sarjoihinsa. Taustajoukot ovat luottavaisia, että hevonen on heti hyvä. Se pelataan heti selväksi suosikiksi, mutta ansaitsee silti varman roolin.       

Yllättäjät: Nopea 1 Callela Topclass on paraatipaikalla, josta se pääsee valitsemaan selän eteensä. Todennäköisesti se on suosikki, eikä tamma ole voitonkaan suhteen vaaraton, mikäli pääsee iskemään lopussa sopivasti. 7 Windsong's Love ei ole päässyt hetkeen loppuvuoden menestysaikojen tasolle, mutta suunta on hivenen parempi kokoajan. 5 Sweet Mama Blue on nosteessa, mutta täydellinen onnistuminen on antanut odottaa.       

Pelijakauma: Suosikki voisi olla paljon enemmänkin pelattu.  

Juoksunkulku: Callela Topclass pitää ensin keulat, mutta päästää joko suosikin tai Windsong's Loven eteensä jatkossa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 12 Caerbannog nostetaan hieman tasottoman kohteen suosikiksi takarivin uloimmalta paikaltakin. Ruuna joutui Forssassa vetämään keulassa tasaisen reipasta, mutta oli siltikin hieman odotettua nahkeampi. Alkuun on luvassa vauhtia, joka tasoittaa huonon paikan tuomaa haittaa.  

Kovimmat haastajat: 11 Cabernet kiri asiallisesti suoraan tauolta ja tuskin menee startti alla ainakaan huonompaan suuntaan. Lähtöpaikka on toki senkin murhe.

4 Supreme Credit oli tauoltapaluussaan vielä hieman nahkea, mutta startti kropassa voi auttaa. 

7 Snellman Pepper ja 6 Worldrecordsweeper kiihtyvät katapultin lailla ja asettuvat kärjen lähistölle. Kumpikin kartaa voittamista hieman, mutta niille on tarjoutumassa hyvä juoksu.

Yllättäjät: 1 Joint Oak oli vaisu tauoltapaluussaan, mutta menestymään tottunutta hevosta ei teilata vielä. 10 Pension Killer ja 5 Hard To Heart ovat lisäksi hevosia, jotka kannattaa maksaa mukaan, mikäli rahat riittävät.   

Pelijakauma: Ei suurta huomautettavaa.    

Juoksunkulku: Worldrecordsweeper ja Snellman Pepper kisaavat ensimmäisistä keuloista, mutta molemmille kaivataan selkää eteen. Lopullista keulahevosta ei ole helppo arvioida, Lee Van Cleefillä tavataan ajaa aggressiivisesti.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:12,11,4
Suuri:12,11,4,1,10,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,3
Toto4-2: 3,10,7,8,12
Toto4-3: 6
Toto4-4: 12,11,4
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,3,8,10
Toto4-2: 3,10,7,8,12,1,4
Toto4-3: 6
Toto4-4: 12,11,4,1,10,5
Hinta: 33,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›