Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Turku 18.5.2015

Julkaistu:

Toto4
Turun Toto4-pelin päätöskohteen Rocket Richard on IS Ravien luottohevonen. Suuremmassa systeemissä rivin pankki on varmistettu, joten isoon lunastukseen on mahdollisuudet.

Toto4-1

Suosikki: Toto4-pelin avauskohde saattaa mennä alusta loppuun 3 Cankus Quen komennossa. Ori on erittäin nopea startista ja viihtyy maililla. Lisäksi vastus on paperilla sopivaa tasoa. Kysymysmerkkinä on oriin ailahtelevat otteet, minkä takia se ei kelpaa varmaksi. Lisäksi absoluuttisesta huippukunnosta ei ole näyttöjä. Toissa kerralla Teivossa Cankus Que ei välillä pitänyt selkäänsä 3. ulkoa ja kiri jäi tasaiseksi, kun ori hyökkäsi 500 jäljellä. Viimeksi kärki paineli avauskierroksen peräti 10,5-vauhdilla, mikä osaltaan selittää kovan loppuajan. Cankus Que kiri jälleen tasaisesti - tällä kertaa 4. ulkoa.

Haastajat: 1 Sweet Mama Blue voittaa harvoin, mutta näistä asemista siihen voisi olla mahdollisuuksia, mikäli tamma saa pidettyä kiihdytyksessä suosikin selän. Kokemäellä Sweet Mama Blue seurasi 2. sisältä varmasti kakkoseksi Volume Hossin jälkeen. Viimeksi Porissa tamma nousi sisäradalta 2. ulos 700 jäljellä ja piti vauhtinsa.

11 Callela Deposit on selvästi tauluaan kyvykkäämpi. Lähtöasetelmat ovat haastavat, mutta kunto ei ole niin huono kuin taulu antaa ymmärtää. Viimeksi ruuna ei saanut mahdollisuutta 3. sisältä ja voimia jäi käyttämättä. Kaarrejuoksu on Callela Depositinin heikkous, joten siinä mielessä lähtöpaikka on hankala, kun ruuna joutuu kiertämään ulkoratoja pitkin.

10 Callela Topclass ei ole kiertelijätyyppiä, joten takarivi on miinusta. Toissa kerralla Kokemäellä tammalla tähdättiin samalta lähtöpaikalta sisäratajuoksuun ja tamma kirikin viime metrit hyvin sisärataa pitkin. Porissa Callela Topclass sai hyvän juoksun 3. issällä ja nousi haastamaan kärkikaksikkoa pystymättä kuitenkaan ohituksiin.

Pelijakauma: Callela Deposit (2%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Cankus Que nappaa keulapaikan ja Sweet Mama Blue ottaa paikan tämän takaa. Bluehill's Warning tai Saichania jää toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3
Suuri:3,1,11,10,9,6,5,4,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohteesta ei löydy selvää pelipohjaa. Ykkösmerkki 10 Joe's Pokerface on nousukunnossa ja ehjällä juoksulla voittotaistossa. Kokemäellä tamma oli 2. ulkoa 700 metrin kirillä varma kakkonen. Viimeksi Joe's Pokerface lähti kovaa matkaan, mutta laukkasi ensimmäisessä kaarteessa. Tämän jälkeen tamma juoksi 4. ulkona ja hyökkäsi selässä 800 jäljellä. Voittoon asti tamma ei pystynyt hyvästä yrityksestä huolimatta rutistamaan, mutta kaiken kaikkiaan esitys oli positiivinen.

Haastajat: 7 Contessa nousi Forssassa etusuoralla toisen radan veturiksi ja jyskytti vahvasti loppuun asti. Viimeksi Vermossa tamma jäi toivottomiin asemiin 7. ulos, mistä se teki sen minkä pystyi ja osoitti kunnon olevan edelleen hyvällä mallilla. Contessa pystyy olemaan voittotaistossa, jos juoksu onnistuu tällä kertaa paremmin.

8 Holy Firen juoksu ei onnistunut Vermossa, missä ruuna jäi toiselle ilman vetoapua. Päätöspuolikas oli liikaa. Tätä ennen Holy Fire juoksi 4. ulkona, hyökkäsi viimeisellä takasuoralla ja voitti varmasti.

4 Deanna Bokolla on paljon taukoa alla eikä tamma ole tallikommenttien mukaan heti huipussaan. Peruskapasiteetti on tähän lähtöön riittävä, joten täysin vailla mahdollisuuksia Deanna Boko ei ole, jos se pääsisi esimerkiksi keulaan.

15 Leemark's Casimir ei ollut Forssassa terävimmillään palatessaan tauolta. Esitys jäi 2. sisältä vaille loistoa. Startti alla voitokas menijä saattaa parantaa selvästikin eikä hyvän kapasiteetin sekä voittosaldon omaavaa menijää kannata unohtaa peleistä.

Viime starteissa hyviä aikoja naputellut 14 Don Herkules sai molemmissa hyvän juoksun 2. sisällä. Tällä kertaa tehtävästä tulee haastavampi.

Pelijakauma: Contessa (11%) sekä Leemark's Casimir (6%) ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Deanna Boko tai Just Tell Us hakee johtopaikan nimiinsä. Vauhti on alusta loppuun tasaista.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,7,8,4,15,14,6
Suuri:10,7,8,4,15,14,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Hyvässä kevätvireessä jatkava 4 Mr Exquisite hakee koko matkan johtoa. Ori oli maanmainio Kouvolassa, missä vastustajille ei jäänyt selittelyillä sijaa, kun jenkki paineli kuolemanpaikalta ylivoimavoittoon. Porin huipputasoisessa Kultaloimessa Mr Exquisite oli 3. sisältä rahoilla. Vermossa ori haki ensimmäisellä takasuoralla johtopaikan ja voitti helposti.

Haastajat: 2 Jester Bowl on saanut pitkän paussin jälkeen kolme starttia kroppaansa. Teivossa ruunalla ajettiin 2. ulkoa maltillisesti eikä ohjastaja kääntänyt kiriin kuin vasta maalisuoralla. Jester Bowl otti kyseisessä kisassa maksimisijan. Oulussa ruuna jäi hankaliin asemiin 5. ulos, mistä luokkamenijä paineli asiallisesti loppua. Tällä kertaa lähtöpaikka ei voisi olla parempi.

8 Kamikaze Comery kilpailee huippuvireessä. Toissa kerralla ruuna nousi 4. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle ilman vetoapua ja kamppaili hienosti kakkoseksi. Viimeksi Kamikaze Comery juoksi koko matkan toisella ilman selkää ja oli jälleen huippuhyvä. Lähtöpaikka on hankala, ja ruuna tarvitsee tuuriakin, että kauden voittosaldo aukeaa.

5 Rainbow Zet omaa hyvän luokan, mutta tauon jälkeen ori on hakenut parasta virettään. Tauolta paluussaan ori oli tasainen viides ja viimeksi ori ei voinut mitään Mr Exquisitille, vaikka sai mainion reissun tämän takana 2. sisällä. Turussa Rainbow Zet on yksi mahdollisista, mikäli parantaa viime kisoista pykälällä.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Mr Exquisite torjuu Rainbow Zet:n ja menee keulaan. Rainbow Zet saa paikan 2. sisältä. Kamikaze Comery saattaa tälläkin kertaa jäädä toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4,2,8,5
Suuri:4,2,8,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteen 6 Rocket Richard on varmamme - keulapsyykillä. Lähtöpaikka on ulkona, mutta kun sisäpuolella on kankeita avaajia, uskomme Rocket Richardin pääsevän johtopaikalle. Siitä hyvän peruskapasiteetin omaavan menijän kuuluu olla liki voittoa. Toissa kerralla ori oli vailla mahdollisuuksia 6. ulkoa. Viimeksi ori avasi keulaan, jatkoi kovan 10,5-vauhtisen avauksen jälkeen 2. sisällä ja oli tasainen päätöspuolikkaalla. Tällä kertaa Rocket Richardin tuskin tarvitsee avata yhtä kovaa. Tällöin voimia jää aivan eri tavalla maalisuoralle.

Haastajat: 5 Laurila's Denethor on ykköshaastajat. Vermossa ruuna ei kyennyt nousemaan 5. ulkoa kärkitaistoon, mutta Forssassa tilanne oli hallinnassa sen jälkeen, kun Laurila's Denethor siirtyi keulaan avauspuolikkaan jälkeen. Laurila's Denethor pystyy taistelemaan totosijoista juoksulla kuin juoksulla.

Aina vahvasti maaliin kirivä 10 Aspenhill's Amor piti Vermossa 5. sisältä vauhtinsa. Forssassa ruuna hyökkäsi 2. ulkoa 500 jäljellä, eteni tasaisen varmasti ja vei tiukan voittokamppailun nimiinsä. Aspensill's Amorilla ei ole paras mahdollinen rytminvaihtokyky, joten tasaisen reipas matkavauhti suosisi.

4 Callela Fancyman kiri Teivossa 7. ulkoa kovaa loppua, mutta Vermossa kiri ei irronnut 3. ulkoa toivotulla tavalla. Hyvänä päivänään ori omaa saumat totoon.

7 Borups Ivan on vahvassa nousukunnossa. Vaasassa ori voitti kuolemanpaikalta tyylikkäästi pystyyn. Mikäli heikolta lähtöpaikalta starttaavalla Borups Ivanilla on tuuria matkassa, ori saattaa yllättää.

Pelijakauma: Rocket Richardin peliosuudessa (29%) on nousun varaa. Myös Borups Ivan (3%) on liian vähän vedetty.

Juoksunkulku: Rocket Richard avaa keulapaikalle ja saa rauhoittaa tempoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 3
Toto4-2: 10,7,8,4,15,14,6
Toto4-3: 4,2,8,5
Toto4-4: 6
Hinta: 5,60 €

Suuri
Toto4-1: 3,1,11,10,9,6,5,4,12
Toto4-2: 10,7,8,4,15,14,6
Toto4-3: 4,2,8,5
Toto4-4: 6
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt