Mauri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Tornio 16.5.2015

Julkaistu: , Päivitetty:

Toto76
Sunnuntain huikeita Finlandia-raveja odotellessa lauantaina Torniossa ratkeaa viikon Toto76-rivi. Kierroksen luottohevoset tulevat samasta tallista.

Toto76-1

Suosikki: 4 Donna Linda starttaa suosikkinamme. Kykytamma on kovassa vireessä ja varmana suorittajana luotettava pelihevonen. Lisäksi näemme sille mahdollisuudet keulajuoksuun. Toissa kerralla Kuopiossa Heikki Pellikan ajokki aloitti johtavan rinnalta ja sai toisessa kaarteessa selän eteensä. Vilar Lake karkasi keulasta maisemiin, mutta Donna Linda taisteli loppuun asti kakkosesta Minto's Romeon kanssa. Viimeksi Donna Linda palasi voittokantaan, kun se pamautti suoraan startista keulaan ja hallitsi sopivaa tehtävää ylivoimatyyliin.

Haastaja: 1 Victory Streamline matkasi viime voittojuoksussaan Bodenissa ruuna vähäväkisessä porukassa pääjoukon neljäntenä. Se nousi toiseksi viimeisessä kaarteessa 2. ulos ja hyökkäsi siitä kiriin reilut 300 metriä ennen maalia. Alle 10-vauhtinen loppupätkä irtosi helpon näköisesti ja voitto oli ylivoimainen. Viimeksi Uumajan V75-lähdössä Hanna Olofsson jäi suojatillaan hetkeksi toiselle radalle ilman selkää, mutta pääsi pudottamaan viimeisellä takasuoralla johtavan taakse ja seurasi kakkoseksi kaukana voittajasta. Kirikilometrin ruuna kulki 13,0-vauhdilla.

Yllättäjät: 7 Lawless Laday kiersi viimeksi 5. ulkoa 900 metrin kirillä paljon tätä helpomman lähtön ykköseksi. Kirikierroksen Hannu Torvisen ajokki kulki kolmatta neljättä rataa pitkin 14,6-vauhdilla. Hyvin sarjassa sisällä oleva 2 Max Andover matkasi Suomen-debyytissään 3. sisällä. Se ei näyttänyt kirivaiheessa kovin tuoreelta, mutta ajautui loppusuoralla väsyvien taakse pussiin. 9 Valle Streamline ei ole vielä onnistunut Suomessa, mutta kykyjä pitäisi olla riittävästi. Toissa kerralla sairastuminen saattoi vaikuttaa suoritukseen ja viimeksi juoksu meni pieleen. Olofssonin tallin toinen hevonen 5 Conrads Flamemaker on riviään parempi. Maanantaina Archie Dreamin voittamassa välistartissa ruuna matkasi 3. sisällä ja jäi kaikki voimat tallella pussiin.

Juoksunkulku: Donna Linda pamauttaa keulaan.

Pelijakauma: Pelipohjien kuuluukin erottua selvästi. Donna Linda on suosikkinamme hiukan parempi merkki.

IS-Pelisuositus - Toto76-1

Pieni:4,1
Suuri:4,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Suosikki: 16 Caddie Girl on tosi kova hevonen tällaiseen lähtöön ja nostetaan pitkältä pakiltakin suosikiksi. Viime kaudella tamma yksi mm. rahakkaan Diamandstoet-lähdön voittoon Solvallassa. Se aloitti tämän kauden hyvällä esityksellä Uumajassa, kun kiri 2. ulkoa kirikilometrin 12,7-vauhtia. Startti alla vire tuskin on ainakaan laskussa.

Haastajat: 11 Sahara Snow White on takarivistäkin yksi mahdollisista. Toissa kerralla Kaustisella Antti Ojanperä ajoi takarivistä suoraan keulaan, mistä voitto tuli 14-lopetuksessa niukasti mutta varmasti. Viimeksi Killerillä sarjaa ylempänä ykköstila olisi myös ollut erittäin lähellä, mutta tamma laukkasi kärjestä loppukaarteessa. Kirikykyinen 4 Bone's Quick Girl sai viimeksi mainion reissun 3. ulkona ja kuittasi viime metreillä ohi edellään kirineen Leemark's Ambrosen.

Yllättäjät: 10 Vanilla Shark muistetaan viime kaudelta mm. Oulu Expressin kolmosena. Kauden avauksessaan se matkasi toisella radalla ilman selkää kaukana kovaa vetäneestä kärkihevosesta ja laukkasi mitalisijojen suhteen lyötynä loppukaarteessa. Tamma pystyy paljon parempaan ja tehtävä näyttää ihan sopivalta.  Viime vuonna voitokkaasti kulkenut 3 Ettan saa rattailleen Iikka Nurmosen. Kenkien riisuminen voisi auttaa tammaa löytämään menestysvireen. 2 Florence Brodda meni välistartissa Bodenissa kelpo ajan seurailemalla 3. sisältä. Tamma ei vaikuta voittajatyypiltä. Vähän vastaavat sanat pätevät 13 Meadow Matchiin, joka matkasi viimeksi kärjen takana sisäradalla. Takamatkalta kiertämällä menestys on paljon tiukemmassa.

Juoksunkulku: Ettan kokeilee mielipaikaltaan keulasta.

Pelijakauma: Vanilla Shark (7%) on mainio merkki. Meadow Match (11%) on liikaa pelattu.

IS-Pelisuositus - Toto76-2

Pieni:16,11,4,10
Suuri:16,11,4,10,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Suosikki: Vauhtikestävä 5 Hayai Chikara oli viimeksi Rovaniemellä menopäällä. Se hyökkäsi 6. ulkoa puolimatkassa ja karkasi muilta jo loppukaarteessa. Sen kirikierros oli 14,1-vauhtinen. Voitokas ori on ailahdellut, mutta jos se on yhtä hyvä kuin viimeksi, kärkisija on lähellä.

Haastajat: Count Responsen jäätyä pois 3 Magnifik C.D. nousee kakkosrankkaukseksi. Hevonen on kyvykäs ja alipelattuna mainio rasti siitäkin huolimatta, että tuoreet näytöt puuttuvat. Viime voitossaan ori oli tosi vakuuttava johtavan rinnalta rapakelissä. Viimeksi se laukkaili hännillä jo alkumatkan aikana. 6 Tag the Gel hallitsi viimeksi mailia keulasta vakuuttavasti. Se klaaraa myös kierrosta pidemmän matkan, jos kiihdytys ei veny pitkäksi.

Yllättäjät: 7 Pineapple Boy ei kestänyt viimeksi suosikkia vastaan kuolemanpaikkaa, mutta tallitietojen perusteella ruuna voi petrata startti alla yllättävänkin paljon. 4 Prince Dean muistetaan Forssan T76-kierroksen yllätysvoitosta, jossa se peri ykköstilan johtavan takaa keulahevosen laukattua. Viimeksi Tag the Gelin voittaessa ruuna spurttasi asiallisesti loppusuoraa 4. sisältä. 1 Gustav K. kulki maanantaina Bodenissa 5. ulkoa kirikierroksen 14,5-vauhduilla ja tuli vahvasti perille neljättä viidettä rataa pitkin. 10 Huambo lienee jopa koko lähdön lahjakkain hevonen, mutta huippukuntoon on loukkaantumisen ja pitkän tauon jäljiltä paljon matkaa.

Juoksunkulku: Tag the Gel pamauttaa keulaan.

Pelijakauma: Hayai Chikaran (44%) suosikkiasema selveni Count Responsen jäätyä pois. Magnifik C.D. (15%) maistuu edelleen ja Pineapple Boy (4%) on huippumerkki.

IS-Pelisuositus - Toto76-3

Pieni:5,3,7,6,1
Suuri:5,3,7,6,4,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Suosikki: 3 Reborn Excalibur on nousukunnossa ja kun lähtöpaikka on Global Oceanin poisjäännin myötä paras mahdollinen, nostamme sen tasaisen kohteen niukaksi kärkirankkaukseksi. Viimeksi se piti 3. ulkoa edellä mainitun Global Oceanin loppuun asti takanaan. Maili ei ole voimahevosen paras matka, mutta kiihdytyksestä on tulossa reipas, mikä helpottaisi Janne Lukkarin ajokin tehtävää.

Haastajat: 6 Pendolino Man on kyvykäs ja vauhtikestävä menijä, joka pystyy hyvänä päivänään porhaltamaan isoa kovaa alusta loppuun ja tekemään työt itse. Viime lauantaina mm. Reborn Excaliburia vastaan ruuna kulki 5. ulkoa kirikierroksen ulkoradoilla asiallisesti 14,5-tempossa. Sen saumat päästä ajamalla keulaan nousivat Driller Manin jäätyä pois. 4 Amour Avenger on aina ollut tavallista paremman hevosen maineessa, mihin nähden voittoja olisi voinut tulla enemmänkin. Viime lauantaina Tir du Caux'n voittamassa T76-pronssidivarissa ruuna kiri 3. ulkoa tasaisesti rahoille. 11 York Kemp sai pitkän tauon jälkeen Rovaniemellä suojajuoksun sisäradalla. Vaikka ruuna hieman hapuili kiritilaa saatuaan, vauhtiin päästyään se pinkoi loppusuoran vahvasti. Kenkien riisuminen toisi vielä lisävaihteen. Vaikka poisjääntien jälkeen kierrettävää on vähemmän, pelikannatus on edelleen yläkantissa huonolta paikalta.

Yllättäjät: 10 No Way Laday hallitsi viimeksi helppoa lähtöä keulasta. Kiertämällä voittaminen on vaikeaa tehtävän kovetessa, joten vain ylivauhti voi pelastaa orin.

Juoksunkulku: Pendolino Man painuu voimalla keulaan takasuoralla.

Pelijakauma: York Kemp (31%) on maililla takarivistä outo pelipohja. Pendolino Man (16%) maistuu.

IS-Pelisuositus - Toto76-4

Pieni:3,6,4
Suuri:3,6,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Suosikki: 9 Boulder Cannon on selvä kärkirankkaus ja vihjesysteemien ensimmäinen varma. Ori on esitellyt kykyjään toistaiseksi vain väläyksittäin ja sillä on rahkeita nousta sarjoissa nopeastikin. Toissa kerralla Fast Cupin karsinnassa ori haki voimalla keulat toisessa kaarteessa ja torjui kirikierroksella haasteen heittäneen Timeless Croftin helposti. Viimeksi finaalissa ori ei ollut yhtä hyvä, mutta orastava sairastelu todennäköisesti vaikutti. Lähtö näyttää paperilla luokkahevoselle todella sopivalta.

Haastajat/yllättäjät: 4 Arison sai viimeksi nappireissun johtavan takana ja spurttasi lentokelissä viimeiset 400 metriä 12-vauhdilla. Suosikin veroisena hevosena emme sitä kuitenkaan pidä. 7 Rim Bay Quebec meni Porissa kovan ajan johtavan takaa ja löi Boulder Cannonin.  Voitokas 8 Benzin saa rattailleen Antti Teivaisen. Viimeksi Tornion maililla se kiri 3. ulkoa viimeiset 600 metriä tasaisesti 17,5-vauhdilla. 10 Anna's Boy on saanut taulunsa hyvään kuntoon tätä helpommissa tehtävissä. Viimeksi 500 euron ykkösestä ajettaessa se hyökkäsi 5. ulkoa kirikierroksen alkupuolella ja kulki viimeiset 800 metriä 15,4-vauhdilla. 12 Glamdring Slim on lähdön parhaita hevosia, mutta antaa tasoitusta sekä tauolta että lähtöpaikan muodossa. 5 Crazy Valley ei ole varsinaisesti loistanut talvitaukonsa jälkeen, mutta 4-vuotiaalla on kykyjä nousta sarjoissaan. Nopea avaaja saa todennäköisesti makoisan juoksun ja on ainakin hyvällä selkäreissulla mahdollinen mitalisti.

Juoksunkulku: Radoilta 4 ja 5 avataan parhaiten, mutta molemmille luultavasti kelpaisi hyvän hevosen selkä. Boulder Cannon taas voimalla eteenpäin ja keulaan?

Pelijakauma: Boulder Cannon (57%) on odotettua pelatumpi, mutta kelpaa neutraalisti pelattuna suosikkinakin varmaksi.

IS-Pelisuositus - Toto76-5

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Suosikki: Luotettavasti kulkeva ja jatkuvasti menestyvä 6 Minto's Romeo starttaa avoimen lämminverikoitoksen selvänä kärkirankkauksena. Toissa kerralla Kuopiossa ruuna haki toisessa kaarteessa paikan johtavan rinnalla ja hävisi vain keulasta hurjastelleelle Vilar Lakelle. Viime lauantaina Oulun Number Onessa Minto's Romeo puristi 2. ulkoa 600 metrin kirillä hyväksi kakkoseksi.

Haastajat: 9 Breedlove voittaisi viime syksyisessä huippukunnossaan tällaisen lähdön suurella todennäköisyydellä, mutta päivän kunto on arvoitus ja tallitiedot ovat kovin pessimistiset. Ei kiritykkiä silti pudottaakaan voi peleistä, sillä hyvänä päivänään se olisi tässä sakissa lyömätön. Breedloven valmentaja Lauri Evijoki uskoo tallikommenteissa enemmän tuoreeseen suojattiinsa 8 Peaberryyn. Evijoen mukaan ruuna oli viime lauantaina Fore Candyn voittamassa hopeadivarissa voittovoimissa laukatessaan keulasta 300 metriä ennen maalia. Koko Evijoen kolmikosta todennäköisin voittaja on varmuudellaan juuri 4 Fore Candy, joka tykitti viimeksi näyttävästi ykköseksi 5. ulkoa.

Yllättäjät: 7 Baretta Boko on nousukunnossa. Viimeksi tuli laukka loppukaarteessa kesken kirin. 2 Rockabilly Ace pystyisi huippukunnossaan vetämään letkaa pitkään, mutta viime juoksun perusteella parhaaseen vireeseen on vielä matkaa. Ruuna ei pysynyt johtavan takaa alkuunkaan Predator Iconin ja kumppaneiden kyydissä loppusuoralla.

Juoksunkulku: Peaberry räväyttää ulkoradalta keulaan ohi Rockabilly Acen.

Pelijakauma: Minto's Romeo (23%) on alipelattu suosikkimme. Peaberry (7%) on varsinkin tallikommentteihin peilaten alipelattu. Fore Candy (34%) on noussut yllättäen selväksi pelipohjaksi.

IS-Pelisuositus - Toto76-6

Pieni:6,9,8
Suuri:6,4,9,8,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Suosikki: Viime syksyn Derby-voittaja 8 Koivikon Kalle saa luottamuksen T76-päätöskohteessa ja ankkuroi vihjesysteemejä. Kiriherkkä ori on selvästi tuloillaan ja nyt sopivassa tehtävässä paluu voittokantaan on varmasti lähellä. Toissa kerralla Jokimaalla Suomen Cupin finaalissa ori haki puolimatkassa yllätyshyökkäyksellä keulat ja oli asiallinen neljäs. Viimeksi Porin Satakunta Seniorissa Koivikon Kalle näytti muuten terävämmältä, mutta jäi kiihdytysvaiheen laukassa liian kauas kärjestä. Viimeiset 1900 metriä se kulki hypyn jälkeen vahvasti 23-vauhdilla. Salamannopea hevonen ottaa pitkältä pakilta kärjen nopeasti kiinni, kun kierrettävää ei ole paljoa.

Haastaja: 15 Siirin Älli on suosikin tavoin tosi nopea, mutta jää takamatkan takarivistä haastajan asemaan. Viime lauantaina Jokivarren Kunkun voittamassa T76-lähdössä Siirin Älli hyökkäsi 2. ulkoa 900m ennen maalia ja oli hyvä kolmas.

Yllättäjät: 2 Iitan Ilo lähtee viemään joukkoa ja voi karata suosikilta, jos tällä ei ole paras päivänsä. Viime viikolla Vippaskonstin voittamassa T76-huippudivarissa tamma jäi lähtölaukassa kauas takajoukkoihin, mutta nousi pitkällä ulkoratakirillä mukavasti rahoille. 11 Metkutus voittaa harvoin, mutta voisi venyä nyt aiempaa sopivamman näköisessä tehtävässä korkealle varsinkin, jos kenkiä riisutaan pois.

Juoksunkulku: Iitan Ilo johtaa ainakin alun. Jos kuski niin haluaa, tuulennopealla Koivikon Kallella saa jo matkalla keulat.

Pelijakauma: Koivikon Kalle (61%) on kelvollinen suosikkivarma.

IS-Pelisuositus - Toto76-7

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 4,1
Toto76-2: 16,11,4,10
Toto76-3: 5,3,7,6,1
Toto76-4: 3,6,4
Toto76-5: 9
Toto76-6: 6,9,8
Toto76-7: 8
Hinta: 18,00 €

Suuri
Toto76-1: 4,1
Toto76-2: 16,11,4,10,3,2
Toto76-3: 5,3,7,6,4,1,10
Toto76-4: 3,6,4
Toto76-5: 9
Toto76-6: 6,4,9,8,7
Toto76-7: 8
Hinta: 63,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt