Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Pori 8.5.2015

Julkaistu:

Toto4
Perjantaina ravataan Porissa. Toto4-vihjesysteemien varmaksi luotetaan päätöskohteen Suhhaus.

Toto4-1

Suosikki: 8 Global Kid on niin rajussa kunnossa, että pitää alkaa uskoa ruunan vauhtien riittävän mainiosti myös kesäradoilla, ainakin pitkillä matkoilla. Viime viikolla Seinäjoella Prey Frontlinen voittamassa T76-lähdössä ruuna laukkasi pahoin alussa, mutta kulki sen jälkeen 2900 metriä vahvasti 14,5-vauhtia läpi lyhyen happihypyn hidastamanakin. Samanlaisen kyydit riittävät tässäkin pitkälle, mutta laukkaan tuskin on varaa, jos voittaa meinaa. Valmentaja Tapio Mäki-Tulokas arveli, että pienestä kahden hevosen karsinasta laukkariski ei ole ainakaan korkeimmillaan.
 
Haastajat: 7 Hillbilly Hilda on tosi kyvykäs hevonen ja karkaisi huippukunnossaan Global Kidiltä, mutta kun alla on pitkä yli yhdeksän kuukauden kilpailutauko, tamma jää rankingin kakkoseksi. Sen verran positiiviset tallitiedot Hillbilly Hildasta kuitenkin saatiin, että ohipeliin ei ole aihetta. Kolmantena peleihin 2 Lester, jonka kunto pitää, vaikka viime aikoina ei ole tullut voittoja. Muistissa on varsinkin Kaustisen T76-lähtö, jossa ori hävisi keulasta vain 20 metriä taaempaa startanneille Venicelle sekä Lindy's Jersey Boylle. Viimeksi Seinäjoella Lester nousi 4. ulkoa kakkoseksi vain kirissä karkuun päässeelle Global Oceanille häviten.
 
Yllättäjät: Ei löydy lapulle asti mahtuvia. Lähimpänä mietinnässä oli suojajuoksun jälkeen raikkaaseen loppuvetoon pystyvä 4 Sweet Mama Blue.
 
Juoksunkulku: Hillbilly Hilda vie keulaan. Global Kid kiertää ajoissa rinnalle.
 
Pelijakauma: Global Kid (37%) on kovasta suosikkikaksikosta vähemmän pelattuna parempi rasti.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:8,7
Suuri:8,7,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 All Behind Match on kilpaillut viime starttinsa Kyvyt esiin -divisioonissa. Ensin Jokimaalla juoksu meni pieleen alusta alkaen ja huonoon sijoitukseen (10.) ei kannata tuijottaa. Viimeksi kotiradallaan Porissa kiekkoilijoiden hevonen tarkkaili 11-vauhtisessa avauksessa keskijoukoissa ja siirtyi toiseen kurviin mentäessä johtohevosen rinnalle, mistä tsemppasi hyvin neljänneksi. Voittaja Gradeen jäi eroa vain noin hevosenmitta. All Behind Match on kunnossa, mutta lähtönopeuden puute tekee siitä hieman haavoittuvan.
 
Haastajat: 6 Rally Troll teki Turun-starteissaan maaliskuussa hirmujuoksut. Ensin se paikkasi pahan lähtölaukan tosi vahvasti ja hävisi vain voitokkaalla Marshall Mauricelle. Viimeiset 1900 metriä ruuna sujutteli 15,5-vauhdilla. Seuraavassa startissa Mikko Huttusen ajokki hyökkäsi 2. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa ja kulki viimeiset 800 metriä voitokkaasti 13,6-vauhdilla. Rally Troll on puhjennut 7-vuotiaana sellaiseen menoon, että jos vire on ennallaan pikku paussilta, kärkisija on varmasti lähellä. 4 Just Tell Us oli viimeksi reilun kuukauden paussilta ihan hyvä kolmas 4. sisältä ylivauhtisessa juoksussa. 1 Enchanting Star haki viimeksi ensimmäisen takasuoran lopulla keulat. Ruuna kesti pitkän kiihdytyksen asiallisesti ja taisteli tasaisessa maaliintulossa loppuun asti mitalisijoista. Nyt tarjolla on suojaisa reissu. 7 Joe's Pokerface aloitti sunnuntaina Kokemäellä asiallisesti Jarkko Hohtarin käsistä, kun hävisi 2. ulkoa vain 14-vauhtia lopettaneelle keulavoittaja Laurila's Camrialle.
 
Yllättäjät: 12 Banquette Queen on ollut jo pitkään tauluaan paremmassa kunnossa. Viimeksi T65-lähdössä se kokeili suosikkien laukattua keulasta ja kesti 12-avauksen hyväksyttävästi. Parin poisjäännin myötä lähtöpaikka ei ole ihan niin huono kuin numero näyttää. 10 Nio Remix laukkasi viimeksi kiihdytyksessä, mutta sai silti hyvän reissun kärjen tuntumassa. Ylivoimaisen voitattajan Exclusive Koksin kyytiin sillä ei ollut mitään asiaa.
 
Juoksunkulku: Enchanting Star pitää tasaisessa kiihdytyksessä sisäradan turvin keulat.
 
Pelijakauma: Rally Troll (13%) on aliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5,6,4,1,7
Suuri:5,6,4,1,7,12,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Pazzo Lindy nostetaan heti Suomen-debyytissään rankingin kärkeen. Uusi jenkkituttavuus starttaa tallista, jonka hevosilla ei tulla katselemaan kilpailuihin, missä mennään. Huipputamma Delicious U.S:n pikkuveljen harjoitusotteet lupaavat hyvää.
 
Haastajat: 3 Exdell on paljon riviään parempi. Viimeksi se jäi voimissaan pussiin 2. ulos ja näytti hyvältä. Tilaa saadessaan se olisi varmasti lyönyt esim. taas vastassa olevan Cheat Sheetin. Mainittu 2 Cheat Sheet on kilpaillut viime aikoina usein avojaloin, mutta viimeksi se oli kengät jalassakin hyvä. Jarmo Saarela ajoi 3. sisältä, mistä ruuna sai sujuvasti kirisauman ja puristi 13-vauhtisessa lopetuksessa kakkoseksi. Lähdön voitti ruunan edellä matkannut ja kirinyt 9 Prince As. Näistä asemista revanssi ei yllättäisi millään lailla. Kokemäellä samaa latua ja samaan rintamaan edellä mainittujen kanssa kiri myös 5. sisällä lymynnyt 4 Callela Topclass.
 
Yllättäjät: 1 Byebyecya on pystyvä menijä ja paikkakin puoltaa, mutta tallikommentit laskevat rankkausta. 11 BWT Boobs on hyvässä kunnossa, mutta tarvitsee suojajuoksun, joten paikka hankaloittaa kovasti. Ylivauhti voisi pelastaa?
 
Juoksunkulku: Pazzo Lindy hakee voimalla keulat.
 
Pelijakauma: Prince As (9%) ja Callela Topclass (4%) voisivat olla aavistuksen enemmänkin pelattuja.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:8,3,2,9,4
Suuri:8,3,2,9,4,1,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Suhhaus on IS Ravien illan T4-varma. 9-vuotias tamma kilpailee elämänsä kunnossa. Viime voitossaan Vermossa se löi tosi hyviä hevosia matkattuaan 2.-3. sisällä. Vapaille kirivesille Jere Kiveisen ajokki pääsi sopivasti loppusuoralle käännyttäessä. Mitään elokuvajuoksua tamma ei silti tällaisen lähdön voittaakseen tarvitse. Sunnuntaina Kokemäellä Vilperi-ajossa se seurasi selvästi parhaiten keulavoittaja Merran Emiliä. Tehtävä on nyt monin verroin sopivampi.
 
Haastajat: Nappisarjan löytänyt 10 Nahkaparturi on hyvässä kunnossa, mutta ei vaikuta vanhemmiten voittavan kovin mielellään. Viimeksikin ykköstilaa tarjottiin kun ori sai kiriä 2. ulkoa kiertelemättä, mutta Merran Emilin ohi ei ollut mitään asiaa. 3 Ujori on kunnossa, mutta seurailee mieluummin kuin voittaa.
 
Yllättäjä: 6 Suiketar jäi Vilperi-ajossa johtavan rinnalle ja antautui aikaisin. Hyvän selkäreissun saadessaan nopea tamma voisi järjestää yllätyksen, jos yrityshalua riittää. Kyvyt sillä riittäisivät tätä kovempiinkin tehtäviin.
 
Juoksunkulku: Ujori ainakin aloittaa keulassa.
 
Pelijakauma: Suhhaus kelpaa alustavalla noin 40 prosentin kannatuksellaan mainiosti varmaksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8,7
Toto4-2: 5,6,4,1,7
Toto4-3: 8,3,2,9,4
Toto4-4: 2
Hinta: 10,00 €

Suuri
Toto4-1: 8,7,2
Toto4-2: 5,6,4,1,7,12,10
Toto4-3: 8,3,2,9,4,1,11
Toto4-4: 2
Hinta: 29,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt