Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 6.5.2015 - rapakeli vaikeuttaa?

Julkaistu:

Toto65
Keskiviikon T65-kierroksen suurimmat suosikit varmistetaan. Edullisin suosikkivarma on päätöskohteen maltillisesti rastittu Amaretto Scoop. Illaksi luvatut sateet nostavat pelillistä vaikeusastetta.

Toto65-1

Suosikki: 8 Kentucky Love on lähdön paras hevonen, mutta sen suoritukset ovat hieman ailahdelleet ja kilpaileminen on ollut katkonaista. Nytkin alla on reilu 5,5 viikon starttiväli. Ruuna jyrää voimalla ykköseksi, jos on parhaimmillaan ja juoksu onnistuu ulkoradalta siedettävästi. Porukkasysteemiin otetaan kuitenkin muutama varmistus, kun pelikannatus on korkealla ja taukohevonen on noussut koko kierroksen pelatuimmaksi. 

Haastajat: 3 Anastacia Trot hävisi Kouvolassa 4. ulkoa 700 metrin kirillä vain hirmujuoksun tehneelle Mr Exquisitelle. Viimeksi tamma ei ollut rapakelissä makeimmillaan, mutta piti silti keulasta ajettuna ykköseksi. 4 Vilukko on juossut viime kilpailunsa rajuissa hopeadivarilähdöissä. Toissa kerralla se kulki 4. sisältä viimeiset 700 metriä mukavasti 12-vauhdilla. Viimeksi hyvä kiri katkesi laukkaan 300 metriä ennen maalia.

Yllättäjät: 1 Super Karma jäi viimeksi pussiin keulavoittaja Thula Sanan takaa. 9 Demi de Veluwe pystyy hyvän selkäjuoksun päälle todella terävään kiriin. 6 Lukas Hall on piristynyt tallia vaihdettuaan. Viimeksi se voitti tätä helpomman tehtävän kuolemanpaikalta. Lyhyt starttiväli vie eteenpäin ja Pasi Vaittinen suunnittelee riisuvansa orilta nyt kaikki kengät pois.

Juoksunkulku: 2 Arctic Excellence on nopein ensi metreillä, mutta sille kelpaa heti selkä. Veikataan Kentucky Loven ajavan matkalla keulaan.

Pelijakauma: Kentucky Love (52%) on aavistuksen liikaa luotettu. Parhaat merkit löytyvät yllättäjäkategoriasta.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:8
Suuri:8,3,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 6 Välähdys on huippulupaus ja lähdön suosikki, vaikka sarjamääritys ei puolla. Nopea ja ravivarma ori ehtii pelihevosista ensimmäisenä keulaan, jolloin paljon on voitettu. Viimeksi ori polki kärjestä kirikierroksen peräti 24,5-vauhtia, joten kunto on rautaa. Kaikki ei näyttänyt olevan edes pelissä. Kolmella kilometrillä kokematon nousukas ei ole ehtinyt vielä kilpailemaan, mutta mikään ei viittaa siihen, että matkan piteneminen tuottaisi ongelmia.

Haastajat: 8 Alf on voitokas ruuna, joka tulee aina vahvasti perille. Pitkä matka sopii siis hitaalle kiihdyttäjälle mainiosti. Viimeksi kovassa T76-lähdössä ruuna ei vain ehtinyt kärkeen pitkällä kirillä kolmatta rataa pitkin, kun keulassa tahtia löi hirmukuntoinen Vitter. 7 Tinon Tykki on idearastimme kisaan. Ruuna on ollut kunnossa myös helmikuisen T76-yllätysvoittonsa jälkeen, mutta laukat ovat pilanneet jatkuvasti. Viimeksi se seurasi kovaa kärkikaksikkoa Costello-Vikkeni ja selvisi kolmanneksi, vaikka ehti laukatakin kaksarihevosten takaa lyhyesti loppukaarteessa.

Yllättäjät: 11 Ekulius vaikuttaa hiukan varmistuneen ja on muutenkin nyt hyvällä mallilla. Teivossa voimia jäi käyttämättä ja Kouvolan sekavassa lähdössä Elmoori ja kumppanit olivat ymmärrettävästi parempia. Viimeksi ori paikkasi mukavasti puolimatkassa tulleen laukan. 12 Nauriskydön Veto kiertäisi parhaassa terässään kärkeen 100 metrin pakiltakin, mutta Jukka Kauppisen mukaan huippukuntoon on vielä matkaa. Raskas rata nostaisi voimahevosen osakkeita.

Juoksunkulku: Välähdys hakee 1. kierroksen aikana keulat.

Pelijakauma: Tinon Tykki (12%) on pelihevosista paras merkki. Ekulius (3%) on turhan pelaamaton.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:6,8,7,11
Suuri:6,8,7,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Tasainen koitos, jossa 2 Record dei Rex on Is Ravien niukka kärkirankkaus. Voitokas kykyhevonen voitti toissa kerralla suoraan tauolta 3. ulkoa 500 metrin kirillä, kun ylivauhtisessa juoksussa kenttä kääntyi lopussa. Viimeksi Fast Cupin finaalissa Harri Koivunen ei halunnut ajaa 4. ulkoa kilometrin kiriä. Tilaa saatuan Record dei Rex kulki ulkoradoilla viimeiset 400 metriä 13,9-vauhtia.

Haastajat: 5 Wallander pääsi viimeksi valppaasti ajettuna kierros ajettuna keulaan, minkä jälkeen voitto ei ollut käytännössä  uhattuna. Ruunan lähtönopeus ei riitä sisäpuolelle arvottuja vastaan, joten juoksusta tullee nyt vaikeampi, joten suosikkina Wallander ei nyt kiehdo pelimielessä. 3 Ambitious Beat oli viimeksi selvä suosikki Wallanderia vastaan, mutta menetti pelin kun ei saanut puolustettua keulapaikkaa matkalla. Prosenttien valossa ori on edellä mainitusta taisteluparista nyt parempi merkki. 4 Instant Rich muistetaan mm. vajaan kahden kuukauden takaisesta hienosta T65-keulavoitosta, jossa se haki 10,5-avauksessa keulat ja kesti ongelmitta perille. Viimeksi alun laukka pilasi pelin. Jos Instant Rich ravaa, se on todennäköinen keulahevonen taas ja kuuluu joka tapauksessa kaikille lapuille. 7 Twilight Vixi on kova hevonen, mutta tuoreiden näyttöjen puute ja huono lähtöpaikka laskevat ranking-sijaa.

Yllättäjät: 11 Stratus K.A. on yllätysvalmis, jos kenttä kääntyy lopussa. Viimeksi se tykitti sisäradalta 12-vauhdilla raikkaasti ykköseksi ohi Carlos la Rentan. 1 Pixy Girl oli nousemassa viimeksi T76-lähdössä suojaisan sisäratajuoksun jälkeen voittotaistoon, mutta kompastui laukalle 100 metriä ennen maalia.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa radoilta 1-4 satsataan starttiin. Instant Rich hakee ajamalla keulat, jos ravaa.

Pelijakauma: Wallander (26%) on yläkanttiin rastittu. Ambitious Beat (11%) ja Instant Rich (14%) ovat parempia merkkejä.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:2,3,4
Suuri:2,5,3,4,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 2 Thelma Zet on sopivannäköisessä tammalähdössä selvä suosikki. Toissa kerralla voimia jäi käyttämättä passiivisen ajosuorituksen jälkeen eikä hyvä kiri kantanut edes rahasijoille. Viimeksi tamma voitti varmoin ottein keulasta. Samanlainen esitys riittää tässäkin voittotaistoon.

Haastaja: 6 Grade yllätti viimeksi T76-lähdössä 3. sisältä. Se nousi toiselle radalle 550 metriä ennen maalia ja sai tulla kiertelemättä joukon keskellä. Tehtävä ei ole nyt sen kovempi. Suosikkikaksikko erottuu paperilla muista melko selvästi, mutta saattaa ottaa yhteen jo kiihdytyksessä, mikä avaisi saumat yllättäjille.

Yllättäjät: 9 Gouann Laukko voitti toissa kerralla keulasta varmoin ottein. Viimeksi samalta juoksupaikalta veto kesti viimeisen satasen alkuun. Tarkan juoksun tarvitseva 5 Shiny Ray spurttasi viimeksi 3. sisältä viimeiset 400 metriä hienosti 11,7-vauhdilla ja ehti ykköseksi. 1 Quatrieme Etage on nousukunnossa ja mahdollinen, jos saa sisäradalta mahdollisuuden. Lähtönopeus ei riitä keulapaikan puolustamiseen. 11 Canadian Journey ja 12 Lisbeth ovat kykyjen puolesta mahdollisia, mutta synkistä lähtöasemista juoksunkulun armoilla. Varsinkin jälkimmäinen on hevonen, joka pystyy nousemaan nopeasti sarjoissa. Täysin pelaamaton 3 Almanza pystyisi yllättävän korkealle, jos malttaisi ravata.

Juoksunkulku: BWT Jive on aluksi nopein, mutta sille kelpaa selkäjuoksu. Veikataan Thelma Zetin ehtivän kysymään paikkaa ennen Gradea.

Pelijakauma: Ei suurta huomautettavaa. Lähinnä yllätysosaston hakujen pelaamattomuus kiinnittää huomion.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:2,6,9,1,11,12
Suuri:2,6,9,5,1,11,12,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 11 Arctic Madonna on noussut selväksi suosikiksi, kun sekä Reding Girl että Callela Supremo jäivät pois. Viime voitossaan lahjakas raviliigavarsa hallitsi juoksua keulasta. Viimeksi tuli laukka 1. kaarteessa kärkipaikkaa hakiessa. Hyppy laitetaan kokemattomuuden piikkiin. Poisjääntien jälkeen tehtävä on niin sopivan näköinen, että tamma voisi olla paremman puutteessa varma-ainestakin.

Haastajat: Viimeksi 1. kaarteessa laukannut 1 Thomas von Bentz kiri toissa kerralla hyvin loppusuoraa 3. sisältä. Tarjolla on taas sujuva juoksu sisäradalla. 12 Arctic Mystery kiri toissa kerralla hyvin 2. ulkoa ja kulki viimeiset 700 metriä 14,4-vauhdilla. Viimeksi rapakelissä juoksu meni pieleen.

Yllättäjät: 8 Muscat Tonen asemat paranivat kovasti, kun sisäpuolelta jäi kaksi hyvää hevosta pois. Toissa kerralla Forssassa ori jäi pussiin ja viimeksi se teki 2. ulkoa ihan hyvä 15,7-vauhtisen 800 metrin kirin. Hannu-Pekka Korven mukaan hevonen on petrannut koko ajan otteitaan niin kilpailuissa kuin harjoituksissa, joten se nostetaan mukaan peleihin. 3 Enough Laugh aloitti asiallisesti tauolta, kun kiri 4. ulkoa 800 metrin kirillä ykköseksi. Ei olisi mikään yllätys, vaikka 17-ajasta putoaisi Vermossa sekunnin verran, jos olosuhteet ovat hyvät. 2 Raw Jack kiersi viimeksi alussa kolmatta rataa ja kesti sen jälkeen kuolemanpaikan kunnialla.

Juoksunkulku: Stormy Canyon aloittaa keulassa. Muscat Tonen selkä voisi kelvata.

Pelijakauma: Muscat Tone (4%) on huippurasti. Arctic Mystery (14%) on huonolta paikalta ylipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:11,8
Suuri:11,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 5 Amaretto Scoop on illan maistuva T65-suosikkivarma. Ruuna on ollut viime juoksuissaan todella hyvä. Ensin maililla Predator Iconin vetämässä vauhtijuoksussa se kiri 3. ulkoa hyvin kolmatta neljättä rataa pitkin. Viimeksi ruuna oli vielä parempi, kun hävisi kovavauhtisessa juoksussa kuolemanpaikalta vain hirmukuntoiselle Golda Mercurylle. Tehtävä ei ole nyt ainakaan kovempi ja kun näemme ruunalle hyvät saumat keulajuoksuun, kärkirankkaus on selviö. 2600 metriä käy kestävälle hevoselle hienosti.

Haastajat: 2 Classic Wave on nopea hevonen, joka kyttää suojajuoksua sisäradalla. Viimeksi ruuna spurttasi terävästi loppua 3. sisältä ja oli terävämmän oloinen kuin edellisjuoksussaan. 9 Bakels Birdland oli viimeksi pettymys 4. ulkoa siitäkin huolimatta, että juoksunkulku ei suosinut. Harri Koivunen ei kuitenkaan lähtenyt moittimaan oria ja arveli sen jatkavan edelleen hyvässä kunnossa. Viime voittonsa ori otti keulasta, mikä sopii sille kiertämistä paremmin, sillä kaarrejuoksussa on petraamista. Huippukuntoinen 6 Yes Man Hoss kiritti viimeksi parhaiten voittaja Regent Zetiä 2. ulkoa ja meni lentokelissä kovan ajan, lyöden mm. Bakels Birdlandin selvästi. 11 Un Euron osakkeet nousevat, jos keli menee hitaaksi. Viimeksi pitkällä matkalla ruuna reissutti keulaan ja vastaili siitä hyvin.

Yllättäjä: 1 Fire Spruce teki viimeksi 6. ulkoa tosi vahvan 13,7-vauhtisen kirikierroksen. Kuntonsa löytänyt 10 Shameless nousee kirissä korkealle, jos kenttä kääntyy lopussa.

Juoksunkulku: Amaretto Scoop pokkaa keulat Classic Wavelta.

Pelijakauma: Amaretto Scoop (29%) on alakanttiin rastittuna suosikkina mainio T65-varma. Jos sitä varmistelee, Fire Spruce (5%) on alipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 8
Toto65-2: 6,8,7,11
Toto65-3: 2,3,4
Toto65-4: 2,6,9,1,11,12
Toto65-5: 11,8
Toto65-6: 5
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto65-1: 8,3,4
Toto65-2: 6,8,7,11
Toto65-3: 2,5,3,4,7
Toto65-4: 2,6,9,5,1,11,12,3
Toto65-5: 11,8
Toto65-6: 5
Hinta: 96,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt