Alvar, Auno

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 15.4.2015

Julkaistu:

TOTO65
Vermon Toto65-kierrokselta löytyy kaksi todennäköisesti voittavaa, mutta ylipelattua suosikkia. Niiden kautta on hyvin vaikea löytää pelillisesti järkeviä yhdistelmiä, joten varmaksi valitaan todellinen yllätyshaku.

Toto65-1

Shokkivarma: Kriterium- ja Derbyfinalisti 9 Xman Kemp ei ole vielä Tapio Perttusen käsistä menestynyt, mutta osoitti toissa kerralla kengättömänä positiivisia elkeitä. Ori laukkasi Classic St Patin voittamassa lähdössä viimeisessä kaarteessa todennäköisen voittonsa. Xman Kemp ei tietenkään ole lähdön todennäköisin voittaja, mutta oletetulla balanssilla karmean alipelattu ja sillä lähdetään ison potin hakuun. Kengitysbalanssi pitää seurata vielä ennen lopullista pelipäätöstä.

Suosikki: 3 Drancy on avannut kautensa asiallisesti, vaikkei voittoja ole vielä tullut. Ori on saanut melko raskaita juoksuja tasokkaissa lähdöissä, mutta ollut sitkeä. Hevosella on tosin jälleen vaarana kuolemanpaikka.

Kovimmat haastajat: 2 Je l'Adore avasi kautensa tasaisella esityksellä 2. ulkoa, mutta odotuksetkin olivat suoraan tauolta maltilliset. Ikäluokkansa tammaparhaimmistoon kuulunut menijä on tässä pelillisesti kiinnostavampi kuin pelikansan suosikki.

6 Kontroll Broline on joutunut kahdesti toteamaan sisäratajuoksun jälkeen Erkki-Pekka Mäkisen hevosen paremmakseen. Ruuna on tarkka juoksusta ja näin ulkoa on vaikea saada tarvittavia selkiä läheltä kärkeä.

Yllättäjät: 4 An-Lady ei ole onnistunut maaliskuun puolivälin keulavoiton jälkeen, mutta juoksuistakin on tullut haastavia. 1 Westcoast Piraten esitykset ovat rehellisesti huonontuneet kauden edetessä. Paikka olisi nyt paras mahdollinen. Varmaa työtä helpommissa tehtävissä tehnyt 7 Hamtaro S on kurjalla paikalla. 5 Amazing Koks on parantanut kengittä selvästi menoaan.

Pelijakauma: Xman Kemp (2 %) on rajun alipelattu, mikäli se on ilman kenkiä. An-Lady (4 %) on myös hieman unohdettu. Enenmmän pelatuista Kontroll Broline (13 %) on yläkantissa

Juoksunkulku: Westcoast Pirate ja An-Lady avaavat parhaiten. Piratella tuskin ajetaan keulasta ja An-Ladyllakin vain ehkä. Je l'Adore tai Drancy voisivat päästä etenemään keulaan kun kaksikko 1 ja 4 on ensin ratkonut välinsä.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 5 Smiling Sergei on kehittynyt mukavaa tahtia ja otteet ovat terävöityneet entisestään takakenkien riisumisesta. Ruuna tulee ensi kertaa Toto65-tasolle, mutta ei lähtö silti ole yhtään edellisiä kovempi. Nelivuotias pääsee todennäköisesti etenemään johtoon, josta se voittaa useammin kuin kerran kahdesta. Vielä rutinoitumaton menijä on kuitenkin hieman ylipelattu ja sille tekee mieli etsiä suurempaan systeemiin kavereita.

Kovimmat haastajat: 4 Zomba oli Lahdessa asiallinen keulasta, vaikka 12 Ranch Norma Jeane tulitti selästä aivan lopussa ohi. Zomba saa nyt kaksikosta juoksupaikan lähempää kärkeä ja on sen turvin todennäköisempi voittajakin. Ranch Norma Jeane on tehnyt hyvää jälkeä uusista käsistä ja kokenut positiivisen muutoksen. Onnistuneen juoksun saaminen on nyt vaikeaa.

Yllättäjät: 2 Lord Mint teki tässäkin riittävää jälkeä loppuvuodesta, mutta se oli silloin ammattivalmennuksessa. Kotitallilta otteet eivät ole olleet samalla tasolla. 6 Maryland Rose ei ole ollut kohtuullisesta tulosrivistöstään huolimatta erikoinen. 10 Dreamy Chip on avannut uransa mukiin menevästi, mutta lievä tasaisuus on vaivannut. 

Pelijakauma: Suosikin peliosuus on hieman yläkantissa (63% ).

Juoksunkulku: Tiger Mint ja Zomba avaavat asiallisesti. Smiling Sergei hakee jommalta kummalta johtopaikan viimeistään ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:5,4
Suuri:5,4,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 3 Villiaura on tahkonnut hyvällä prosentilla voittoja ja on hienosti kehittyvä nousukas. Mikkelissä se haki keulat alkumatkalla ja homma oli sen jälkeen hallinnassa. Nyt keulaan ei taida olla asiaa, mutta ori tulee kyllä vaikka johtavan rinnaltakin. Villiaura on kuitenkin hieman liian luotettu todennäköinen juoksupaikka huomioiden.

Kovimmat haastajat: 5 Myllyn Valtti koki viimeksi pitkästä aikaa tappion ja juuri tämän lähdön suosikille. Antti Ripatti luopui Mikkelissä suosiolla johtopaikasta, eikä Myllyn Valtti saanut sen jälkeen täysin rehellistä mahdollisuutta haastaa, vaikka loppusuoran alussa tilaa saikin. Nyt voisi olla jälleen keulajuoksun vuoro, jolloin voimasuhteet muuttuvat Mikkelistä.

1 Hevillä palaa tauolta. Ori ei ole erehtynyt totosta aikoihin. Tauko tuo kysymysmerkkejä, eikä lähtöpaikkakaan ole optimaalinen, mutta aiemmat näytöt ovat vähintään edelle rankatun kaksikon tasoa.

Yllättäjät: 4 Veeran Poika polki Kouvolassa passiivisen taktiikan jäljistä hyvin loppua, mutta kovassa vauhdissa ei ollut saumaa ohituksiin. Ori kehittyy vielä, mutta tässä on pari liian kovaa vastassa. 8 Salasana otti maaliskuussa Toto65-voiton keulasta ja oli asiallinen Turussakin johtavan rinnalta. Tammaa on kovassa lähdössä pelattu huonolta paikalta liikaa. 

Pelijakauma: Kärkikolmikko on paljon tasaveroisempi kuin peliosuudet antavat ymmärtää. 

Juoksunkulku: Iro-Neito on todennäköisesti nopein alussa. Myllyn Valtti etenee kuitenkin johtoon ja Villiauran kohtalona lienee paikka sen rinnalla.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:3,5,1
Suuri:3,5,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Komearaaminen 1 William Birdland aloitti hieman tasapaksusti, vaikka toki menestyen. Viime starteissa ryhtiä on löytynyt kiihtyvällä tahdilla, eikä hevoselle ole vaikea ennustaa valoisaa tulevaisuutta. Kaustisella ori eteni matkalla keulaan ja karkasi ylivoimaiseen voittoon. Ykkösrata on ongelma ja sitä myöden peliosuus hieman korkea tähänastisen uran kovimpaan tehtävään. Forss todennäköisesti löytää väylän vapaille vesille, mutta mistä välistä ja missä vaiheessa? Voitto on lähellä, mutta ei niin lähellä kuin peliprosentti antaa ymmärtää. 

Kovin haastaja: 11 Carlos la Renta kulki mukavasti jo kolmevuotiaana, mutta voitot jäivät uupumaan. Se asia on muuttunut tälle kaudelle, eikä ruuna tunne vielä nelivuotiaana tappiota. Voitot ovat toki tulleet keulajuoksuilla ja nyt tehtävästä tulee tyystin erilainen.

Yllättäjät: 4 Dellarose kiri mukavasti suoraan tauolta ja suunta vaikuttaisi tammikuun vaisun jakson jälkeen taas paremmalta. Tamma avaa kovaa ja saa valita joko keulajuooksun tai paikan johtavan takana. 3 Sabacan Savage rutisti Teivossa ykköseksi johtavan takaa. Se taso ei riitä tässä, mutta ruunalla on vasta  pari starttia tauolta ja se todennäköisesti parantaa edelleen. 

Pelijakauma: Suosikki on hieman liikaa pelattu (57 %). Dellarose on paras apumerkki.

Juoksunkulku: Dellarose avaa johtoon, josta sillä saatetaan ajaa ellei suosikki pääse heti alussa vapaalle ja aja eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:1,4
Suuri:1,4,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 11 Saaga S on eittämättä Tammatähden paras hevonen. Kausi on alkanut nousujohteisesti, mutta vielä ei ole nähty parasta Saagaa. Otteet paranevat kokoajan ja eiköhän tuttu tulinen kirikin pian irtoa. Kahden takamatkan sisäradalta on taatusti luvassa murheita juoksunkulkuun. Kuumin kuningatarsuosikki ei ole tähän varma-ainesta, vaikka se noussee hyvin lähelle voittoa. 

Kovimmat haastajat: 1 Eicku kiri lauantaina johtavan takaa ykköseksi, mutta ei osoittanut vieläkään erityistä voitontahtoa. Ykkössija olisi todennäköisesti jäänyt jälleen kerran ottamatta ilman kaverin haparointeja. Eickulla on ajettava riskilläkin selästä ja tässä se voi tarkoittaa pussiin jäämistäkin. Nopea ja varma kilpailija on lähes varmasti totossa, mutta voittoa vaativissa peleissä se on auttamatta ylipelattu.

4 Hujanhajan kiinnostaa pelissä merkittävästi. Tamma jäi Teivossa pikkutauolta pussiin ja on ottanut huimia kehitysaskeleita viime kuukausina. Jouko Törmäsellä on oiva mahdollisuus päästä etenemään jopa johtoon, josta Hujanhajan ei ole helppo ohitettava.

Yllättäjät: 2 Suhhaus ja 3 Loisto-Piirto ovat parantaneet myös otteitaan aika radikaalisti, eivätkä ole "vääriä merkkejä" revityslappuihin. Jouni Miettinen kehuu 10 Pristiinan harjoitusotteita, mutta muistuttaa voltin vitosradan tuovan lähes varmasti laukan. Kuningatarkävijät 13 Vaiva, 14 B. Turolii, 12 Kemun Tutu ja 9 Mian Mari ovat hakeneet vielä aivan parasta virettään, mutta luokkahan niillä riittää. 

Pelijakauma: Hujanhajan on selvästi kiinnostavin merkki. Saaga S on hieman ja Eicku hieman enemmän ylipelattu.

Juoksunkulku: Eicku avaa johtoon, mutta vaatii selän eteen. Loisto-Piirto tai Hujanhajan etenee avauspuolikkaalla kärkeen.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:11,4
Suuri:11,4,1,3,2,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 6 Instant Ready on tasaisen lähdön niukka pelisuosikki. Ori tulee saamaan tässä todennäköisesti vaikean juoksun, mutta on toisaalta osoittanut pystyvänsä voittamaan johtavan rinnaltakin. Ori on ollut kahdessa viimeisessään aivan yhtä hyvä kuin voitoissakin.

Kovimmat haastajat: 4 Winner Type on keulasuosikki ja saa pelihevosista selkeimmän juoksun. Ruunan otteet ovat kehittyneet hyvää tahtia starttien myötä ja pian on jo voitonkin vuoro.

12 Superieur avasi kautensa komealla voitolla, mutta tehtävä oli selvästi helpompi ja paikka on nyt tuskainen. Ori jaksaa kiertääkin, mutta on täältä juoksunkulun armoilla.

5 Back The Devil on muuttunut uusissa käsissä edukseen ja otti Teivossa keulasta ylivoimavoiton. Nyt keulaan ei ole asiaa.   

Yllättäjät: 7 Sweet Choco Star on piristynyt ilman kenkiä merkittävästi ja voitti Kouvolassa keulasta suosikin. Paikka on nyt ongelmallisempi, vaikka numerona sama kuin viimeksi. 3 Tilia's Abraham on saanut rankkoja reissuja ja se on alkanut hieman näkyä jo hevosen psyykkeessäkin. Kyvyt riittävät kyllä.

Pelijakauma: Tasainen lähtö on aika oikein pelattu. Superieur on hieman yliarvostettu paikkaansa nähden.

Juoksunkulku: Zacarias Kemp lataa sisältä, mutta uskomme Winner Typen ohittavan sen. Paikkojen haku kestää ja ratojen 5-7 pelihevoset saavat alussa paljon lisämetrejä.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:6,4,5,12
Suuri:6,4,5,12,7,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 9
Toto65-2: 5,4
Toto65-3: 3,5,1
Toto65-4: 1,4
Toto65-5: 11,4
Toto65-6: 6,4,5,12
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto65-1: 9
Toto65-2: 5,4,12
Toto65-3: 3,5,1
Toto65-4: 1,4,11
Toto65-5: 11,4,1,3,2,10
Toto65-6: 6,4,5,12,7,3
Hinta: 97,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›