Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Turku 13.4.2015

Julkaistu:

TOTO4
Turun Metsämäki isännöi raviviikon ensimmäisiä kisoja. IS Ravien Toto4-varma löytyy heti avauskohteesta.

Toto4-1

Pelisuosikki/varma: 12 X-Treme Hoss kiri Vermossa 2. ulkoa asiallisesti neljänneksi ja kohtaa nyt merkittävästi kevyemmän vastuksen. Pakkia on paljon, mutta Tapio Perttusen suojatin täytyy olla tässä siitä huolimatta tosi lähellä voittoa ja kun alustavat peliprosentit ovat maltilliset, on tamma valintamme systeemien tukipilariksi.

Kovimmat haastajat: 2 Banquette Queen kompuroi Vermossa ensimmäisessa kaarteessa laukalle, jonka jälkeen se juoksi lopulta 3. ulkona. Tamma ei saanut toisena maaliin tulleen All Behind Matchin takaa kiritilaa, mutta miltään miljoonalta se ei kuitenkaan näyttänyt. Voltin kakkonen on tammalle erittäin hankala lähtöpaikka, sillä se on käynyt usein vähän turhan kovilla kierroksilla. Ravilla Banquette Queenilla on kaikki saumat menestyä.

7 Contessa oli viimeksi Jokimaalla johtopaikalta vakuuttamatta neljäs. Voittonsa se otti johtavan takaa. Ainakin X-Treme Hoss tuntuu 40 metrin etumatkasta huolimatta vaikealta lyötävältä.

8 Amour Kemp oli Turun Nuorten Sarjassa 3. sisältä kelpo kolmas. Voittonsa se otti lounasraveissa keulasta. Paluu voittokantaan ei ole ollenkaan mahdottomuus.

Yllättäjä: 11 Winema teki talvella hyviä juoksuja ja rittäisi vastaavana tässä ihan kärkeen. Yli kolmen kuukauden tauolta se on kuitenkin vain haastaja.

Juoksunkulku: Contessa avaa juoksuradalta keulaan, josta sillä myös ajetaan.

Pelijakauma: X-Treme Hoss (28 %) on mainio varma, Winema (5 %) potentiaalinen yllättäjä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:12
Suuri:12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 2 Fine By Me on sarjoihinsa tosi hyvä hevonen, mutta ei tamma saisi tauolta sentään ihan näin iso suosikki olla. Lähtöpaikka on tasaiselle avaajalle paras mahdollinen.

Kovimmat haastajat: Luotettavasti mennyt 2 Batista De Andrade on lähdön todennäköisin keulahevonen. Ruunalla ajettiin johtopaikalta viimeksi maaliskuussa Vermossa, jolloin se oli lähellä 65-voittoa. Viimeksi se luovutti vetovastuun Dream And Hopelle, jonka takaa oli asiallinen kakkonen.

9 Willson Birdland teki tuossa lähdössä hyvän juoksun kuolemasta ollen kolmas. Suorituksen arvoa nostaa se, että ruuna palasi lähes viiden kuukauden paussilta. Tässä sillä on saumat saada kirissä suosikin selkä.

Yllättäjä: 8 Herakles juoksi viime vuonna seitsemän voittoa. Paikka on haastava, mutta parantunut kuitenkin poisjääntien myötä jo parilla pykälällä. Hyvin treenaava ruuna kannattaa ottaa vähän pelattuna mukaan lapulle.

Juoksunkulku: Batista De Andradella ajetaan johtopaikalta.

Pelijakauma: Fine By Me (49 %) on liian iso suosikki. Herakles (4 %) ja Willson Birdland (14 %) ovat kohteen parhaat merkit.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:3,9,2,8,12
Suuri:3,9,2,8,12,4,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: Yli vuoden tauolta palaava 7 Record Dei Rex omaa näihin sarjoihin kovan luokan ja se pisteli koelähdön 17-tuloksen hyvällä tyylillä. Valmentaja Harri Koivusen mukaan hevosta on laiteltu tosi nätisti ja reipas koelähtö vei sitä taatusti eteenpäin. Kyseessä ei ole starttiraketti, mutta kuitenkin kohtalainen avaaja, joka saanee kelpo asemat ulkona olevalta paikaltakin. Ori on pitkästä tauosta huolimatta suosikkimme.

Kovin haastaja: 2 Captain Sparrow pyrkii varmasti pitämään Don Herkuleksen ulkopuolellaan. Ori on saanut usein varsin vaativia juoksuja ja kestänyt ne kunnialla. Turussa se nousi 5. ulkoa kolmanneksi, vaikka vauhdinjako oli täysin vastaan.

Yllättäjä: 4 Don Herkules on esiintynyt pitkän kilpailutaukonsa jälkeen positiivisesti. Ruuna oli Pilvenmäki Special -karsinnassa keulasta hyvä kakkonen ja finaalissa se oli voittajan selästä neljäs. Tällä kertaa sillä on oiva tilaisuus edetä keulaan.

Juoksunkulku: Don Herkules onnistunee riistämään keulat Captain Sparrowilta.

Pelijakauma: Record Dei Rex (26 %) on hieman alipelattu, kun taas Captain Sparrowta (34 %) pelataan liikaa. Don Herkules (8 %) on jäämässä aivan liian vähälle huomiolle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7,4
Suuri:7,2,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 3 Caerbannog teki tauolta komean esityksen, kun se irtosi kuolemanpaikalta varmasti ykköseksi. Oriilla on jälleen vaara jäädä toiselle ilman selkää, mutta tätä lähtöä siltä juoksupaikalta tuskin voitetaan. Emme allekirjoita ruunan suosikkiasemaa.

Kovimmat haastajat: 1 Rapido Streamline on tienannut nopeasti rahaa, mutta venyy tehtävien mukaan. Teivossa se kiersi ensimmäisen takasuoran lopussa keulaan ja oli pitkään voitossa kiinni, mutta joutui lopulta taipumaan Make Me Happylle. Ruuna juossee Grainfield Oliverin takana.

5 Grainfield Oliver osoitti viime kaudella riittävänsä mukavasti myös ikäluokkalähdöissä. Kyseessä on todellinen katapulttiavaaja, joka täräyttää keskeltä rataa keulaan. Luokkahevonen kuuluu tauoltakin lapulle ensimmäisten joukossa.

Yllättäjät: 2 True Blue juoksi viimeksi Caerbannogin voittamassa lähdössä takana ja kiri ylivauhdin avustamana voittajan tuntumaan. Tamma on tasavauhtinen ja vaatii jälleen pientä ylivauhtia noustakseen ihan kärkeen.

12 Zeus Kemp on Derby-finalisti, joka aloitti kautensa sijoitustaan paremmalla esityksellä. Ruuna joutui kiertämään pitkään kolmatta ennen kuin pääsi laskeutumaan toiselle. Juha Utalan valmennettava kesti vaativan juoksun hyvin ja parantaa startti alla.

Juoksunkulku: Grainfield Oliver lataa johtopaikalle.

Pelijakauma: Suosikki Caerbannog (28 %) on ylipelattu. Zeus Kemp (7 %) on edullinen merkki.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,1,12
Suuri:5,1,3,12,4,2,10,9,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 12
Toto4-2: 3,9,2,8,12
Toto4-3: 7,4
Toto4-4: 5,1,12
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 12
Toto4-2: 3,9,2,8,12,4,10
Toto4-3: 7,2,4
Toto4-4: 5,1,3,12,4,2,10,9,8
Hinta: 37,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›