Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 10.4.2015

Julkaistu:

TOTO4
Lappeen Toto4-rivien varma on kakkoskohteen Bwt Hazel, joka pyrkii avaamaan kauden voittosaldonsa.  

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen 4 Vilar Lake on kierroksen todennäköisin voittaja. Ruuna joutui taipumaan viimeksi, mutta esitys oli silti hyväksyttävä. Vilar Lake joutui avaamaan voltista 14,5-vauhtia ennen kuin keulapaikka irtosi. Lopussa Venicet ja kumppanit vyöryivät ymmärrettävästi edelle. Vilar Lake jatkaa edelleen kovassa iskussa ja ruuna on lähellä keulavoittoa.

Haastajat: Vahva 3 Ideal du Point on esiintynyt viime aikoina epävarmasti, mutta ravilla se voisi lyödä kapuloita jopa suosikin rattaisiin. Toissa kerralla ruuna laukkasi kiihdytyksessä. Viimeksi Ideal du Point tähtäsi ensimmäisellä takasuoralla kohti kuolemanpaikkaa, kunnes hyppäsi. Toinen lauka maalisuoralle kaarruttaessa sinetöi epäonnistumisen. Kunnosta ei menestys jää taustajoukkojen mukaan kiinni.

6 You Know:n polvisuojat putosi alussa nilkkoihin ja peli oli sitä myöten selvä. Toissa kerralla tamma matkasi 2. sisällä ja tsemppasi kovassa lähdössä asiallisesti.

2 Creme de Shiraz pystyy hyvällä juoksulla kamppailemaan totosijoista. Viime starteissa tamma on juossut sisäradalla ja kirinyt loppua positiivisesti. Kouvolassa tamma nousi 3. sisältä viimeisellä takasuoralla 2. ulos ja kiri voittotaistoon. Viimeksi se kohosi 4. sisältä 700 jäljellä 3. ulos ja kiri jälleen mukavasti.

7 Antonio My Mate ei riittänyt toissa kerralla 3. ulkoa, kun kärki veti tasaisen kovaa. Viimeksi se oli tasainen 3. sisältä - jälleen tätä kovemmassa tehtävässä. Lähtöpaikka on haastava, kun kaikki pahimmat vastustajat starttaavat ruunan sisäpuolelta.

Pelijakauma: Vilar Laken (60%) peliprosentit ovat suuret, mutta nousun varaakin on.

Juoksunkulku: Vilar Lake nappaa johtopaikan ja You Know paikan 2. sisältä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4
Suuri:4,3,6,2,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Bwt Hazel kelpaa kakkoskohteessa aina varmaksi asti. Tamma on saanut tauon jälkeen startteja kroppaansa ja kunto on tällä hetkellä hyvä, vaikka viime startti olikin pettymys. Tallikommenttien mukaan märkä keli ei sopinut, minkä seurauksena tamma oli saamaton 2. ulkoa. Tätä ennen Bwt Hazel nousi 3. sisältä 700 jäljellä toiselle ja tykitti loppua Toto76-lähdössä positiivisesti. Bwt Hazelilla on startanneena etu tauolta palaajiin nähden ja hyvistä asemista starttaavan tamman tehtävä näyttää sopivalta.

Haastajat: 7 Club Nord Royalin tauolta paluu meni tammikuussa pieleen, kun tamma ei ollut tauolta odotusten mukainen. Tällä hetkellä Club Nord Royal on tallikommenttien mukaan parempi ja se voi hyväluokkaisena menijänä pärjätä tauosta huolimatta.

5 Ranch Let Me Fly lopetti Vermossa asiallisesti 5. sisältä ja viimeksi tamma otti 3. sisältä maksimisijan. Samanlaisilla otteilla Ranch Let Me Fly kamppailee totosijoista, tuskin voitosta.

9 Beverly Duo on taustajoukkojen mukaan tuntunut treeneissä paremmalta kuin aikaisemmin, mutta kiima- ja lihasongelmat haittaavat. Mikäli Beverly Duo pystyy Lappeessa suorittamaan hyvällä tasolla, totosija ei yllättäisi.

Pelijakauma: Bwt Hazelin peliprosenteissa (40%) on jonkin verran nousun varaa.

Juoksunkulku: Bwt Hazel hakee keulapaikan haltuunsa ja saa rauhoittaa tempoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Ambitious Beat avasi kauden voittosaldonsa hyvällä loppuvedolla 2. sisältä. Forssassa ori oli 7. ulkoa vailla mahdollisuuksia, kun keula veti kierroksen 19-kyytiä. Viimeksi ori oli mainio 5. ulkoa ja jyräsi voittotaistoon. Lähtöpaikka on tällä kertaa yönmusta, joten lapulle kuuluu muitakin.

Haastajat: 4 Priceles Ace hävisi Lappeessa vain Ambitious Beatille. Vermossa ruuna tsemppasi 2. ulkoa niukasti kakkoseksi. Viimeisin suoritus oli näistä paras, sillä ruuna oli oikein hyvä kirittyään 6. ulkoa osin neljättä rataa pitkin kaksariin.

Vermossa johtavan rinnalta väkisin ykköseksi vääntänyt 5 Rainbow Cherry on tasaisessa lähdössä perusmerkkejä.

10 Ghost Boy oli sekä Lahdessa että Kouvolassa ylivoimainen keulasta. Toissa kerralla ruuna matkasi 4. ulkona, mutta oli hieman nahkea kirissä ja hävisi selityksittä mm. Ambitious Beatille. Takarivin lähtöpaikka on iso miinus nopealle avaajalle.

1 Jamie Pointin otteet ailahtelevat. Kunto on hyvällä mallilla ja asetelmat ovat otolliset yllätykselle, mikäli tammalla on oikea kilpailupäivä.

Pelijakauma: Ghost Boy (22%) on väärä suosikki.

Juoksunkulku: Priceless Ace torjuu Rainbow Cherryn kiihdytyksessä ja etenee keulaan. Jamie Point pyrkii pitämään paikan 2. sisällä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:8,4,5,10,1,3,12,11,9
Suuri:8,4,5,10,1,3,12,11,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Applehill Express laukkasi viimeksi, mutta normaalisti kyseessä on ravivarma tapaus. Forssassa ori näytti ennen lähtölinjaa tulleen hypyn jälkeen normaalilta. Tätä ennen Applehill Express kiihdytti auton takaa suoraan keulaan ja voitti niukasti, mutta varmasti. Tälläkin kertaa ori nähtäneen keulassa.

Haastajat: 10 Saturnus Dell voitti Lappeessa tauolta paluussaan pystyyn keulasta. Vermossa ori nousi 5. sisältä 800 jäljellä toiselle ja kiri tiukassa totokamppailussa kolmanneksi. Tällä kertaa vastus on sopivampi, kun Jamiesonin kaltaista luokkamenijää ei ole vastassa.

Ailahteleva 2 Rim Bay Quebec saa hyvän juoksun kärjen lähellä, ja sellaisella ruuna pystyy kamppailemaan totosijoista. Eilen Kouvolassa ruuna näytti parempia puoliaan ja kiri 2. sisältä kakkoseksi uudella ennätyksellä. Rim Bay Quebec avaa kovaa, mutta täydellä matkalla sillä ajetaan todennäköisesti selästä.

9 Caroline's Truck oli viimeksi Vermossa hyväksyttävä keulasta, vaikka kieltämättä voittoakin tarjottiin, kun kierros oli vain 19-vauhtinen. Teivossa tamma oli parempi ja voitti helposti piikistä. Tällä kertaa valmentaja ajaa Caroline's Truckia.

7 Vertigo Wayward kilpailee hyvässä iskussa, mutta voittoputken jatkuminen olisi hyvätasoisessa lähdössä yllätys. Ensimmäisessä voitossaan ruuna nousi 3. sisältä loppukurvissa toiselle ja hyökkäsi samassa kolmannelle kirien varmaan voittoon. Viimeksi Vertigo Wayward nousi 3. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle ja voitti varmasti.

Pelijakauma: Vertigo Wayward (17%) on hienolla taulullaan ylipelattu.

Juoksunkulku: Rim Bay Quebec avaa keulaan ja luovuttaa paikkansa Applehill Expressille.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6,10,2,9,7
Suuri:6,10,2,9,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4
Toto4-2: 4
Toto4-3: 8,4,5,10,1,3,12,11,9
Toto4-4: 6,10,2,9,7
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 4,3,6,2,7
Toto4-2: 4
Toto4-3: 8,4,5,10,1,3,12,11,9
Toto4-4: 6,10,2,9,7
Hinta: 45,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›