Perttu

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Vermo 22.3.2015

Julkaistu:

Toto4
Sunnuntaina ravataan ensin Levin jääradalla kello 14 ja sen jälkeen pääradalla Vermossa kello 17.30 alkaen. Toto4-vihjerivin kohtalo ratkeaa Vermossa. Alkutahdit paukuttaa avauskohteen suursuosikki Classic St Pat.

Toto4-1

Suosikki: 2 Classic St Patilla on loistava tilaisuus palata voittokantaan. Nopea avaaja johtanee sopivaa tehtävää alusta loppuun. Hevonen on edelleen kovassa kunnossa, vaikka pariin viime kilpailuun ei ole tullut ykköstiloja. Toissa kerralla Vermossa ajovirheeseen paloi mitalisija Big Sky Hurricanen voittamassa kilvassa. Viimeksi ruuna oli hyvä kakkonen keulavoittaja An-Ladyn rinnalta.

Haastajat/yllättäjät: 8 Darth Vader on riviään paremmassa kunnossa. Toissa kerralla ruuna jäi pussiin ja viimeksi se kiri 3. ulkoa viimeiset 400 metriä 12,8-vauhdilla tullen vahvasti perille asti. Classic St Patin sisäpuolelta Darth Vader olisi ollut jopa vahva haastaja, mutta ulkoradalta tehtävä taitaa olla liian vaikea, ainakin jos vastustajilta ei tule apuja matkavauhdin muodossa. 1 Beebop Laday on nopea startista ja juossee suosikin selässä. Tamma ei kuitenkaan voi olla parhaimmillaan suoraan yli puolen vuoden kilpailutauolta. Kokenut 6 Felix Pro voisi innostua tauosta räväkkään loppuvetoon, jos ja kun juoksee ilman kenkiä jenkkikärryt takana kuten valmentaja Jonne Väkeväinen kaavailee. Pelaamaton 3 Xman Kemp on kelpo hevonen, josta Tapio Perttunen odottelee pärjäävää hevosta sarjoihinsa kauden edetessä. Aloituskisa pitkän tauon jäljiltä ei vielä luvannut ihmeitä kun ori pysytteli alusta loppuun takajoukoissa, mutta startti teki varmasti hyvää.

Juoksunkulku: Classic St Pat avaa keulaan ja saa Beebop Ladayn peesiinsä.

Pelijakauma: Classic St Pat (68%) on oikein pelattu suosikki eikä kaipaa varmistuksia T4-lapulle.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Ranch Movie Star nousee sopivannäköisessä tehtävässä pelipohjaksi. Toissa kerralla Vermossa huomattavasti tätä kovemmassa Grainfield Fionan voittamassa T65-lähdössä Harri Koivusen ajokki kiri 5. ulkoa hyvin perille sisäradan vetäessä. Koivunen ajoi riskillä sisäkautta ja lopussa hevoselle saattoi jäädä hieman voimia talteenkin. Viimeksi Don Corleonin voittamassa laatulähdössä Ranch Movie Star lähti selässä kiriin vajaat 900m ennen maalia ja kulki viimeiset 800 metriä 15,5-vauhdilla. Tässä lähdössä samanlainen suoritus piisaa kärkikamppailuun.

Haastajat: 8 Pop Up on niin nopea startista, että riistänee ulkoradaltakin keulat. Viimeksi pitkältä kilpailutauolta palatessaan ruuna spurttasi lopun hyväksyttävästi 5. sisältä ja startti alla vie eteenpäin. 7 Stora Lasse oli viime syksynä kovassa vireessä, mutta tämän vuoden puolella pyörä ei ole pyörinyt samalla lailla. Viime viikolla Forssassa ruuna teki kaukaa takaa asiallisen kirin ja vaikuttaa sen perusteella ainakin lievästi nousukuntoiselta. Kirikykyinen 10 Get Going Grace ei vakuuttanut viimeksi 5. ulkoa, mutta pidetään silti peleissä, kun vastus vaikuttaa nyt hiukan helpommalta.

Yllättäjät: 4 Dreamy Boom Boom on kyvykäs hevonen tällaiseen lähtöön, mutta starttaa poisjäänti alla lievänä kysymysmerkkinä. Viime kilpailussaan Kouvolassa ruuna spurttasi pussista päästyään asiallisesti loppusuoraa, vaikka kärkikamppailuun ei ollut asiaa kärjen lopettaessa kovaa. 3 Augustus väläyttelee silloin tällöin hyvä kirejä. Viimeksi lounasraveissa se ajautui kirissä neljännelle radalle jo viimeisen takasuoran alussa ja kesti loppuvetonsa kunnialla perille keulahevosen hallitessa. 6 Sweet Choco Star antaa harvoin kaikkensa, mutta voisi virkistyä kesäbalanssissa. 12 Rhapsody In Rock on lähdön parhaita hevosia, mutta surkea lähtöpaikka verottaa voiton todennäköisyyttä isolla kädellä.

Juoksunkulku: Pop Up riistää keulat, mistä sillä myös ajetaan.

Pelijakauma: Ranch Movie Star (47%) on ylipelattu eikä kelpaa varmaksi. Pop Up (11%) on hyvä merkki. Dreamy Boom Boom (2%) on makea yllätyshaku. Revityslähtö.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5,8,7,10,4
Suuri:5,8,7,10,4,3,6,12,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kovia esityksiä laatulähdöissä tehnyt 8 Sirkan Sakari starttaa melko selvänä suosikkina. Viime voitossaan Seinäjoen T76-lähdössä ruuna löi kovia hevosia 3. ulkoa 800 metrin kirillä. Myös viimeksi pitkällä matkalla hevonen oli hyvä kärkiryhmästä, vaikka putosi lopussa mitalistien kyydistä.

Haastajat: 6 Vitter on ikäluokkatason kyky ja debytoi tänään Teemu Okkolinin tallista. Tallitietojen perusteella viime syksyn Kriterium-nelonen on heti pelihevosia. 7 Faks Vilja paikkasi viimeksi Suomen-debyytissään vahvasti alun laukan. Se runnoi loppukaarteessa jo kärkeen, kunnes laukkasi uudelleen vajaat 400 metriä ennen maalia. Vaikka vastassa on nyt kovempia hevosia kuin viimeksi, tammaa ei kannata tyystin unohtaa.

Yllättäjät: Paalun vauhdikkammalta vaikuttaa 3 Hilavitku, vaikka sen kunto jäikin näkemättä viimeksi taukostartissa. 2 Enriko puolestaan kulki viimeksi Forssassa 5. ulkoa kirikierroksen 30,4-vauhdilla. Ravivarma menijä lienee todennäköisin keulahevonen pieneltä paalulta ainakin aluksi. 10 Luisterin Vire on kunnossa, mutta saattaa nousta sopimattomassa sarjassa pitkältä takamatkalta ylipelatuksi.

Juoksunkulku: Jos Hilavitku ravaa, se etenee keulaan ohi Enrikon.

Pelijakauma: Sirkan Sakari (30%) on alipelattu suosikki ja kapeimpien lappujen varmahaku. Faks Vilja (10%) on kiinnostavin varmistusrasti.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:8,6,7
Suuri:8,6,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 5 Ideal du Point on harmillisen laukkaherkkä ja voittaa siksi kykyihinsä nähden harvoin. Viimeksi paha lähtölaukka pilasi pelin. Ari Moilanen ajeli kaukana takana maaliin saakka ja Ideal du Point näytti ihan normaalilta, joten kunnossa ei ole vikaa. Viimeiset 1900 metriä hevonen kulki 15,8-vauhdilla. Epäonnistumisriskiin peilaten Ideal du Point ei kuitenkaan ole paljon pelattuna varma-ainesta.

Haastajat: 4 Benito Kievitshof on riviään paremmassa kunnossa ja nousee kilvan idearastiksi. Toissa kerralla ruuna laukkasi yllättävästi 2. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa. Viimeksi se laukkasi sekä alussa että uudelleen 800 metriä ennen maalia, jääden porukasta ratkaisevan oloisesti. Loppumatkan Benito Kievitshof kulki tosi väkevästi ja ohitti muutaman väsyvän. Ruuna ei ole ihan niin laukkaherkkä kuin viime starttien perusteella voisi kuvitella. 2 Fager mahtuu myös peleihin vaikka valmentaja Timo Korvenniemi varoittelee, että hevonen on tauon jäljiltä hiukan pulskassa kunnossa. Todennäköinen keulajuoksu ja sopiva vastus painavat kuitenkin vaakakupissa enemmän. 7 Mr Pekka voitti viimeksi vauhtijuoksun saatuaan unelmareissun 3. sisällä. Nyt haastavalta lähtöradalta tehtävästä tulee vaikeampi.

Yllättäjät: 10 Lightning McQueen on riviään parempi menijä. Se ei loistanut vielä viimeksi pikku tauolta, mutta pidetään startti alla peleissä. 6 Leonas Smilla ei ole voittajatyyppiä, mutta voi järjestää nopeutensa turvin yllätyksen, jos suosikit epäonnistuvat. Viimeksi se spurttasi hänniltä hyväksyttävästi loppusuoraa.

Juoksunkulku: Fager lähtee viemään joukkoa.

Pelijakauma: Benito Kievitshof (15%) erottuu suosikeista parhaaksi rastiksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,4,2
Suuri:5,4,2,7,10,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 5,8,7,10,4
Toto4-3: 8,6,7
Toto4-4: 5,4,2
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 5,8,7,10,4,3,6,12,11
Toto4-3: 8,6,7
Toto4-4: 5,4,2,7,10,6,1
Hinta: 37,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt