Sami, Samuli

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 15.3.2015

Julkaistu:

TOTO4
Jokimaalla jaetaan paikkoja Suomen Cupin finaaliin. IS Ravien varma löytyy heti avauskohteesta.

Toto4-1

Pelisuosikki/varma: 1 Aqua’s Solenoid seurasi viimeksi ylivoimaisen Velvet Girlin takaa kakkoseksi. Nyt vastus on todella köykäinen ja tamma on ansaitusti selvä suosikki. Kun keulapaikan pitäminenkin onnistuu vaivattomasti, voi Mika Forssin ajokista kaavailla varmaa.

Kovimmat haastajat: 6 Beyoncee on tarkka juoksuta, mutta kirii muutaman sata metriä kiukkuisesti. Lähtöpaikka on tammalle vähän ulkona, sillä sisäpuolella on muutama nopeampi avaaja.

8 Sahara Hotshot on ykköshaastaja. Tommi Kylliäisen valmennettava oli Vermossa takajoukoista vaikean tehtävän edessä, mutta parempaan sen olisi kuitenkin pitänyt pystyä. Päätöslenkin ruuna tuli vain 18,9-vauhtia. Tälläisessä lähdössä Sahara Hotshot pystyy hyvänä päivänään menestymään kuolemanpaikaltakin.

Juoksunkulku: Aqua’s Solenoid pitää helposti johtopaikan.

Pelijakauma: Aqua’s Solenoid (54 %) on hitusen liikaa pelattu, mutta on kuitenkin hyvä varmaehdokas. Kokonaisuudessaan pitkälti oikein pelattu kohde.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 9 Aki-Vei on kolunnut koko ajan kivikovia 76-lähtöjä ja esiintynyt niissä lähes poikkeuksetta erinomaisesti. Pienessä lähdössä ehtii 40 metrin pakiltakin voittokamppailuun. Ruunan kohdalla on ollut iso asia, että se on varmistunut kovasti.

Kovimmat haastajat: 2 Turbo-Impi sijoittui syksyllä Villinmiehen Tammakilvassa kakkoseksi. Teemu Okkolinin mukaan tamma on mennyt talven aika reilusti eteenpäin ja hänellä on hevosesta kovat odotukset. Parhaimmillaan tamma ei tietenkään suoraan tauolta ole, mutta ei sitä helppo ole kammeta ulos johtopaikalta.

5 Leon Salama on noussut kerrassaan hurjaan kuntoon. Eilen Vermossa ori avasi ulkoa lujaa keulaan ja taisteli kovassa lopetuksessa upeasti kakkoseksi. Lyhyt starttiväli on suomenhevosten kohdalla usemmiten enemmän etu kuin haitta.

Yllättäjät: 7 Vinkan Hovi kiri eilen onnistuneen juoksun jälkeen ykköseksi. Ruunan huumori tuntuu olevan tällä hetkellä kohdallaan ja se on jälleen mahdollinen menestyjä. Takakengättömyys on piristänyt hevosta ja kengitystietoja kannattaakin tarkkailla.

8 Zeus on hyväluokkainen hevonen, eikä ole tauoltakaan vaaraton. Ori on pystynyt ennenkin kaatamaan tämänkertaisia vastustajiaan.

Juoksunkulku: Turbo-Impi avaa johtopaikalle, josta sillä todennäköisesti myös ajetaan.

Pelijakauma: Leon Salama (15 %) on alipelattu, 1 Diori (16 %) ylipelattu, 7 Vinkan Hovi (8 %) ja 8 Zeus (5 %) ovat hyviä yllätyshakuja.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:9,5,2,7,8
Suuri:9,5,2,7,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 9 Jamieson on E-P Mäkisen mukaan kärsinyt viime starteissa jäätikköradasta, mutta esimerkiksi viime kilpailussa oli hyvääkin. Valmentaja on mielissään varsinkin siitä, että hevonen on uusien päävehkeiden myötä huomattavasti aiempaa paremmin kuskin hallinnassa. Sunnuntaina siltä päästään ottamaan kengät pois ja tästä on ruunalle merkittävästi hyötyä. Jamieson on todennäköinen voittaja, mutta mistään suoritusvarmasta hevosesta ei ole kyse ja siksi yli 60:n prosentit ovat liian kovat, olkoonkin että vastus on tosi sopiva.

Kovimmat haastajat: 3 Decolla on luokkaa, mutta ori ei ole noussut vastoinkäymisten jälkeen sille tasolle, mitä uran ensimmäiset startin antoivat odottaa. Tässä se on tauoltakin perushevosia.

7 Ghost Boy yllätti talvella yhdellä keulasoololla, mutta sen jälkeen on taas ollut täydellä matkalla tasaisempaa. Jos Jamieson ei onnistu, on paluu voittokantaan täysin mahdollinen.

Yllättäjä: 12 Jag Rapide ei ole riittänyt Kyvyt Esiin-lähdöissä, mutta nyt vastus on paljon köykäisempi. Teivon voittojuoksun kaltaisena se ei ole mahdoton jättiyllättäjä. Lähtöpaikka on parantanut poisjääntien myötä selvästi.

Juoksunkulku: Ghost Boy pamauttaa ulkoa keulaan.

Pelijakauma: Jamiesonia (57 %) pelataan jonkin verran liikaa. Deco (9 %) ja Jag Rapide (2 %) ovat potentiaalisia yllättäjiä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9
Suuri:9,3,7,10,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 2 Capo The Eemil teki Derbyn Talvisuosikissa kelpo juoksun kovia hevosia vastaan. Vastassa on nytkin ihan hyviä hevosia, mutta Capo The Eemil on juossut pääasiassa vieläkin tasokkaammissa tehtävissä. Ruuna ei ole nopea lähtijä, mutta on valmiiksi toisella radalla ja saa mukavan reissun 2.-3. ulkona.

Kovimmat haastajat: 4 Master Mariner on tehnyt keulaporukoista hyviä juoksuja ja päässee tällä kertaa keulaan. VIimeksi Vermossa se oli sisällä pitkään vailla kiritilaa, eikä syttynyt kiritilaa saatuaan ihmetekoihin.

8 Like You laukkasi viimeksi lähtöön. Tamma oli sen jälkeen toivottoman tehtävän edessä kärkisijoja ajatellen, muttei kuitenkaan vaikuttanut tyhjältä kun laukkasi maalisuoralla uudelleen. Paikka on tietysti kurja, mutta tamma pystyy tekemään omaa juoksuaan.

12-aikainen 11 Sauvignon Blance debytoi Suomessa. Lähtöpaikka on starttiraketille kurja ja valmentaja on epävarma sen suhteen, miten hevonen suorittaa toisten takaa. Luokaltaan se on näihin sarjoihin helposti riittävä menijä.

Yllättäjät: 6 Baudron on mielenkiintoinen hevonen. Mäkinen aikoo kuitenkin ajaa tämän startin maltillisesti hevoseen tutustuen, eikä sijoituspaineita ole.

Juoksunkulku: Master Mariner juoksee keulassa, Get Going Grace seuraa.

Pelijakauma: Yllätysaltis kohde. Capo The Eemil (24 %) ja Master Mariner (9 %) ovat kiinnostavia rasteja. Baudron (12 %) on ylipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2,4,8,11,7
Suuri:2,4,8,11,7,6,5,3,1,12,10,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1
Toto4-2: 9,5,2,7,8
Toto4-3: 9
Toto4-4: 2,4,8,11,7
Hinta: 5,00 €

Suuri
Toto4-1: 1
Toto4-2: 9,5,2,7,8
Toto4-3: 9,3,7,10,12
Toto4-4: 2,4,8,11,7,6,5,3,1,12,10,9
Hinta: 60,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›