Leena, Matleena

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Forssa Toto4 13.3.2015

Julkaistu:

TOTO4
Pilvenmäellä ravataan Special-merkeissä, kun ravi-illassa karsitaan Pilvenmäki Special -suurkilpailun finalisteja. Pelilliset ideat löytyvät kahden suosikin ohipelistä.

Toto4-1

Pelisuosikki: 4 Speed Of Dynamite on suorittanut pitkän poissaolonsa jälkeen pelkästään hyvällä tasolla. Ruuna voitti Fast Cup -karsinnan terävällä kirillä 2. ulkoa ja kiri finaalissakin hyvin 3. ulkoa. Nyt tehtävä haiskahtaa keulajuoksulta ja Ari Moilasen ajokki on ansaitusti suosikki.

Kovin haastaja: 3 Albin Palema tulee kisaan sekavalla taululla, mutta Risto Airaksinen varoittelee hevosen olevan paljon tauluaan kyvykkäämpi. Ennen taukoaan Vermossa pussiin jääneeltä menijältä riisutaan nyt kenkiä ja se kuuluu ajoissa suosikin tueksi lapuille. 

Yllättäjät: 6 Captain Sparrow palaa tauolta arvoituksena, sillä alla ei ole kovempaa ajoa. Kyvyt riittäisivät, mutta ori taitaa vaatia startteja alle. Oulun T75-lähdössä hyvin kirinyt 7 Erica Luxx palasi Ylivieskassa johtavan takaa voittajaksi, muttei silti erityisesti vakuuttanut, eikä sama taso riitä tässä. 10 Jupiter Cake ja 11 Rainbow Cherry ovat yllätysvalmiita, mikäli kärki innostuu turhan reippaaseen vauhdinpitoon. 5 Eventually palaa tauolta arvoituksena, mutta tamma saattaa varsinkin ilman kenkiä olla heti yllättävän hyvä.  

Pelijakauma: Speed Of Dynamiten peliosuus on liian korkealla, mutta ei siitä silti saa ohipeliä. Albin Palema on huomioitu yllättävän hyvin, mutta kiinnostaa silti eniten. Rainbow Cherryn yksi prsentti on liian vähän, vaikkei se todennäköinen voittaja olekaan.  

Juoksunkulku: Speed Of Dynamite avaa johtoon. Albin Palema kiertää rinnalle vaatimaan vauhtia.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4,3
Suuri:4,3,6,10,11,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: Forssassa flopannut 1 Freddie Ale esitti Lahdessa hyvän lopetuksen sisäratajuoksun jälkeen, mutta emme allekirjoita laisinkaan sen selvää suosikkiasemaa, eikä ruuna kelpaa näin pelattuna suosikkina mukaan peleihin. Mika Forss tuskin pystyy sisältä puolustamaan johtopaikkaan ja ongelmat voivat sen jälkeen kasaantua.    

Kovimmat haastajat: 7 Ambitious Beat voitti Lappeessa kovassa lopetuksessa johtavan takaa varmasti. Ori on aiemmin osoittanut pystyvänsä tekemään omaa juoksuaan ja olevansa kehityskykyinen yksilö. Aktiivisella ajolla ori voisi päästä tässä keulaan saakka.

2 Chili Factor vieraili viimeisessään Ruotsin pääradalla ja oli aivan asiallinen. Juoksunkulusta tuli siellä vain hieman hankala. Rehti ruuna saa hyvän paikan toiselta radalta ja pystyy hyvään kiriin.

4 Jumping Joiner on kasannut voittonsa hieman tätä helpommista tehtävistä, mutta ei ole ulkona tässäkään.    

Yllättäjät: 11 Atlas Bibolla on alla hyvät kirit Fast Cup -lähdöistä ja ruuna on pelimielessä sopivan unohdettu. 9 Ginder aloitti helpossa lähdössä rehdillä kuolemanpaikkaesityksellä. Alussa sähäkkä 6 Cool Victorioso on hevonen joka voisi innostua kovastikin ilman kenkiä ja sen balanssia kannattaa seurata. 5 Enjoy Emilia alisuoritti ennen taukoaan, mutta on saanut nyt sairastauon jälkeen startin kroppaansa.    

Pelijakauma: Freddie Ale on karkeasti ylipelattu. Chili Factor ja Atlas Bibo ovat mielenkiintoisimmat haut. Vain kaksiprosenttiset Ginder ja Enjoy Emilia kuuluvat mukaan. 

Juoksunkulku: Ristory Haan ja Cool Victorioso avaavat parhaiten, mutta molemmille kelpaa kaiken järjen mukaan selkä eteen ja Ambitious Beat voisi päästä lopulta keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,2,4,11
Suuri:7,2,4,11,9,6,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 3 Timeless Croft on saanut taulunsa kuntoon sopivissa lähdöissä tarkoilla juoksuilla, mutta ei ole esittänyt mitään sellaista, että hevonen ansaitsisi tässä seurassa suosikkiaseman. Rohkeasti ohi. 

Kovimmat haastajat: 1 Ramble On kiri Kouvolassa asiallisesti 4. ulkoa, vaikka kärki jäi saavuttamatta. Ruunan lähtönopeuden puute voi muodostua tässä ongelmaksi, mutta vauhtikestävyys on lähdön parhaita.

11 Robocop XO:sta on pelattu monesti suosikkina ohi, mutta asia muuttuu nyt kun se on jäämässä peliosuuksien puolesta selkeästi haastajan rooliin. Ruuna otti Vermossa ihmeellisen laukan keulapaikalta viimeisen takasuoran alussa ja laukkasi siinä menestystään.     

Yllättäjät: Pystyvän 4 Don Herkuleksen kiri katkesi tauolta paluussa hieman, mutta ruuna voi olla startti alla merkittävästi parempi. 9 Tyrone Power voitti Lappeessa lounasravilähdön suuremmin vakuuttamatta keulapaikalta. Ruuna palasi tuohon pitkältä tauolta ja varmasti parantaa, mutta tuskin tarpeeksi.    

Pelijakauma: Timeless Croft ja Tyrone Power ovat liikaa pelattuja. 

Juoksunkulku: 6 Toffee Caramel avaa keulaan, mutta kaipaa selkää eteensä. Pelihevosten kuskeista terävimmällä on sauma hakea johtopaikka avauspuolikkaalla.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1,11
Suuri:1,11,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki/varma: 6 Lecrosse kiri Vermossa Derbyn Talvisuosikiksi ja se on komea meriitti, vaikka lähtö olikin hieman vähäverinen. Ruuna on tehnyt säännöllisen vahvaa työtä kaikenlaisilla juoksunkuluilla ja ansaitsee selvän suosikin aseman, vaikka tarjolla taitaa olla paikka johtavan rinnalla. Lecrossella on edellytykset olla paras siitäkin.   

Kovin haastaja: 3 Boy Staunton olisi parhaimmillaan ollessaan keulasta vaikea lyötävä suosikillekin ja näillä peliosuuksilla tekisi mieli nostaa ori sen kaveriksi. Kauden alku on ollut kuitenkin vaisuhko ja Boy Staunton saa tyytyä selkeään haastajan rooliin.   

Yllättäjä: Säännöllisesti kovissa lähdöissä juossut 4 Boulard jäi Lahdessa pussiin.  

Pelijakauma: Lecrossen peliprosentit ovat alustavasti hieman liian korkealla, mutta se kelpaa rivin selvästi todennäköisimpänä voittajana varmaksi.    

Juoksunkulku: Boy Staunton avaa keulaan ohi Bluehill's Thunderin. Lecrossella on suuri vaara jäädä johtavan rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4,3
Toto4-2: 7,2,4,11
Toto4-3: 1,11
Toto4-4: 6
Hinta: 3,20 €

Suuri
Toto4-1: 4,3,6,10,11,5
Toto4-2: 7,2,4,11,9,6,5
Toto4-3: 1,11,4
Toto4-4: 6
Hinta: 25,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›