Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 11.3.2015 - voitto tuplana kiitos!

Julkaistu:

Toto65
Vermon Toto65-kierroksen runsaasta varmatarjonnasta esiin nousevat T65-5:n Carmela sekä päätöskohteen Magnat. Suurien suosikkien varassa killuvat vihjerivit varustetaan T6-merkinnällä eli vain ylimpään voittoluokkaan kohdistaen. Tällöin voitto tulisi täysosuman tullen tuplana.

Toto65-1

Suosikki: 1 Alex von Bentz on niukka kärkirankkauksemme. Toissa kerralla Jokimaalla ruuna hallitsi juoksua varmoin ottein keulapaikalta. Viimeksi se seurasi taas vastassa olevaa 5 Classic St Patia kirissä, mutta ei päässyt ohi. Kovakuntoisessa hevosessa ei mielestämme ole ainesta varmaksi, sillä se saattaa menettää keulapaikan kiihdytyksessä, tai ainakin kiihdytys on vaarassa venyä pitkäksi. Toki Classic St Patin selästäkin saisi todennäköisesti mahdollisuuden, sillä aktiivisella otteella ajavan E-P Mäkisen taakse tuskin jää pussiin.

Haastajat: Toinen kova on siis edellä mainittu Classic St Pat. Se voitti Alex von Bentzin viime kohtaamisessa 25.5. Vermossa, kun ei antanut tälle kirissä ohitusmahdollisuuksia. Viimeksi kuski nosti turhaan keulavoittaja Big Sky Hurricanen selästä ulos jo 850 metriä ennen maalia ja menetti siihen mitalisijan. Classic St Pat on salama-avaaja, joka pääsee heti ensi metreillä heti täyteen vauhtiin. Vaikka myös suosikki Alex von Bentz lähtee kovaa, uskomme Classic St Patin pystyvän riistämään siltä keulat. Keulasta ruuna heittäisi suosikille tosi kovan haasteen. 8 Westcoast Pirate kirmasi viimeksi helppoon voittoon saatuaan unelmajuoksun johtavan takana. Ulkokaistalta reissu ei onnistu yhtä hyvin.

Yllättäjät: 7 Super Karma teki viimeksi lupaavan 12-vauhtisen 700 metrin kirin kaukaa 5. ulkoa ja vaikuttaa olevan vahvasti tuloillaan. Varsinkin jos kärki aloittaa liian kovaa, ruuna nousee lopussa mitalitaistoon. 3 Darth Vader muistetaan reilun kuukauden takaa avoimen Isokengän yllätyskakkosena. Silloin se hävisi suojajuoksun jälkeen vain Super Fridolle. Viimeksi ruuna jäi voimia tallella pussiin.

Juoksunkulku: Classic St Pat osoittautuu eturivin nopeimmaksi. Ylivauhdin vaara on olemassa.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko on papereissamme lähes tasavahva, joten Classic St Pat (31%) on niistä parempi rasti.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:1,5
Suuri:1,5,8,7,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 12 Suomipoika on kasannut komean voittoputken ja vaikuttaa luokkahevoselta, sillä se ei ole tarvinnut voitoissaan muiden apuja. Forssassa se ehti kärkeen todella kaukaa takaa, ja viimeksi keulasta irtosi 25-vauhtinen lopetus. Nyt tehtävä on kuitenkin paljon kovempi, joten ruuna ei kelpaa paljon pelattuna varmaksi.

Haastajat: 4 Sohvin Santeri nostetaan positiivisten tallikommenttien ryydittämänä rankingin kakkoseksi. Lauri Turusen mukaan ruuna kärsi sunnuntain taukostartissa rataan tarranneista hokeista, ja Turunen arveli että hevonen voi parantaa nyt kesäbalanssissa yllättävän paljon. Lisäksi Turunen vihjasi, että talvella ajettujen hiittien perusteella Sohvin Santeri on kehittynyt etenkin vauhtien puolesta. Kun kyseessä on pystyvä T76-tason hevonen, tämä voi tarkoittaa illan vastustajille hikisiä hetkiä, varsinkin kuin kovimmat haastajat starttaavat takarivistä. Kolmas kova on 11 Rokin Maxi, joka vakuutti voittojuoksussaan pitkällä kirillä ja oli viimeksikin mainio, kun sai pitkällä matkalla outoa painetta statisti Akkaattalta. Rokin Maxi oli loppusuoran alussa laukatessaan vielä toisena.

Yllättäjät: Väkivahva 7 Lumitykki on laatumenijä, mutta tällä hetkellä harmillisen laukkaherkässä tilassa, mikä pudottaa sen yllättäjäkategoriaan. 5 Hultgårds Erika oli toissa kerralla mainio johtavan rinnalta. Viimeksi se laukkasi lyhyesti lähtöön eikä päässyt yrittämään lopussa täysin vapaasti 4. sisältä. 10 Mylverin Eko on viime starttien perusteella kuntoutunut ja olisi yllätysvalmis varsinkin, jos siltä riisutaan kenkiä pois.

Juoksunkulku: Sohvin Santeri etenee keulaan.

Pelijakauma: Suomipoika (44%) on reippaasti ylipelattu vaikealta paikalta ja rohkeimmille jopa ohipeliainesta. Sohvin Santeri (22%) on papereissamme lähes yhtä todennäköinen voittaja kuin suosikki. Myös Rokin Maxi (14%) on alipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:4,11
Suuri:12,4,11,7,5,3,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 5 Aragorn Hoss oli selvä pettymys debyytissään Kati Lindsbergin käsistä. Ruuna ei ravannut hyvin ja laukkasi lopulta kärjen takaa loppukaarteen alussa. Pystyvää hevosta ei kannata vielä unohtaa, sillä se voi nousta nopeasti tasolleen kesäbalanssissa. Pelillistä mielenkiintoa paljon pelatussa Aragorn Hossissa ei kuitenkaan vieläkään ole ilman tuoreita näyttöjä.

Haastajat: 10 Starito oli aluksi jopa kärkirankkauksemme, mutta pudotetaan haastajiin, kun tallikommenteissa ilmeni että hevonen palaa sairaustauolta. Viime kilpailussaan Las Vegasin voittamassa T76-finaalissa Starito oli valmentaja Isto Kuisman mukaan jo kipeä, ja sen jälkeen hevonen sairasti kurkunpäätulehduksen päälle myös monella tallilla viime aikoina kiusanneen vuohisiin rupea tekevän virustaudin. Huippukuntoina Starito pärjäisi tässä tehtävässä ilman muuta. Pelaajat näkyvät innostuneen tällä viikolla kovasti 4 Sahara Rougesta, kun hevonen voitti viimeksi johtavan rinnalta ja nyt ohjissa vahvistaa Ari Kela. IS Ravien papareissa Sahara Rouge on vain yksi lähdön pakollisista rasteista. 6 Wallanderin vauhti ei riittänyt viimeksi kirissä. Edelliskerralla se oli 2. ulkoa ylivoimainen.

Yllättäjät: 12 Global Resource voitti toissa kerralla niukasti keulasta. Viimeksi tamma kiri 2. ulkoa viimeiset 700 metriä voitokkaasti 13,7-vauhtia. Poisjäännit helpottavat hieman vaikealle lähtöpaikalle arvotun hevosen tehtävää. Otteitaan parantanut 3 Enrico Narva juossee joko keulassa tai johtavan takana. Viimeksi rapakelissä ori irtosi ihan hyvällä tyylillä voittotaistoon Dounowhereurgoinin kanssa.

Juoksunkulku: Radoilta 2-4 avataan parhaiten. Enrico Narva tai Sahara Rouge juoksee keulassa.

Pelijakauma: Tasainen kohde, jossa koko suosikkikolmikko on enemmän tai vähemmän yliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:5,10,4,6,12
Suuri:5,10,4,6,12,1,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 4 Don Corleone on kilpaillut nousujohteisesti talvitauon jälkeen. Solvallassa jäi ainakin hiukan jossiteltavaa passiivisen ajosuorituksen jälkeen. Viimeksi ruuna voitti keulasta löysin rantein. Don Corleon alkaa olla taas parhaimmillaan, ja varsinkin jos se villiintyy samanlaiseen suoritukseen kuin syksyllä Vermossa 12-alkuisen ajan pikamatkalla painellessaan, vastustajat ovat helisemässä.

Haastajat: 6 Tilia's Abraham oli tosi hyvä viimeksi Derbyn Talvisuosikissa. Se painosti herkeämättä keulassa juossutta Apache Kempiä. Vaikka lopussa tuli ymmärrettävästi väsy ja Lecrosse pääsi keräämään hedelmät, hevoselle annetaan viime esityksestä täydet pisteet. Erkki-Pekka Mäkinen arvelee, että nyt "tyhjennysharjoitus" alla ruuna on makeimmillaan. 9 Amaretto Scoop voitti viimeksi keulasta pystyyn lähdön, joka ei ollut ainakaan tätä tehtävää heikkotasoisempi. Ruuna hyötyisi kovasti, jos kiihdytys venyisi pitkäksi suosikkien toimesta. 3 Magpie osallistunee myös kiihdytykseen. Tamma on tehnyt viimeisissään mainiot kirit parijonosta.

Yllättäjät: 1 Angel Valley jäi toissa kerralla Vermossa sisäradalta ilman kiritilaa. Viime viikolla Bakels Birdlandin voittamassa kilvassa tamma teki voitavansa matkattuaan 3.-4. ulkona. Sisäradalta tarjolla oleva suojajuoksu voi auttaa tamman voittotaistoon saakka. 8 Goldshoe Rolei on kovassa kunnossa, mutta ulkoradalta se jää matkavauhdin armoille.

Juoksunkulku: Ainakin radoilta 3,4 ja 6 tavoitellaan keulapaikkaa ja myös 7 Lee van Cleef voi maustaa kiihdytystä. Ylivauhdin vaara on ilmeinen.

Pelijakauma: Tasainen koitos tämäkin. Amaretto Scoop (15%) on pelihevosista edullisin merkki ja Angel Valley (4%) maistuva yllätyshaku.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:4,6,9,3,1
Suuri:4,6,9,3,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki/T65-varma: 6 Carmela on kierroksen ensimmäinen varmavalintamme. Tamma hallitsi viimeksi keulasta hienolla tyylillä ja lopetti vaivattoman oloisesti 22,5-vauhtia. Jotain samaa odottelemme siltä nytkin, vaikka vastus kovenee. Keulajuoksu näyttää taas todennäköiseltä, kun pieneltä paalulta on jäänyt hevosia pois. Lisäksi päivän kunto on viime starttien perusteella Carmelan puolella sen kovimpia haastajia vastaan.

Haastajat: 10 Saaga S on valtakunnan TOP3-tammoja ja lyönyt onnistuessaan parhaita oriita ja ruuniakin. Viime startin perusteella huippukuntoon on kuitenkin vielä niin paljon matkaa, että Saaga S rankataan nousukuntoisenakin vain haastajaksi. Esitys oli todella tukkoinen 4. sisältä. Kirikykyinen 8 Oktaavia sen sijaan on viime juoksujen perusteella hyvässä kunnossa, mutta voittaminen on ollut sille vanhemmiten harvinaista herkkua.

Yllättäjät: 3 Eicku spurttasi viimeksi sisäradalta viimeiset 400 metriä peräti 21-kyytiä. Suojajuoksu Carmelan takana auttaisi nopean tamman taas mitalitaistoon. 7 Yllin Kyllin on aina vaarallinen tammakoitoksissa, vaikka tuoreet näytöt puuttuvat.

Juoksunkulku: Carmela etenee keulaan ohi Eickun.

Pelijakauma: Carmela (46%) voisi olla hiukan enemmänkin pelattu ja on edullisena suosikkina varma-ainesta.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki/T65-varma: 10 Magnat on kierroksen todennäköisin voittaja. Ruuna palasi viimeksi pikku paussilta valmiissa vireessä ja lopetti raskalla radalla keulasta kuin pintakaasulla 12-kyytiä. Startti vie hevosta varmasti eteenpäin. Magnat ei ole vielä koskaan voittanut kolmella kilometrillä, mutta pitkä matka ei ole sille minkäänlainen ongelma, joten kymmenes yritys voi sanoa toden.

Haastajat: 8 Global Kid hurmasi toissa kerralla, kun voitti pitkällä matkalla alun pahan laukan jälkeenkin. Ruuna on suosikin ykköshaastaja, mutta muistetaan samalla, että tasavauhtinen talvikelijyrä kärsii suhteessa vastustajiin, kun vauhdit kiihtyvät kesäbaanoilla.

Yllättäjät: 11 Harmi's Frido kuuluu kilvan kyvykkäimpiin ja on mielenkiintoinen seurattava, mutta Magnatin lyöminen suoraan talvitauolta yllättäisi. Tällä kertaa ihan unohettu 9 Demi de Veluwe voi järjestää yllätyksen, jos kirivoimat säästyvät loppuun oikealle hetkelle. Toissa kerralla Vermossa se oli yllättää Amazing Soulin ja viimeksi juoksunkulku meni kaikella tapaa pieleen.

Juoksunkulku: Magnat ehtii takamatkalaisista ensimmäisenä hakemaan keulat joltakin paaluhevosista.

Pelijakauma: Magnat (68%) kelpaa paljon pelattunakin T65-varmaksi. Jos suursuosikkia varmistelee, edullisin haku on Demi de Veluwe (3%).

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:10
Suuri:10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 1,5
Toto65-2: 4,11
Toto65-3: 5,10,4,6,12
Toto65-4: 4,6,9,3,1
Toto65-5: 6
Toto65-6: 10
Hinta: 10,00 €

Suuri
Toto65-1: 1,5,8,7,3
Toto65-2: 12,4,11,7,5,3,10
Toto65-3: 5,10,4,6,12,1,3
Toto65-4: 4,6,9,3,1
Toto65-5: 6
Toto65-6: 10
Hinta: 122,50 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt