Mervi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 10.3.2015

Julkaistu:

TOTO4
Tiistaina ravataan Seinäjoella, mistä löytyy mukavasti pelillisistä ideaa.

Toto4-1

Suosikki: Monipuolinen 1 All In pyrkii pitämään keulapaikan hallussaan ja johtamaan lähdön jokaista metriä. Oulussa ruuna oli takaa vailla mahdollisuuksia eikä hevonen ollut muutenkaan niin terävä kuin monesti aikaisemmin. Lappeessa ruuna pääsi keulapaikalle ja oli parempi kamppaillen kärkisijoista.

Haastajat: 6 Orderly on kilpaillut huomattavasti tätä kovemmissa tehtävissä, joten tulosrivistö ei kerro mitään tamman iskukyvystä. Orderly juoksi helmikuun ensimmäisessä kisassa 4. sisällä, mistä se lopetti viimeisen suoran positiivisesti. Viimeksi Orderly nousi 4. sisältä kiriin viimeisen takasuoran lopussa ja tuli sen minkä jaloistaan pääsi, mutta vauhti ei yksinkertaisesti riittänyt maalisuoralla. Orderly on tasainen avaaja, jonka vahvuudet on tasokkaassa loppukirissä.

2 Hamtaro S ei ole nopea startista ja kyseessä on tasavauhtinen menijä, joten lähtöpaikka ei voisi olla parempi. Jyväskylässä ruuna kiri 5. ulkoa väkevästi kakkoseksi eikä ollut viimeksikään huono 4. ulkoa. Ruunan vauhti ei yksinkertaisesti riittänyt parempaan. Maalissa Hamtaro S ei näyttänyt väsyneeltä.

Nopea 5 Feast Your Eyes juoksee joko keulassa tai johtavan takana. Kauden avausstartissa mainiosti kuolemanpaikalta tsempannut ori sai viimeksi aiheetonta prässiä keulapaikalla, minkä jälkeen päätöspuolikas oli hankala.

4 O'littlebigjoe on tauluaan vaarallisempi ja onnistuessaan se pystyy nousemaan voittokamppailuun.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Feast Your Eyes riistää All Iniltä johtopaikan kiihdytyksessä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,6,2,5,4
Suuri:1,6,2,5,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Blendior on kakkoskohteen selvä suosikki. Psyykkaamme ruunalle keulajuoksua, millä sitä on vaikea lyödä. Tuoreimman voittonsa Blendior otti helposti nimenomaan keulasta. Tätä ennen ruuna ei ollut sanonut viimeistä sanaansa totosijan suhteen laukatessaan Vermossa johtavan rinnalta. Ravilla ruuna olisi taistellut tiukasti kolmossijasta.

Haastajat: Kyvykäs 4 Magnifik C.D. palasi hienossa iskussa tauolta. Ori vyöryi johtavan rinnalta kärkeen toiseksi viimeisessä kaarteessa ja jatkoi helppoon voittoon. Alla oli pitkä tauko, joten tiedossa voi olla parempaa, kun ori sai vetreyttävän startin alle.

12 Opening Day kilpailee hyvässä iskussa, mutta ori ei ole parhaalla mahdollisella tavalla sarjassa sisällä, ja pakilta tämän lähdön voittaminen ei ole helppoa. Voittonsa ori otti hyvällä kirillä 4. ulkoa. Viimeksi ori seurasi ylisarjassa mainiosti kaksariin. Parin poisjäännin myötä lähdössä on mukana enää kymmenen valjakkoa ja ori saattaa saada hyvät asemat suht' läheltä kärkeä.

Pitkään varjojen mailla kilpaillut 2 Nelilyn Airking osoitti Turussa piristymisen merkkejä kirimällä 3. ulkoa asiallisesti. Lähtöpaikka on hyvä ja tarkkaan juoksuun on mahdollisuudet.

Osaavista käsistä tuleva 1 Mr Bling Bling pystyy tsemppaamaan tototaistoon, mutta voitto olisi pitkältä tauolta yllätys.

Pelijakauma: Blendior (35%) on alipelattu suosikki.

Juoksunkulku: Blendior hakee keulapaikan ja vetää tasaista vauhtia. Magnifik C.D. jää johtavan rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5
Suuri:5,4,12,1,2,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 9 Paradise Leader on takarivin lähtöpaikasta huolimatta kolmannen kohteen suosikkimme. Tamma jatkaa mainiossa iskussa eikä se urallaan jäänyt ilman kaksarisijoitusta. Viimeksi Oulussa Toto76-voitto oli lähellä, kun tamma pääsi keulahevosen laukattua piikkiin maalisuoralla. Prince Dean ehti ohi, mutta tamma oli hyvä kakkonen. Tätä ennen Bodenissa Paradise Leader hävisi vain aidanvierttä kirineelle vastustajalle.

Haastajat: Asetelmat suosivat katapulttiavaaja 4 Winter's Playboyta. Ruuna katsoi Seinäjoella kasiradalta keulat, jatki myöhemmin 2. sisällä ja oli varma kakkonen. Viimeksi Teivossa Winter's Playboy matkasi johtavan kannassa, nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja tsemppasi tälläkin kertaa kakkoseksi. Ruunan voittosaldo näyttää edelleen nollaa, mutta tällä kertaa ykköseen on mahdollisuuksia, kun suosikkien rintama ei ole laaja.

1 Bel Ari pääsee hyvin matkaan, mutta se ei voi kiihdytyksessä mitään Winter's Playboylle. Hyvään juoksuun on joka tapauksessa saumat. Ruuna kilpailee tasaisessa vireessä, mistä osoituksena keulasta tullut kolmostila Teivosta. Tätä ennen ruuna juoksi 3. sisällä, siirtyi loppukaarteessa kirikaistoille ja tsemppasi totoon.

11 Decena on tauluaan raikkaampi menijä ja paussilta se kannattaa ottaa mukaan, jos lähtöön revittää merkkejä. Myös pahalta paikalta starttaava 12 Shiny Ray voi yllättää, jos kärki vetää matkalla ylivauhtia.

Pelijakauma: Paradise Leader käy kakkossuosikkina varmaksi.

Juoksunkulku: Winter's Playboy ottaa kyselemättä keulat eikä tällä kertaa luovu paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Donaldinjo pääsee loistoasemista matkaan ja koko matkan johto on mahdollinen. Ruuna ei toissa kerralla kestänyt 12,5-avauksen jälkeen voittoon, vaikka olikin hyväksyttävä. Voiton vei kova Las Vegas. Viimeksi Donaldinjo avasi 10,5-vauhtia, minkä jälkeen ruuna sai rauhoittaa tempoa selvästi. Päätöspuolikkaalla sillä ei ollut hädän päivää. Ruuna on auton takaa starttiraketti.

Haastajat: 5 Alice Sisu on noussut kovaan vireeseen. Teivossa tamma kiri 4. ulkoa asiallisesti kolmanneksi. Viimeksi Alice Sisu lähti 5. ulkoa kolmannelle viimeisellä takasuoralla ja kiersi vahvasti perille. Ensimmäisillä metreillä Alice Sisu ei ole nopeimpia, mutta päätöskierroksen tamma tulee normaalisti vahvasti.

Vahva 6 Beach Duke kiersi Vermossa 4. ulkoa pitkällä kirillä varmaan voittoon. Viimeksi kyvykäs menijä oli laukkatuulella. Lähtöpaikka on haastava, kun ruuna ei ole auton takaa nopeimpia.

1 Man In Black on tauluaan vaarallisempi. Ylivieskassa ori juoksi lähtölaukan jälkeen 6. sisällä, mistä se nousi loppukaarteessa kiriin, mutta toinen laukka vesitti menestymismahdollisuudet. Hyvä loppuveto osoitti, että kunto on mainio.

Pelijakauma: Oikein pelattu koitos.

Juoksunkulku: Donaldinjo ottaa piikin ja Ciao Amiral paikan 2. sisältä. Alice Sisu tai Beach Duke jää kuolemanpaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3,5,6,1,2,9
Suuri:3,5,6,1,2,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,6,2,5,4
Toto4-2: 5
Toto4-3: 9
Toto4-4: 3,5,6,1,2,9
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,6,2,5,4
Toto4-2: 5,4,12,1,2,8
Toto4-3: 9
Toto4-4: 3,5,6,1,2,9
Hinta: 36,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›