Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 9.3.2015

Julkaistu:

TOTO4
Joensuun TOTO4:stä löytyy varteenotettava varmaehdokas jokaiseen kohteeseen. Vihjesysteemiemme läpivarmoina toimivat hevoset, jotka keräävät ansaitusti suuren pelikannatuksen.

Toto4-1

Pelisuosikki: 4 Madman ei säväyttänyt viime startissa 3. ulkoa, mutta pystyy kyllä parempaan. Myös sillä on pieni paussi alla. Ruunalla on mainio tilaisuus edetä keulaan, jossa se saisi todennäköisesti tehdä täysin oman juoksunsa.

Kovimmat haastajat: 10 Sandelsson palaa tauolta, mutta on siitä huolimatta niukka suosikkimme. Viime kauden näytöt ovat tähän porukkaan riittäviä.

9 Yankee’s Dude oli Kuopiossa johtavan takaa jo hyvissä ajoin seuraamisvaikeuksissa. Pätkänopealla hevosella on kuitenkin pienessä lähdössä mahdollisuutensa, varsinkin kun matkalla pidetään rauhallista tahtia.

12 Icemanin etuna on se, että se on päässyt starttailemaan nyt suosikkeja säännöllisemmin. Joensuussa ori otti johtavan takaa maksimit.

Juoksunkulku: Madman etenee avauspuolikkaan aikana keulaan. Kuolemanpaikalle ei ole tunkua.

Pelijakauma: Sandelsson (22 %) on alipelattu, Yankee’s Dude yliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10
Suuri:10,4,12,9,11,7,2,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki/varma: 4 Koivikon Kalle on päässyt jälleen sopivaan aikatasoitukseen ja kun edeltä lähtee vain muutama hevonen, pääsee ori nopeasti keulaan hallitsemaan tapahtumia. Markun Porokan suojatti oli Kuopiossa tasapainoisen näköinen ja muu kuin voitto olisi suuryllätys.

Kovin haastaja: 8 Virijori on eturivin oriita maassamme, mutta 20 metriä edeltä lähteävä Koivikon Kallen lyöminen suoraan tauolta olisi yllätys.

Juoksunkulku: Koivikon Kalle etenee nopeasti pitävään piikkiin.

Pelijakauma: Koivikon Kalle on ansaitusti jättisuosikki.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 2 Ice Insanity on yksi kierroksen monista varmaehdokkaista. Tamma on kierrellyt kahdessa viime startissa voittoon, vaikka reissut eivät todellakaan ole olleet helppoja. Ice Insanity ei ole ensi metreillä erityisen nopea, joten keulaan ei ole välttämättä asiaa. Mikään välttämättömyys se ei kuitenkaan ole, kuten on viime starteissa nähty.

Kovimmat haastajat: 7 BWT Hazel oli Lappeessa hänniltä toki vaikean tehtävän edessä, mutta esitys jäi tasapaksuksi. Toisaalta alla oli 2,5 kuukauden paussi. Starttiväli on jälleen venähtänyt yli kuukauteen. Mikäli Arto Laaksonen lataa alkuun, on tammalla mahdollisuus päästä keulaan saakka.

11 Super Lendalund omaa erittäin hyvän kapasiteetin ja paluuta odotetaan mielenkiinnolla. Marko Hakkaraisen kommentit olivat sen verran pessimistiset, ettei ruuna mahdu vasta kuin isompaan vihjesysteemiin.

Yllättäjät: 8 Minto’s Starman on ollut talven starteissa pettymys, mutta pystyy parempaan. Jos Ice Insanity ei onnistu, muuttuu lähtö erittäin avoimeksi.

Juoksunkulku: Ice Insanity tai BWT Hazel on lopullinen keulahevonen. Matkavauhti tulee olemaan maltillista.

Pelijakauma: Ice Insanity (32 %) on aliarvostettu suosikki.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2
Suuri:2,7,11,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki/varma: Hirmukunnossa kilpaileva 5 Vilar Lake kohtaa laadukkaita vastustajia, mutta koska niistä parhaimmat palaavat tauolta ja ovat takarivissä, kelpaa ruuna varmaksi. Lappeessa T76-lähdön johtavan rinnalta hoidellut ruuna päässee tällä kertaa varsin vaivattomasti keulaan.

Kovimmat haastajat: 9 Archie Dream teki viime kaudella muutamia vallan hurjia juoksuja ja keulaspesialistin maineessa ollut ruuna alkoi menestymään myös takaa. Nyt se palaa tauolta erittäin varovaisin kommentein.

12 Snowline Dream teki loistavan viime sesongin. Jere Taulio on tyytyväinen siihen miten tamman talvi on sujunut, mutta ensimmäinen startti ajetaan passiivisesti.

Yllättäjät: 1 Steel Robo palasi helmikuussa Oulussa tauolta ja jäi vaisun startin jälkeen uudestaan pienelle paussille. Ruunan kapasiteetista kertoo syksyllä Jokimaalla tehty 14-tulos täydellä matkalla, mutta tuskinpa se sentään tauolta pystyy Vilar Lakea lyömään.

2 Reborn Excalibur kiri Oulun T76-lähdössä 3. ulkoa aivan voittaneen Tir Du Cauxin rinnalle ja on loistavalta lähtöpaikalta mahdollinen yllättäjä.

3 Petitchanson Bigi on äärimmäisen nopea tamma ja juossee tässä suosikin takana. Sieltä kaksarisijoitus on otettavissa.

Juoksunkulku: Vilar Lake johtaa, Petitchanson Bigi juoksee sen takana. You Know on todella nopea avaaja ja voi halutessaan heittää oman mausteensa alkukiihdytykseen.

Pelijakauma: Vilar Lake (53 %) on oikein pelattu. Steel Robo (1 %), Reborn Excalibur (4 %) ja Petitchanson Bigi (3 %) ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Archie Dream (12 %) ja Snowline Dream (14 %) tuntuvat tauolta ylipelatuilta.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10
Toto4-2: 4
Toto4-3: 2
Toto4-4: 5
Hinta: 0,20 €

Suuri
Toto4-1: 10,4,12,9,11,7,2,1
Toto4-2: 4
Toto4-3: 2,7,11,8
Toto4-4: 5
Hinta: 6,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›