Soini, Veini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Ylivieska 6.3.2015

Julkaistu:

TOTO4
Ylivieskan Toto4:ssä luotetaan päätöskohteen Prince Deaniin, jolta odotetaan koko matkan hallintaa.

Toto4-1

Suosikki: 12 Turon Myrsky on saanut pitkän taukonsa jälkeen kolme starttia alle ja ori parantaa otteitaan jatkuvasti. Tällä kertaa tehtävä näyttää sen verran sopivalta, että ori starttaa suosikkina matkaan. Kuopiossa Turon Myrsky otti ensimmäisen takasuoran alussa lyhyen laukan, ja jatkoi tämän jälkeen 6. sisällä, mistä hevonen tuli tasaisesti viimeiset metrit. Viimeksi Turon Myrsky avasi pakilta ensimmäisellä takasuoralla keulaan, jatkoi toisessa kaarteessa johtavan takana ja piti lopussa asemansa.

Haastajat: 1 Teskeri olisi ravilla kova tekijä, mutta laukka on erittäin herkässä. Kuopiosssa ori laukkasi lähtöön ja jäi selvästi. 900 jäljellä ori sai pääjoukon kiinni ja lopetti vahvasti. Viimeksi ori laukkasi 600 jäljellä kolmannelta radalta. Raville selvittyään Teskeri pinkoi vauhdikkaasti maaliin. Kunto on hyvällä mallilla.

7 Mian Mari voi hyvällä juoksulla yllättää. Kuopiossa tamma ei saanut parastaan irti 3. ulkoa, mutta viimeksi se oli hieman parempi Toto76:ssa 3. sisältä.

2 Lumi-Aatos saanee hyvän juoksun kärjen tuntumassa. Voittoon vaadittaisiin petrausta, mutta totosija on mahdollinen.

Tauolta palaavan hallitsevan ravikuningattaren 11 Mokomanin voitto ei ole todennäköinen, mutta taustajoukkojen mukaan kolmen-neljän joukkoon on mahdollisuuksia.

Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Teskeri pitää ravilla pysyessään keulat ja Lumi-Aatos siirtyy tämän kantaan. Teskerin laukatessa Lumi-Aatos hoitaa vetovastuun.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:12,1,7,11
Suuri:12,1,7,11,2,10,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 12,5- vauhtinen avaus oli liikaa 1 Kiikku's Damelle suoraan tauolta, mutta tamma saattaa parantaa startti alla. Lähtö on tällä kertaa sopivaa tasoa. Kiikku's Dame pääsee hyvin matkaan, muttei ole ensiaskelilla räjähtävän nopea. Tamma pystynee pitämään keulapaikan hallussaan, kun ulkopuolella ei ole starttikanuunoita. Piikistä näyttävästi ravaavan Kiikku's Damen voitto ei yllättäisi.

Haastajat: 2 Inferno pilasi Bodenissa laukkaan ensimmäisellä takasuoralla. Viimeksi ruuna oli maanmainio lähtiessään kiriin toiseksi viimeisessä kaarteessa. Viimeisellä takasuoralla ruuna siirtyi vapaalle ja tykitti ahnaasti kärkeä kohti. Maalisuoralla ruuna eteni selvään voittoon. Samanlaisilla otteilla voittokulun jatkuminen on täysin mahdollista.

9 Ettan ei jaksanut Seinäjoella puristaa 4. ulkoa voittotaistoon. Viimeksi Oulussa tamman juoksu onnistui paremmin ja Ettan kiri 2./3. sisältä varmasti kakkoseksi.

11 Teeny Weeny kiri Kuopiossa hyväksyttävästi hankalista asemista 5. ulkoa. Oulussa starttiväli oli lyhyempi ja tamma teki hyvän esityksen keulasta Toto76:ssa. Lähtöpaikka on hankala, mutta kunto on hyvä.

Vahvan oloinen 7 Bonhomme ei ole vielä Suomessa onnistunut. Seinäjoella 4. ulkoa tasaisesti kirinyt ruuna nousi Oulussa ensimmäisellä takasuoralla parijonosta kolmannelle ja eteni johtavan rinnalle. Menestystä ei Toto76:ssa tullut, mutta aktiivinen ajotaktiikka kieli luottamuksesta hevoseen. Iltaraveissa Bonhomme kannattaa huomioida, mikäli lähtöön rastaa useita merkkejä.

Pelijakauma: Teeny Weeny (6%) on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Kiikku's Dame pitää keulapaikan hallussaan. Duran's Best tai Bwt Gamble pääsee 2. sisälle. Bonhomme kiertää kuolemanpaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1,2,9,11
Suuri:1,2,9,11,7,10,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kolmas kohde näyttää etukäteen neljän kaupalta. Vahva 3 Lictor ei ollut Kuopiossa sanonut viimeistä sanaansa laukatessaan kärkikamppailusta johtavan rinnalta loppukaarteessa. Viimeksi Seinäjoella ori hakeutui samalle paikalle ja jyräsi viimeisellä sadalla metrillä väkisin ykköseksi. Lictor pystyy menestymään paikalta kuin paikalta, kunhan matkavauhti on tasaista.

Haastajat: 12 Benjamin Duo aloitti voittotehtailunsa 3. ulkoa, ja tämä sai jatkoa seuraavassa startissa, kun ruuna kiri 2. ulkoa ykköseksi. Viimeksi reissusta tuli liian haastava 7. sisältä/8. ulkoa, mutta Benjamin Duo ei hävinnyt kolmatta sijaa kuin puoli mittaa. Tuon startin perusteella kunto on voittostarttien kaltaisella tasolla.

2 Ranch Keen tähtää tarkkaan juoksuun, millaisella kärkisija on mahdollinen. Teivossa tamma lähti 900 jäljellä kolmannelle ja oli jonkin verran sijoitustaan parempi. Viimeksi Ranch Keen hallitsi lounasraveissa keulapaikalta.

9 Blue Porschen viimeisin startti meni vihkoon, ja tuon startin saa unohtaa. Oriilta aukesi korvat lähtökiihdytyksessä eikä tasaisen kovaan matkavauhtiin tottunut jenkki ollut omimmillaan taktiikkajuoksussa. Lisäksi ratakaan ei ollut mieleen. Sopivalla juoksulla Blue Porsche pystyy olemaan kärkihevosia.

Pelijakauma: Oikein pelattu kohde.

Juoksunkulku: E.V. Towine katsoo ensimmäiset keulat. Jatkossa Ranch Keen hakee keulapaikan haltuunsa. Lictor tulee vierelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,12,2,9
Suuri:3,12,2,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Prince Dean ei ollut toissa kerralla keulavoiton jälkeen yhtä terävä 2. ulkoa, mutta viimeksi ruuna palasi voittokantaan ja tekikin sen parhaimmassa mahdollisessa kohdassa Toto76:ssa. Prince Dean avasi keulaan, mutta juoksi lopulta 3. sisällä. Kiriväylä aukesi loppukaarteessa ja keulahevosen laukattua ruuna eteni varmaan voittoon. Tällä kertaa Prince Dean juoksee keulassa.

Haastajat: Vahva 3 Big Lebowski palasi paussilta hyvässä tikissä ja tsemppasi kuolemanpaikalta totoon. Ruuna pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla.

4 Erica Luxx lopetti toissa kerralla positiivisesti viimeisestä parista ulkoa. Viimeksi Toto76:ssa tamma juoksi 4./5. sisällä, mistä se kiri viimeiset metrit lähdön kovinta vauhtia. Nousukuntoinen Erica Luxx on huomioitava varhain.

Yllättäjäosastolta huomioidaan 6 Man In Black, joka kilpailee hyvässä iskussa ja lähiaikoina voittokin on mahdollinen. Turussa ori kiri mainiosti 6. ulkoa. Viimeksi meno ei ollut aivan yhtä terävää 2. ulkoa. Lähtöpaikka on haastava, kun suosikkikolmikko pääsee matkaan sisäpuolelta. Siksi voittoon vaaditaan ripaus onnea.

Pelijakauma: Prince Dean kelpaa 35-prosenttisena pelikohteeksi.

Juoksunkulku: Prince Dean avaa helposti keulaan ja saa Big Lebowskin rinnalleen.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 12,1,7,11
Toto4-2: 1,2,9,11
Toto4-3: 3,12,2,9
Toto4-4: 2
Hinta: 12,80 €

Suuri
Toto4-1: 12,1,7,11,2,10,5
Toto4-2: 1,2,9,11,7,10,12
Toto4-3: 3,12,2,9
Toto4-4: 2
Hinta: 39,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›