Minja, Miisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Teivo 17.2.2015

Julkaistu:

TOTO4
Teivon TOTO4-kohteet vaikuttavat selväpiirteiseltä ja suuriin voittoihin tuskin pääsee muilla kuin kerrotuilla systeemeillä. Varmamme on avauskohteen Malabar Kroisos, joka voitti Forssassa suoraan tauolta hieman tämänkertaisesta tasokkaamman lähdön.

Toto4-1

Suosikki: 6 Malabar Kroisos palasi Forssassa tauolta vahvassa vireessä. Ruuna matkasi 2. ulkona, josta kiri 750 metrin mittaisella kirillä varmasti ykköseksi. Tämänkertainen lähtö ei näytä ainakaan kovemmalta, joten Kimmo Kalliolan suojatti on nyt jo suosikki. Lähtönopeus riittää keulapaikan valtaamiseen, josta Kalliola tämän lähdön todennäköisesti myös ajaa.

Kovimmat haastajat: 4 Luck Carrierin juoksut eivät ole viime aikoina onnistuneet, mutta hevosen kunnossa ei ole vikaa. Lauantaina se kiri tätä tasokkaammassa lähdössä tilaa saatuaan asiallisesti.

Starttinopea 7 Lindalake voi päästä ulkoakin johtavan kantaan, josta kaksarisija on otettavissa.

11 Famous Legacy teki joulukuussa pari kovaa juoksua, mutta sen jälkeen on ollut vaikeaa. Perjantaina se oli 3. sisältä todella kesy.

Yllättäjä: 10 Oscar Magia ei esittänyt kolme viikkoa sitten sisäratajuoksun jälkeen mitään. Hyvänä päivänään se riittää tälläisessä lähdössä.

Pelijakauma: Malabar Kroisos on alipelattu ja mainio varma. Famous Legacy on yliarvostettu.

Juoksunkulku: Malabar Kroisos juoksee keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 Jamieson paineli Teivossa matkalla selvässä johtoasemassa ja hävisi lopulta tiukassa kamppailussa sisärataa toisena juosseelle Jaquinta Gozalle. Lyhyt matka on ruunan mieleen ja Mäkisen taktiikka on taatusti suoraviivainen. Mikäli Jamieson suorittaa parhaalla tasollaan, se tuskin on lyötävissä, mutta mistään suoritusvarmasta hevosesta ei ole kyse. Siksi ei varmaksi kuin pieneen systeemiin.

Kovimmat haastajat: 3 Ramble On oli perjantaina johtavan rinnalta asiallinen neljäs ja startti vei sitä varmasti eteenpäin. Ruuna ei lähde lujaa, mutta saa hyvältä paikalta kelpo asemat.

2 Preziosa Gianfi kiri Vermossa ylivauhtisessa juokusssa voittoon. Vastus oli tuolloin kevyempi ja nyt ykkössija tulisi meille peliprosentteja isompana yllätyksenä.

Yllättäjä: 8 Rocking Young kiri viikko sitten 4. ulkoa vahvasti ykköseksi. Ruuna jaksaa tehdä omaa juoksuaan ja sitä ominaisuutta tarvitaankin nyt, sillä lähtöpaikka on selvästi pahimpia vastustajia haastavampi. Hevosena se kuitenkin kestää vertailun lähdön eniten pelattuihin, vaikka peliosuus on neljä kertaa pienempi.

Pelijakauma: Jamieson (33 %) on aliarvostettu suosikki. Ramble On ja Preziosa Gianfi (32 %) ovat hieman ylipelattuja kun taas Rocking Young (9 %) on hyvä yllätyshaku.

Juoksunkulku: Jamieson etenee nopeasti johtopaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6
Suuri:2,3,6,7,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 1 Apache Kemp laukkasi toissa kerralla vastaavalta paikalta. Mikäli kyvykäs ruuna lähtee ravia, pystynee se pitämään keulat. Siitä Markku Niemisen suojatti olisi vaikeasti lyötävissä, sillä kuntokäyrä näyttää ylöspäin. Teivon T76-finaalissa se kiri viimeiset 600 metriä 13,9-vauhtia ja oli hyvä kolmas. Edelle jäivät vain selässä tullut Love De Villeneuve ja keulassa juossut Rapido Streamline.

Kovimmat haastajat: 2 Viking Wonder teki Jokimaalla väkevän nousun kakkoseksi häviten vain Ideal Du Pointille. Nyt ruunalla on parempi paikka kuin aikoihin kun tasainen lähtijä on valmiiksi toisella radalla. Nyt kun kuskikin vahvistuu, kuuluu Viking Wonder jokaiselle lapulle.

7 Blendior kiersi Vermossa toiselle ilman selkää, josta oli tekemässä kelpo juoksua, kunnes laukkasi maalisuoralla. Sitä edellisessä se hävisi vain sisältä tuikanneelle Laurila's Denethorille. Turun T76-lähdössä Blendior painui oli painumassa viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalta keulaan kunnes laukkasi.

Yllättäjä: Asiallisia juoksuja tehnyt 11 Armani Cates on vaarallinen, mikäli lähtöön saadaan vauhtia. Vermossa se kiri 2. ulkoa viimeisest 700 metriä 13,7-kyytä. Edelle jäi vain erittäin hyvä kolmikko.

Pelijakauma: Apache Kempiä pelataan liian vähän.

Juoksunkulku: Apache Kemp pitää ravia lähtiessään johtopaikan. Sen laukatessa Blendior etenee halkomaan tuulta.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1,2,7,11
Suuri:1,2,5,6,7,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Muutaman startin tauon jälkeen alle saanut 3 Don Maurizio on niukka suosikki. Parannusta pitää toki tapahtua, sillä ori ei ryntäillyt viimeksi saatuaan johtavan takaa kiritilaa. Lähtö on kylläkin nyt kokonaisuutena helpompi. Timo Leivon ajokki lähtee kovaa ja sillä ajetaan keulasta, josta on ollut selvästi parempi kuin muilta juoksupaikoilta.

Kovimmat haastajat: 4 Demi De Veluwe on ehdoton ykköshaastaja. Tamma sai useita kovia startteja putkeen ja taipuminen Teivossa taisi olla ainakin osittain henkistä sorttia. Vermossa se sai nappireissun ja tulitti tilaa saatuaan loppua kiukkuisesti. 

6 Victor Quo Vadis seuraili Porissa johtavan takaa maksimisijoitukseen. Nyt kun ruuna on juossut pienen tauon jälkeen pari starttia ja kyytiin hyppää huippukuski, ei se ole täysin vaaraton.

8 Sweet Hope lähti Teivon T76-lähdössä 3. kaarteessa selässä kolmannelle. Selkä katosi nopeasti ja Sweet Hope itsekin tiputti pian toiselle ja oliyhtäkkiä vailla kiritilaa. Vapaille vesille päästyään se kiri loppua asiallisesti, muttei mitenkään riehunut. Viimeiset 800m 14,5. Paikka paranee poisjääntien myötä, mutta on edelleen kovimpiin vastustajiin nähden tosi haastava.

Pelijakauma: Don Maurizio (29 %) on niukka suosikkimme, vaikka on jäänyt prosenteissa Demi De Veluwen (35 %) varjoon. 

Juoksunkulku:  Don Mauriziolla ajetaan keulasta.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3,4
Suuri:3,4,6,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 6
Toto4-2: 6
Toto4-3: 1,2,7,11
Toto4-4: 3,4
Hinta: 1,60 €

Suuri
Toto4-1: 6
Toto4-2: 2,3,6,7,8
Toto4-3: 1,2,5,6,7,11
Toto4-4: 3,4,6,8
Hinta: 24,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›