Soini, Veini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 4.2.2015

Julkaistu:

Toto65
Luokkaansa nähden oikein sopivaan lähtöön päässyt Capehill's Cadeau on maltillisesti pelattuna suosikkina maukkain varma suurimpien prosenttirohmujen sijasta. Hevosen viime startin epäonnistuminen johtui väärästä balanssista.

Toto65-1

Suosikki: Kolme viikkoa sitten pirteästi loukkaantumistauon jälkeen aloittanut 3 Super Frido oli viime kierroksella pieni pettymys, koska ei verkkaisesta matkavauhdista huolimatta pystynyt pitämään johtopaikkaansa maaliin asti. Suur-Hollola-ajon sankari jatkaa suosikkina, muttei läheskään yhtä suurena.

Haastajat: Oiva talvihevonen 1 Global Kid on ollut toivekeleillään elementissään ja tehnyt jatkuvasti kovia juoksuja kuolemanpaikalta. Viimeksi perjantaina se pääsi pitkästä aikaa helpolla ja oli kevyessä sakissa keulasta pitelemätön. Mikäli Vermossa on loskakeli, Global Kidiin pitää suhtautua pienellä varauksella. Pitävä kavioura sopii parhaiten sen askelluksella.

6 Minos Vang pesi Global Kidin joulun alla 4100 metrin maratonilla, mutta sai myös paljon helpomman reissun tämän takana 2. ulkona. Viimeksi ruuna muistutti epävarmuudestaan ja laukkasi päätöslenkin alussa, kun oli kiertänyt toisen radan kärkeen. Mikäli kirikanuunan vire on pitänyt uudella valmentajalla, se on täysin mahdollinen menestyjä.

Yllättäjät: 5 Le Cupole oli jostain syystä toissa kerralla ponneton, mutta jatkoi toissa keskiviikkona siitä, mihin aikaisemmissa nousujohteisissa starteissaan oli jäänyt ja kiri pontevasti Global Kidin kupeelle.

7 Anthony Web on selvästi tulosriviään vaarallisempi. Se oli kuolemanpaikalta hyvä ennen taukoaan ja myös sen jälkeen viime torstaina.

Pelijakauma: Minos Vang, Anthony Web ja 4 Turbo Viking ovat aliarvostettuja. Super Frido on liian suuri suosikki.

Juoksunkulku: Super Frido johtaa ja Global Kid etenee matkalla sen rinnalle pitämään vauhtia.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:3,1,6
Suuri:3,1,6,5,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Kahden kovan pelihevosen poisjäännit vesittivät lähdön tason. 1 Wallander on nostanut kovasti tasoaan syystauon jälkeen ja on selkeä varmaehdokas. Toissa kerralla hevonen oli täysin pitelemätön keulasta heikkotasoisessa lähdössä. Viimeksi se ei ollut paussin jälkeen aivan yhtä hyvä, vaikka taistoon nousikin, mutta kunnon startti teki sille varmasti hyvää.

Haastajat: Hyväkuntoinen 12 Jupiter Cake on valmis iskemään, jos matkalla pidetään reipasta tempoa. Toissa kerralla se tuli Vermon pitkällä matkalla voimia tallella maaliin säästöreissun jälkeen.

Syksyllä edukseen esiintynyt, mutta vuodenvaihteen tienoilla kahdesti totaalisesti romahtanut 11 Ratu Palema on arvoitus. Viimeksi se oli kipeä, eivätkä tallikommentit ruunasta ole kovin rohkaisevia.

7 Brazen Baron on palannut pitkältä tauolta positiivisissa merkeissä, vaikkei viimeksi jaksanutkaan puristaa kiriään täysillä aivan perille. Ensimmäisellä kerralla hevonen jäi pakettiin.

Yllättäjä: 3 Amado Mion kapasiteetti riittäisi, mutta se kärsii usein ravivaikeuksista. Yleensä pienet huoltopaussit ovat tehneet hevoselle hyvää.

6 Preziosa Gianfille on jäänyt jossiteltavaa monessa juoksussa. Se on oikein tarkalla reissulla yllätysvalmis, jos suosikilla ei ole paras päivänsä.

Pelijakauma: Ratu Palema on järkyttävän ylipelattu.Jupiter Cake, Amado Mio ja Preziosa Gianfi ovat maukkaita rasteja.

Juoksunkulku: Wallander pitää helposti keulat ja Jamie Point liimautuu sen selkään.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:1,12
Suuri:1,12,7,3,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 3 Jussin Veitikka voitti kolme viikkoa sitten Vermossa vastaavan pitkän matkan parastaan antamatta. Hevonen on väsymätön, mutta sen ravi on monesti melkoista hapuilua. Viimeksi ruuna laukkasi loppukaarteessa kuolemanpaikalta voimia tallella, kun ei enää pystynyt pitämään kankeaa askellustaan kasassa, mutta pisteli maalisuoralla vauhdilla. Myös tammikuun alun T76-lähdössä Jussin Veitikka otti viimeisellä takasuoralla kuolemanpaikalta laukan, jonka jälkeen tuli lopun hyvin ja ehti viidenneksi.

Haastajat: 8 Tinon Tykin onnistuminen roikkuu ilmassa. Pitkistä matkoista nauttiva ruuna jäi Lahden taukostartissa pussiin ja kulki viimeksi vahvasti häiriöstä johtuneen laukan jälkeen.

9 Veeran Linkki on palannut hyvävireisenä kymmenen kuukauden tauolta. Ensin se jäi ratkaisevasti laukassaan, mutta tuli juosten maaliin. Toissa kerralla ruuna kiri asiallisesti kakkoseksi ja olisi varmasti viimeksi pärjännyt T76:ssäkin, ellei olisi laukannut etukurvissa hyvistä asemista. Pitkä matka on laskettava sillekin eduksi.

Toissa kerralla väkevästi laukan jälkeen kulkenut 1 Notarik oli viimeksi pieni pettymys ja menetti kärkipaikan jo päätöspuolikkaan alussa. Ruuna kannattaa silti rastata pienimmillekin lapuille, koska suosikit ovat epävarmoja.

Yllättäjä: Viime kaudella kuusi voittoa ja kuusi muuta totosijaa naputelleen 5 Pikku Hyvän vire on parempi, mitä sen tämän vuoden sijoitukset osoittavat. Ensin se oli pitkään sisällä kiinni ja menetti viimeksi liikaa metrejä 1. takasuoran laukassaan.

Pelijakauma: Jussin Veitikan kuuluisi olla suosikki. Notarikia on pelattu liikaa ja Veeran Linkkiä liian vähän.

Juoksunkulku: Jussin Veitikka hakee voimalla keulapaikan Notarikilla, jos aloittaa ravilla.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:3,8,9,1
Suuri:3,8,9,1,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Helpoilla voitoilla Suomessa aloittanut 5 Finally Famous on aiheesta selvä pohjahevonen. Se on näyttänyt olevansa monipuolinen menijä ja esitti viimeksi hyvää lähtönopeuttakin. Sitä ennen jenkki oli 2. ulkoa ylivoimainen 700 metrin kirillä. Erityisen positiivista ahdasliikkeisen hevosen juoksuissa on ollut, että se selvittänyt myös hokkikengät.

Haastajat: 1 Piece Of Metal on kuntoutunut kilpailujen myötä. Toissa kerralla se pisteli joukon perältä tomerasti kolmanneksi lähdön parasta vauhtia ja sinnitteli viimeksi toisen radan kärjestä samalle sijalle. Ykkösrata ei ole normaalisti toivepaikka Piece Of Metalille, mutta koska varsinaiset starttiraketit puuttuvat eturivistä, se voi päästä vaikka kuinka hyviin asemiin.

3 Benito Kievitshof on kohonnut elämänsä vireeseen ja tehnyt jatkuvasti kovia juoksuja kuolemanpaikalta. Toissa kerralla se laukkasi matkalla omia aikojaan joukon keskellä sisäradalla. Viimeksi ruuna menetti voiton loppukaarteen laukassaan, mutta paikkasi erheensä hyvällä loppuvedolla kakkoseksi.

Voimillaan elävä, mutta herkästi laukkaava 8 Ideal du Point on myös suosikin vakavia uhkaajia. Kolme viikkoa sitten se tuhri T65-voiton maalisuoran laukkaan, mutta pysyi viimeksi pitkästä aikaa askelillaan ja jyräsi 5. ulkoa yli kierroksen kirillä kaikki vastustajansa. Ideal du Point on lähdön hevosista ainoa, jolla voisi prässätä suosikkiakin.

10 Golda Mercury oli loukkaantumistauon jälkeisessä juoksussaan vielä tukkoinen. Viime viikolla se oli jo kuin eri hevonen ja spurttasi hyvän selkäreissun jälkeen ylivoimavoittoon. Ruuna voi petrata vieläkin, mutta sitä siltä myös vaaditaan selvästi kovemmassa porukassa.

Yllättäjä: 4 Staro Fantasticista ei saatu vielä kunnon kuvaa Suomen debyytissään. Ruuna laukkasi lähdössä ja uudelleen loppukaarteessa, kun yritti parantaa selissä.

Pelijakauma: Suosikin peliprosentti on kuumentunut liian suureksi. Sen varjolla etenkin Piece Of Metal ja Ideal du Point ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Piece Of Metal pystyy avaamaan ykkösradalta lujempaa kuin moni uskoo, mutta Staro Fantastic juoksee silti keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:5,1,8
Suuri:5,1,3,8,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 2 Capehill’s Cadeau paransi hurjasti loppuvuoden starteissaan ja voitti Vermossa kahdesti pystyyn 2. ulkoa. Viimeksi hevosella ei ollut kuitenkaan kaikki kohdallaan, vaan se laukkasi hitaan kiihdytyksen päätteeksi 1. kurvin alussa ja keskeytti. Rata ja liian lyhyet hokit olivat pontevalla askeleella juoksevaa jässikkää vastaan. Jos ori on taas oma itsensä, sitä vaikea kenenkään lyödä.

Haastajat: Otteitaan petrannut 7 Ypäjä Hereiam avaa niin reippaasti, että saa ulkoakin asemat. Toissa kerralla se sputtasi 3. sisältä omaa vauhtiaan kaikkien ohitse, mutta laukkasi juuri maalinjalla. Viimeksi hevonen oli ylivoimaisen keulavoittajan takaa selvä kakkonen tätä kovemmassa lähdössä.

10 Aqua on kierroksen ylipelatuimpia hevosia eikä mahdu siksi vihjesysteemeihimme. Tamman juoksut ovat onnistuneet kevyemmissä porukoissa hyvin ja sen tulosrivi on päässyt maireaksi. Toissa keralla se oli maalissa toisena, mutta peri voiton, kun ohi spurtannut vastustaja hylättiin murtautumisesta.

Yllättäjät: 11 Livi Import on ollut tallikavereittensa tavoin nousuvireessä. Viimeksi se sinnitteli kuolemanpaikalta hyvin kolmantena maaliin, mutta peri Ypäjä Hereiamin hylkäyksen jälkeen kakkossijan.

Välillä tauolla olleesta 4 Johan Nashista annettiin sen verran mielenkiintoiset tallikommentit, että se on syytä nostaa yllättäjäosastoon.

5 Laramie Pointin viime sijoitusta ei kannata painottaa liikaa. Edellisten hyvien esitysten perusteella se ei ole vaaraton.

Tulosriviään kyvykkäämpi 9 Joker Photo on ollut tänä vuonna vielä tasainen, mutta starttien luulisi jo pian vievän sitä kohti parempia sijoituksia.

Pelijakauma: Suosikki on alipelattu. Aquaa on pelattu selvästi liikaa. Livi Import on edullisin rasti.

Juoksunkulku: Johan Nash, Laramie Point ja Ypäjä Hereiam avaavat parhaiten. Kolmikosta jälkimmäisin kaappaa vetotyöt.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Nostamme 3 Blendiorin rankingkärjeksi, vaikka sillä on alla kaksi epäonnistumista. Oulun T75-finaali meni poskelleen, koska ruuna ei viihtynyt pitkässä reissussa. Lisäksi sisärata oli pöpperöinen. Viimeksi Blendior oli tekemässä fyysisesti vahvaa juoksua, mutta kadotti ravinsa ja laukkasi, kun oli siirtymässä takasuoralla kuolemanpaikalta keulaan. Hevosen paikat on pikkupaussin aikana hoidettu kuntoon. Se pääsee kovimpia vastustajiaan sopivammalta lähtöpaikalta matkaan.

Haastajat: 10 Lecrosse on pärjännyt jatkuvasti. Toissa kerralla voitto meni tiukalle, mutta suorituksen arvoa nosti matkalle pudonnut kenkä. Viimeksi hyvä kirihevonen leiskautti helpomman reissun jälkeen selvään voittoon.

Ykkösrata on normaalisti mainio lähtöpaikka, muttei välttämättä tasaisesti avaavalle 1 Laurila’s Denethorille. Mikäli ruuna välttää kuitenkin pussituksen, se pystyy pärjäämään. Nopean Deauvillen Bokon poisjäänti rinnalta lievensi sen pussitusriskiä. Laurila's Denethor on ollut oikein hyvä lukuun ottamatta viime kuun alun Porin kilpailua, jossa sen ravi ei luistanut parhaalla tavalla lämmityksessäkään.

Yllättäjät: 6 Sahara Rouge on laukkaillut voittostarttiensa jälkeen, mutta sen kunto on säilynyt. Viimeksi se kiri T65:ssä hylättynä mukavasti seitsemäntenä maaliin.

9 Bianca Duo on esittänyt kahdessa viime kilpailussaan uusia puolia ja tehnyt aikaisempaa pontevammin töitä matkalla. Toissa kerralla hevonen voitti jopa kuolemanpaikalta selvällä marginaalilla.

7 Emmahall Laukon otteista on puuttunut vielä loistokkuus, mutta sen vire nousee starttien myötä.

Pelijakauma: Blendiorin kuuluisi olla suosikki.

Juoksunkulku: Blendior vastaa vetotöistä Sahara Rouge rinnallaan.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:3,10
Suuri:3,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 3,1,6
Toto65-2: 1,12
Toto65-3: 3,8,9,1
Toto65-4: 5,1,8
Toto65-5: 2
Toto65-6: 3,10
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto65-1: 3,1,6,5,7
Toto65-2: 1,12,7,3,6
Toto65-3: 3,8,9,1,5
Toto65-4: 5,1,3,8,10
Toto65-5: 2
Toto65-6: 3,10
Hinta: 125,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›