Kuisma

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 19.1. 2015

Julkaistu:

Toto4
Off Lane on ollut viime aikoina hyvin raiteillaan. Ruuna ottaa Kaustisella todennäköisesti kolmannen peräkkäisen voittonsa, mikäli on yhtä hyvä kuin viime kisoissaan.

Toto4-1

Suosikki: 14 Keen Kemp starttaa sopivassa lähdössä suosikkina. Tamman juoksu ei onnistunut toissa kerralla Oulussa Toto75:ssä, missä se jäi 4. sisällä väsyvien takana hännille. Keen Kemp aloitti viimeisellä takasuoralla raivokkaan loppukirin, ja parhaat voimat menivät välispurttiin loppukaarteeseen mentäessä. Viimeksi Keen Kemp juoksi 3. ulkona, leiskautti 550 jäljellä keulaan ja voitti hallitusti.

Haastajat: 12 Felicia Factor jatkaa hyvässä iskussa. Toissa kerralla Felicia Factor juoksi lounasraveissa toisella ilman vetoapua, mistä tamma tsemppasi kolmanneksi. Viimeksi Felicia Factor matkasi 2. ulkona, mistä tamma kiri totoon kovan Lictorin viedessä voiton. Felicia Factor pystyy voittamaan tämän lähdön, mutta se vaatii aavistuken onneakin hankalalta lähtöpaikalta.

Nopea 4 Stone Capes Jive ei riittänyt toissa kerralla 2. sisältä. Viimeksi tamma aloitti keulassa, jatkoi 2000 jäljellä johtavan takana ja piti lopussa kolmanneksi. Tällä kertaa Stone Capes Jivellä ajettaneen keulasta.

Kirikykyinen 2 Liona ottaa alun tarkkaillen, mutta iskee päätöskierroksella. Tamma ei saanut parastaan irti viimeksi 3. ulkoa, mutta se pystyy paljon parempaan suoritukseen.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Stone Capes Jive avaa vaivatta keulaan ja saa vetää mieleistään vauhtia avauskierroksen osalta.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:14,12,4,2
Suuri:14,12,4,2,13,8,7,6,15
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 14 Turoveli starttaa kakkoskohteen suosikkina, vaikka sillä onkin vaisu startti alla, kun ruuna taipui kuolemanpaikalta liian helposti. Ruuna sai yhden kisan tauon jälkeen alle eikä vastus tälläkään kertaa ole pelottava. Mukaan, muttei varmaksi.

Haastajat: 1 Vippaskonsti olisi vaarallinen, mikäli ori pystyisi pitämään keulapaikan hallussaan. Siitä Vippaskonsti on ollut numeroa parempi. Viime kertaisiin heikkoihin juoksuihin ei kannata liikaa tuijottaa, sillä oriilta löytyi Kuopion jälkeen limaa hengitysteistä.

Lähdön ehdoton ideamerkki on 11 Vihin Mahti. Ori lopetti hyvin jo Teivossa 16. joulukuuta, kun löysi 5. sisältä vapaata loppukaarteessa. Vermossa ori laukkasi heti lähdössä hylkäykseen. Viimeksi Vihin Mahti juoksi lähtölaukan jälkeen 6. sisällä, mistä ori tuli voimia tallella maaliin hyvällä tyylillä.

Ailahteleva 6 Jorken Loisto on tauluaan vaarallisempi, mutta onnistuu harvoin. Nopeutta ruunalla on mailille riittävästi ja keulasta tai sen läheisyydestä ykköstila on mahdollinen. Viimeksi ruuna matkasi 3. sisällä eikä löytänyt ratkaisuhetkillä vapaata kiritilaa. Jorken Loisto rankataan ennen liki puolen vuoden tauolta palaavaa 13 Turon Myrskyä.

Pelijakauma: Vihin Mahti on kierroksen parhaita merkkejä - ellei paras. Jorken Loisto saattaa jäädä liian paljon pelatuksi.

Juoksunkulku: Vippaskonsti ja Jorken Loisto kamppailevat lopullisesta piikkipaikasta, vaikka eturivissä on muitakin nopeita avaajia.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:14,1,11
Suuri:14,1,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Mahti-iskuun kohonnut 9 Off Lane iskee takarivistäkin voittotaistoon. Teivossa Off Lane kiri 3. ulkoa vakuuttavaan voittoon ja Oulussa ruuna jyräsi ykköseksi johtavan rinnalta. Teivon hyvään voittoaikaan näytti jäävän varaakin, joten vastustajilla on täysi työ pitää Off Lane poissa korkeimmalta korokkeelta.

Haastajat: 6 Quick Desire joutui Teivossa avaamaan reippaasti, mikä näkyi lopussa, kun taukoa oli alla. Quick Desire jäi etusuoralla 2. sisälle, mistä tamma oli tasainen maalisuoralla. Quick Desire avaa reippaasti ja keulajuoksulla kärkisija on sopivan tempon jälkeen mahdollinen.

8 Kalanchoe P.R. teki sitkeän juoksun joulukuun alussa johtavan rinnalta, minne ori kiersi viimeksi ensimmäisellä takasuoralla. Etusuoralla Kalanchoe P.R. jatkoi 2. ulkona ja tuli viime metrit sitkeästi. Onnistuneella juoksulla Kalanchoe P.R. hakee suosikkien päänahkaa.

5 Brown Victoria on rankingissa vasta neljäntenä, kun tammalla on taukoa alla. Brown Victorialla tähdättäneen hyvään selkäjuoksuun ja mikäli se pääsee sopivasti kiriin, totosija on mahdollinen. Mitään kierroksen kiriä Brown Victorialla tuskin yritetään.

Kankeasti käynnistyvä 4 Fade To Jam selvisi viimeksi 3. ulos. Ruuna ei lähtenyt kolmannelle, kun takaa hyökättiin vaan luotti tuuriin. Loppukurvissa tilaa löytyi ja sitkeä loppukiri riitti voittoon. Toissa kerralla ruuna jäi huonoissa selissä liian kauas eikä sijoitukseen kannata liikaa tuijottaa.

Pelijakauma: Kalanchoe P.R. saattaa jäädä alipelatuksi.

Juoksunkulku: Quick Desire täräyttää piikkiin ohi Debbie's Dartquen. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 Lightsonlightsoff on tasaisen päätöskohteen niukka ykkösmerkki. Jenkki avasi toissa kerralla keulaan, mutta juoksi lopulta 2. sisällä, mistä ruuna kiskaisi maalisuoralla ykköseksi. Viimeksi hyvän voittoprosentin omaava ruuna jäi kuolemanpaikalle ja oli asiallinen neljäs. Eturivistä nopea Lightsonlightsoff olisi ollut selvähkö suosikki.

Haastajat: 3 Meadow Fox pystyy kovaan loppukiriin. Viimeksi ruuna palasi tauolta ja teki hyvän ja pitkän kirin 6. ulkoa, mikä palkittiin kakkostilalla. Meadow Fox tuskin huonontaa startti alla.

Kaustisella paussilta palannut 10 Bory jäi peräti 8. ulos, mistä oli mahdotonta nousta voittoon asti. Bory pystyy parantamaan startti alla, kun ruunaa ei viimeistellä kotioloissa äärimmilleen.

8 All In oli hyvä Oulussa keulasta, ja tällä kertaa starttiväli on lyhyempi. Lähtöasetelmat ovat sen verran hankalat, että All In tarvitsee tuuriakin pystyäkseen nousemaan voittotaistoon.

Vuosina 2009 ja 2010 Suur-Hollolan nimiinsä vienyt 4 Bob Hope palaa pitkältä tauolta. Ori on luonnollisesti tottunut kilpailemaan tätä kovemmissa tehtävissä, mutta starttivälin ollessa pitkä on 11-vuotias veteraani haastaja.

Nopea 5 Benjamin Duo viihtyy maililla. Viimeksi se matkasi All Inin perässä 2. sisällä ja kiritti tätä mainiosti maalisuoralla.

Pelijakauma: Meadow Fox maistuu alustavalla, selvästi alle 10:n prosentin peliosuudella.

Juoksunkulku: Bob Hope katsoo keulat ja ohjastaja valitsee taktiikan sen mukaan, miltä ajokki tuntuu. Benjamin Duo saattaa hakea keulat, jos Bob Hopella valitaan selkätaktiikka.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:9,3,10,8,4,5
Suuri:9,3,10,8,4,5,2,7,11,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 14,12,4,2 14,12,4,2,13,8,7,6,15
Toto4-2 14,1,11 14,1,11
Toto4-3 9 9
Toto4-4 9,3,10,8,4,5 9,3,10,8,4,5,2,7,11,1
Hinta 14,40 € 54,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›