Tiina, Kirsi, Krista

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Kuopio 16.1.2015

Julkaistu:

Toto4
Kuopion Toto4-kohteiden pelillinen näkemys löytyy kakkoskohteesta. Vovori on IS Ravien perjantain ykköspelikohde.

Toto4-1

Suosikki: Tasaisen avauskohteen niukka ykkösmerkki 7 Veluuri lopetti Kuopiossa viime metrit hyvin eikä Oulun-esitystäkään voi moittia. Tamma lähti etusuoralla kolmannelle ilman vetoapua ja tsemppasi totoon. Veluuri pystyy kamppailemaan kärkisijoista, mikäli juoksunkulku menee putkeen.

Haastajat: 5 Vihjeen Veto on ollut viime aikoina epävarma. Kuopiossa ori oli huomattavasti sijoitustaan parempi paikkaamalla ensimmäisen takasuoran laukan mainiosti. Ori nousi loppukaarteessa hänniltä vapaalle ja lopetti viimeisen suoran hyvin.

16 Noriko on vaarallinen, mikäli tamma pääsee iskemään päätöspuolikkaalla sopivista asemista. Paljon on kierrettävää edessä eikä Noriko ole parhaimmillaan ulkoradoilla. Pätkänopeus on tähän lähtöön kovaa luokkaa. Vermossa Noriko paikkasi hyvin laukkansa ja jäi tämän jälkeen tauolle. Tallikommentit oli hieman varovaiset.

6 Eka-Assi matkasi Kuopiossa 4. ulkona, mistä tamma runttasi totoon. Viimeksi Joensuussa Eka-Assi oli laukkatuulella. Perjantaina Eka-Assi on paalun vaarallisimpia.

Tarkkaan selkäjuoksuun tähtäävä 10 Vivantti sekä kurvijuoksuongelmien kanssa paininut 8 Villi-Anna kuuluvat useaan merkkiin mukaan kupongeille.

Pelijakauma: Vihjeen Veto saattaa jäädä edulliseksi merkiksi.

Juoksunkulku: Eka-Assi hakee keulapaikan Shemeikka Waltterilta tai Rosarilta. Vihjeen Veto tai Veluuri jää toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7,5,16,10,8,13,9
Suuri:7,5,16,10,8,13,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohteen ykkösmerkiksi nostamme 1 Vovorin. Ori on ollut mainio viime aikoina, eikä esitys voittostarttien välissäkään ollut huono. Marraskuussa tauolta Vovori matkasi 4. sisällä ja siirtyi viimeisellä takasuoralla kolmannelle. Maalisuoralla ori ehti ykköseksi. Tämän jälkeen Vovori joutui matkaamaan pääosin johtavan rinnalla reippastempoisessa lähdössä, jossa ensimmäinen kierros mentiin 25,5-kyydillä. Viimeisellä takasuoralla Vovori otti laukkoja, muttei näyttänyt olevan täysin kylmä. Viimeksi Vovori lepatti 3. sisältä ykköseksi. Ori ei ole startista nopeimpia, mutta päätöskierroksella se pystyy esittämään vahvan kirin.

Haastajat: 3 Hymynkare juoksi Kuopiossa lähtölaukan jälkeen 5. ulkona. Kolmannen sijan salaisuus oli ohjastajan oivallus loppukaarteessa, missä valjakko pääsi etenemään aina sijalle neljä. Maalisuoralla ori suoritti varmasti ohituksen. Oulussa Hymynkare nousi 4. ulkoa kakkoseksi.

5 Iidan Tähti starttaa hieman epäsopivassa sarjassa. Ori nousi joulukuun alussa 2. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle ilman selkää ja pakeni varmaan voittoon. Viimeksi ori oli pettymys jäätyään johtavan rinnalta viimeisellä takasuoralla 2. ulos. Samassa Iidan Tähti alkoi jäädä.

Kesäkeleillä hyvin mennyt, 10-vuotiaana voittoputkeen äitynyt 8 Harkon Heläys palaa tauolta tasokkaaseen tehtävään. Heikolta lähtöpaikalta voittaminen ei ole helppoa.

Epävarma 11 Hymyhattara matkasi Kuopiossa 2. ulkona ja lopetti positiivisesti tilaa saatuaan. Lähtöpaikka parani poisjäätien myötä ja sopivalla juoksulla tammalla on yllätyssauma.

Pelijakauma: Vovori kelpaa kakkos-kolmossuosikkina varmaksi.

Juoksunkulku: Nuoralan Melissa ja Joonas Kevätön avaavat parhaiten, ja näistä Joonas Kevätön ottaa keulat. Iidan Tähti jäänee toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 1 Super Don on loistoasemista kolmannen kohteen ykkösmerkki, muttei käy rahallisesti epäsopivassa lähdössä varmaksi. Kuopion Toto75:ssa Super Don aloitti johtavan rinnalla ja jatkoi etusuoralla 2. ulkona, mistä ruuna lähti kolmannelle viimeisellä takasuoralla. Levottomaan juoksunkulkuun nähden esitys oli hyväksyttävä. Tämän jälkeen Super Don on ottanut voitot aluksi kuolemanpaikalta ja viimeksi keulasta. Super Don pääsee auton takaa hyvin matkaan.

Haastajat: 10 Sing In Silence nappasi toissa kertaisen voittonsa piikistä. Viimeksi Sing In Silence matkasi 2. sisällä, nousi maalisuoralla toiselle ja otti maksimisijan Minto's Romeon voittamassa lähdössä.

Luokaltaan 2 Sophie Savage on lähdön eliittiä. Tamman syysvire oli hakusessa eikä joulukuun startti herättänyt suuria tunteita, kun tamman kiri jäi sopivassa tehtävässä tasaiseksi 5. ulkoa. Tällä kertaa lähtöasetelmat puoltavat.

Sopivalla juoksulla terävään kiriin pystyvä 4 Elit Enrico sai joulukuun lopussa smyygailla 2. ulkona aina viimeiselle 300 metrille asti, kunnes ruuna lähti kiriin ja lopetti kakkoseksi. Viimeksi Elit Enrico ei lähtenyt 2. ulkoa kolmannelle, kun takaa hyökättiin. Ruuna haki maalisuoralla vapaata ja antoi kirin jälleen puhua. Elit Enricolle ei riitä terävintä mahdollista kiriä päätöspuolikkaalle, jos sillä satsaa starttiin, joten maltilliset ensimetrit hyvää selkää hakien on todennäköisin ajotaktiikka.

Pelijakauma: Super Don voi nousta korealla taulullaan ylipelatuksi.

Juoksunkulku: Super Don pyrkii kynsin hampain torjumaan kiihdytyksessä Citrut T.T.:n.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1,10,2,4
Suuri:1,10,2,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 5 Gambrinus Degato jatkaa mainiossa iskussa, vaikka viimeksi neljänneksi jäikin. ruuna juoksi Seinäjoen voitossaan keulassa ja seuraavassa startissa 2. sisällä. Viimeksi Gambrinus Degato lähti 2. ulkoa kolmannelle ilman vetoapua viimeisellä takasuoralla ja kesti haastavan kirivaiheen hyvin. Tällä kertaa nopea avaaja hakee koko matkan johtoa.

Haastajat: Normaalisti 6 Hose Dahlia on palannut valmiissa iskussa tauolta, mutta tällä kertaa tallikommentit oli normaalia varovaisemmat. Hose Dahlialla on hyvä koneisto, jonka avulla ruuna saattaa menestyä hieman raskaammallakin juoksulla.

1 Gary Saknussen oli tauolta paluussaan epäonninen, kun ori jäi 4. sisällä vetämättömissä selissä hännille. Ori lähti loppukaarteessa viimeiseltä sijalta kiriin ja lopetti viimeisen suoran vahvasti. Startti alla Gary Saknussen saattaa petrata otteitaan.

9 Dust To Dust oli voittojuoksussaan väkevä toiselta ilman vetoapua. Viimeksi tamma lähti kolmannelle jo ensimmäisellä takasuoralla ja kiersi kuolemanpaikalle viimeisen kierroksen alussa. Päätöspuolikas oli hankala. Tällä kertaa tamma starttaa ylisarjassa.

Kolmikolla 7 Rockabilly Ace - 8 Amazing Sunrise - 10 Digger Dean on kysymysmerkkejä. Lähtöpaikka ei ole kellään kehuttava, eikä voitto irtoa ilman onnen avustusta. Amazing Sunrisella on iso moottori eikä menestyminen suoraan tauolta ole mahdotonta. Digger Dean on hyvä talvihevonen, mutta Oulun startista jäi parannettavaa rajusti. Ruuna antoi keulasta sopivan matkavauhdin jälkeen erittäin helposti periksi viimeisellä takasuoralla.

Pelijakauma: Gambrinus Degaton kuuluu olla lähdön selvähkö suosikki.

Juoksunkulku: Gambrinus Degato nappaa keulapaikan ja saa rauhoittaa tempoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5
Suuri:5,6,1,9,7,8,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 7,5,16,10,8,13,9 7,5,16,10,8,13,9
Toto4-2 1 1
Toto4-3 1,10,2,4 1,10,2,4
Toto4-4 5 5,6,1,9,7,8,10
Hinta 5,60 € 39,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›