Iivari, Iivo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 9.1.2015

Julkaistu:

Toto4
Oulun Toto4-kohteet ovat haastavat. Varmaksi valikoitui avauskohteen Luck Carrier, joka on aloittanut uudesta tallistaan mukavasti.

Toto4-1

Suosikki: 7 Luck Carrier on pahalta lähtöpaikaltaankin avauskohteen ykkösmerkki. Ruuna avasi Antti Ala-Rantalan valmennuksesta helpolla keulavoitolla. Viimeksikin esitys oli hyvä, vaikka sijoitus ei sitä välttämättä kerrokaan. Luck Carrier kiersi johtavan rinnalle ja kamppaili totosijoista aina loppukurviin asti. Loppusuora oli raskaan juoksun jälkeen liikaa. Tehtävä näyttää Oulussa paperilla passelilta ja ruuna jätetään haastavan Toto4-pelin varmaksi.

Haastajat: 3 Crystal Eye voi hyvänä päivänään olla kova keulasta. Teivossa tamma oli keulasta viides. Viimeksi Crystal Eye matkasi pääosin 2. ulkona, mistä hevonen suoritti tasaisesti.

Heikko lähtöpaikka pudottaa 8 Yashin Bokon osakkeita. Ruuna sai toissa kerralla hyvän juoksun 3. sisällä, nousi päätöspuolikkaan alussa 2. ulos ja lopetti Luck Carrierin takana kakkoseksi. Viimeksi Yashin Boko oli keulasta kakkonen.

Lähtöpaikka puoltaa 2 Heca's Donnaa, joka pääsee hyvin liikkeelle, mikäli pysyy auton takaa sallitulla askellajilla. Nappikiihdytyksen jälkeen Heca's Donna saattaa olla piikkipaikalla. Joka tapauksessa kyseessä on huomattavasti tauluaan vaarallisempi menijä.

Myös vahva 4 Blue Finn omaa potentiaalia. Kaustisella tehtävästä tuli liian vaikea 6. ulkoa, mutta tällä kertaa ruuna saa paikan lähempää kärkeä. Blue Finnillä on myös riittävästi nopeutta, mistä kertoo kova ennätys viime kaudelta.

Pelijakauma: Luck Carrier (27%) voittaa lähdön mielestämme noin kerran kolmesta, joten se kelpaa varmaksi. Heca's Donnan (8%) ja Blue Finnin (4%) peliprosentteja kannattaa seurata, jos lähtöön ei rastaa varmaa.

Juoksunkulku: Crystal Eye on todennäköisin keulahevonen. Heca's Donna saattaa aktiivisella kuskilla mieliä keulaan, jos kiihdytys onnistuu.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 12 Tähti Kepu laukkasi viimeksi Toto75:ssa avoimessa kisassa lähtöön, mutta selvisti suht' sujuvasti 5. ulos. Ruuna lähti etusuoralla kolmannelle ja kiersi Diktaattorin vanavedessä varmasti kakkoseksi. Tällä kertaa pakkia on paljon eikä tasaisesti matkaan pääsevän ruunan kohdalla voi puhua varmasta voitosta etukäteen.

Haastajat: 5 Tuiskuliinu sopi Kuopiossa mainiosti uuden ohjastajan käteen. Tamma matkasi 2. ulkona, lähti viimeisen takasuoran alussa kolmannelle ja kiersi selvään voittoon. Mikäli Tuiskuliinu saa avauskierroksella sopivat selät eteensä ja pääsee hyökkäämään päätöskierroksella hyvistä asemista, voittokulun jatkuminen on täysin mahdollista.

2 Riutan Perenna ei onnistunut Kuopiossa pitämään Tuiskuliinua takanaan keulajuoksulla. Toissa kerralla tamma juoksi myös keulassa - tällä kertaa Tähti Kepu jyräsi viimeisellä sadalla metrillä ohi. Tällä kertaa etumatkaa suosikkiin nähden on 20 metriä enemmän. Riutan Perenna viihtyy keulassa ja talvikelit ovat sopineet hyvin.

Suosikkikolmikon jälkeen tulee tasaisempaa. 6 Veluuri ei riittänyt Kuopiossa 5. ulkoa kahdelle edellä mainitulle, vaikka viime metrit aivan positiivisesti tulikin. Veluuri tulee todennäköisesti juoksemaan toisella radalla, mistä suosikin pitäminen takana ei ole helppo tehtävä kirivaiheessa.

11 I.P. Sankari menetti viimeksi Toto75:ssä 3. ulkona asemiaan ennen kuin nousi kiriin viimeisellä takasuoralla. Ruuna oli toivottoman tehtävän edessä, mutta toisaalta loppusuoran puristus ei ollut niin terävää kuin monesti aikaisemmin. Suosikin kukistaminen olisi yllätys.

Pelijakauma: Oikein pelattu koitos.

Juoksunkulku: Riutan Perenna juoksee keulassa reippaalla otteella ja tasaisin väliajoin.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:12,5,2
Suuri:12,5,2,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 All In starttaa loistoasemista ykkösmerkkinä. Ruuna on kisannut kovissa lähdöissä viime aikoina, ja tällä kertaa vastus ei ole samaa tasoa. Toissa kerralla All In tsemppasi mainiosti johtavan rinnalta. Viimeksi esitys ei ollut samaa tasoa 2. ulkoa, mutta onpa ruuna ailahdellut ennenkin. Hyvänä päivänään All In on mukana voittotaistossa.

Haastajat: Kovan kirin omaava 6 Rydens Hope käytti parasta asettaan Bodenissa ja eteni maalisuoralla selvään voittoon. Viimeksi tamma jäi kirissä vetämättömään selkään ja kärki pääsi karkaamaan. Tamma saavutti pääjoukon loppukaarteessa, mutta ohituksiin ei ollut enää asiaa, kun kärki kaasutti alta pois. Sopivalla juoksulla tamma nousee taistoon parhaista paloista.

9 P.J. Clark teki Joensuussa positiivisen kirin 3. ulkoa ja samanlaisilla otteilla ruuna pystyy tälläkin kertaa olemaan kärjessä. Starttiväli on lyhyt, millä saattaa olla pelkästään positiivinen vaikutus.

Kovaa avaava 1 Casher juossee joko keulassa tai johtavan takana. Viimeksi ruunan kiritilat pysyivät 2. sisällä ummessa.

Myöskään 5 Benjamin Duo ei löytänyt tuoreimmassa startissaan vapaata maalisuoralla. Kuopiossa Womanizer ja kumppanit olivat liian kovia. Benjamin Duo on tauluaan vaarallisempi.

Pelijakauma: Benjamin Duo (7%) on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Casher puolustaa sisäradalta johtopaikkaa onnistuneesti. Benjamin Duo tai All In jää toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,6,9,1,5,10
Suuri:3,6,9,1,5,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Kotiradan 3 Keen Kemp pääsee hyvistä asemista matkaan ja hyväluokkainen tamma on suosikkimme. Marraskun lopussa tamma voitti 3. ulkoa, mutta tämän jälkeen voittoja ei ole tullut. Teivossa Keen Kemp oli tasainen 4. ulkoa. Viimeksi se nousi 4. sisältä kiriin viimeisellä takasuoralla ja heitti loppukaarteeseen mentäessä neljännelle. Maalisuoraa tamma tuli tasaisesti. Keen Kemp pystyy selvästi viime kertoja parempaan.

Haastajat: 10 Piriac otti voittonsa helposti keulasta. Viimeksi Piriac matkasi 3. sisällä, mistä se kiri kärkikaksikon tuntumassa maaliin. Takarivin lähtöpaikka on haitta, kun ruuna olisi paras keulasta. Tehtävä ei näytä mahdottomalta, joten Piriac kuuluu pelihevosiin.

Vahvan 4 Pendolino Manin tehtävä meni toissa kerralla liian vaikeaksi 7. ulkoa. Viimeksi ruuna nousi 4. ulkoa voittotaistoon, minkä se käänsi niukasti edukseen. Pendolino Man ei avaa kovaa.

1 Gary Saknussen starttaa hyvistä asemista. Sillä on ajettu harjoituksissa myös reippaampia harjoituksia, joten sen voittoa ei voi pitää tauosta huolimatta mahdottomana.

Oulussa kuolemanpaikalta mainiosti kamppaillut 8 Susan Boyle sekä tauolta paluussaan loppukurvissa laukannut 11 Future Treasure kuuluvat lähdön mahdollisiin yllättäjiin.

Pelijakauma: Future Treasure (3%) omaa peliprosenttejaan paremmat mahdollisuudet menestyä.

Juoksunkulku: Wired Chip avaa keulaan ja luovuttaa paikkansa Keen Kempille. Pendolino Man vetää toista rataa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3,10,4,1
Suuri:3,10,4,1,8,11,2,5,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 7 7
Toto4-2 12,5,2 12,5,2,6
Toto4-3 3,6,9,1,5,10 3,6,9,1,5,10
Toto4-4 3,10,4,1 3,10,4,1,8,11,2,5,7
Hinta 14,40 € 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›