Hanna, Johanna, Jenni

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto65 Vermo 31.12.2014

Julkaistu:

TOTO65
Keskiviikon Toto65-varmat löytyvät tylsästi eniten pelatuimpien joukosta. Kertaistetut rivit lienevät muutenkin avain onneen ravikauden päätöksessä.

Toto65-1

Suosikki: Toissa startissaan Vermossa loistanut 2 V.G. Vipori on perustellusti selkeä ykkösmerkki, mutta Kuopion vaisut loppumetrit askarruttavat. Taustajoukot eivät löytäneet suoritukseen mitään yksittäistä selitystä ja se mennee ailahtelun piikkiin. Ori pitää sisäradalta keulat ja on varmasti lähellä voittoa, mutta sille haetaan vaisumpi suoritus alla kavereitakin lapulle. 

Kovimmat haastajat: 8 Aki-Vei ei ollut sunnuntaina Jyväskylässä aivan lennokkaimmillaan, mutta lähellä oleva startti palvelee keskiviikkoa varten. Ahkerasti kilpaillut ruuna on parantanut loppuvuodesta yhden luokan ja varmistunutkin hieman.

5 Rituhelmi on noussut starttien myötä mainioon kuntoon, vaikka totosijat ovat vielä odotuttaneet. Tamma on käynnistynyt jo monesti kangerrellen, mutta kulkenut loppua kovaa. Teivainen vahvistaa rattailla. Rituhelmi kiinnosti alustavasti paljon,mutta todennäköinen pehmeä rata laskee odotuksia. 

Yllättäjä: 6 Aaron Hem hyötyy selkeimmin raskaista olosuhteista ja sen kurssi on nousussa. Nopeus ei normaalisti riittäisi tämän lähdön parhaille, mutta voimaa löytyy. Ruuna on kierrellyt oikein sitkeästi viime starteissa ja napsinut Toto75-lähdöissä totosijoja. Alun laukkariski on eturivistä iso, mutta hevonen ei yleensä häviä niissä paljoa.

Pelijakauma: Osa Rituhelmen (19) prosenteista kuuluisi näissä olosuhteissa Aaron Hemille (8).  

Juoksunkulku: V.G. Vipori pitää keulat. Kaikki haastajat kiertäisivät mielellään johtavan rinnalle ja tempoa tuskin puuttuu.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:2,8,6
Suuri:2,8,6,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki/varma: 5 Magnat palasi viimeksi yhden verryttelystartin jälkeen aivan huippuiskuun ja vuoden voitokkaimman tittelin jo varmistanut ruuna komistelee tässä saldoaan vielä yhdellä. Maili ei tietenkään ole voittokoneen mielimatka, mutta olosuhteet tasoittavat sitä haittaa. Magnat on muutenkin saanut huomattavasti lisää vauhtia ja ehtisi tällaisessa pienessä lähdössä paremmallakin kelillä. Jukka Torvinen ajaa matkalla eteenpäin ja suosikki hoitelee tämän vaikka johtavan rinnalta.

Kovin haastaja: 4 Classic St Pat on vapaalta radalta huomattavasti parempi kuin toisten takaa ja Eepeen taktiikka on taatusti jälleen suoraviivainen. Ruuna oli hyvä viimeksikin keulasta, vaikka sai suosikkina turpaan selässään matkanneelta.

Yllättäjä: 6 Le Cupole on hiljalleen nousemassa siihen iskuun, millä se otti kesällä pari komeaa Vermon voittoa. Pitkään sairastellut ruuna on parantanut joka starttiin ja suunta on edelleen ylöspäin. Mielenkiintoinen kaksarikaveri suosikille.

Pelijakauma: Le Cupole on ynnä muista hieman liian unohdettu.

Juoksunkulku: Classic St Pat pamauttaa keulaan. Kenelläkään on tuskin mitään sitä vastaan, että Magnat kiertää johtavan rinnalle. Eepee on silti tuskin valmis luopumaan keulapaikasta.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 3 Costello on jyrännyt mainiosti puoliraskailla reissuilla tasokkaissa lähdöissä. Oriin tulosrivistössä alkaa olla huolestuttavan paljon kakkosia, mutta ei se silti vaikuta voitontahdottomalta. Hieman kankeasti käynnistyvä menijä kiertää jälleen ajoissa eteenpäin ja osallistuu voittotaistoon.  

Kovimmat haastajat: 8 Turoke on myös tehnyt pitkään paljon töitä ilman ykköspalkintoa. Ruunalla on jo usein kierretty heti alusta eteenpäin, kun se ei oikein kestä kiinniottoa. Nyt on tarkoitus yrittää parkkeerata hevonen riskilläkin selkään. Mielenkiintoista nähdä miten kiri irtoaa sieltä, jos aikomus ylensäkään onnistuu ilman laukkaa.

2 Takseko oli Seinäjoella hyväksyttävä johtopaikalta. Ruuna on tehnyt keulasta parhaat juoksunsa ja mielii sinne nytkin.  

4 Varjomanni joutuu nyt pitkästä aikaa hokkikenkään, eikä se ilahduta taustajoukkoja. Tarkan juoksun vaativa ruuna tuskin viihtyy muutenkaan raskaissa olosuhteissa.

Pelijakauma: Varjomannin (14) peliosuus on muuttuvat tekijät huomioiden liian korkea. Suosikkikolmikko Costello (34), Turoke (24) ja Takseko (15) voisi olla hieman enemmänkin luotettu.

Juoksunkulku: Takseko saattaa tulla alussa Varjomannin ohittamaksi, mutta hakee siltikin keulat. Costellolla kaasutetaan jossain vaiheessa ennen puolimatkaa eteenpäin. Turokkeella ainakin aiotaan yrittää nyt aiemmasta poiketen selistä.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:3,8
Suuri:3,8,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 6 Predator Icon palaa lyhyeltä sairastauolta monen kysymysmerkin kera ja on hieman kyseenalainen suosikki. Toisaalta tilanteeseen on reagoitu, eikä hevonen olekaan peliosuuksien kärjessä kuin niukasti. Ruuna on vakuuttanut useasti peräkkäin, mutta nyt se juoksee pitkästä aikaa kaikki kengät jalassa ja vielä hokkikengässä. Lappukamaa näin pelattuna, mutta ei maistuva. 

Kovimmat haastajat: 5 Global Option on IS Ravien niukka ykkösmerkki. Eepeen keulaanpääsykeinot olivat viimeksi hieman kyseenalaiset, mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että itse hevonen oli johtopaikalta todella mainio. Samaa taktiikkaa haettaneen jälleen ja ruuna on vaikea ohitettava ellei vauhti mene aivan hullutteluksi.

1 Right Of Way sai Suomen debyytissään hyvän juoksun Vilukon selässä 2. ulkona. Tamma oli asiallinen, vaikkei aivan odotuksien mukaan pystynytkään silloista suosikkia haastamaan. Hyvä avaaja saa hyvän juoksun.

Yllättäjät: 4 Amour Avenger kiri Turussa mukavasti rauhallisen alun jälkeen ja suoraan tauolta. Suosikkien todennäköinen vauhti-iloittelu nostaa osakkeita. 8 Portoveneren saumat lepäävät huounolta paikalta samassa asiassa. Tovi sitten ruunattu menijä on muuttunut paljon edukseen ja kiri viimeksikin taustalta lujaa. 11 Jaguar Point on keitetty kovissa liemissä ja se on ehtinyt voittamaan jo Suur-Hollolan alkueränkin. Pari starttia kropassa ori parantaa. Viimeksi kovan avauskierroksen jälkeen ymmärrettävästi hieman taipunut 3 Vind Farming on pitkästä aikaa kunnon lähtöpaikalla. 

Pelijakauma: Nostaisimme aamun kolmoshevosen Global Optionin niukaksi suosikiksi. Yllättäjät-osastostamme löytyy liuta edullisia merkkejä.

Juoksunkulku: Global Option lataa niin kauan, että pääsee keulaan. Predator Icon jää rinnalle. Vauhti on melko todennäköisesti kovaa.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:5,6,1,4,11,8,3
Suuri:5,6,1,4,11,8,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Äärimmäisen rehti ja varma kilpailija 4 True Blue saattaisi olla yksi kierroksen varmaehdokkaista ja kelpaakin kertaistettuihin riveihin yksinäiseksi merkiksi. Lieva tasavauhtisuus haittaa, mutta tällä matkalla ja näissä olosuhteissa se saattaa olla vain etu. Turussa tamma kiersi johtoon ja voitti helposti. True Bluella voi tehdä tänäänkin tarvittaessa ajoissa ratkaisuja.

Kovimmat haastajat: 1 Bluehill's Thunder ailahtelee kovasti, eikä ole parhaimmillaan pidemmillä matkoilla. Ruuna pitää nyt ensin keulat ja todennäköisesti sillä katsotaan sopiva selkä eteen. Suotuisalla juoksulla hevonen menee tämänkin matkan, eikä ole sellaisella ulkona.

12 Large Point on ollut vaisu jo hetken. Oriilla on luokkaa, mutta peliprosentti on noussut viime esityksiin peilaten huonolta paikalta aivan liian korkealle.  

Yllättäjät: 10 Goldshoe Rolei pystyy kirimään pätkän lujaa matkalla kuin matkalla ja on sopivan lyhyellä kirillä vaarallinen. 6 Zemeckis ei vakuuttanut viimeksi tauolta raviltaan ennen laukkaansakaan. Ruunalla on voimaa ja se ansaitsisi enenmmän huomiota, vaikka arvoitus nyt onkin. 11 Victory Reward oli positiivinen pariinkin otteeseen ennen viime kerran laukkailujaan. Kuski paranee merkittävästi tähän. Pari kertaa sijoitustaan paremmin kirinyt 7 Twins Gladiator ja 8 Apropos ovat muut yllätysmerkit revittäjille.

Pelijakauma: True Blue (31) voisi olla selkeämpikin suosikki. Haastajat ovat ylipelattuja ja yllättäjä-osastosta löytyy jälleen edullisia merkkejä. 

Juoksunkulku: Bluehill's Thunder ottaa ensin keulat, mutta ei kestä tätä matkaa siltä paikalta. Suosikki voisi päästä matkalla keulaan, mikäli sen kyydissä ollaan hereillä.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:4
Suuri:4,10,6,11,7,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki/varma: 5 Twilight Vixi hurmasi viimeksi Toto75:ssa totaalisesti ja saa IS Ravien luoton, vaikka peliprosentit ovat alustavasti ylittämässä hieman kipukynnyksen. Tamma karkasi viimeksi johtavan rinnalta ylivoimaiseen voittoon ja juoksee siinä todennäköisesti tälläkin kertaa.  

Kovimmat haastajat: 6 Jamie Ray kiri Seinäjoella lujaa ja hoiteli Nuorten Sarjan Kouvolassa pitkällä kirillä, vaikka vauhdinjako oli kaikkea muuta kuin suosiollinen. Ruuna päässee tässä keulaan, mutta suosikki taitaa jyrätä väistämättä ohi lopussa.

9 Lecrosse on ollut hieman epäonninen juoksunkulkujen suhteen, vaikka onkin pystynyt pitämään yllä komeaa totosijaputkea. Ruuna iskee parijonosta lopussa kärkiparin kimppuun.

Yllättäjät: 11 Sylvie de Vie on esiintynyt kovissa kolmevuotistammalähdöissä positiivisesti, mutta merkilliset laukat ovat vieneet tuloja. Asemat ovat hankalat, mutta hevonen ansaitsisi enemmän huomiota kuin prosentin kymmenyksiä. Paikka vie suurimmat toiveet myös jo monesti hyvin kirineeltä 12 Hopeless Guylta.

Pelijakauma: Suosikin prosentit (49) eivät kestäisi ainakaan nousta. Sylvie de Vie on liian unohdettu.

Juoksunkulku: Jamie Ray etenee avauspuolikkaan aikana johtoon ja saa suosikin rinnalleen.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 2,8,6 2,8,6,5
Toto65-2 5 5
Toto65-3 3,8 3,8,2
Toto65-4 5,6,1,4,11,8,3 5,6,1,4,11,8,3
Toto65-5 4 4,10,6,11,7,8
Toto65-6 5 5
Hinta 4,20 € 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›