Aulis

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 28.11.2014

Julkaistu:

TOTO4
Jyväskylän Toto4-kohteet ovat haastavat, eikä kotiradan epävarmaa K.P. Salamaa uskalla jättää kyvyt tietäenkään jättää varmaksi. Rivien piikki on kolmannen kohteen Mountain Cleaver.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen 6 K.P. Salama otti tauolta paluussaan ori laukan toisessa kaarteessa, mutta ehti vielä helppoon voittoon hurjan takasuoran spurtin ansiosta. Viimeksi Toto75:ssä K.P. Salama avasi ravilla, mutta laukkasi ensimmäisen sadan metrin juoksun jälkeen. Toinen laukka hetkeä myöhemmin pilasi pelin. K.P. Salaman pätkänopeus on hurja ja ori juoksisi täysin eri sarjoissa, jos ura olisi sujunut ilman loukkaantumisia.

Haastajat: 8 Hurja-Aapeli pääsi Kaustisella keulaan ja voitti lopulta varmasti. Jyväskylässä ori jäi 3. ulkoa ilman vetoapua toiseksi viimeisessä kaarteessa. Hurja-Aapeli laukkasi viimeisellä takasuoralla ja menetti mahdollisen totosijan. Ori pystyy kamppailemaan voitosta, jos rata ei ole liian napakka. Silloin Hurja-Aapeli ei ota normaalisti vauhtia.

10 Tosi-Jänkä kärkkyy yllätystä, mikäli sen juoksu onnistuu putkeen. Ruuna tarvitsee menestyäkseen tarkan selkäjuoksun, kuten viimeksi Teivossa, missä ruuna pääsi johtavan tuntumaan sisäradalle ja spurttasi loppua positiivisesti.

Yllättäjistä huomioidaan tauluaan vaarallisempi 2 Tähden Tarina. Tamma laukkasi torstaina Kouvolassa ja jäi joukon hännille, mistä kärkisijat jäivät haaveeksi. Loppua tamma kiri varsin hyvällä otteella ja lyhyt starttiväli saattaa olla pelkästään terävöittävä tekijä.

9 Ensilento on tehnyt viime starteissaan hyvää jälkeä. Ruuna voittaa harvoin, joten se on parempi merkki sijassa kuin T-peleissä.

Pelijakauma: Tähden Tarina (2%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Tähden Tarina avaa ravilla keulaan. Se luopuu keulapaikasta vain jos K.P. Salama saapuu rinnalle prässäämään.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:6,8
Suuri:6,8,10,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Nostamme 1 Andreas von Bentzin loistopaikalta niukaksi ykkösmerkiksi. Ori avaa kovaa ja koko matkan johto on mahdollinen. Forssassa suunnitelma ei keulapaikalta toteutunut, mutta kakkossija oli tyydyttävä suoritus. Viimeksi Andreas von Bentz vastaili varmasti maaliin saakka.

Haastajat: 11 Cold Mermaiden teki tauolta paluussaan loistojuoksun toiselta ilman vetoapua ja samanlaisena se kamppailee tälläkin kertaa kärkisijoista. Raskas keli olisi tammalle miinusta.

8 Only Princessin lähtöasetelmat ovat synkät, mutta tehtävä on paperilla nimien puolesta viime kertoja sopivampi. Toissa kerralla tamma ei saanut 3. sisältä kunnollista mahdollisuutta. Viimeksi Only Princess otti samalta juoksupaikalta maksimisijan.

3 Zomba saattaa loistoasemista pärjätä, mikäli olosuhteet ei ole kuraiset ja ori pysyy koko matkan ravilla. Mikkelissä raskaat olosuhteet oli miinusta ja viimeksi lähtölaukka pilasi pelin.

Pelijakauma: Only Princess (33%) on liikaa vedetty. Zomba (7%) on hyvä yllätyshaku.

Juoksunkulku: Andreas von Bentz pitää sisäradalta johtopaikan ja saa rauhoittaa tempoa avauksen jälkeen.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1,11,8,3
Suuri:1,11,8,3,5,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 7 Mountain Cleaver kilpailee loistoiskussa ja tamma on hankalalta lähtöpaikaltakin selvähkö ykkösmerkki. Kaustisella tamma nousi viimeisen kierroksen alussa sisäradalta kuolemanpaikalle, mistä tamma voitti helposti. Viimeksi Mountain Cleaver kiersi optimistisesti eteenpäin ennen kuin laukkasi ensimmäisen takasuoran lopussa. Tamma saavutti pääjoukon toiseksi viimeisessä kaarteessa ja ehti väkevällä loppuvedolla voittokamppailuun. Ehjällä juoksulla Mountain Cleaver on tiukasti voittotaistossa ja tamma on varmamme.

Haastajat: Hyvässä kunnossa kisaileva 2 Touch of Thunder on kenties uran kovimman tehtävän edessä. Lähtöpaikka on hyvä, mutta starttinopeus ei riitä keulapaikan saamiseen. Toissa kerralla Touch of Thunder kamppaili mainiosti johtavan rinnalta ja viimeksi se voitti helposti keulasta.

3 Bella Bay on hyvä kilpailija, joka pystyy hyvänä ollessaan menestymään juoksulla kuin juoksulla. Hyvältä lähtöpaikalta Bella Bay saattaa hyvänä avaajana täräyttää keulaan. Taukoa on pitkästi alla ja tallikommenttien mukaan kovia ajoja ei ole ajettu, joten tamma on kysymysmerkki.

8 Make's Steps jäi Teivossa 5. ulos, mistä ori suoritti tasaisesti. Jyväskylän voitossaan ori matkasi johtavan takana tsempaten maalisuoralla ykköseksi. Heikolta lähtöpaikalta lisämetrejä on luvassa.

Pelijakauma: Mountain Cleaverin alustavat peliprosentit (28%) ovat sopivan matalalla tasolla.

Juoksunkulku: Bella Bay avaa keulaan. Mountain Cleaver kiertää startista eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 8 Free Soul on hyvä avaaja ja poisjääntien myötä se pääsee kuutosradalta matkaan. Teivossa Free Soul sykäisi viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa hetkessä johtavan rinnalle, mutta oli maalisuoralla vaisu. Jyväskylässä Toto75:ssä ruuna avasi kovaa ja juoksu lopulta 3. sisällä. Free Soul nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja jäi vetämättömissä selissä hännille. Heikkoon sijoitukseen ei siis kannata liikoja tuijottaa. Iltaraveissa Free Soulia kuuluu odottaa kärkeen etenkin kun ruuna päässee keulapaikalle.

Haastajat: Heikoista viime sijoituksista huolimatta 10 Ellen Merrylegs on voitokkaana ja tähän lähtöön hyvän kapasiteetin omaavana menijänä kakkosmerkki. Teivossa Ellen Merrylegs jäi tauolta johtavan rinnalle, mistä tamma taipui pahoin päätöspuolikkaan alussa. Kyseessä saattoi olla enemmän henkinen kuin fyysinen katkeaminen, joten täysin tappoon tammaa ei kannata laittaa.

Tasavahva 2 Fade To Jam ei pysty sisäradalta pitämään keulapaikkaa, mutta ulos päästessään se omaa menestyssaumat. Teivossa Fade To Jam juoksi viimeisessä ulkona ja suoritti aivan asiallisesti maalisuoralla.

5 Atos Palmen juoksi keskiviikkona 3. sisällä, nousi maalisuoralla 2. ulos, mistä kiritila aukesi liian myöhään. Vastus on tällä kertaa lounasravilähtöä tiukempi, mutta loistoasemista kolmosradalta ruunalle on laskettava yllätyssauma.

Pelijakauma: Free Soul (34%) on ansaitusti selvähkö ykkösmerkki.

Juoksunkulku: Free Soul täräyttää keulaan ja saattaa tehdä sen jopa helposti, kun sisäpuolella on tukku tasaisia avaajia.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:8,10,2,5,6,11
Suuri:8,10,2,5,6,11,9,7,4,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 6,8 6,8,10,2
Toto4-2 1,11,8,3 1,11,8,3,5,10
Toto4-3 7 7
Toto4-4 8,10,2,5,6,11 8,10,2,5,6,11,9,7,4,12
Hinta 9,60 € 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›