Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Forssa 9.11.2014

Julkaistu:

Toto4
Kahdesta varmaehdokkaasta naurettavan helppoon lähtöön päässyt Made In Shade on IS Ravien tukipilari. Suuria seteleitä selväpiirteisestä totonelkusta ei ole luvassa.

Toto4-1

Suosikki/Varma: Loistavia juoksuja syksyllä tehnyt 7 Made In Shade on toinen sunnuntain varmaehdokkaista todella sopivassa sakissa. Viime kuun voittostarteissaan se puhalsi vaikeilta paikoilta tuulispäänä kaikkien ohi. Viimekertainen juoksu oli kolmossijasta huolimatta myös yksi hevosen parhaista ellei paras. Takamatkalta hurjasti avannut tamma laukkasi ensimmäisessä kaarteessa ja menetti selvästi asemiaan, mutta nousi lopussa pontevasti kärkikaksikon tuntumaan volttiennätyksellään. Joistain syystä laukkamerkintä jäi puuttumaan sen tuloksesta.

Haastajat: 5 License To Fly vetäytyi elokuussa tauolle, koska lentokelit eivät olleet sen etsikkoaikaa. Ailahteleva hevonen teki keväällä T75-lähtöjä myöten muutamia niin hurjia juoksuja, että se pitää nostaa aikaisin varmistuslapuille suoraan tauoltakin.

8 Head Up High lopetti Forssassa 5. sisältä tasaisesti ja hävisi Snappylle reilun valjakonmitan. Varma suorittaja voi yltää jopa totosijalle, jos onnistuu samaan ulkoradalta tarvitsemansa tarkan reissun.

Pelijakauma: Made In Shade voisi olla suurempikin suosikki.

Juoksunkulku: Made In Shade tuskin jättää mitään sattuman varaan, vaan käy jo alkuvaiheessa pokkaamassa piikkipaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kaikki kilpailunsa voittanut 11 Kiviojan Raisu starttaa suursuosikkina. Voittomasina oli välillä liki vuoden tauolla, jolta palasi viime kuun lopulla entistä ehompana. Silmiinpistävää on ollut, että hevosen ravi ei ole enää heikentynyt loppua kohden samalla tavalla kuin viime vuonna. Ori on voittanut molemmat kilpailunsa leikitellen ja parantanut kummassakin ennätystään. Takarivin lähtöpaikka ei ole Kiviojan Raisulle oikeastaan minkäänlainen haitta nykysarjoissa.

Haastajat: 4 Hiskin Heppu on jonkin verran varmistunut, mutta etenkään normaalimatkoilla sen laukkariskiä ei voi vielä vähätellä. Keskiviikon T65-juoksussa hevonen jaksoi mainiosti perille, vaikka taivalsi alusta loppuun toisella radalla ilman vetoapua. Kolme starttia sitten vahva junttura jyräsi 4. ulkoa kierroksen kirillä hallittuun voittoon.

9 Mylverin Eko on tulosriviään vaarallisempi. Se ei riittänyt alkusyksyllä kovissa T75-lähdöissä kärkeen ja oli välillä tauollakin. Hevosen sijoitus jäi paussin jälkeen heikoksi alkulaukan ja kiertelyiden takia. Suosikille ruuna ei normaalisti riitä millään, mutta muista totosijoista sen takana se pystyy ottelemaan.

Yllättäjät: 8 Vesker käynnistyi Turussa ykkösradalta hitaasti ja jäi 5. sisälle, mistä lopetti kohtalaisesti. Sitä ennen hevonen ravasi peräkkäin kaksi kakkossijaa, joista varsinkin ensimmäinen tuli mainion esityksen päätteeksi.

2 Huumaava Eeva taipui samassa Turun kisassa 3. sisältä, mutta voi jaksaa jo paremmin, kun sai tauon jälkeen startin alleen.

3 Iro-Neito ailahtelee, mutta pystyy hyvänä päivänään totosijoille näin sopivassa sakissa. Toki sen vire on tauolta jonkinlainen arvoitus.

Pelijakauma: Mylverin Eko ja Vesker ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Radoilta 2, 3 ja 6 avataan parhaiten, mutta Kiviojan Raisu tuulettaa jo ensimmäisen puolikkaan aikana johtopaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:11
Suuri:11,4,9,8,2,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Nostamme 2 Superioren positiivisten valmentajakommenttien perusteella kylmän viileästi ykkösnimeksi, vaikka tallia vaihtaneen hevosen viime startista on melkein seitsemän kuukautta. Valmentajan povaama 16-tulos on tällaisessa lähdössä kovaa valuuttaa. Maaliskuussa ruuna oli Jontte Boyn voittamassa Vermon lähdössä kuolemanpaikalta neljäs.

Haastajat: 10 Chamma Chamma on ollut hyvä syksyn starteissaan. Kolme kilpailua sitten se voitti selvästi piikistä 11,5-vauhtisesta avauksesta huolimatta. Toissa kerralla tamma olisi ollut lähellä voittoa, ellei olisi kompuroinut keulasta yllättäen laukalle maalisuoran alussa. Perjantai-iltana Chamma Chamma kiri 4. ulkoa hyvin ja ehti toiseksi sekunnin ennätystään paremmalla ajalla.

1 Enjoy To Workout ei ole niin heikko, mitä viime sijoitukset osoittavat. Se oli ennen taukoa kipeä, ja viime startissa hevosen ravi ei luistanut pikkulaukan lomassa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos huolto on tepsinyt, eikä ykkösrata muutu loukkupaikaksi, ori voi venyä vaikka kuinka korkealle.

9 Massimo Meisels, 6 Axel Halm ja 4 Shut The Gate kohtasivat Forssan viime raveissa ja veivät aneemisessa lähdössä kolme ensimmäistä sijaa. Nousuvireinen Massimo Meisels nappasi keulasta hallitun voiton ja tauolta tullut Axel Halm kiri 2. ulkoa kakkoseksi ohi kuolemanpaikalla taivaltaneen Shut The Gaten. Massimo Meisels on ehtinyt startata kerran tässä välissä, mutta pilasi amatöörikuskilla pelinsä laukkaan viimeisellä takasuoralla keulavoittajan perästä.

8 Gouann Laukko on lopetellut viime starteissaan asiallisesti takajoukosta, jonne se jäänee nytkin ulkoradalta. Lisäksi tamman kuski heikkenee. Viimeksi tosin vastuskin oli Porin kovassa T75-lähdössä aivan toista maata kuin sunnuntaina.

Yllättäjä: 3 Ginder on harvoin onnistunut kykyjensä mukaisesti. Toissa kerralla se jäi pussiin, mutta oli viimeksi lopussa vain tasapaksu eikä pystynyt parantamaan lopussa. Jos reilun kuukauden paussi on tehnyt hevoselle hyvää, se voi järjestää jymy-yllätyksen.

Pelijakauma: Aliustavasti täysin väärin pelattu lähtö. Axel Halm ei kuulu kierroksen ylipelatuimpana hevosena edes vihjesysteemeihimme. Superiore. Chamma Chamma ja Ginder ovat selvästi alipelattuja.

Juoksunkulku: Superiore tai Ginder vastaa vetotöistä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2,10,3
Suuri:2,10,3,1,9,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Lähtö näyttää vahvasti kahden kaupalta. Vaikka maili ei ole bravuurimatka 1 Karl Adamille ja 5 Benito Kievitshofille, hevosten viime näytöt ovat niin eri luokkaa kuin muilla, että voiton luiskahtaminen kaksikon ulkopuolelle olisi yllätys.

Benito Kievitshof on löytänyt huippuvireen. Se yllätti toissa kerralla T75-lähdössä kirimällä 3. ulkoa voittoon, vaikka kuraradasta piti olla hevoselle haittaa. Viimeksi ruuna lopetti pikamatkalla kaukaa hänniltä tomerasti kakkossijan tuntumaan.

Haastaja: Karl Adam ei pysty puolustamaan sisäradalta piikkipaikkaa, mutta yrittää livahtaa ulos haastajaansa edelle hakemaan vetotyöt. Hevonen kiri viimeksi T65:ssä tapansa mukaan hyvin 4. ulkoa ja hävisi kakkossijan vain muutamilla senteillä.

Silloin tällöin pelaajille shokkihoitoa tarjoava 4 Ablaze Jam onnistui torstaina Lahdessa. Se sai tarvitsemansa tarkan ressun 2. sisällä, mistä kiri melko selvään voittoon. Matkan lyhentyminen ei ole oriille ainakaan haitaksi.

Yllättäjät: Nousukuntoinen 9 Baron Sundance pakitti keskiviikon T65-lähdössä hännille ja jäi lopussa pussiin.

8 Meadow Match jäi tauon jälkeisessä startissaan takamatkalta entisestään lähtölaukassaan. Se eteni matkalla 5. ulos, mistä ei säväyttänyt lopussa. Startti varmasti avasi hevosen paikkoja. Se on enemmän seurailija kuin taistelija, mutta ainakaan suosikkien ulkopuolelta ei löydy vastustajaa, jota tamma ei voisi sopivalla reissulla lyödä.

Pelijakauma: Karl Adam on alipelattu.

Juoksunkulku: Ablaze Jam on kiihdytyksessä nopein, mutta sille kelvanneen toisen suosikin selkä alkumatkalla. Myös radoilta 3 ja 8 avataan hyvin.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,1
Suuri:5,1,4,9,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 7 7
Toto4-2 11 11,4,9,8,2,3
Toto4-3 2,10,3 2,10,3,1,9,4
Toto4-4 5,1 5,1,4,9,8
Hinta 1,20 € 36,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›