Aulis

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 5.11.2014

Julkaistu:

Toto65
Keskiviikon T65-kierros on kaksijakoinen. Rivin todennäköisin voittaja Big Muscles kelpa vihjesysteemien tukipilariksi, mutta muut suosikit eivät oikein maistu. Niiden sijaan peleihin nostetaan todellinen kamikaze-varma.

Toto65-1

Suosikki: 5 Who's Fabulous on ollut hyvä keulasta sopivissa tehtävissä, kuten viimeksi Turussa, kun se hävisi vain pystyvälle Over Goingille. Toissa kerralla T75-lähdössä tamma joutui kuitenkin tunnustamaan väriä, kun ensimmäinen kierros meni 15,5-vauhtiseksi. Joni-Petteri Irrin ajokin kunto on ok, mutta koska vastustakin riittää, emme näe siinä varma-ainesta.

Haastajat: 2 Hopeless Guy sen sijaan maistuu kovastikin. Kehittyvä ruuna teki Kasvattajakruunussa mainiot esitykset. Viimeksi Winter's Icemanin voittamassa finaalissa ruunalta avattiin ensimmäistä kertaa korvat startissa ja Hopeless Guy vastasi kirimällä vahvasti kuudenneksi. Hannu Torvisen ajokki myös avaa hyvin, eikä ole sanottua, että sillä ainakaan taisteluitta luovutettaisiin keulapaikkaa suosikille. 9 Russian Roulette ja 11 Vasa Sund tekivät viime startissaan mainiot kirit hankalien juoksunkulkujen jälkeen. Jos suosikkikaksikko sortuu pitämään vähänkin liian kovaa tempoa alkumatkan aikana, kentän kääntyminen ei yllättäisi lainkaan. Varsinkin Russian Rouletten loppuveto viimeksi 6. ulkoa oli mainio.

Yllättäjät: Pelaamattomista ainakin kirikykyinen 4 Stratus K.A. on hiukan riviään parempi. Pelaamme lähdön kuitenkin vain kovan suosikkinelikon varaan.

Juoksunkulku: Ylivauhdin vaara, kun suosikit 2 ja 5 satsaavat kiihdytykseen, ja myös 8 Good Guy voi hämmentää pakkaa alussa.

Pelijakauma: Who's Fabulous on aavistuksen liian luotettu. Hopeless Guy (17%) on haastajista maukkain rasti.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:5,2,9,11
Suuri:5,2,9,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 6 Ekin Toive on mennyt tasaisen varmasti ja ansaitsee suosikin paineet. Toissa kerran juoksu Jokimaalla pistää kuitenkin hieman kulmia kurttuun, sillä onnistuneen juoksun jälkeen parempaankin tarjottiin, kun kolmatta sijaa, joka tuli vieläpä yhden vastustajan laukattua edellä maaliin. Viimeksikin Taikakuu jäi ohittamatta, joten varaudumme siihen, että pitkä kausi ja nopea nousu sarjoissa näkyy jo Ekin Toiveen otteissa.

Ideavarma: 2 Turparulla maistui jo ennakkoon ja nousee rankingissa positiivisten tallikommenttien myötä. Valmentaja Jyrki Korhosen mukaan viime startit on ajettu tarkoituksella maltillisesti, ja nyt kun ohjiin hyppää huippukuski Ari Moilanen, ruuna voi petrata yllättävänkin paljon otteitaan. Turparulla on sekä voimistunut että saanut vauhtia lisää tällä kaudella ja uskomme sen pystyvän huippukuskilla 28-aikaan, millä oltaisiin paalulta varmasti korkealla. Ruuna on niin kiehtova haku, että alle 10 prosenttia pelattuna kokeilemme sitä ilman muuta ideavarmana. Jos kiihdytys onnistuu, koko matkan johto ei yllättäisi. Viimeksi T75-finalissa tuli lähtölaukka, minkä jälkeen ruuna ei pässyt kirimään täysin vapaasti 4. sisältä. Treenari Korhonen myös arveli, että huippukuskilla Turparulla saattaa päästä yllättävän hyvin liikkeelle.

Haastajat: 3 Hiskin Heppu menee varmasti matkan ja jatkaa kunnossa, vaikka jäi viimeksi neljänneksi. Se jäi toisen kaarteen laukassa paljon pääjoukosta, mutta paikkasi harha-askeleet vahvasti. 8 R.R. Tuike löi Ekin Toiveen toissa kerralla Jokimaan T75-finaalissa. Viimeksi Seinäjoella rapakelissä tuli laukkoja, joiden lomassa ruuna näytti vireen olevan ennallaan. Kuskinvaihdos on kuitenkin laskettava negatiiviseksi tekijäksi. 15 Aki-Vei on erittäin kova pitkien matkojen hevonen, mutta myös harmillisen laukkaherkkä. Välistartissa hyppyjä tuli kaksin kappalein. 14 Tuli-Karkelo meni viimeksi tällä matkalla kilpaillessaan SE-ajan 27,0/3140m. Nyt tamma on niin paljon huonommin sarjassa sisällä, että uusi ennätyskään ei välttämättä riitä voittoon saakka.

Yllättäjät: Jos lähdön pelaa leveästi, kannattaa huomioida ainakin väkivahva ja kuntoutunut 4 Aika Kiho ja lauantaina keulasta selkeää nousukuntoa osoittanut 13 Villikunkku.

Juoksunkulku: Uskotaan valmentajaa ja luotetaan, että Turparulla pystyy pitämään Hiskin Hessun kiihdytyksessä ulkopuolellaan. Silloin ideavarmamme lähtisi vetämään letkaa.

Pelijakauma: Tasainen lähtö, jonka selvästi edullisin merkki pelipäivän aamuna on Turparulla (7%).

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 8 Grainfield Oliver teki elo-syyskuussa muutaman tosi hyvän esityksen ja oli mainio viimeksikin, kun kesti keulasta 10-vauhtisen avauksen ja hävisi vain Bite the Bulletille. Ruuna on niin nopea, että saanee revittämällä ulkoakin keulat, mutta kun alla on reilu starttiväli, kiihdytys voi hyvinkin maksaa lopussa liikaa. Siksi Ari Moilasen ajokki ei ole varma-ainesta.

Haastajat: Lokakuun alussa siis suosikin tyylikkäästi niitannut 10 Bite the Bullet palaa lyhyeltä rokotuspaussilta. Jo se laittaa hälytyskellot varovasti soimaan, samoin kuin takarivin lähtöpaikka lyhyellä matkalla. Vaikka Bite the Bullet on voitokas menijä, se ei ole vielä koskaan ottanut ykköstä takarivistä. 2 Tyrone Star on niin hyvä hevonen, että pelataan loistoasemista suoraan tauoltakin. 3 Yes Man Hoss ei ole mikään maileri, mutta hyötyisi kirikykyisenä suosikkien alkurevittelystä. Samat sanat pätevät 9 Prince Asiin, joka oli vielä alkusyksystä oikeinkin hyvässä kunnossa, mutta viime esityksistä on puuttunut ripaus terävyyttä.

Yllättäjät: 11 Lightning McQueen on löytänyt hyvän kunnon. Toissa kerralla 4-vuotislähdössä se hävisi vain kovalle Big Headachelle ja lauantain välistartissa oli jo voiton vuoro. Hyvältä lähtöpaikalta ori olisi nostettu A-rankingiin, mutta nyt se jää yllättäjän rooliin. 1 O'le Birdlandilla on nopeutta yllätykseen, mutta taistelutahtoa saisi olla hieman enemmän. 6 Photomani saa rattailleen Antti Teivaisen.

Juoksunkulku: Grainfield Oliver lataa ulkoakin täydet piippuun ja riistää väkisin keulat. Kiihdytys voi venyä.

Pelijakauma: Tasainen lähtö, jossa suosikit ovat hiukan liikaa luotettuja ja runsas rastitus vaikuttaa selvästi parhaalta vaihtoehdolta.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:8,10,2
Suuri:8,10,2,3,9,11,1,6,4,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 4 Harmi's Frido olisi huippukuntoisela tälläiseen tehtävään suuri suosikki, mutta ori ei ole esittänyt viime aikoina parasta osaamistaan kuin väläyksittäin. Lauantaina St. Legerissäkin väkivahva ori oli lievä pettymys, kun ei pystynyt taistelemaan totosijoista. Valmentaja Markku Nieminen oli samaa mieltä ja kuvaili hevosen menneen kuin käsijarru päällä. Lyhyt starttiväli voi terävöittää oria, mutta varma-ainesta emme tässäkään suosikissa näe.

Haastajat: 2 Naughty la Marc oli hienossa kunnossa jo loppukesästä, mutta voittosuoneen ruuna on iskenyt vasta nyt. Lappeessa se torjui keulasta Big Headachen ja viimeksi tuli kirivoitto 2. ulkoa, kun keula veti ylivauhtia. 3 Golden Boy S on ollut Suomen-stareissaan positiivinen yllätys. Varsinkin viimeksi ruuna näytti hienolta, kun haki keulat 09-avauksen jälkeen ja karkasi ylivoimavoittoon. 11 Orchidea SLM voitti Teivossa johtavan rinnalta ja teki viimeksi Solvallassa hyvän kirin 3. ulkoa. Tamma on kunnossa, mutta juoksusta ei tule isolla numerolla helppoa.

Yllättäjät: 1 Bulldozer S on mainio haku. Ori on mainettaan parempi avaaja ja näemme, että nappikiihdytyksellä se pystyisi jopa pitämään sisäradalta keulat. Toinen vaihtoehto on, että ori saa maukkaan sisäratareissun kärjen takana. Molemmilla tavoilla kärkisija on ihan mahdollinen ajatus, sillä huonolle kaarrejuoksijalle sisärata on toivepaikka. Viimeksi Bulldozer S hävisi piikistä vain Magnatille. 9 Arctic Americalta ei irronnut viimeksi ihan toivottua kiriä johtavan takaa, mutta startti alla voi auttaa.

Juoksunkulku: Bulldozer S saa varpaat väliin ja yllättää pitämällä sisäradan turvin keulat. Myös Naughty la Marc ja 5 Rockabilly Ace avaavat kovaa ja satsaavat kiihdytykseen.

Pelijakauma: Orchidea SLM on takarivistä yllättävän paljon (20%) pelattu.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:4,2,3,1
Suuri:4,2,3,11,1,9,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki/T65-varma: Levi Cupin finaalissa on poisjääntien jälkeen enää yhdeksän hevosta viivalla. Niistä selväksi suosikiksi ja T65-systeemien luottohevoseksi erottuu 6 Big Muscles. Ruuna suorastaan hurmasi karsinnoissa, kun niisti lennokkaalla 10-vauhtisella 700 metrin kirillä 2 Lecrossen ja kumppanit. Samanlainen suoritus riittää tässäkin ykköstilaa, ja vaikka hevonen on näyttänyt osaavansa myös hiukan ailahdella, se on selkeästi rivin todennäköisin voittaja.

Haastaja: Lecrosse oli viimeksi yllättävän aseeton keulasta Big Musclesia vastaan. Kun vielä ohjissa ajajaliigan kärkimies Mika Forss vaihtuu huomattavasti heikommalla voittoprosentilla ajavaan osaomistaja Sami Sandbergiin, Lecrosse jää selkeästi haastajan asemaan.

Yllättäjä: 11 Caramella Luca on paljon parempi hevonen mitä pelaajat muistavat. Kun kunto on viime starttien perusteella taas löytynyt, Hannu Torvisen ajokki mahtuisi pelaamattomana lapulle, jos varaa olisi. Viime kerroilla tamma on tehnyt vahvat esitykset johtavan rinnalta.

Juoksunkulku: Big Musclesin selkä kelpaa kaikille.

Pelijakauma: Vain Caramella Lucan mitätön peliosuus (2%) kiinnittää varovasti huomion.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Ikäluokkamenestyjä 1 Zatopek Hoss on sopivassa rahasarjassa melko selvä suosikki, kun kuskikin vahvistuu. Toissa kerralla Solvallassa se ei olisi menestynyt hurjassa sakissa ilman loppukurvin laukkaakaan, mutta viimeksi olisi ollut rahkeita kärkisijaan, jos 4. ulkona matkannut ori ei olisi ajautunut jo viimeisellä takasuoralla neljännelle radalle. Nyt juoksu onnistuu varmasti ja jos ori välttää pussituksen, voitto on lähellä.

Haastajat: 7 Rim Bay Gabriel aloitti alkusyksystä tauon jälkeen hyvin ja oli keulasta hyvä kakkonen. Samanlaisena se ei ole nytkään ulkona, sillä Risto Airaksisen hevoset tapaavat palata valmiissa vireessä kehiin. Voimaruunalla aettaneen aktiivisesti kohti kärkipäätä, sillä ulkoratakirit eivät ole tämän hevosen juttu. 6 Callela Deposit voitti viimeksi keulasta tätä helpomman lähdön, mutta kirihevoset lähestyivät uhkaavasti ja ravi ei ollut vieläkään erityisen kaunista ja saman tason esitys ei nyt riitä.

Yllättäjät: 11 Vivad Poppet kuuluu yllätystä etsivien lapuille. Ruuna oli tauolta kovassa T75-lähdössä varsinkin odotuksiin nähden yllättävän hyvä keulasta. Toissa kerralla T75-lähdössä se nousi kaukaa takaa hyvin rahoille. Viimeksi juoksu pilaantui lähtölaukkaan, mutta siitä huolimatta ruuna saattaa olla edelleen jopa nousukunnossa. 8 Moonlight Cloud loisti vielä syyskuussa, mutta viime esitysten perusteella paras terä on ollut kateissa. Matalalla pelikannatuksellaan tamma mahtuu silti vielä mukaan.

Juoksunkulku: Leonas Smilla on kiihdytyksen nopein, mutta lopulta keulaan etenee Rim Bay Gabriel.

Pelijakauma: Zatopek Hossin yli 50-prosenttinen kannatus on haastava kiihdytys huomioiden jo yläkantissa. Vivad Poppet (4%) on loistohaku.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:1,7,11
Suuri:1,7,11,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 5,2,9,11 5,2,9,11
Toto65-2 2 2
Toto65-3 8,10,2 8,10,2,3,9,11,1,6,4,5
Toto65-4 4,2,3,1 4,2,3,11,1,9,5
Toto65-5 6 6
Toto65-6 1,7,11 1,7,11,8
Hinta 14,40 € 112,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt