Minja, Miisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 31.10.2014

Julkaistu:

TOTO4
Kaustisen Toto4-pelin suurin suosikki on päätöskohteen Anton Von Bentz, joka kohtaa pari varsin tasokasta haastajaa. Siksi ruuna ei kelpaa varmaksi IS Ravien riveihin.

Toto4-1

Suosikki: Viime kaudella Killerin Eliitin nimiinsä vienyt ja Suomen Mestaruudessa kakkoseksi sijoittunut 4 Sunrise Lover tekee paluun tauolta. Ori ei ole kevään jälkeen ollut oma itsensä starteissa ja todellinen vika viimein löydettiin viime startin jälkeen (ks. tallikommentit). Mikäli ongelmat ovat takana päin, pystyy ori menestymään suoraan tauoltakin. Joka tapauksessa Sunrise Lover on kysymysmerkki eikä sitä uskalla siksi jättää varmaksi.

Haastajat: Vähätellä ei voi myöskään 8 Sundsvik Saigonia. Urallaan ongelmista kärsinyt ori piti kesäkuun startin jälkeen huoltotaukoa ja Kaustisella se tekee paluun radoille. Valmentajan mukaan Sundsvik Saigon ei ole vaatinut tauolta starttia tai kovia ajoja alle, joten oriilla on mahdollisuudet voittoon suoraan paussiltakin. Lähtöpaikka on Sunrise Loveriin nähden sen verran hankala, että Sundsvik Saigon on kakkosmerkkimme.

13 Lightsonlightsoff kisasi toissa kerralla Toto75-finaalissa, missä ruuna kiri viimeisestä sisältä terävästi ahtaaseen rakoon. Kolmossija jäi joidenkin kymmenien senttien päähän. Viimeksi ruuna matkasi johtavan takana, mistä se kiri jälleen hyvin, kun sai vapaan väylän eteensä. Lightsonlightsoffin plussaksi on laskettava hyvä kilpailuvire, mikä on kahdella tauolta palaajalla kysymysmerkki.

12 Special Promise lähti Oulussa 3. ulkoa kolmannelle 850 jäljellä ja eteni viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle. Ratkaisuhetkillä Special Promise
ei ollut terävimmillään, joten parannettavaa jäi tähän kisaan.

1 Quantanamera pääsee paalulta matkaan, ja ohjastajan mielessä saattaa olla koko matkan johto. Ailahteleva Quantanamera on sijoittunut hyvin
kovissakin lähdöissä, kun päivä on ollut oikea. Tammalle on laskettava paalulta menestyssauma.

Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Quantanamera johtaa alkumatkan. Jos tammalla luovutaan keulapaikasta, tällöin Sunrise Lover nähdään keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4,8,13,12,1,7
Suuri:4,8,13,12,1,7,5,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohteen selvähköksi suosikiksi nostamme 2 Hurja-Aapelin, joka jää rivien varmaksi. Ori ravasi Halsuan paikallisraveissa valmentajan mukaan hyvin ja viimeksi se teki Kuopiossa hyvän juoksun 4. ulkoa kiertäen kolmanneksi. Meno saattaa vain parantua, kun hevonen on saanut tauon jälkeen pari kisaa alle. Tauolta Hurja-Aapeli tähtää koko matkan johtoon, ja pystyy menestymään muualtakin.

Haastajat: 9 Ponnen Aatos ei ollut Seinäjoella parhaimmillaan kurakelissä 3. ulkoa eikä viimeisen takasuoran laukkaan palanut kuin korkeintaan viimeinen rahasija. Toissa kerralla Ponnen Aatos oli hyvällä radalla parempi ja voitti kuolemanpaikalta vaivattomasti. Hyvänä päivänään Ponnen Aatos pystyy haastamaan suosikinkin tiukasti.

Kuun alussa Oulussa ylivoimaisesti voittanut 4 I.P. Sankari juoksi Ylivieskassa johtavan takana eikä saanut lopussa kiritilaa, mutta toisaalta ruuna ei lopussa selkää pitänytkään. Viimeksi I.P. Sankari lähti vajaat puolitoista kierrosta ennen maalia kolmannelle ja rutisti Tähti Kepun selässä tototaistoon. Kyseinen startti ei ollut terävintä I.P. Sankaria, mutta esitys oli silti hyvä.

7 Viksun Veera jäi toissa kerralla sisäradalle pussiin ja lopetti maalisuoralla tilaa saatuaan terävästi. Viimeksi Porissa tamma johti lähes koko matkan, mutta putosi viimeisellä satasella kolmanneksi.

Vaikka kurakeli oli Mikkelissä 8 Peli-Pertsaa vastaan, oli kyseinen startti heikko suoritus ruunalta johtavan takaa. Peli-Pertsa pystyy parempaan, mutta tässä vaiheessa sen voitto yllättäisi.

Pelijakauma: Hurja-Aapelin (37%) peliprosentit ovat pelattavissa lukemissa.

Juoksunkulku: Hurja-Aapeli hakee keulapaikan Viksun Veeralta.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Takseko on ravatessaan kärkitaistossa. Vaasassa ruuna avasi omaa vauhtiaan keulaan, mistä piti ykköseksi. Teivossakin Taksekon alkuvauhti oli muille liikaa eikä ruunalla ollut maalisuoralla suurempaa hätää. Porin startti pilaantui lähtölaukkaan.

Haastajat: 2 Taiskeri on joutunut viime kisoissaan starttaamaan takarivistä, mikä ei ole ollut vapaalla radalla viihtyvälle ruunalle paras mahdollinen lähtökohta. Vaasassa ja Kuopiossa Taiskeri teki hyvää työtä parijonosta, mutta ruuna pystyy olemaan nähtyä parempikin. Eturivin paikalta Taiskeri tähdännee johtavan rinnalle.

7 Siveri nousi Vaasassa toiseksi viimeisessä kaarteessa sisältä 3. ulos, mistä tamma hyökkäsi loppukaarteessa. Siveri eteni maalisuoralla vahvasti, mutta meno tasaantui ennen maalia ja tamma jäi viidenneksi. Viimeksi Siverin huumori ei kestänyt keulajuoksua ja henkinen katkeaminen tapahtui maalisuoralla. Oikukkaalla menijällä olisi kykyjä, mutta se on etukäteen vaikea veikattava.

Sekä 11 Tohari että 10 Turon Linda ovat parhaimmillaan tarkalla selkäjuoksulla. Ensin mainittu on kisannut useaan kertaan Toto75:ssä, joten tamma on tottunut kilpailemaan tasokkaissa lähdöissä. Vaasassa Tohari oli taipumassa johtavan rinnalta loppukaarteessa kunnes ohjastaja käänsi sen johtavan kantaan. Tästä Tohari sai uutta virtaa ja pystyi rutistamaan kolmanneksi. Viimeksi Seinäjoella Tohari matkasi sisäradalla hännillä, mistä tamma kiri viime metrit mallikkaasti.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Takseko avaa keulaan ja vetää alkumatkan vauhdilla. Taiskeri etenee tämän rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6,2,7
Suuri:6,2,7,11,10,1,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Jokaisessa tämän vuoden kilpailussaan totoon sijoittunut ja peräti kahdeksan kertaa voittanut 10 Anton Von Bentz on päätöskohteessa perusteltu suosikki. Ruuna ei ollut huono Bodenissa jäädessään keulasta maalikamerassa kakkoseksi, vaan vastustajan loppuveto oli yksinkertaisesti liian terävä. Viimeksi Jyväskylässä Anton Von Bentz eteni viimeisen takasuoran lopussa piikkipaikalle, mistä ruuna voitti oikein helposti. Tällä kertaa vastassa on hyviä haastajia, joten korkeilla peliprosenteilla ruunaa ei ole mielekästä jättää varmaksi.

Haastajat: 7 Broadway Soprano nappasi edellisen voittonsa keulasta varmaan tyyliin. Vermossa tamma joutui lähtemään 2. ulkoa kolmannelle jo toiseksi viimeisessä kaarteessa eikä voittoon ollut sillä kerralla asiaa. Viimeksi Teivossa Broadway Soprano kohosi viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa kiriin eikä antanut koskaan periksi. Loppusuoraa Broadway Soprano kiri hyvällä otteella ja voittajaan jäi matkaa puolitoista mittaa. Kaustisella Broadway Soprano pystyy kamppailemaan voitosta, jos juoksunkulussa on ripaus onnea ja tamma saa hyvä nselkäjuoksun.

5 The Jackpot matkasi Seinäjoella kurakelissä joukon keskivaiheilla sisäradalla, nousi loppukaarteessa toiselle ja kiri tauko huomoioiden hyvin loppua. Voitokas menijä sai startin alle ja saattaa olla selvästikin terävämpi Seinäjoella. Oriin peruskapasiteetti on riittävä eikä suurempi menestys yllättäisi.

Pelijakauma: Anton Von Bentz (57%) on liikaa pelattu, sillä viivalla on muitakin hyviä kilpailijoita.

Juoksunkulku: The Jackpot hakee avauspuolikkaalla johtopaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10,7,5
Suuri:10,7,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4,8,13,12,1,7 4,8,13,12,1,7,5,10
Toto4-2 2 2
Toto4-3 6,2,7 6,2,7,11,10,1,4
Toto4-4 10,7,5 10,7,5
Hinta 10,80 € 33,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›