Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 24.10.2014

Julkaistu:

TOTO4
Perjantaina ravataan Kuopiossa, missä radan pintaa on uusittu. Toto4-vihjeiden varmana on päätöskohteen Vilar Lake, joka hakee neljättä peräkkäistä voittoa.

Toto4-1

Suosikki: Nopea 10 Vivantti seurasi toissa kerralla 18-vauhtia avannutta kärkikaksikkoa ja majoittautui 3. sisälle. Loppua Vivantti polki positiivisesti kun taas hurjastellut kärkiduo pyörtyi selvästi pahemmin. Viimeksi Vivantti nousi 3. sisältä etusuoralla 2. ulos. Oriilla ei ollut paras päivänsä eikä se pystynyt parantelemaan ratkaisuhetkillä. Vivantti on vaarallinen vastustaja, kun huumorimenijällä on oikea päivä ja juoksu onnistuu tarkasti.

Haastajat: 8 Veluurin taktiikka oli toissa kerralla maltillinen 4. ulkoa, mistä tamma sai tulla toista rataa pitkin sujuvasti. Viimeksi Veluuri nousi 1100 jäljellä kiriin kolmannelle ja eteni 900 jäljellä johtavan rinnalle. Tähti Kepun loppurynnistys oli lopulta liian tehokas, mutta tamma piti varmasti kakkoseksi. Kyvykäs tamma on tasaisessa lähdössä yksi mahdollisista.

Tulosrivistö ei kerro mitään 7 Hurja-Aapelin kyvyistä, mutta voittosarake puolestaan puhuu omaa kieltään. Vaivoista kärsinyt ori oli kesän jälkeen tauolla jännevamman takia. Paikallisravikisassa Hurja-Aapeli ravasi raskaassa kelissä hyvin ja valmentaja oli esitykseen tyytyväinen. Ori ei ole kovalla radalla parhaimmillaan, mutta pehmeällä kelillä se on omimmillaan. Kuopiossa kaiken ollessa kohdallaan Hurja-Aapeli voi vaikka voittaa.

2 Juntti-Jussi on pitänyt hieman taukoa sarjojen puutteen takia. Tallikommenttien mukaan kelit ovat haitanneet viimeistelyjä jonkin verran ja ensisijaisena taktiikkana on selkäjuoksu.

5 Puulan Tuuli ei ollut viime kisoissa parhaimmillaan mahdollisesti viruksesta johtuen. Takamatkalta starttaa kovia menijöitä, joten
voitokas tamma on tauolta haastajan asemassa.

Pelijakauma: Vivantti (13%) on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Juntti-Jussi avaa keulaan ja luovuttaa paikkansa Pulan Tuulille.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10,8,7
Suuri:10,8,7,2,5,14,9,11,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 8 Brave Eight on ykkösmerkkimme ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta. Ruunan otteet ailahtelevat hieman, ja hyvänä päivänä se on mukana voittotaistossa. Toissa kerralla Brave Eight ei ollut keulasta terävimmillään 18-vauhtisen kierroksen jälkeen, mutta viimeksi otteissa oli eri sävel johtavan rinnalta.

Haastajat: 6 Flower's Windyn vireestä ei saanut Lappeen startin perusteella selväää, kun tamma joutui pakittelemaan 5. sisälle, mistä se ei saanut tulla päätöspuolikkaalla vapaasti. Viimeksi Flower's Windy matkasi johtavan takana, nousi maalisuoralle kaarruttaessa toiselle radalle ja rutisti kakkoseksi. Voittoon matkanneesta Brave Eightista tamma ei saanut otetta, mutta Kuopiossa tilanne saattaa olla toinen. Flower's Windylla on nyt kaksi starttia alla tauon jälkeen ja se pääsee pahimman vastustajan sisäpuolelta matkaan.

Tauluaan parempi 5 Viggo Trizz nappasi toissa kerralla kakkostilan 3. sisältä, kun ori pääsi etenemään keulassa juosseen Brave Eightin sisäpuolelta hopealle. Viimeksi ori ei parannellut 5. sisältä. Onnistuneella juoksulla Viggo Trizz pystyy pärjäämään.

9 Digger Dean pystyy menestymään, mikäli rata on napakka. Pehmeällä radalla ruuna ei pysty parhaimpaansa. Digger Dean palailee tauolta ja paikallisravistartistakin on ehtinyt viereähtää kuukausi. Siksi ruuna on haastaja.

Kahdessa edellisessä kisassaan 2. ulkona matkannut 12 Lass Indus ei ole saanut ratkaisuhetkillä parastaan irti. Tällä kertaa lähtöpaikka paranee
poisjääntien myötä huimasti.

Viimeksi tauolta palannut 4 Neville High nousi loppukaarteessa 3. sisältä 2. ulos. Maalisuoralla ruuna ei parannellut vaan jäi kärjestä lisää.

Pelijakauma: Brave Eight (23%) on edullinen merkki kun taas Flower's Windy (35%) on ylipelattu.

Juoksunkulku: Flower's Windy hakee keulapaikan. Sillä saatetaan tyytyä selkäjuoksuun, jos Brave Eightillä satsataan alkuun.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:8,6,5,9,12
Suuri:8,6,5,9,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vahva 8 Chipper pystyy nykykunnossaan tekemään pitkän ja sitkeän kirin kohti kärkeä. Sellainen tuotti voiton toissa kerralla Mikkelissä 4. ulkoa. Viimeksi reissusta tuli vieläkin haastavampi, kun tamma nousi toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle ilman vetoapua. Chipper pääsi 400 jäljellä pudottamaan johtavan kupeelle ja tsemppasi mainiosti kakkoseksi. Paremmalta lähtöpaikalta Chipper olisi ollut yksi varmaehdokkaista.

Haastajat: Mainiota kautta kilpaileva 4 Mondegreen juoksi Mikkelissä 2. ulkona ja nousi kamppailemaan himmeistä totosijoista. Viimeksi Vermossa Ari Kelan suoritus meni enemmän kuin nappiin. Hän nosti Mondegreenin 2200 jäljellä 4. sisältä toiselle ilman selkää ja 200 myöhemmin ruuna jatkoi toisessa ulkona. Viimeisellä takasuoralla Mondegreen pääsi iskemään johtoon edenneen vastustajan selästä eikä ruuna jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Suosikki ei ole helppo lyötävä, mutta Mondegreen heittää joka tapauksessa tiukan haasteen ilmoille.

Vaikka voittoja on tullut viime aikoina hyvin 9 Kenneth Mickin tilille, osoitti ruuna viimeksi Lahdessa ailahtelevaisuutensa. Ruuna ei ollut 2. ulkoa lainkaan oma itsensä ja jäi maalisuoralla kauas kärjestä. Tätä ennen Kenneth Mick voitti 4. ulkoa pystyyn lennokkaalla otteella.

Alkumatkasta 1 Matterhorn ei ole terävin eikä välttämättä matkallakaan, mutta pää vetää hyvin maalisuoralla. Jyväskylässä juoksi 5. sisällä, nousi maalisuoralla kiriin ja ehti ykköseksi. Viimeksi Matterhorn näytti tahmealta parijonossa eikä ohjastaja kääntänyt sitä reissuun päätöskierroksen alussa. Ruuna valui vetämättömässä selässä hännille, mistä se esitti sijoitustaan paremman loppuvedon maalisuoralla joukon perällä.

Lähtöpaikka on haastava 12 Berto Vaikkolle, jota ohjastaa tällä kertaa valmentaja itse. Lahdessa 3. ulkoa 800 metrin kiri katkesi maalisuoran alkuun. Kuopiossa Berto Vaikko kiersi vakuuttavaan voittoon 4. ulkoa.

Pelijakauma: Chipper (20%) on liian vähän vedetty.

Juoksunkulku: Global Online avaa sisäradalle ja etsii selkää eteensä. Briso Hamilton tai Owen Croft hakee paikan pois. Myös tällä duolla havitellaan mieluiten selkäjuoksua, joten Mondegreen, Chipper tai jopa Kenneth Mick saattaa hakea keulat haltuunsa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:8,4,9,1
Suuri:8,4,9,1,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Mikäli lähtöpaikka ei aiheuta 8 Vilar Lakelle liian haastavaa juoksunkulkua, jatkaa ruuna todennäköisesti voittokannassa. Vilar Lake on ollut viime kisoihinsa häikäisevä eikä vastus ole tällä kertaa kovempaa tasoa - pikemminkin päinvastoin. Ruuna pystyy menestymään sekä takaa että keulasta eikä paikka johtavan rinnallakaan olisi vahvalle menijälle liian kova pala purtavaksi. Toissa kerralla keulasta lounasravilähdön pystyyn voittanut ruuna jäi viimeksi toiselle ilman vetoapua. Vilar Lake hivuttautui hiljalleen kohti kärkeä ja eteni viimeisellä takasuoralla 2. sisälle. Maalisuoralla kirikäskyn saatuaan pakeni Vilar Lake kauas muista.

Haastajat: Elämänsä iskussa kilpaileva 10 Lit Mane nousee takarivistäkin kamppailemaan ainakin hopeatilasta. Huippukunnosta kertoo kaiken se seikka, että ruuna on napannut kaksi viimeistä voittoaan vakuuttavasti johtavan rinnalta, vaikka kyseessä on normaalisti tarkan selkäjuoksun vaativa kilpailija.

Ailahteleva 4 Zombi Kemp on kyvykäs ja voitokas kilpailija, joka kamppailee oikeana päivänä kärkisijoista. Ruuna pääsee hyvin matkaan ja sillä tähdättäneen hyvään paikkaan sisäradalle, kun taukoa on takana.

6 Driller Manin vahvuus on eittämättä mailin matka ja keulajuoksu reippaalla tempolla. Täydellä matkalla ruunalla haettaneen selkäjuoksua, sillä reipas tempo ei välttämättä kanna maaliin asti puolta kierrosta pidemmällä matkalla. Oulussa Driller Man voitti keulasta, mutta viimeksi se ei heikolta lähtöpaikalta päässyt toteuttamaan mielitaktiikkaansa. Esitys oli silti mukiinmenevä 4. ulkoa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Radoilta 1,3,4 ja 6 avataan parhaiten. Zombi Kemp hakee keulat ja Driller Man pyrkii tämän kantaan. Vilar Lake ilmestyy pölyn laskeuduttua johtavan rinnalle ja saattaa päästä keulapaikalle.

 

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 10,8,7 10,8,7,2,5,14,9,11,12
Toto4-2 8,6,5,9,12 8,6,5,9,12
Toto4-3 8,4,9,1 8,4,9,1,12
Toto4-4 8 8
Hinta 12,00 € 45,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›