Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 20.10.2014

Julkaistu:

TOTO4
Luotettavaa jälkeä kovissa lähdöissä tehnyt Lester on Killerin Toto4-vihjeen tukipilari.

Toto4-1

Suosikki: Vahvaa jälkeä tehnyt 8 Blind Maker on oppilaslähdön selkeä perushevonen. Henna Halme kannusti ruunan voittoon kuukausi sitten Lahdessa sisäratajuoksulla. Sen jälkeenkin Blind Maker on ollut oikein hyvä: Forssassa se jyräsi kaukaa takajoukoista vahvasti ja Teivon voiton ruuna nappasi edettyään päätöskierroksen alussa johtavan rinnalle. Blind Maker jäänee alussa takajoukkoihin, mutta vahvalla puurtajalla sopii lähteä ajoissa kiertämään eteenpäin.

Haastajat: 4 Speed Of Light on ottanut lyhyitä laukkoja viime starteissa, mutta on paikannut hyppynsä kelvollisesti. Lähtökiihdytys on ollut ruunan kohdalla epävarmin vaihe. Jos Speed Of Light ei jää liian kauas kärjestä, siltä voi odottaa menestystä.

6 Everlasting Chance on lähdön idearasti. Se palasi viimeksi pitkältä kilpailutauolta, mikä näkyi ymmärrettävästi otteissa. Everlasting Chance ei pysynyt parhaiden vauhdissa, mutta ei toisaalta lannistunut missään vaiheessa. Jos startti on vienyt hevosta oikealla tavalla eteenpäin, Hannu Torvisen ajokki voi pärjätä.

Yllättäjät: 11 Simson Narva piti Lahdessa johtopaikalta voittoon, vaikka takaa kirinsä aloittanut 2 Only Princess lähestyi loppumetreillä. Simson Narva kohtaa nyt rutinoituneempia vastustajia kuin viimeksi ja joutuu lähtemään takarivistä. Only Princess on isokokoinen puurtaja, joka teki syyskuun ennätysjuoksussaan hyvän esityksen johtavan rinnalta.

Juoksunkulku: Sisimmillä radoilla on tasaisia lähtijöitä, joten Ex Hunter ja Maya Honeybee lienevät alussa vikkelimmät. Myös Everlasting Chance voi osallistua taistoon piikkipaikasta.

Pelijakauma: Blind Maker voisi olla selkeämpikin suosikki. Only Princessin peliosuus oli aamulla hieman yläkantissa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:8,4,6
Suuri:8,4,6,2,12,11,7,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki/varma: Koko pitkän kauden tasaisen varmasti suorittanut 2 Lester kohtaa moniin Toto75-lähtöihin verrattuna sopivamman porukan. Koska peliosuus on sopivalla tasolla, Lester kelpaa vihjerivien tukipilariksi. Ori on enemmän vahva menijä kuin sprintteri, mutta hyvältä lähtöpaikalta se ei jää kauaksi kärjestä. Viimeksi se kiersi ensimmäiset 600 metriä kolmatta rataa, eteni sitten johtavan rinnalle ja jaksoi vaativan reissun hyvin. Paikka johtavan rinnalla voi olla taas tarjolla, mutta siitä Lester pystyy säätelemään matkavauhdin sopivaksi.

Haastajat: Suosikin jälkeen lähtö on melko tasainen. 13 Kaiser Broline peruutteli Vermon kovassa T75-lähdössä takapareihin, mistä pinkoi moitteettomasti maaliin asti ja oli sijoitustaan parempi. Edelliskerralla se lannistui johtavan rinnalta. Kovaennätyksinen ruuna on parhaimmillaan ilman kenkiä.

Heinäkuussa Joensuussa T75-yllätyksen järjestänyt 3 Olivia Pepper kärkkyy selkäjuoksua kärkiporukassa, jolloin muut saavat olla sen kanssa tarkkana kirisuoralla. Tamma ei päässyt viimeksi kirimään sujuvasti sisäradalta. Olivia Pepper on alussa mukana taistossa keulapaikasta, mutta tamma on useasti osoittanut olevansa terävimmillään selkäjuoksulla.

12 Johnny Muscles jatkaa hyvässä vireessä. Ylivieskan mailin voltissa veteraaniruuna teki taustalta voitavansa, mutta kärkitaistoon ei ymmärrettävästi ollut asiaa. Myös edelliskerralla Seinäjoella se tuli 6. ulkoa hyvin perille ja hävisi suosikki Lesterille vain vajaan hevosenmitan.

Yllättäjät: 14 Carmel on lähdön kovarahaisin, mutta koko porukan kiertäminen ei ole helppoa. Oulun starteissa se ylsi totosijoille, kun pääsi juoksemaan sisäradalla lähellä kärkeä.

Ari Lappalaisen tallin kaksikko 4 Witch It - 11 Lass Indus kisaa kelpo kunnossa ja molemmat ovat hyvällä reissulla mahdollisia totohevosia. Lass Indus ei ollut viimeksi herkimmillään 2. ulkoa, mutta kokenut ruuna ohittaa monta, kunhan kiristä ei tule liian pitkää. Viime maanantaina pussiin jäänyt Witch It on rahallisesti ylisarjassa.

Juoksunkulku: Donna Star S, Olivia Pepper ja Harbor Boy lähtevät parhaiten liikkeelle. Kaikille kelvannee Lesterin selkä, jos tämä ilmestyy ajoissa kyselemään keulapaikkaa.

Pelijakauma: Lester on oikein pelattu suosikki. Carmelin peliprosentit ovat takamatka huomioiden turhan korkealla.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Twins Gladiator on juossut kolme kilpailua Suomessa ja Lappeen laukkastarttia lukuun ottamatta suoritukset ovat olleet positiivisia. Viikko sitten ruuna sai 4. ulkoa maalisuoralla hyvän kirivauhdin päälle ja ohitti monta vastustajaa. Lähtöpaikka on nyt optimaalinen.

Haastajat: Vermossa hyvävoimaisena pussiin jäänyt 4 Low Flyer nappaa todennäköisesti ensimmäisenä keulapaikan. Sopivassa lähdössä keulajuoksukaan ei liene poissuljettu taktiikka, ellei Twins Gladiator tule vaateliaana rinnalle. Low Flyer on voittanut urallaan vain kerran, mutta nykykunnossa ykkössijakin on mahdollinen. Syyskuussa Killerillä ruuna punnersi loppumetreillä aivan Twins Gladiatorin tuntumaan.

9 Elvis Elysee tykitti syyskuussa Killerin lounasraveissa komeaan kirivoittoon. Hyvällä selkäjuoksulla se voi olla yllättävän korkealla.

5 Mac Duncan joutui tekemään Teivossa pitkähkön kirin ilman vetoapua eikä aivan riittänyt kärkihevosille. Porin voittostartissa se punnersi 700 metrin kirinsä rehdisti perille. Tässä tasainen avaaja jäänee suosikkeja hankalampiin asemiin.

8 Lady's True King kokeili viimeksi siipiään Derby-karsinnassa eikä odotetusti riittänyt. Rima on nyt matalammalla, mutta parin kuukauden tauko ja hankala lähtöpaikka laskevat odotuksia.

Yllättäjät: 7 Blue Pine Pax matkasi Vermossa lyhyen alkulaukan jälkeen 5. sisällä ja tuli kärkirintaman takana asiallisesti maaliin. 11 Mr Dumbledore ei ole hyvänä päivänään täysin ulkona, mutta kärkiporukoissa häärivien suosikkien kukistaminen tulisi nyt yllätyksenä.

Juoksunkulku: Low Flyer hakee piikkipaikan Pretty Hoffilta. Low Flyerilla on useimmiten ajettu selästä, mutta tässä ainoastaan Twins Gladiator lienee potentiaalinen vetoavun tarjoaja.

Pelijakauma: Twins Gladiator on aamun yli 45 prosentin pelikannatuksella hieman ylipelattu. Hastajajoukon kiinnostavin merkki on 5 Mac Duncan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2,4,5
Suuri:2,4,5,9,8,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Pitkillä matkoilla viihtyvä 10 Vihjeen Veto on kärkirankkaus. Ori lähti viimeksi jyskyttämään kolmatta rataa pitkin 1500 metriä ennen maalia, eteni johtavan rinnalle ja runnoi lopussa väkisin ohi 16 Aki-Vein. Heikki Mikkosen mukaan suosikki on saanut olla viime startin jälkeen kotona helpommalla, mikä voi näkyä terävyyden puutteena. Normaalisuorituksella Vihjeen Veto osallistuu voittomatsiin.

Haastajat: Suosikkikolmikko erottuu selvästi muusta porukasta. Arto Honkasen tallin 9 Hiskin Heppu ja 16 Aki-Vei ovat ennenkin juosseet samoissa lähdöissä Vihjeen Vedon kanssa. Syyskuisessa Vermon kisassa Aki-Vei kamppaili tiukasti voitosta suosikin kanssa eikä hävinnyt paljoa. Samassa lähdössä Hiskin Heppu spurttasi kolmanneksi saatuaan suotuisamman juoksun sisäradalla. Honkasen kaksikko on näistä asetelmista tasaväkinen.

Yllättäjät: 12 Pindaros väläytteli viimeksi pientä nousuvirettä, kun reissutti keulaan ja olisi kamppaillut totosijoista ilman maalisuoran laukkaa. Hyppyihin ei ole tässä lähdössä varaa, sen verran kova suosikkitrio on vastassa. 14 R.R. Seila kuuluu myös kategoriaan hyväkuntoiset, mutta epävarmat. Se on ottanut laukkojen lomassa hyvin vauhtia ja on nyt rahallisesti sopivassa sarjassa.

Juoksunkulku: Cepander johtaa joukkoa. Suosikeista ensimmäisenä eteenpäin lähtevä päässee kärkipaikalle saakka.

Pelijakauma: Vihjeen Vedon peliosuus on yllättäen moninkertainen haastajakaksikkoon verrattuna.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10,9,16
Suuri:10,9,16
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 8,4,6 8,4,6,2,12,11,7,3
Toto4-2 2 2
Toto4-3 2,4,5 2,4,5,9,8,7
Toto4-4 10,9,16 10,9,16
Hinta 5,40 € 28,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›